MY KTEO

Κυριακή 24 Οκτωβρίου 2021

Τι λένε τα άστρα για σήμερα;


Κριός
Γενικά: Από την μια πλευρά, ένας συναισθηματικά «φορτωμένος» Άρης στον Τοξότη σε ωθεί σε μια ανασκόπηση με κάποια από τα «φαντάσματα» του παρελθόντος να σε… επισκέπτονται,
να όμως η ευκαιρία για να τα διώξεις οριστικά από την ζωή σου. «Παίζει» ακόμη και μια νομική εξέλιξη που απαιτεί την εγρήγορσή σου, μπορείς ωστόσο να αξιοποιήσεις αυτήν την συγκυρία και σε ένα καθαρά πνευματικό πεδίο, αναζητώντας τις αρχικές αιτίες των πραγμάτων. Από την άλλη, το εξάγωνο Αφροδίτης-Ουρανού λειτουργεί ως ο «από μηχανής θεός», οπότε να περιμένεις κι ένα ξαφνικό γύρισμα της τύχης.

Ταύρος
Γενικά: Ο Άρης στον Τοξότη ανακινεί οικονομικά ζητήματα και σίγουρα θα πρέπει να είσαι stand by για να αντιμετωπίσεις αποτελεσματικά κάποιες σε βάρος σου επιβουλές, οι οποίες μάλιστα έχουν κι έναν παρασκηνιακό ή κρυφό χαρακτήρα. Όχι και να σου πάρουν την μπουκιά μέσα από το στόμα… Παράλληλα, το εξάγωνο Αφροδίτης-Ουρανού σε κάνει αποδεκτό σε ένα πολύ ιδιαίτερο «κοινό» και δεν μένει παρά να ανταποκριθείς σε αυτό, τροποποιώντας κάποια από τα «στάνταρ» σου. Εξ άλλου όσο κι αν δεν… χωνεύεις τις ανατροπές, μερικές φορές τα καλύτερα έρχονται εκεί που δεν το περιμένεις!

Δίδυμοι
Γενικά: Ο Άρης στον Τοξότη εξακολουθεί να σε «στριμώχνει» με καταστάσεις που έχουν ένα πολύ δυνατό συναισθηματικό αποτύπωμα και η αλήθεια είναι πως δεν διαχειρίζονται εύκολα, μα η λύση δεν είναι το να αρχίσεις «να τρώγεσαι με τα ρούχα σου» ή να μεμψιμοιρείς σε βάρος του εαυτού σου. Αποφάσεις χρειάζεσαι για να ξεμπλοκάρεις, βγες λοιπόν από την εσωστρέφειά σου και κάνε την κίνησή σου, ώστε να ξεκαθαρίσει το τοπίο. Κατά τα άλλα βέβαια, το εξάγωνο Αφροδίτης-Ουρανού μπορεί να σου φέρει μια ξαφνική χαρά, ενώ σου ζητά να ανανεωθείς και να πειραματιστείς με το καινούριο.

Καρκίνος 
Γενικά: Το εξάγωνο Αφροδίτης-Ουρανού φέρνει αλλαγή παραστάσεων και νέες ενδιαφέρουσες γνωριμίες, όλα αυτά όμως ενδέχεται να πάνε… στράφι αφού ο ενεργός Χείρωνας φέρνει «τριβές» με «δικά σου» πρόσωπα αλλά και δυνατές συναισθηματικές παλινδρομήσεις κάτι που μπορεί να σε φέρει σε «απόγνωση». Αντί όμως να «τρως τις σάρκες σου», δες το πώς θα μπορούσε να ξεκινήσει ένας νέος κύκλος, πάνω στις «στάχτες» του παλιού. Εξ άλλου ένας «πανικός» είναι το τελευταίο που σου χρειάζεται, αφού μπορεί να επιφέρει μια συνολική κατάρρευση και σε φυσικό επίπεδο.

Λέων
Γενικά: Έντονες καταστάσεις που έχουν να κάνουν με αγαπημένα σου πρόσωπα, σε φέρνουν σε μια κατάσταση… φρικτής αδυναμίας, όμως μην επιτρέψεις να «σε πάρει από κάτω». Να λυτρωθείς σου πρέπει, βάλε λοιπόν κάτω την λογική σου και ξεκόλλησε από όλα αυτά που σε ταλανίζουν, επιχειρώντας να προσδώσεις σε όλη αυτήν την φόρτιση μια δημιουργική διάσταση, μέσα από τις ενασχολήσεις σου. Και σε αυτό θα σε βοηθήσει το εξάγωνο Αφροδίτης-Ουρανού, προσφέροντάς σου εναλλακτικές, μένει όμως να τις «δεις». Επιπλέον, αναμένονται ευχάριστες εκπλήξεις σε οικονομικά και επαγγελματικά θέματα.

Παρθένος
Γενικά: Ο Άρης στον 4ο ηλιακό οίκο σου φέρνει μια αναστάτωση που μπορεί να σχετίζεται τόσο με πρακτικά ζητήματα στέγης ή τα περιουσιακά σου, όσο και με καταστάσεις στους οικείους σου αλλά σε κάθε περίπτωση θα χρειαστεί να είσαι σε εγρήγορση. Πρόσεξε ακόμη για ενδεχόμενα ατυχήματα στον χώρο σου. Κατά τα άλλα βέβαια, το εξάγωνο Αφροδίτης-Ουρανού διανθίζει την καθημερινότητά σου με ευχάριστα απρόοπτα κι όπως θα διαπιστώσεις τα πράγματα «εκεί έξω» είναι πολύ πιο χαρούμενα και… συμφέροντα για σένα, το ιδανικό λοιπόν θα ήταν να ταξιδέψεις ή να εξέλθεις.

