MY KTEO

Δευτέρα 7 Ιουνίου 2021

Εβδομαδιαίες Προβλέψεις!

ΚριόςΚριέ μου αυτή την εβδομάδα θα πραγματοποιηθεί η νέα Σελήνη/έκλειψη Ηλίου στο ζώδιο των Διδύμων στις 10/6 η οποία δείχνει πως ήρθε ο καιρός για να ξεκαθαρίσεις κάποια πράγματα με συγγενείς, φίλους και πρόσωπα του στενού του περιβάλλοντος. Είναι πολύ πιθανόν να έρθουν στο προσκήνιο θέματα του παρελθόντος, όμως η αναδρομή πορεία του Ερμή δεν θα βοηθήσει τόσο στην επικοινωνία και αυτό είναι κάτι που θα χρειαστεί να έχεις κατά νου. Παρόλο που μέχρι και την έκλειψη Ηλίου η ενέργειά σου μπορεί να μην είναι και στα καλύτερά της, με την είσοδο του Άρη στο ζώδιο του Λέοντα στις 11/6 φαίνεται πως αυτό θα αλλάξει πολύ σύντομα. Λόγω του ότι θα αρχίσεις να αποκτάς ολοένα και μεγαλύτερα αποθέματα ενέργειας θα πρέπει να βρεις ένα τρόπο ώστε να τη διαχειριστείς σωστά και να τη διοχετεύσεις προς όφελος σου.

Ταύρος: Ταύρε μου οι αστρολογικές συγκυρίες που θα υπάρξουν κατά την διάρκεια της εβδομάδας σε καλούν να δώσεις μεγαλύτερη προσοχή στα θέματα που αφορούν τον οικονομικό τομέα. Η νέα Σελήνη/έκλειψη Ηλίου που θα πραγματοποιηθεί στις 10/6 στο ζώδιο των Διδύμων σε προτρέπει να κρατήσεις στάση αναμονής και να αποφύγεις ένα «μετέωρο» βήμα το οποίο θα μπορούσε να έχει αντίκτυπο το ταμείο σου. Κατά το δεύτερο μισό της εβδομάδας θα ξεκινήσει μία περίοδος η οποία θα στρέψει περισσότερο το ενδιαφέρον σου στις επαγγελματικές σου υποχρεώσεις και στη δουλειά σε γενικότερο πλαίσιο. Η παρουσία του Άρη στο ζώδιο του Λέοντα από τις 11/6 θα φέρει κινητικότητα σε εργασιακά ζητήματα, κάτι που ενδεχομένως να αυξήσει και τις εντάσεις σε κάποιες περιπτώσεις.

Δίδυμοι: Δίδυμε μου είσαι ο πρωταγωνιστής αυτής της εβδομάδας καθώς η νέα Σελήνη/έκλειψη Ηλίου θα πραγματοποιηθεί στη 19η μοίρα του ζωδίου σου στις 10/6. Οι αστρολογικές όψεις που θα υπάρχουν κατά τη διάρκεια αυτής της έκλειψης ενδεχομένως να σε κάνουν να συνειδητοποιήσεις που βρίσκονται κάποιες προσωπικές αλλά και κάποιες επαγγελματικές σου σχέσεις. Είναι πιθανόν να προκύψει πως βρίσκεσαι σε ένα «σταυροδρόμι» σε κάποιες από αυτές και θα χρειαστεί να κάνεις τις επιλογές σου. Σε αυτές τις επιλογές πρέπει να δώσεις μεγάλη προσοχή και να μην είναι αποτέλεσμα πρόσκαιρων συναισθημάτων, καθώς κάτι τέτοιο θα μπορούσε να σε οδηγήσει σε λάθος κατεύθυνση. 

Καρκίνος: Καρκίνε μου νέα Σελήνη/έκλειψη Ηλίου που θα πραγματοποιηθεί στο ζώδιο των Διδύμων στις 10/6 θα δώσει «τροφή» σε κάποιες σκέψεις οι οποίες φαίνεται πως σου δημιουργούν ανασφάλεια. Προσπάθησε να μην αφήσεις τον εαυτό σου να μπει σε ένα φαύλο κύκλο ανησυχιών και αρνητικών σκέψεων, καθώς αυτά τα σενάρια θα έχουν την τιμητική τους. Θα βγεις κερδισμένος αν επικεντρωθείς σε δραστηριότητες και σε ανθρώπους που μπορούν να κατευνάσουν τις ανησυχίες σου και να σε γεμίσουν με θετικά συναισθήματα.

