MY KTEO

Τρίτη 25 Ιανουαρίου 2022

Τι λένε τα άστρα για σήμερα;


Κριός
Γενικά: Η Σελήνη στο ζώδιό σου, σου δίνει το έναυσμα για να αναδείξεις την πρωτοτυπία σου και να «τρέξεις» ένα πρωτοποριακό εγχείρημα, οι τρόποι σου όμως μπορεί να εκνευρίσουν κάποιους/ες,
με συνέπεια να υπάρξει μια αναταραχή στο περιβάλλον σου. Σε αυτό συνηγορεί και το πέρασμα του Άρη στον Τοξότη, αφού σε κάνει πιο επιτακτικό στα θέλω σου και έτοιμο/η για διαξιφισμούς! Παράλληλα, η Αφροδίτη στον Υδροχόο σε ωθεί να διαγράψεις οριστικά από την ζωή σου φιλίες, που αποδείχτηκαν ανάξιές σου, ίσως όμως να συμβεί και κάτι δυσάρεστο σε έναν φίλο ή μια φίλη

Ταύρος
Γενικά: Με την Αφροδίτη στον Υδροχόο να «χρωματίζεται» από τον Πλούτωνα, θα χρειαστεί να πάρεις γενναίες αποφάσεις, γύρω από μια υπόθεση καριέρας, η οποία έχει και… ερωτικό παρασκήνιο! Επιπλέον, ο Άρης από τον Τοξότη σε κάνει να τα θέλεις όλα «εδώ και τώρα», αν όμως δεις πως «δεν σου κάθεται» μια υπόθεση, απλά αποχώρησε, αφού περιθώριο συμβιβασμού δεν υπάρχει. Παράλληλα, η Σελήνη στον Κριό σε καλεί να αξιοποιήσεις κάποιες ώρες δημιουργικής μοναχικότητας αλλά και να «ψαχτείς» σε ζητήματα σωματικής και ψυχικής ευεξίας, ενώ μπορεί να δεις κι ένα «σημαδιακό» όνειρο.

Δίδυμοι
Γενικά: Το πέρασμα του Άρη στον Τοξότη αλλάζει άρδην τις ισορροπίες στην ζωή σου και το ζητούμενο βέβαια είναι να απελευθερωθείς από εξαρτήσεις, χαράσσοντας μια νέα πορεία. Αλλά και η Σελήνη στον Κριό αλλάζει το τοπίο στις διαπροσωπικές σχέσεις και ιδιαίτερα τις φιλίες σου, με τις «βαρετές» να μπαίνουν στο περιθώριο αλλά και μια νέα ενότητα να κτίζεται μέσα κοινές αναζητήσεις. Παράλληλα βέβαια, με την Αφροδίτη στον Υδροχόο να κινείται σε Πλουτώνιους ρυθμούς, είναι πιθανό να δεις κάτι δυσάρεστο ή να λάβεις ένα μήνυμα, που θα σε ταράξει ή θα σε στενοχωρήσει.

Καρκίνος 
Γενικά: Με την Σελήνη στον Κριό να σε βάζει «κόντρα στο ρεύμα», το να κοιτάς την βολή σου και να αποφεύγεις επιμελώς τις εντάσεις δεν θα σε ωφελήσει αφού αυτές θα έρθουν για να σε βρουν! Ειδικά στα επαγγελματικά σου μάλιστα έχεις πλέον και τον Άρη στον Τοξότη να σου ζητά να ανασκουμπωθείς, προκειμένου να υλοποιήσεις πλάνα και να αντιμετωπίσεις νέες προκλήσεις. Παράλληλα, η Αφροδίτη στον Υδροχόο σου φέρνει ένα κληροδότημα ή μια αποζημίωση και… φυσικά διεγείρει την libido σου, όταν όμως ένα πάθος αποδεικνύεται «ανθυγιεινό» δεν υπάρχει ουδείς λόγος να ξοδεύεσαι.

Λέων
Γενικά: Η Αφροδίτη απέναντί σου φέρνει «απόλυτες» καταστάσεις στις σχέσεις και τις συνεργασίες σου, με συνέπεια είτε να «απογειωθείς», είτε να «βυθιστείς»! Σε κάθε περίπτωση πάντως η σεξουαλική απόλαυσή σου πρέπει να θεωρείται δεδομένη, είτε υπάρξει στην πορεία μια ολοκληρωτική ταύτιση, είτε όχι. Στο μέγα πάθος συνηγορεί εξ άλλου και ο Άρης από τον Τοξότη. Παράλληλα βέβαια, η Σελήνη στον Κριό σε θέλει «ταξιδευτή», ενώ διεγείρει και συνάμα καλύπτει την περιέργειά σου με μια σειρά από πληροφορίες που αφορούν είτε στην δική σου ζωή, είτε σε υποθέσεις τρίτων.

Παρθένος
Γενικά: Το πέρασμα του Άρη στον Τοξότη φέρνει νέα δεδομένα στο σπίτι ή την οικογένειά σου και πρακτικά καλείσαι να φορτσάρεις για να έχεις το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα, συχνά μάλιστα κάτω από αντίξοες συνθήκες. Κατά τα άλλα, η Σελήνη στον Κριό φέρνει σκαμπανεβάσματα στα οικονομικά σου, γι’ αυτό καλό είναι να είσαι προετοιμασμένος/η για το οτιδήποτε. Παράλληλα, με την Αφροδίτη στον Υδροχόο οφείλεις να επικεντρωθείς σε θέματα υγείας ή διατροφής, παίρνοντας κάποιες οριστικές αποφάσεις, ίσως όμως και να στενοχωρηθείς για ένα ζωάκι.

