MY KTEO

Τρίτη 2 Νοεμβρίου 2021

Τι λένε τα άστρα για σήμερα;


Κριός
Γενικά: Το τετράγωνο Ερμή-Πλούτωνα σηματοδοτεί ένα τέλος πραγμάτων και δεν αποκλείεται να πάρεις εσύ την πρωτοβουλία, ύστερα από όσα θα υποπέσουν στην αντίληψη σου. Αν πάλι σου γίνει μια πρόταση συνεργασίας, είναι προτιμότερο να αρνηθείς, αφού κινδυνεύεις να μπλέξεις άσχημα και να μην μπορείς να διαφύγεις. Παράλληλα, ο Άρης στον Σκορπιό δημιουργεί οικονομικές πιέσεις κι έκτακτες αναγκαιότητες κι επειδή δεν γίνεται να τα... έχεις όλα δικά σου, ιεράρχησε τα έξοδα σου, ξεκινώντας από την αποπληρωμή χρεών. Αν πάλι προκύψει μια διαφωνία μην κάνεις του κεφαλιού σου και αναζήτησε μια συμβιβαστική λύση

Ταύρος
Γενικά: Το τετράγωνο Ερμή-Πλούτωνα σηματοδοτεί ένα συνωμοτικό κλίμα στα εργασιακά σου και πρόσεξε μήπως γίνεις μέρος του προβλήματος, προσπαθώντας... αφελώς να βοηθήσεις! Ίσως πάλι να στερηθείς των υπηρεσιών ενός μέσου που σου είναι απαραίτητο. Παράλληλα, ο Άρης απέναντι σου σε θέλει πολύ πιο συγκρατημένο/η απέναντι στις προκλήσεις και τις εντάσεις που σου τυχαίνουν, αφού αν προκύψει σύγκρουση, κανείς δεν θα βγει ωφελημένος. Μην πεισμώνεις λοιπόν κι αν είναι οι άλλοι που κρατούν μια αδιάλλακτη στάση, προσπάθησε να τους πείσεις για την αναγκαιότητα ενός συμβιβασμού.

Δίδυμοι
Γενικά: Το τετράγωνο Ερμή-Πλούτωνα οδηγεί την περιέργεια σου σε... σκοτεινές ατραπούς και πρόσεξε μήπως μπλέξεις με άτομα ή κυκλώματα, που δεν έχουν ούτε ιερό, ούτε όσιο! Επιπλέον, στις διαπροσωπικές σχέσεις σου φαίνεται να... βασιλεύει η καχυποψία, με ότι την συνοδεύει! Παράλληλα, ο Άρης στον Σκορπιό παράγει εντάσεις και αντιπαλότητες στην δουλειά σου και αναπόφευκτα θα επικρατήσει το δίκαιο του ισχυροτέρου, αν λοιπόν... δεν είσαι εσύ αυτός μην τραβάς τα πράγματα στα άκρα! Επιπλέον, μην θέσεις σε κίνδυνο την σωματική σου ακεραιότητα κάνοντας βαριές δουλειές ή/και υπερτιμώντας τις δυνάμεις σου.

Καρκίνος 
Γενικά: Το τετράγωνο Ερμή-Πλούτωνα σηματοδοτεί ψαξίματα και ξεκαθαρίσματα στον χώρο σου αλλά και το κλείσιμο μιας οικογενειακής ή περιουσιακής υπόθεσης με τρόπο που μπορεί και να… μην σου αρέσει! Επιπλέον, μια επίσκεψη στο σπίτι σου δεν είναι τόσο αθώα όσο δείχνει και καλά θα κάνεις να φυλάγεσαι. Παράλληλα, με τον Άρη στον Σκορπιό καλό είναι να συμβιβάσεις τα πρέπει με τα θέλω σου, ίσως όμως χρειαστεί να μπεις μπροστά σε μια υπόθεση που ένα αγαπημένο σου πρόσωπο δεν διαχειρίζεται με σύνεση. Αν πάλι έχεις παιδιά βρες την χρυσή τομή ανάμεσα στην αυστηρότητα και την επιείκεια.

