MY KTEO

Τετάρτη 20 Οκτωβρίου 2021

Τι λένε τα άστρα για σήμερα;


Κριός
Γενικά: Η Πανσέληνος σε εξωθεί στα άκρα και δημιουργεί θέματα στις σχέσεις σου, ιδιαίτερα σε σχέση με την τήρηση κάποιων κανόνων ή πρέπει. Ενδέχεται δηλαδή να... ξεφύγεις, έχοντας έντονες παρορμήσεις και πρόσεξε μήπως πεις ή κάνεις πράγματα που για σένα μπορεί να φέρουν μόνον το ειδικό βάρος της στιγμής κι ύστερα... δεν τρέχει μια αλλά για τους άλλους μετράνε αλλιώς. Παράλληλα, ο Πλούτωνας στον 10ο ηλιακό οίκο σου μπορεί να σε κάνει εύκολο θύμα στις ορέξεις κάποιου/ας που ξέρει να χειρίζεται τις προσωπικές αδυναμίες σου και τελικά να γίνεις το εξιλαστήριο θύμα σε μια υπόθεση καριέρας.

Ταύρος
Γενικά: Η Πανσέληνος δεν σε αφήνει να κοιμηθείς, επηρεάζοντας και την φυσική σου κατάσταση κι αν δεν βρεις τρόπο να ηρεμήσεις, στο τέλος θα μείνεις από ενέργεια. Επιπλέον, μπορεί να ταλαιπωρηθεί η υγεία σου αλλά οφείλεις να λάβεις υπόψη σου και τα τεκταινόμενα του παρασκηνίου, αφού κάποιος/α, είτε δεν παίζει διόλου τίμια, είτε δεν έχει συναίσθηση του τι προκαλεί με τις επιλογές του/της. Παράλληλα, ο Πλούτωνας στον 9ο ηλιακό οίκο σου μπορεί να φέρει μια δυσάρεστη εξέλιξη σε ένα νομικό ζήτημα ή να διακόψει έναν κύκλο σπουδών, ενώ είναι σκόπιμο να προστατέψεις τα προσωπικά σου δεδομένα.

Δίδυμοι
Γενικά: Η Πανσέληνος μπορεί να αναζωπυρώσει προβλήματα και ανταγωνισμούς μεταξύ φίλων ή/και αγαπημένων και παρότι είναι μια ευκαιρία για να ξεκαθαρίσει το τοπίο, κάποιες ακρότητες που θα γίνουν, δεν... χωνεύονται με τίποτα! Επιπλέον είναι πιθανό να έρθεις σε ρήξη για κοινωνικά ή πολιτικά ζητήματα. Παράλληλα και σε οικονομικά ζητήματα, φαίνεται πως κάποιος/α τα θέλει όλα… δικά του, επιβάλλοντας όρους που λίγο απέχουν από τον εκβιασμό. Από την άλλη πλευρά, με τον Πλούτωνα στον 8ο ηλιακό οίκο σου θα έχεις την ευκαιρία για να ξεφύγεις από ένα πάθος σου, αφού βέβαια πρώτα φτάσεις στο... αμήν!

Καρκίνος 
Γενικά: Η Πανσέληνος σε ωθεί -θες δεν θες- να ενεργοποιηθείς άμεσα, δίνοντας λύσεις σε προβλήματα που είτε χρονίζουν, είτε προκύπτουν σε επείγουσα μορφή. Κι αυτό δεν αναφέρεται μόνον στα επαγγελματικά σου αλλά και στις αμφισβητήσεις που δέχεσαι κι επειδή δεν γίνεται... ομελέτα χωρίς να σπάσεις αβγά, το πιθανότερο είναι να έρθεις σε ρήξη. Παράλληλα, με τον Πλούτωνα στον 7ο ηλιακό οίκο σου μπορεί να φέρει τετελεσμένων σε μια συνεργασία σου, από την στιγμή όμως που αποδεδειγμένα κάποιος/α σου κάνει ζημιά, δεν έχεις παρά να τον/την... ξαποστείλεις κι... ότι έχασες, έχασες!

Λέων
Γενικά: Η Πανσέληνος σου δίνει το κίνητρο για να συμπληρώσεις τις γνώσεις σου και να καλύψεις κενά στην τεχνική κατάρτισή σου, ίσως όμως αυτό να γίνει για να αντιμετωπιστεί μια επείγουσα κατάσταση και όχι κάτω από ήρεμες συνθήκες. Επιπλέον στις μετακινήσεις σου υπάρχει αυξημένος κίνδυνος ατυχήματος ενώ γενικότερα πρόσεξε τις κινήσεις σου. Παράλληλα, με τον Πλούτωνα στον 6ο ηλιακό οίκο σου, η ημέρα προσφέρεται για καθαριότητες στον χώρο σου και την εξάλειψη κάθε εστίας μόλυνσης. Οφείλεις βέβαια να μεριμνήσεις και για την υγεία ή την διατροφή σου, κόβοντας ότι προκαλεί ζημιά.