Ζυγός
Γενικά: Το εξάγωνο Αφροδίτης-Ουρανού φέρνει ευχάριστες ανατροπές σε εργασιακά και οικονομικά ζητήματα κι όσο είσαι προσανατολισμένος/η σε αυτά, η αίσθηση πληρότητας θα σε αποζημιώσει για τα… άλλα, που μπορεί να συμβούν στις διαπροσωπικές σχέσεις σου κι εύκολα δεν τα λες! Λες και το σύμπαν συνωμοτεί σε βάρος σου, η αίσθηση συντροφικότητας που πάντα χρειάζεσαι δείχνει διασπασμένη και στέκει μετέωρη ανάμεσα στο «χθες» και το «σήμερα» και το κακό είναι πως η λογική σου αδυνατεί να δώσει μια λύση, ρώτα όμως και κάποιον/α μεγαλύτερο, κάτι περισσότερο θα ξέρει.

Σκορπιός
Γενικά: Το εξάγωνο Αφροδίτης-Ουρανού αλλάζει το τοπίο στις διαπροσωπικές σχέσεις σου κι εκεί που έλεγες πως τίποτε αξιόλογο δεν θα μπορούσε να σου συμβεί… να που διαψεύδεσαι! Η συνέχεια βέβαια δεν θα είναι εύκολη, αφού θα πρέπει να αλλάξεις τον «συνήθη» τρόπο αντιμετώπισης των πραγμάτων, γιατί στην προκειμένη περίπτωση, η «μη δέσμευση» είναι εκείνη που θα χαράξει το μονοπάτι της ευτυχίας σου, καταλήγοντας σε μια ουσιαστική… δέσμευση! Κατά τα άλλα ο Άρης στον Τοξότη σε κάνει να λειτουργείς με το συναίσθημα κι όχι με την λογική σε οικονομικά και εργασιακά ζητήματα.

Τοξότης
Γενικά: Ο Άρης στο ζώδιό σου σε πολιορκεί στενά με δυνατά συναισθήματα, αν θες όμως να βρεις διέξοδο διαφυγής από κάτι που σε «πνίγει», δεν έχεις παρά να κάνεις μια «ηρωική έξοδο» και να τολμήσεις το… αδιανόητο, αφού η ζωή σου κρύβει ευχάριστες εκπλήξεις. Αν μάλιστα βρεθείς «στα ιδιαίτερα» με ένα πρόσωπο, μπορεί να εκπλαγείς κι εσύ από την ομορφιά που θα σε κατακλύσει. Αντίθετα αν «βουλιάξεις» σε καταστάσεις που σε κρατάνε πίσω, θα είναι σαν να ακυρώνεις την δυναμική σου. Επιπλέον, το εξάγωνο Αφροδίτης-Ουρανού σε καλεί να προβείς σε αλλαγές στον χώρο σου.

Αιγόκερως
Γενικά: Όσον αφορά στο σπίτι, την οικογένεια αλλά και τα εργασιακά σου, ο ενεργός Χείρωνας φέρνει καταστάσεις όπου όλα κινούνται «στην κόψη του ξυραφιού», φαίνεται μάλιστα πως υπάρχουν και παρασκηνιακά δεδομένα τα οποία θα πρέπει να λάβεις υπόψη σου, ξεκινώντας ίσως από κάποιον/α που «σου σκάβει το λάκκο», γιατί έχει προηγούμενα μαζί σου. Κι επειδή όποιος ψάχνει, βρίσκει, δεν αποκλείεται εκτός από το «τσεκούρι του πολέμου» να ξεθάψεις και κάτι από τον παλιό καλό σου εαυτό. Παράλληλα, το εξάγωνο Αφροδίτης-Ουρανού σου φέρνει μια πρόταση που θα σε… σοκάρει ευχάριστα!

Υδροχόος
Γενικά: Παράξενο πράγμα το να έχεις «βαλτώσει» συναισθηματικά, εσύ ο… άρχοντας της λογικής, αν όμως δεν δοκιμαστεί στην πράξη η ικανότητά σου να αποστασιοποιείσαι, ποιος είναι ο λόγος της ύπαρξής της; Επιπλέον, ο Άρης στον Τοξότη δοκιμάζει μια ακόμη πάγια αντίληψή σου, το ότι δηλαδή οι φιλικές σχέσεις μπορεί να γίνονται και ερωτικές ή το αντίστροφο, χωρίς κάποιο ιδιαίτερο κόστος για σένα. Εμ…. Υπάρχουν και οι εξαιρέσεις αγαπητέ/η και μια τέτοια ζεις αυτήν την περίοδο. Ευτυχώς πάντως το εξάγωνο Αφροδίτης-Ουρανού θα σε βγάλει από το «καβούκι» σου, με μια απρόοπτη συνάντηση!

Ιχθύες
Γενικά: Το εξάγωνο Αφροδίτης-Ουρανού σου προσφέρει την δυνατότητα να ξεφύγεις από τα τετριμμένα και να ανακαλύψεις διαφορετικές πλευρές της ζωής αλλά και του εαυτού σου. Αυτό μπορεί να επιτευχθεί με πολύ απλούς τρόπους –αρκεί να δοκιμάσεις να «ξανοιχτείς- και να αποτυπωθεί στην αλλαγή της διάθεσής σου αλλά και της εξωτερικής σου εμφάνισης. Παράλληλα βέβαια ο Άρης στον Τοξότη λειτουργεί διχαστικά στην καριέρα σου και τις σχέσεις σου με ισχυρά πρόσωπα, αναγκάζοντάς σε να πάρεις θέση υπέρ της μιας ή της άλλης πλευράς και πληρώνοντας το ανάλογο κόστος για αυτό.


astrology.gr