MY KTEO

Πέμπτη 23 Ιανουαρίου 2020

Έλενα Βάκα: «Η ΔΑΕΠΕΧ μπορεί να ανοίξει τα φτερά της» (βίντεο)


Με τις ευχαριστίες της Δημάρχου Χαλκιδέων Έλενας Βάκα και της Προέδρου της ΔΑΕΠΕΧ Επαγγελίας Παλαιολόγου προς τους εργαζομένους της Δημοτικής Εταιρίας  για τη συνεργασία τους με την Διοίκηση,
πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη το απόγευμα η κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας της ΔΑΕΠΕΧ.  Σε κλίμα γιορτινό και «οικογενειακό» εργαζόμενοι, διοίκηση και συνεργάτες είχαν την ευκαιρία να βρεθούν και ανταλλάξουν ευχές για το νέο έτος.

Στο καλωσόρισμά της η Πρόεδρος Ευαγγελία Παλαιολόγου ευχαρίστησε τους εργαζομένους για την άψογη συνεργασία και με τη σειρά της ευχήθηκε σε όλους ένα δημιουργικό έτος. Λίγο πριν κόψει την πίτα η Δήμαρχος Έλενα Βάκα τόνισε ότι η Δημοτική Εταιρία βρίσκεται στο σωστό δρόμο και έχει όλα τα φόντα για να γίνει ακόμα μεγαλύτερη. «Η ΔΑΕΠΕΧ μπορεί να ανοίξει τα φτερά της με περισσότερα πράγματα από αυτά που ήδη κάνει.» είπε η κ. Βάκα και απευθυνόμενη κυρίως στο νέο Δ.Σ. υπογράμμισε: «Είδατε τις διαδικασίες, τις ανάγκες και τις δυνατότητες, να βάλετε το κάτι παραπάνω για να μπορέσει η Εταιρία να έχει μια πορεία προς όφελος των δημοτών». Κλείνοντας η Δήμαρχος ευχαρίστησε εκτός από τους εργαζομένους, τη Διοίκηση και τους εξωτερικούς συνεργάτες για τις προσπάθειές τους.

Ακολούθησε η κοπή της πίτας από τη Δήμαρχο με την εργαζόμενη στη ΔΑΕΠΕΧ, Μαρία Καψάλα Ακριώτη να είναι η τυχερή της ημέρας, αφού κέρδισε το φλουρί.