Ζυγός
Γενικά: Με την Σελήνη απέναντί σου τα δεδομένα στις σχέσεις και τις συνεργασίες σου αλλάζουν, την ίδια στιγμή μάλιστα, η Αφροδίτη στον Υδροχόο σε ωθεί να κλείσεις έναν κύκλο στην προσωπική σου ζωή, ορίζοντας νέες προδιαγραφές ή μια νέα πορεία. Επιπλέον καθιστά επιτακτική την ανάγκη να διερευνήσεις τις άγνωστες πτυχές μιας υπόθεσης, στην οποία ατυχώς εμπλέκεται κι ένα αγαπημένο σου πρόσωπο, προτού τα πράγματα γίνουν χειρότερα. Κατά τα άλλα βέβαια, ο Άρης από τον Τοξότη σε ωθεί να κάνεις εντατικά μαθήματα, σε πιο εξωστρεφείς δράσεις ωστόσο, πρόσεξε μην χτυπήσεις.

Σκορπιός
Γενικά: Ο ενεργός Πλούτωνας σηματοδοτεί μια κρίσιμη καμπή στην ζωή σου και καλό είναι να ανοίξεις ένα νέο «κεφάλαιο», αφήνοντας πίσω τα παλιά, κάτι που μπορεί να «σφραγιστεί» με ένα γενναίο ξεκαθάρισμα στον χώρο σου και τα πράγματά σου. Ίσως βέβαια να βιώσεις και κάποιες δύσκολες καταστάσεις μέσω ενός οικείου σου προσώπου. Παράλληλα, η Σελήνη στον Κριό σε καλεί να αλλάξεις τακτική και προσανατολισμό στα εργασιακά σου, πολύ περισσότερο που ο Άρης στον Τοξότη «απαιτεί» χρήμα «εδώ και τώρα»!. Επιπλέον, η υγεία σου ζητά την προσοχή σου.

Τοξότης
Γενικά: Ο Άρης βρίσκεται πλέον στο ζώδιό σου, ευκαιρία λοιπόν να πάρεις την… ρεβάνς για όλα εκείνα που είχαν «κολλήσει» στο προηγούμενο διάστημα. Επιπλέον και η Σελήνη στον Κριό σε κάνει πιο ζωηρό/η στις διαπροσωπικές σχέσεις σου και όλα τελικά συνηγορούν σε ένα νέο δυναμικό ξεκίνημα. Παράλληλα, με την Αφροδίτη στον Υδροχόο να γίνεται λίγο πιο… σέξι είναι πιθανό να λάβεις ένα «καυτό» μήνυμα αλλά και να «εξορμήσεις» αναζητώντας συντροφιά. Από την άλλη πλευρά βέβαια μπορεί να υποπέσει στην αντίληψή σου κάτι άσχημο ή να συμβεί κάτι δύσκολο σε έναν συγγενή σου.

Αιγόκερως
Γενικά: Η Σελήνη στον Κριό φέρνει νέα δεδομένα στο σπίτι ή την οικογένειά σου, ίσως μάλιστα προς στιγμή να βρεθείς σε αμηχανία με όλα αυτά τα… φουριόζικα που συμβαίνουν, μπορείς ωστόσο να πάρεις κι εσύ κάποιες ρηξικέλευθες πρωτοβουλίες. Επιπλέον, ο Άρης στον Τοξότη σου ζητά να επιδείξεις ανάλογο δυναμισμό και στα εργασιακά σου. Παράλληλα, η Αφροδίτη στον Υδροχόο μπορεί να σε ωφελήσει οικονομικά μέσα από ζημιές άλλων ή ένα κληροδότημα, αν όμως επιδιώκεις μια χρηματοδότηση, πρόσεξε τους όρους της, αφού δεν είναι σκόπιμο να «ξεπουληθείς».

Υδροχόος
Γενικά: Με την Αφροδίτη στο ζώδιό σου να «χρωματίζεται» από τον Πλούτωνα, τα… αστεία τελειώνουν και τα καλά νέα είναι πως μπορεί να ζήσεις ένα υπέροχο πάθος! Από την άλλη πλευρά βέβαια αν «κολλήσεις» σε μια αδιέξοδη κατάσταση κινδυνεύεις να χάσεις τον εαυτό σου, οπότε… ή ταν ή επί τας! Ανάλογη «θέρμη» προσδίδει στις διαπροσωπικές σχέσεις σου και ο Άρης στον Τοξότη. Παράλληλα, η Σελήνη στον Κριό φέρνει μια μάλλον περιπετειώδη καθημερινότητα, με δεδομένο όμως το ανοικτό πνεύμα σου, είσαι σε θέση να αποκομίσεις ότι το καλύτερο από αυτήν και να… ξανανοιώσεις!

Ιχθύες
Γενικά: Το πέρασμα του Άρη στον Τοξότη ανοίγει ένα νέο κεφάλαιο στην καριέρα σου αλλά και γενικότερα στις στοχεύσεις σου, καλείσαι μάλιστα να αναλάβεις άμεσα δράση. Σε ανάλογα… περιπετειώδες κλίμα είναι σήμερα και τα οικονομικά σου, αφού η Σελήνη στον Κριό τα πηγαίνει από την κορυφή στον… πάτο και αντίστροφα! Παράλληλα, η Αφροδίτη στον Υδροχόο σηματοδοτεί κρυφούς καημούς και το βασικό ζητούμενο είναι το να μην «σε πάρουν από κάτω», όσο και το να μην «υποκύψεις» στα απωθημένα σου. Επιπλέον, δείχνει σκόπιμο να κόψεις «μαχαίρι» μια ανθυγιεινή συνήθεια.


astrology.gr