MY KTEO

Τετάρτη 15 Ιανουαρίου 2020

Ο Κακόγιαννης ειδικός συνεργάτης του Δημάρχου


Με απόφαση του ο Δήμαρχος Ερέτριας Γιάννης Δημητρόπουλος  προσλαμβάνει τον Ευάγγελο Κακόγιαννη του Σωτηρίου, Δικηγόρο, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου που ορίζεται μέχρι 31/12/2021, στην θέση του Ειδικού Συνεργάτη του Δήμου Ερέτριας με ειδίκευση
σε νομικά θέματα . Ο ανωτέρω υπόκειται απευθείας στην ιεραρχική εξάρτηση του Δημάρχου και είναι ανεξάρτητος από το Ειδικό Επιστημονικό Προσωπικό ιδιωτικού δικαίου, που προσλαμβάνεται σε οργανικές θέσεις για την εξυπηρέτηση διαρκών αναγκών.
Για την πρόσληψη θα υπογραφεί ειδική σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, που ορίζεται μέχρι 31/12/2021, με την οποία θα συναφθεί η εργασιακή σχέση και θα αρχίσει η υποχρέωση για παροχή υπηρεσιών. Η λύση της σχέσεως γίνεται σύμφωνα με τα οριζόμενα στην παρ. 9 του άρθρου 163 του ν. 3584/2007, όπως ισχύει, η διάρκεια της οποίας ορίζεται μέχρι την 31/12/2021, δεν μπορεί να υπερβεί την θητεία της περιόδου αυτής, εντός της οποίας θα προσληφθεί , παρά μόνο με σχετική απόφαση περί παράτασης της σύμβασης εργασίας.
Από την δημοσίευση