Λέων
Γενικά: Το τετράγωνο Ερμή-Πλούτωνα συνηγορεί στο να διερευνήσεις μια μυστήρια υπόθεση, πρόσεξε όμως μήπως πέσεις θύμα μιας πειστικής προπαγάνδας ή ενός ατόμου που έχει... κρυφούς λόγους να κατηγορεί κάποιον/α! Επιπλέον μπορεί να μάθεις ή να δεις κάτι δυσάρεστο αλλά και να χαλάσει μια συσκευή. Παράλληλα, ο Άρης στον Σκορπιό παράγει διαφωνίες και εντάσεις στο οικογενειακό σου περιβάλλον κι επειδή τίποτε δεν μπορεί να λυθεί άμεσα, ακολούθησε μια κατευναστική πολιτική. Αν πάλι προκύψει η αναγκαιότητα για τεχνικές εργασίες στον χώρο σου, αρκέσου σε διορθωτικές κινήσεις και... μπαλώματα!

Παρθένος
Γενικά: Το τετράγωνο Ερμή-Πλούτωνα σηματοδοτεί μια δελεαστική προσφορά που όμως δεν είναι παρά το... τυράκι που θα φας για να πέσεις στην φάκα! Επιπλέον, μην δίνεις πληροφορίες σε κανέναν για την οικονομική σου κατάσταση, αφού... και οι τοίχοι έχουν αυτιά! Παράλληλα, με τον Άρη στον Σκορπιό οφείλεις να προετοιμαστείς καλά κι ύστερα να δράσεις κι αν κρίνεις ότι κάτι υπερβαίνει τις δυνατότητες σου είναι προτιμότερο να κάνεις πίσω. Επιπλέον απαιτείται υπομονή στις σχέσεις σου με γείτονες ή/και συγγενείς αλλά και μεγάλη προσοχή στις μετακινήσεις σου, αφού δεν θέλει πολύ για να γίνει το... κακό!

Ζυγός
Γενικά: Με το τετράγωνο Ερμή-Πλούτωνα είναι πιθανό να έρθεις σε επαφή με την... σκοτεινή πλευρά της ζωής ή να κυριαρχηθείς από απαισιόδοξες σκέψεις και προοπτικές, σε κάθε περίπτωση όμως το ζητούμενο είναι να λάβεις γνώση κάποιων καταστάσεων για να τις αφήσεις πίσω σου κι όχι να συμμετάσχεις σε αυτές. Παράλληλα, ο Άρης στον Σκορπιό σε ωθεί να αποκτήσεις περισσότερα για να... έχεις να ξοδεύεις, οι αντικειμενικές συνθήκες ωστόσο δεν σου το επιτρέπουν και είναι προτιμότερο να βάλεις φρένο στις επιθυμίες σου. Αν τώρα υπάρξει μια οικονομική απαίτηση σε βάρος σου, δώσε κάτι σε ένδειξη καλής θέλησης.

Σκορπιός
Γενικά: Με το τετράγωνο Ερμή-Πλούτωνα, αν δεν επιβεβαιώσεις τις υποψίες σου θα... σκάσεις κι είναι πιθανό να παραβιάσεις τα προσωπικά δεδομένα κάποιου/ας. Το σωστό βέβαια θα ήταν να ρίξεις το βάρος της έρευνας σου σε κάτι όχι τόσο προσωπικό. Παράλληλα, με τον Άρη στο ζώδιο σου μπορεί να προκύψουν ποικίλες εντάσεις αλλά δεν συμφέρει κανέναν να πάρουν έκταση, αντίθετα μια υποχωρητική στάση θα βοηθήσει. Επιπλέον, η ενέργεια σου είναι πεσμένη, καλύτερα λοιπόν να παραμείνεις σχετικά αδρανής και βέβαια μην πιέσεις τον εαυτό σου για οτιδήποτε κοπιαστικό, αφού κινδυνεύεις να πάθεις ατύχημα.

