MY KTEO

Κυριακή 26 Ιανουαρίου 2020

Δημήτρης Αναγνωστάκης: «Πρέπει η Στερεά Ελλάδα να είναι στο κέντρο της προσοχής της κυβέρνησης» (Φωτό και βίντεο)



Την πεποίθηση ότι η επόμενη εκλογική αναμέτρηση θα είναι νικηφόρα εξέφρασε ο επικεφαλής της περιφερειακής παράταξης «Στερεά Υπεροχής», Δημήτρης Αναγνωστάκης,  κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης για την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας της παράταξης,
που πραγματοποιήθηκε το Σάββατο το απόγευμα σε γνωστή μουσική σκηνή της Χαλκίδας. Παρουσία πολιτικών και όχι μόνο φίλων ο Δημήτρης Αναγνωστάκης θέλησε με αυτόν τον τρόπο να δώσει το στίγμα της πορείας που θα ακολουθήσει ο συνδυασμός του στο μέλλον.

Ανάμεσα σε εκείνους που έδωσαν το παρών ήταν οι Βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ, από την Εύβοια ο Βαγγέλης Αποστόλου και από την Φθιώτιδα ο Γιάννης Σαρακιώτης, οι πρώην Βουλευτές Εύβοιας, Γιώργος Ακριώτης και Τάσος Πρατσόλης, ο Πρόεδρος του Περιφερειακού Συμβουλίου Ηλίας Σανιδάς, οι περιφερειακοί σύμβουλοι Θεοδώρα Ακριώτου, Σπύρος Λάμπου και Δρόσος Παρασκευάς, καθώς και πολλοί υποψήφιοι με το ψηφοδέλτιο του συνδυασμού «Στερεά Υπεροχής».

Ο Δημήτρης Αναγνωστάκης στο σύντομο καλωσόρισμά του τόνισε «την ανθρώπινη σχέση και τη σχέση εμπιστοσύνης», μεταξύ των συμβούλων της παράταξης, οι οποίοι μπορούν ο ένας να στηρίζετε στον άλλο. Επεσήμανε ότι η παρούσα Περιφερειακή Αρχή δεν είναι νέα, αλλά επί της ουσίας η συνέχεια της προηγούμενης. Ξεκαθάρισε όμως, ότι θα ως συνδυασμός η «Στερεά Υπεροχής» θα στηρίξει τις αποφάσεις της Περιφερειακής Αρχής που θα έχουν σωστό προσανατολισμό. «Αν από την Περιφερειακή Αρχή παρθούν νέες αποφάσεις εμείς θα σταθούμε δίπλα της. Γιατί η Στερεά Ελλάδα δεν αρκεί να είναι απλά, γεωγραφικά, στο κέντρο της χώρας. Πρέπει η Στερεά Ελλάδα και πολιτικά να είναι στο κέντρο της προσοχής της κυβέρνησης,  κι όχι να αναστέλλει τη λειτουργία τεσσάρων πανεπιστημιακών τμημάτων. Όχι να σέρνει από πίσω δήμους και Περιφέρεια για το προσφυγικό – μεταναστευτικό. Όχι να αγνοεί τις μεγάλες ελλείψεις και ανάγκες σε υποδομές που έχουν και οι πέντε Νομοί της Στερεάς» είπε μεταξύ άλλων ο κ. Αναγνωστάκης.

Ακολούθως έκοψε την πίτα έχοντας γύρω του τους υποψηφίους του συνδυασμού του. «Αν δεν ήσασταν και εσείς, εμείς οι εφτά περιφερειακοί σύμβουλοι της παράταξής μας δεν θα είχαμε τη θέση αυτή» όπως χαρακτηριστικά τόνισε. Κατά τα άλλα η εκδήλωση κύλησε σε χαλαρούς ρυθμούς με τους παρευρισκομένους να απολαμβάνουν το ποτάκι τους και να κάνουν τις απαιτούμενες πολιτικές αναλύσεις. Η τυχερή της εκδήλωσης ήταν η υπάλληλος της μουσική σκηνής, Αιμιλία Κούνη, που κέρδισε το φλουρί.