MY KTEO

Πέμπτη 4 Νοεμβρίου 2021

Τι λένε τα άστρα για σήμερα;


Κριός
Γενικά: Η Νέα Σελήνη αναφέρεται στα οικονομικά σου και από σήμερα μέχρι τις αρχές Δεκεμβρίου αναμένονται αλλαγές ή/και ανατροπές και για να είσαι... in, πρέπει να γίνεις κυνηγός της έκπληξης και του απίθανου, αφού ίσως σου εμφανιστεί μια σπάνια ευκαιρία για να αυξήσεις το εισόδημα σου κι εδώ είναι που καλείσαι να ρισκάρεις κάνοντας το αντίθετο από αυτό που θα έκαναν… όλοι! Αντίθετα, σίγουρα δεν υπάρχουν κι αν έχεις την... ατυχία να εξαρτάσαι από ένα πάγιο εισόδημα, ενδέχεται να εκπλαγείς δυσάρεστα. Παράλληλα, με τον Χείρωνα στο ζώδιο σου μπορεί να βρεθείς σε θέση άμυνας ή σε μια μεγάλη εσωτερική ένταση.

Ταύρος
Γενικά: Από σήμερα και μέχρι τις αρχές Δεκεμβρίου, η Νέα Σελήνη συνηγορεί σε μάλλον αποσταθεροποιητικές καταστάσεις και το καλύτερο για σένα θα ήταν να τις προκαλέσεις, με δεδομένο όμως το ότι δεν είσαι φαν των αλλαγών κι ούτε βέβαια παίρνεις ρίσκα, το πιθανότερο τελικά είναι να βρεθείς σε αμηχανία ύστερα από εξελίξεις που οφείλονται σε εξωτερικούς παράγοντες και καταργούν... με ένα διάταγμα, ότι νόμιζες ότι κρατάς γερά στα χέρια σου! Παράλληλα, ο Χείρωνας στον 12ο ηλιακό οίκο σου σηματοδοτεί την εκδήλωση απωθημένων ή την αναζωπύρωση μιας παλιάς έχθρας.

Δίδυμοι
Γενικά: Η Νέα Σελήνη επηρεάζει τα εργασιακά σου και από σήμερα μέχρι τις αρχές Δεκεμβρίου όλα μπαίνουν σε μια διαδικασία αμφισβήτησης κι επειδή διαθέτεις πολλά προσόντα δεν έχεις παρά να δρομολογήσεις από μόνος/η σου εκείνες τις αλλαγές, που θα ανανεώσουν το ενδιαφέρον σου. Ίσως μάλιστα να είναι προς το συμφέρον σου να επιλέξεις αυτό που θεωρητικά είναι δύσκολο, αφού στην πράξη θα αποδειχθεί το πιο αποδοτικό για σένα. Επιπλέον όμως μπορεί να προκύψει κάτι ξαφνικό στην υγεία σου. Παράλληλα, ο Χείρωνας στον 11ο ηλιακό οίκο σου αναζωπυρώνει εντάσεις κι αγώνες, που έχουν τις ρίζες τους στο παρελθόν.

Καρκίνος 
Γενικά: Η Νέα Σελήνη λειτουργεί ανατρεπτικά για τις διαπροσωπικές σχέσεις σου και από σήμερα μέχρι τις αρχές Δεκεμβρίου καλείσαι να... ξεχάσεις αυτά που ήξερες και να προσαρμοστείς σε μια νέα πραγματικότητα. Κι αν δεν πάρεις εσύ την πρωτοβουλία να αλλάξεις... γούστα και μυαλά, θα υπάρξουν σίγουρα νέα δεδομένα στην ζωή φίλων και αγαπημένων που θα επηρεάσουν κι εσένα. Παράλληλα, ο Χείρωνας στον 10ο ηλιακό οίκο σου σηματοδοτεί δραστικές πρωτοβουλίες αλλά και μια αναταραχή στην καριέρα ή/και την οικογένεια σου, με τον κόσμο σου ωστόσο να χωρίζεται σε δύο στρατόπεδα, τους δικούς σου και τους... άλλους!