Λέων: Λέων μου αυτή την εβδομάδα θα χρειαστεί να κρατήσεις αποστάσεις από τα ζητήματα που σε απασχολούν ώστε να τα δεις όσο πιο αντικειμενικά γίνεται. Η νέα Σελήνη/έκλειψη Ηλίου που θα πραγματοποιηθεί στο ζώδιο των Διδύμων στις 10/6 είναι πολύ πιθανόν να φέρει ζητήματα του παρελθόντος στο προσκήνιο. Ένας πολύ καλός τρόπος για να μπορέσεις να δεις πως πρέπει να τα διαχειριστείς είναι να κρατήσεις συναισθηματικές αποστάσεις από αυτά. Από τις 11/6 η ενέργειά σου θα αρχίσει να αυξάνεται επικίνδυνα καθώς ο Άρης θα περάσει στο δικό σου ζώδιο και θα σε κάνει αεικίνητο. Προσπάθησε να βρεις τρόπους να την διοχετεύσεις προς όφελός σου όπως να ξεκινήσεις μία αθλητική δραστηριότητα, διαφορετικά είναι πολύ πιθανόν να διοχετευτεί μέσα σε εντάσεις.

Παρθένος: Παρθένε μου μία πολύ σημαντική εβδομάδα ξεκινά καθώς κατά τη διάρκεια της και συγκεκριμένα στις 10/6 θα πραγματοποιηθεί η νέα Σελήνη/έκλειψη Ηλίου στο ζώδιο των Διδύμων. Αυτή η έκλειψη φαίνεται πως θα επηρεάσει αρκετά την ενέργειά σου κάτι που μπορεί να σε κάνει επιρρεπή σε δικαιολογίες για να αποφύγεις ακόμα και σημαντικές επαγγελματικές υποχρεώσεις. Λόγω του ότι αυτή την εβδομάδα όλα θα φαίνονται ρευστά -ιδιαίτερα στον επαγγελματικό τομέα- καλό θα ήταν να αποφύγεις οποιαδήποτε κίνηση που θα μπορούσε να χαρακτηριστεί ως «ματ» και θα μπορούσε να καθορίσει τις εξελίξεις των επαγγελματικών για το επόμενο διάστημα. Στις 11/6 ο Άρης θα περάσει στο ζώδιο του Λέοντα και από τη νέα του θέση θα μεγεθύνει σκέψεις που σου δημιουργούν ανησυχία.

Ζυγός: Ζυγέ μου αυτή την εβδομάδα με τη νέα Σελήνη/έκλειψη Ηλίου που θα πραγματοποιηθεί στο ζώδιο των Διδύμων στις 10/6 ίσως υπάρξουν κάποια ζητήματα σε σχέσεις με πρόσωπα του ευρύτερου σου περιβάλλοντος. Είναι πιθανόν να έρθουν κάποιες πληροφορίες στα αυτιά σου οι οποίες θα σου δημιουργήσουν αρνητικά συναισθήματα ή είναι εξίσου πιθανόν -λόγω της ισχυρής παρουσίας του ανάδρομου Ερμή κατά τη διάρκεια της έκλειψης- να αναμοχλευθούν ζητήματα του παρελθόντος. Κερδισμένος θα είναι εκείνος που θα καταφέρει να αποφύγει την ανάμειξη σε θέματα που πλέον δεν έχουν κανένα λόγο για να ανοίξουν ξανά. Με την παρουσία του Άρη στο ζώδιο του Λέοντα από τις 11/6 θα άρχισες να αναζητάς περισσότερο τους φίλους σου, καθώς το «πεδίο δράσης» σου θα γίνει πιο συλλογικό.

Σκορπιός: Σκορπιέ μου αυτή την εβδομάδα είναι πολύ πιθανόν να κάνουν την εμφάνισή τους κάποιοι φόβοι οι οποίοι έχουν τη βάση τους σε παρελθοντικές καταστάσεις και γεγονότα. Η νέα Σελήνη/έκλειψη Ηλίου που θα πραγματοποιηθεί στο ζώδιο των Διδύμων στις 10/6 μπορεί να ενισχύσει τις αρνητικές σκέψεις, όμως θα βγεις κερδισμένος αν προσπαθήσεις να μην τους δίνεις «τροφή». Οι ανησυχίες σου θα επηρεάσουν σημαντικά τη δημιουργικότητά σου, για αυτό προσπάθησε να αποφύγεις το σενάριο του να μπεις σε ένα φαύλο κύκλο αρνητικών σκέψεων. Ακόμα και αν κάτι τέτοιο τελικά συμβεί, με την είσοδο του Άρη στο ζώδιο του Λέοντα στις 11/6 φαίνεται πως θα περιοριστεί γρήγορα, καθώς οι επαγγελματικές υποχρεώσεις και η κινητικότητα που θα υπάρξει στη δουλειά δεν θα σου αφήνουν χρόνο για περιττές σκέψεις!

