MY KTEO

Τρίτη 9 Νοεμβρίου 2021

Τι λένε τα άστρα για σήμερα;


Κριός
Γενικά: Η Δήμητρα στους Διδύμους σηματοδοτεί ενέργειες που έχουν να κάνουν με την δικτύωση σου ή/και την δημοσιοποίηση των απόψεων σου και σίγουρα ότι κάνεις θα συζητηθεί πολύ. Επιπλέον μπορεί να λάβεις πρόσκληση για ένα κοινωνικό event. Παράλληλα βέβαια, με την Σελήνη στον Αιγόκερω μπορεί να υπάρξουν αβεβαιότητες σχετικά με μια κεντρική υπόθεση που σε απασχολεί, ενώ κάποιες στιγμές θα νιώσεις πιεσμένος/η από υποχρεώσεις ή/και καθήκοντα που... προηγούνται όσων θα ήθελες να κάνεις αλλά υπάρχει χρόνος για όλα και μην χαλάσεις την εικόνα σου με αυθαιρεσίες... κόντρα στο σύστημα!

Ταύρος
Γενικά: Η Δήμητρα στους Διδύμους σηματοδοτεί μια ρύθμιση ή συνεργασία που μπορεί να έχει και οικονομικά οφέλη για σένα, ίσως όμως να επωφεληθείς και μέσω των καλών δημόσιων σχέσεων σου ή/και από μια καλή κουβέντα που είπε κάποιος/α για σένα. Παράλληλα, με την Σελήνη στον Αιγόκερω αποκτά προτεραιότητα η επιμόρφωση σου κι είναι πιθανό να παρακολουθήσεις ένα σεμινάριο ή/και να εκπαιδευτείς σε κάτι σχετικό με την δουλειά σου. Επιπλέον μπορεί να λάβεις... καλά και κακά νέα από το εξωτερικό ή για μια νομική υπόθεση σου, ενώ αναμένεται να μετακινηθείς περισσότερο απ' όσο συνηθίζεις!

Δίδυμοι
Γενικά: Η Δήμητρα στο ζώδιό σου σηματοδοτεί μια μεγαλύτερη αποδοχή, ίσως και την πρόσβαση σου σε μέσα, κάτι που μπορείς να αξιοποιήσεις για την ευρύτερη διάδοση των ιδεών και του έργου σου. Ίσως βέβαια επικοινωνώντας τα θέματα σου να παραμείνεις μακριά από την ουσία αλλά μήπως... αυτό δεν προτείνουν οι image makers; Παράλληλα, με την Σελήνη στον Αιγόκερω θα υπάρξουν στιγμές που δεν θα είσαι καθόλου σίγουρος/η γι' αυτό που θες ή... δεν θες. Επιπλέον, είναι εξ ίσου πιθανό να βρεις μια πηγή χρηματοδότησης και να έχεις εκροές κεφαλαίων για να ικανοποιήσεις απαιτήσεις άλλων.

Καρκίνος 
Γενικά: Η Δήμητρα στους Διδύμους σηματοδοτεί μια εκμυστήρευση που θα σε φέρει σε πλεονεκτική θέση. Επιπλέον μπορεί να βρεις έναν κρυφό σύμμαχο ή/και να παρακάμψεις τυπικές προϋποθέσεις με την μεσολάβηση κάποιου/ας. Παράλληλα, με την Σελήνη απέναντί σου μπορεί να διαπιστώσεις ότι ένας δικός σου άνθρωπος ή ένας συνεργάτης σου… παραείναι συμφεροντολόγος ή βάζει οριζόντιους κανόνες χωρίς να λαμβάνει υπόψη του ιδιαιτερότητες, δεν έχεις όμως παρά να φέρεις τα πράγματα σε μια ισορροπία με μια δική σου παρέμβαση. Ίσως πάλι μια χαλαρή φάση να διαδεχθεί μια άλλη... επικριτική και το αντίστροφο!