Λέων
Γενικά: Η Νέα Σελήνη επηρεάζει τα οικογενειακά-περιουσιακά σου αλλά και την καριέρα σου και από σήμερα μέχρι τις αρχές Δεκεμβρίου θα προκύψουν απρόβλεπτες καταστάσεις, με το κεντρικό... σύνθημα να είναι, άλλαξε τα όλα! Αν λοιπόν σκοπεύεις να κινηθείς σε μια νέα κατεύθυνση, που δεν εμπνέει καμία σιγουριά, τότε είσαι εντός κλίματος κι όπως θα διαπιστώσεις... ο λίθος που απέρριψαν οι οικοδόμοι, θα γίνει ακρογωνιαίος! Αν όμως θεωρείς πως είσαι κατά κάποιο τρόπο εξασφαλισμένος, οι εξελίξεις θα σε διαψεύσουν. Παράλληλα, ο Χείρωνας στον 9ο ηλιακό οίκο σου σηματοδοτεί μια νομική διαμάχη με συγγενή σου.

Παρθένος
Γενικά: Η Νέα Σελήνη επηρεάζει τις μετακινήσεις αλλά και θέματα σχετικά με τις σπουδές ή/και την επιμόρφωση σου και από σήμερα μέχρι τις αρχές Δεκεμβρίου δείχνει περίπου μάταιο το να προσπαθείς να εφαρμόσεις προγράμματα ή να επιμείνεις σε μια γραμμή, αφού θα προκύψουν απρόοπτα και ανατροπές. Αντίθετα, αν προσανατολιστείς σε κατ' εξαίρεση ή πολύ ιδιαίτερες επιλογές, θα βρεις την... υγειά σου! Επιπλέον, μπορεί να κάνεις αρκετά αεροπορικά ταξίδια ή να εκσυγχρονίσεις τα μέσα που χρησιμοποιείς. Παράλληλα, ο Χείρωνας στον 8ο ηλιακό οίκο σου σηματοδοτεί μια... φαγωμάρα για κληρονομικά ή φορολογικά θέματα.

Ζυγός
Γενικά: Η Νέα Σελήνη επηρεάζει ανατρεπτικά τα οικονομικά σου και από σήμερα μέχρι τις αρχές Δεκεμβρίου, θα γίνουν... ανάποδα πράγματα, κάτι όμως που έχει διπλή ανάγνωση, αφού όσο πιθανό είναι να στερηθείς εσόδων που τα είχες για σίγουρα και να βρεθείς σε αδιέξοδο, άλλο τόσο είναι να λάβεις κάτι εκτός προγράμματος, αλλάζοντας το οικονομικό status σου. Επιπλέον, σε συμφέρει να κυνηγήσεις την έκπληξη, αφού... εκεί κρύβονται τα κέρδη! Παράλληλα, ο Χείρωνας απέναντι σου σηματοδοτεί μια ένταση ή διαφωνία με δικό σου άνθρωπο, που μπορεί να οδηγήσει την κάθε πλευρά σε μια περιχαράκωση.

Σκορπιός
Γενικά: Η Νέα Σελήνη... δεν διάκειται φιλικά απέναντι σου, αφού συνηγορεί σε ανατροπές και ξαφνικές αλλαγές, πέρα και έξω από τον έλεγχο σου κι από σήμερα μέχρι τις αρχές Δεκεμβρίου μπορεί να νιώσεις σαν αυτόν/η που του/της τραβάνε το χαλί κάτω από τα πόδια! Κι αυτό είναι ένα ακόμη... Ουράνιο μάθημα ζωής, που σου λέει ότι δεν μπορείς να είσαι σίγουρος/η για τίποτα και το σωστό δεν είναι να επιμείνεις στην διατήρηση ενός status, που... έχει φάει τα ψωμιά του αλλά να το αλλάξεις οικειοθελώς. Παράλληλα ο Χείρωνας στον 6ο ηλιακό οίκο σου σηματοδοτεί διασπαστικές τάσεις στον χώρο της εργασίας σου.