Τοξότης
Γενικά: Με το τετράγωνο Ερμή-Πλούτωνα ίσως χρειαστεί να διαγράψεις οριστικά από την ζωή σου, όποιον/α αποδείχτηκε κακοπροαίρετος/η απέναντι σου. Αν πάλι σου τύχει να συμμετάσχεις σε μια συλλογική προσπάθεια ή παρέα, πρόσεξε μήπως παρασυρθείς σε πρακτικές που δεν συνάδουν με την τιμιότητα ή /και την νομιμότητα. Παράλληλα, με τον Άρη στον Σκορπιό είναι πιθανό να βγουν στο φως παρασκηνιακές διαδικασίες σε βάρος σου αλλά μην βιαστείς να αντιδράσεις, τηρώντας μια στάση αναμονής και μαζεύοντας στοιχεία, αφού σε διαφορετική περίπτωση κινδυνεύεις να χάσεις το δίκιο σου και να ταλαιπωρηθείς.

Αιγόκερως
Γενικά: Το τετράγωνο Ερμή-Πλούτωνα σου θέτει ένα μάλλον εκβιαστικό δίλημμα στην καριέρα σου ή σε μια κεντρική στόχευση σου και είτε θα ενδώσεις σε πρακτικές που δεν συνάδουν με τις ηθικές αξίες σου, είτε θα σταθείς εμπόδιο, διακινδυνεύοντας την θέση σου. Ίσως πάλι να συμβεί κάτι δυσάρεστο που θα σε επηρεάσει. Παράλληλα, με τον Άρη στον Σκορπιό οφείλεις να κρατήσεις τις ισορροπίες τόσο σε μια συλλογική υπόθεση, όσο και στις διαπροσωπικές σχέσεις σου, αφού σε διαφορετική περίπτωση μπορεί να υπάρξει μια ρήξη. Κι όσο για το ποιός έχει δίκιο και ποιός άδικο, θα φανεί στην πορεία.

Υδροχόος
Γενικά: Με το τετράγωνο Ερμή-Πλούτωνα, η διάθεση σου ενδέχεται να...μαυρίσει, ύστερα από κάτι που θα δεις ή θα μάθεις. Επιπλέον, ενώ έχε τον νου σου για υπονομευτικές ή κατασκοπευτικές δράσεις σε βάρος σου αλλά αν κάποιος απλά σε κακολογεί μην του κάνεις την... χάρη να πέσεις κι εσύ χαμηλά! Παράλληλα, ο Άρης στον Σκορπιό θέτει επιτακτικές προτεραιότητες κι επειδή δεν μπορεί να γίνουν όλα, κάλυψε μόνον τις αναγκαίες προϋποθέσεις και... περίμενε! Εξ άλλου στην συγκεκριμένη φάση δεν τρέχεις σε αγώνα ταχύτητας αλλά αντοχής. Αν πάλι προκύψει μια έντονη διαφωνία, τήρησε μια συμβιβαστική στάση.

Ιχθύες
Γενικά: Το τετράγωνο Ερμή-Πλούτωνα σηματοδοτεί την επαφή σου με άτομα που προκειμένου να πάρουν αυτό που θέλουν δεν διστάζουν να χρησιμοποιήσουν κι αθέμιτα μέσα, ενώ δεν αποκλείεται να σου προσφερθεί κάτι που... θυμίζει τον Δούρειο Ίππο κι αντί για όφελος να σου προκύψει τελικά μια μεγάλη ζημιά! Παράλληλα, με τον Άρη στον Σκορπιό είναι πιθανό να προκύψει ένα νομικό ή ηθικό ζήτημα κι εδώ είναι που δεν πρέπει να κάνεις βιαστικές ή άτσαλες κινήσεις αφού θα το πληρώσεις. Αν πάλι υπάρξει μια διεκδίκηση σε βάρος σου μην κρυφτείς, αφού θα είναι σαν να παραδέχεσαι την ενοχή σου, χώρια που θα σε ξετρυπώσουν!


astrology.gr