Λέων
Γενικά: Η Δήμητρα στους Διδύμους σηματοδοτεί ένα κοινωνικό άνοιγμα ή/και την συμμετοχή σου σε μια εκδήλωση με... υψηλούς προσκεκλημένους. Ίσως πάλι να επωφεληθείς κι εσύ από τις... άκρες που διαθέτει ένας φίλος ή μια φίλη. Παράλληλα, η Σελήνη στον Αιγόκερω μπορεί να αλλάξει προσωρινά τα δεδομένα στο εργασιακό σου περιβάλλον, χωρίς κανείς να γνωρίζει με σιγουριά, ποιός/α είναι υπεύθυνος/η και για ποιό πράγμα! Επιπλέον καλό είναι να κρατήσεις σε μια ισορροπία την διατροφή σου, για να μην... υποφέρεις, ενώ πριν αναλάβεις ευθύνες για ένα pet, σκέψου αν πράγματι μπορείς να αντεπεξέλθεις σε αυτές!

Παρθένος
Γενικά: Η Δήμητρα στους Διδύμους δημιουργεί νέα και θετικά δεδομένα στην καριέρα σου, ίσως μάλιστα οι δημόσιες σχέσεις σου να αποδειχθούν το κλειδί της επιτυχίας σου. Το μόνο που ίσως σε προβληματίσει είναι μια... σχετική ελαφρότητα στην στάση κάποιων αλλά αντί να γκρινιάζεις και να κριτικάρεις έλα κι εσύ στο... πάρτι! Παράλληλα, η Σελήνη στον Αιγόκερω σε φέρνει πιο κοντά σε πρόσωπα με τα οποία υπάρχει μια καλή χημεία, ίσως όμως να υπάρξουν και κάποιες παλινδρομήσεις μέχρι να σιγουρευτείς ή να... ξεθυμάνει η κριτική σου! Αν πάλι είσαι γονιός θα πάρεις μια χαρά και μια λύπη από τα παιδιά σου.

Ζυγός
Γενικά: Η Δήμητρα στους Διδύμους σηματοδοτεί μια πρόοδο σε σχέση με χαρτιά που σου είναι απαραίτητα ή/και μια νομική υπόθεση σου. Επιπλέον, μπορεί να σου προκύψει ένα άνοιγμα στο εξωτερικό ή/και μια ευκαιρία επιμόρφωσης, ενώ σε κάθε περίπτωση οι καλές δημόσιες σχέσεις σου είναι ή θα γίνουν το μεγαλύτερο όπλο σου. Παράλληλα, η Σελήνη στον Αιγόκερω στρέφει το ενδιαφέρον σου σε οικογενειακά ή/και περιουσιακά θέματα, με τις καταστάσεις και τις συμπεριφορές να αλλάζουν διαρκώς, ίσως όμως απλά να υπάρξει μια κινητικότητα με επισκέψεις ή και την δική σου μετάβαση σε έναν άλλο χώρο.

Σκορπιός
Γενικά: Η Δήμητρα στους Διδύμους σηματοδοτεί την πρόσβαση σου σε κεφάλαια, ίσως όμως να πετύχεις ευνοϊκότερους όρους σε μια δανειακή σύμβαση ή σε μια φορολογική υπόθεση σου, ύστερα από την μεσολάβηση του... κατάλληλου ανθρώπου! Επιπλέον αν σου λείπει κάτι μπορεί να σου το δώσει κάποιος/α άλλος/η. Παράλληλα, η Σελήνη στον Αιγόκερω σε προσανατολίζει στην διευθέτηση πρακτικών θεμάτων κι αναμένεται να πολλαπλασιάσει τις επαφές και τις μετακινήσεις σου, είτε για δουλειές , είτε για να βγάλεις μια υποχρέωση. Επιπλέον είναι πιθανό να λάβεις μια καλή αλλά και μια... κακή είδηση!

