MY KTEO

Πέμπτη 9 Ιανουαρίου 2020

Ημερίδα για το μέλλον της εταιρίας ΛΑΡΚΟ διοργανώνουν οι εργαζόμενοι

Οι εργαζόμενοι της εταιρίας ΛΑΡΚΟ διοργανώνουν ημερίδα, που θα πραγματοποιηθεί στον οικισμό της ΛΑΡΚΟ-Λάρυμνας του Δήμου Λοκρών Φθιώτιδας την Κυριακή 12 Ιανουαρίου στις 10 το πρωί, στον κινηματογράφο Ίλιον, με θέμα η «Πορεία της εταιρίας ΛΑΡΚΟ»,
με αφορμή την σχεδιαζόμενη από την κυβέρνηση τριχοτόμηση της εταιρίας. Οι εργαζόμενοι διοργανώνουν την ημερίδα αυτή με σκοπό να βρεθούν λύσεις για την βιωσιμότητα της εταιρίας και την λειτουργία της κάτω από το Δημόσιο έλεγχο.

Αναλυτικά η ανακοίνωση των σωματείων εργαζομένων στη ΛΑΡΚΟ:

Μετά την ενημέρωση μας από τον Υπουργό ΠΕΝ κ. Χατζηδάκη για το θέμα της ΛΑΡΚΟ πως με το νέο έτος θα πάει η εταιρία σε εκκαθάριση και πως θα πραγματοποιηθεί ένας διαγωνισμός για τα μεταλλεία και ένας για το εργοστάσιο (αποκρατικοποίηση σε δυο κομμάτια), εμείς οι εργαζόμενοι κρίνουμε τις αποφάσεις αυτές αρνητικές για την εταιρία.
Ζητάμε να βρεθούν λύσεις για τη βιωσιμότητα της ΛΑΡΚΟ, τη συνέχιση της λειτουργίας της κάτω από το Δημόσιο έλεγχο, την εξασφάλιση των θέσεων εργασίας και τη διατήρηση όλων των κεκτημένων των εργαζομένων.

 ΟΙ ΠΡΟΕΔΡΟΙ ΤΩΝ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ ΛΑΡΚΟ :
 ΚΟΡΕΤΖΕΛΟΣ   ΑΝΔ. (Πρόεδ. ΣΕΛ- ΛΑΡΥΜΝΑ) : 6974263959
 ΑΓΓΕΛΑΤΟΣ Ξ. (Πρόεδ. Εύβοιας)
 ΤΣΙΑΜΗΣ ΙΩ.    (Πρόεδ. Αγ. Ιωάννη – Νέο Κόκκινο Θηβών)
 ΛΙΑΜΗΣ ΑΘ. (Πρόεδ. Καστοριάς & Σερβίων)
 ΣΑΜΑΡΑΣ Κ.   (Πρόεδ. Σωματείου Αθήνας)