MY KTEO

Τετάρτη 29 Ιανουαρίου 2020

Αλεξάνδρα Παλαιολόγου - Σωτήρης Χατζάκης: Θα ανέβουν τα σκαλιά της εκκλησίας;

Η Αλεξάνδρας Παλαιολόγου διανύει μία από τις καλύτερες περιόδους της ζωής της, τόσο στα επαγγελματικά όσο και στα προσωπικά.

Η ηθοποιός, το πρωί της Τρίτης μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Στη φωλιά των Κου Κου» και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε τη σχέση της με τον Σωτήρη Χατζάκη, ενώ απάντησε και στα δημοσιεύματα που τη θέλουν να ανεβαίνει τα σκαλιά της εκκλησίας για τρίτη φορά.

«Για το τρίτο στεφάνι είμαι ανοιχτή, γιατί θα παίξω τον ρόλο», απάντησε με χιούμορ η Αλεξάνδρα Παλαιολόγου και πρόσθεσε: «Ο γάμος είναι κάτι που δε με αφορά. Δεν είχα ιδέα για τα δημοσιεύματα ότι παντρεύομαι».

Στη συνέχεια, η ηθοποιός εξήγησε γιατί στο παρελθόν δεν είχε κάνει σχέση με κάποιον άνθρωπο από τον ίδιο επαγγελματικό χώρο. «Απέφευγα να κάνω σχέσεις με ανθρώπους του χώρου, λόγω επαγγελματικής ανασφάλειας. Δύο φορές τον χρόνο αναρωτιέμαι τι θα κάνω στη δουλειά», είπε και πρόσθεσε: «Και εγώ και ο σύντροφός μου ξέρουμε πολύ καλά αυτό το επάγγελμα, τις ανασφάλειες και τα θέματα που έχει. Έλεγα γιατί να έχω σύντροφο από τον χώρο και να το ζούμε αυτό σε ένα σπίτι».

govastileto.gr