Τοξότης
Γενικά: Η Νέα Σελήνη συνηγορεί σε μια εσωτερική μεταστροφή σαν εκείνη που έκανε σε μια στιγμή τον Σαούλ, Παύλο αλλά στα πλαίσια της... πιο γήινης ζωής σου φέρνει αποκαλύψεις, που θα σου δώσουν να καταλάβεις πως δεν μπορείς να... βάζεις το χέρι σου στην φωτιά για τίποτε και για κανέναν! Επιπλέον από σήμερα και μέχρι τις αρχές Δεκεμβρίου, μπορεί να αλλάξει το καθεστώς στα εργασιακά σου και μακάρι να το επιδιώξεις εσύ κι όχι να σου συμβεί ως... κεραυνός εν αιθρία! Παράλληλα, ο Χείρωνας στον 5ο ηλιακό οίκο σου σηματοδοτεί ένα πολύ δυνατό συναίσθημα που θα σε φέρει σε θέση αδυναμίας.

Αιγόκερως
Γενικά: Η Νέα Σελήνη συνηγορεί σε αλλαγές και ανατροπές στις διαπροσωπικές σχέσεις σου και μην δίνεις όρκο για τίποτα, αφού πέρα από το ότι θα αιφνιδιαστείς από έναν δικό σου άνθρωπο, μπορεί να συμβούν και κάποια... ανήκουστα πράγματα, στα οποία θα έχεις μερίδιο συμμετοχής! Επιπλέον, από σήμερα και μέχρι τις αρχές Δεκεμβρίου είναι πιθανό να συμμετάσχεις σε μια παρέα ή ομάδα με ιδιαίτερα ενδιαφέροντα και κάποιες... ακραίες αντιλήψεις! Παράλληλα, ο Χείρωνας στον 4ο ηλιακό οίκο σου σηματοδοτεί μια αναμπουμπούλα στο σπίτι ή/και την οικογένεια σου αλλά και μια ανασφαλή κατάσταση σε κλειστό χώρο.

Υδροχόος
Γενικά: Η Νέα Σελήνη συνηγορεί σε μια μικρή ή μεγαλύτερη... επανάσταση στην ζωή σου κι αν δεν έχει αλλοτριωθεί το ανατρεπτικό πνεύμα σου, από σήμερα και μέχρι τις αρχές Δεκεμβρίου είναι απίθανο να μην σπάσεις φόρμες και να μην πρωτοπορήσεις, πετώντας στα σκουπίδια οτιδήποτε το συμβατικό. Αν όμως έχεις... βολευτεί σε μια ασφάλεια και σταθερότητα, τότε μάλλον έφτασε η στιγμή να το... ξανασκεφτείς και μάλιστα κάτω από ακραίες συνθήκες κι αυτό αφορά τόσο στην καριέρα σου, όσο και στα του οίκου σου! Παράλληλα, ο Χείρωνας στον 3ο ηλιακό οίκο σου σηματοδοτεί διασπαστικές τάσεις στο περιβάλλον σου.

Ιχθύες
Γενικά: Από σήμερα και μέχρι τις αρχές Δεκεμβρίου, η Νέα Σελήνη συνηγορεί σε εκπλήξεις και σπάνιες καταστάσεις στην καθημερινότητα και τις μετακινήσεις σου, ενώ μπορεί να υπάρξει και μια εντυπωσιακή μεταστροφή τόσο σε μια νομική υπόθεση σου, όσο και στην σχέση σου με συγγενή σου. Εκείνο πάντως που σε συμφέρει σε κάθε περίπτωση είναι να επιδιώξεις πράγματα που κινούνται σε μια πρωτοποριακή κατεύθυνση, είτε στις σπουδές-αναζητήσεις σου, είτε στα ταξίδια σου. Παράλληλα, ο Χείρωνας στον 2ο ηλιακό οίκο σου σηματοδοτεί μια διαφωνία γύρω από οικονομικά ζητήματα, με κίνδυνο να γίνετε... από δυό χωριά χωριάτες!


astrology.gr