Τοξότης: Τοξότη μου μία πολύ σημαντική εβδομάδα ξεκινά για εσένα καθώς κατά τη διάρκεια της και συγκεκριμένα στις 10/6 θα πραγματοποιηθεί η νέα Σελήνη/έκλειψη Ηλίου στο ζώδιο των Διδύμων. Αυτή η έκλειψη θα φέρει στο προσκήνιο προσωπικές σχέσεις και συνεργασίες και δεν αποκλείεται μέσα σε αυτές να υπάρξουν και κάποια πρόσωπα που θα κάνουν επανεμφάνιση από το παρελθόν. Εσύ με τη σειρά σου θα πρέπει να κάνεις προσεκτικές επιλογές και κινήσεις ώστε να διαχωρίσεις «την ήρα από το σιτάρι» και να επενδύσεις σε σχέσεις που πραγματικά αξίζουν τον κόπο. 

Αιγόκερως: Αιγόκερε μου αυτή την εβδομάδα φαίνεται πως βρίσκεσαι προ των πυλών όσον αφορά κάποιες αλλαγές που θέλεις να κάνεις στην καθημερινότητά σου, μέσα σε αυτές θα υπάρξουν και κάποιες αλλαγές που αφορούν την εργασιακή σου καθημερινότητα. Η νέα Σελήνη/έκλειψη Ηλίου θα πραγματοποιηθεί στο ζώδιο των Διδύμων στις 10/6 και θα σε βάλει στη διαδικασία να φέρεις στα μέτρα σου δουλειές και υποχρεώσεις, κάτι το οποίο μπορεί να αποδειχθεί δύσκολη υπόθεση τουλάχιστον για κάποια ζητήματα. Με την είσοδο του Άρη στο ζώδιο του Λέοντα στις 11/6 είναι πιθανόν να νιώθεις συχνά-πυκνά πως θέλεις να αλλάξεις κάποια πράγματα όμως δεν βρίσκεις τον τρόπο. Να θυμάσαι πως αυτό θα είναι κάτι που δεν ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα και αν το αποφασίσεις μπορείς να κάνεις θαύματα!

Υδροχόος: Υδροχόε μου η νέα Σελήνη/έκλειψη Ηλίου που θα πραγματοποιηθεί στο ζώδιο των Διδύμων στις 10/6 θα δημιουργήσει έντονα συναισθήματα και δεν αποκλείεται να αλλάξει εντελώς την κατάσταση που υπάρχει αυτή τη στιγμή στην προσωπική σου ζωή. Αν είσαι ελεύθερος είναι πολύ πιθανό να κάνεις μία νέα καρμική γνωριμία και αν βρίσκεσαι ήδη σε μία σχέση είναι πολύ πιθανό να αρχίσεις να σκέφτεσαι αν και κατά πόσο αυτή η σχέση μπορεί να καλύψει τις ανάγκες σου. Το να αποφύγεις οποιαδήποτε τελεσίδικη απόφαση και να κερδίσεις χρόνο είναι το καλύτερο που μπορείς να κάνεις για αυτή την εβδομάδα, που θα μοιάζουν όλα μετέωρα.

Ιχθύες: Ιχθύ μου αυτή την εβδομάδα θα νιώσεις την ανάγκη να αποτραβηχτείς από την πολυκοσμία και να κερδίσεις χρόνο για εσένα και για τους αγαπημένους σου ανθρώπους. Η νέα Σελήνη/έκλειψη Ηλίου που θα πραγματοποιηθεί στο ζώδιο των Διδύμων στις 10/6 μπορεί να αλλάξει τον τρόπο που σκέφτεσαι, κάτι το οποίο από τη μία θα σε φέρει κοντά με συγκεκριμένα πρόσωπα από την άλλη θα σε απομακρύνει από κάποια πρόσωπα που μέχρι πρότινος ήταν οικεία για εσένα. Τώρα είναι η κατάλληλη ευκαιρία για να διευκρινίσεις κάποια ζητήματα του παρελθόντος και να μην αφήνεις παρεξηγήσεις και εντάσεις ανάμεσα σε εσένα και σε δικά σου πρόσωπα να διαιωνίζονται.


www.myastro.gr