Τοξότης
Γενικά: Η Δήμητρα απέναντί σου σηματοδοτεί μια συμφωνία ή συνεργασία, που προάγει τα συμφέροντα σου, ενώ αν υπάρχει σε εξέλιξη μια νομική υπόθεση, η πλάστιγγα θα γείρει υπέρ σου. Ίσως πάλι να λάβεις... μερίδιο κι εσύ από την διάκριση ενός δικού σου ανθρώπου! Παράλληλα, με την Σελήνη στον Αιγόκερω οφείλεις να αξιολογήσεις τις ανάγκες σου πριν αρχίσεις να ξοδεύεις για να αποκτήσεις ότι σου... γυαλίσει, αφού όταν έρθει η στιγμή μιας αγοράς που πραγματικά έχεις ανάγκη, τα λεφτά σου θα έχουν τελειώσει. Ίσως βέβαια να σου προκύψει και μια έκτακτη υποχρέωση, που θα σου... κόψει λίγο τη φόρα!

Αιγόκερως
Γενικά: Η Δήμητρα στους Διδύμους σηματοδοτεί μια σημαίνουσα γνωριμία αλλά και μια σπουδαία ευκαιρία που έχεις για να αναδείξεις το έργο σου, μέσα από μια φανερή αλλά και μια κρυφή υποστήριξη. Μπορεί ακόμη να διακριθεί ένα αγαπημένο σου πρόσωπο. Παράλληλα βέβαια με την Σελήνη στον Αιγόκερω μπορεί να ταλαιπωρηθείς από μια αδιαθεσία, ειδικά αν δεν κάνεις οικονομία δυνάμεων και δεν προσέξεις την διατροφή σου. Ίσως πάλι να δεις ένα όνειρο που σου επισημαίνει κάποιους κινδύνους, ενώ αν διαισθανθείς κάτι άσχημο, μην θεωρήσεις ότι πρόκειται για λάθος συναγερμό και λάβε τα μέτρα σου.

Υδροχόος
Γενικά: Η Δήμητρα στους Διδύμους σηματοδοτεί εξελίξεις με θετικό πρόσημο, σε ζητήματα που αφορούν είτε στο σπίτι και την οικογένειά σου, είτε στα περιουσιακά σου, ενώ είναι πιθανό να παραβρεθείς και σε μια εκδήλωση. Εξ άλλου, η Σελήνη στον Αιγόκερω σε καλεί να κάνεις ένα κοινωνικό άνοιγμα, προσεγγίζοντας άτομα με τα οποία μοιράζεστε τα ίδια ενδιαφέροντα και θα μπορούσαν να συμβάλλουν στην υλοποίηση των στόχων σου με τα μέσα που διαθέτουν. Ίσως μάλιστα να ωφεληθείς από έναν συλλογικό φορέα, σε κάθε περίπτωση όμως μπορεί να τεθεί κι ένα ηθικό ζήτημα για τον τρόπο που θα γίνουν όλα αυτά.

Ιχθύες
Γενικά: Η Δήμητρα στους Διδύμους σηματοδοτεί εξελίξεις με θετικό πρόσημο, σε ζητήματα που αφορούν είτε στο σπίτι και την οικογένειά σου, είτε στα περιουσιακά σου, ενώ είναι πιθανό να παραβρεθείς και σε μια εκδήλωση. Εξ άλλου, η Σελήνη στον Αιγόκερω σε καλεί να κάνεις ένα κοινωνικό άνοιγμα, προσεγγίζοντας άτομα με τα οποία μοιράζεστε τα ίδια ενδιαφέροντα και θα μπορούσαν να συμβάλλουν στην υλοποίηση των στόχων σου με τα μέσα που διαθέτουν. Ίσως μάλιστα να ωφεληθείς από έναν συλλογικό φορέα, σε κάθε περίπτωση όμως μπορεί να τεθεί κι ένα ηθικό ζήτημα για τον τρόπο που θα γίνουν όλα αυτά. 


astrology.gr