Παρθένος
Γενικά: Η Πανσέληνος αλλάζει τις οικονομικές προτεραιότητές σου και σε ωθεί να αποκτήσεις ότι σου λείπει, από την άλλη πλευρά όμως είναι πιθανό να υπάρξουν έκτακτα έξοδα αλλά και μια... διόλου ευγενική διεκδίκηση σε βάρος σου, οπότε ξεκίνα με την διασφάλιση των κεκτημένων σου, που στην παρούσα φάση επιβάλλεται. Παράλληλα, ο Πλούτωνας στον 5ο ηλιακό οίκο σου σε κάνει στόχο κάποιου/ας που κατατάσσεται στα τοξικά άτομα κι από την στιγμή που θα πιαστείς στο... δόκανο, δύσκολα θα ξεφύγεις χωρίς απώλειες. Επιπλέον, συναισθηματικά μπορεί να βρεθείς σε μηδενιστική φάση, ύστερα από κάτι δυσάρεστο που θα συμβεί.

Ζυγός
Γενικά: Η Πανσέληνος ανατρέπει τα δεδομένα στις σχέσεις και τις συνεργασίες σου και πρακτικά μέχρι να ηρεμήσουν τα πράγματα δεν μπορείς να υπολογίζεις σε κανένα. Πρόσεξε βέβαια μήπως παρασυρθείς κι εσύ σε σπασμωδικές επιλογές ή πρακτικές αυτοδικίας, κάνοντας τα πράγματα χειρότερα. Παράλληλα, ο Πλούτωνας στον 4ο ηλιακό οίκο σου μπορεί να επιβαρύνει το οικογενειακό κλίμα με δυσάρεστες καταστάσεις, ενώ είναι πιθανό να οριστικοποιηθεί και μια ζημιά στα περιουσιακά σου αλλά από την στιγμή που... ότι γράφει, δεν ξεγράφει, δες το τι μπορείς να κάνεις με τα νέα δεδομένα που προκύπτουν.

Σκορπιός
Γενικά: Η Πανσέληνος φέρνει αναταράξεις στις εργασιακές σχέσεις σου κι αν δεις πως κάποιος/α πάει να σου φορτώσει ευθύνες ή να αμφισβητήσει κατοχυρωμένα δικαιώματά σου, μην κάνεις του κεφαλιού σου αφού μια λάθος κίνηση μπορεί να σε... κρεμάσει! Επιπλέον, μια εντατική δίαιτα μπορεί να έχει αρνητικές συνέπειες στην υγεία σου. Παράλληλα, με τον Πλούτωνα στον 3ο ηλιακό οίκο σου, οι έρευνες σου θα αποδώσουν τα μέγιστα, το πιθανότερο όμως είναι αυτά που θα μάθεις ή θα ανακαλύψεις να μην σου αρέσουν καθόλου! Ίσως πάλι να συμβεί κάτι δυσάρεστο σε έναν συγγενή σου ή ένα μέσον που χρησιμοποιείς.

Τοξότης
Γενικά: Η Πανσέληνος μπορεί να κάνει άνω-κάτω τις διαπροσωπικές σχέσεις σου, είτε λόγω των δικών σου επιλογών, είτε εξ αιτίας συμπεριφορών της... άλλης πλευράς που δεν έχουν μέτρο! Ωστόσο πέρα από τα... κακομαθημένα μεγάλα παιδιά, υπάρχουν και τα μικρά που αξίζουν όντως την προσοχή σου και την προστασία σου από ενδεχόμενους κινδύνους. Παράλληλα, ο Πλούτωνας στον 2ο ηλιακό οίκο σου μπορεί να σε φέρει... φάτσα-κάρτα με την διαπλοκή ή με τοκογλυφικές πρακτικές και όποια ζημιά κι αν έχεις πάθει, από το να μπλέξεις εφ’ όρου ζωής είναι χίλιες φορές προτιμότερο να θεωρήσεις τα χαμένα, χαμένα και να πας παρακάτω.

Αιγόκερως
Γενικά: Με την Πανσέληνο κάποια οικογενειακά ή περιουσιακά θέματα δείχνουν ικανά να προκαλέσουν μεγάλη αναστάτωση αλλά πέρα από τις συμπεριφορές που δεν ελέγχονται μπορεί να σου προκύψουν και ζημιές που την αποκατάσταση τους δεν την λες κι εύκολη. Επιπλέον, η ημέρα είναι παντελώς ακατάλληλη για μισθώσεις και μετακομίσεις. Παράλληλα, με τον Πλούτωνα στο ζώδιο σου θα συνειδητοποιήσεις για μια ακόμη φορά ότι κουμάντο κάνουν οι... κακοί και το τι ακριβώς θα πράξεις βέβαια είναι μια δική σου υπόθεση, προσπάθησε ωστόσο να αποφύγεις οτιδήποτε μπορεί να σε επιβαρύνει ψυχικά.

Υδροχόος
Γενικά: Η Πανσέληνος επιταχύνει τις διαδικασίες στις επαφές και τις μετακινήσεις σου αλλά όσο πιθανό είναι να διεκπεραιώσεις άμεσα μια υπόθεση, άλλο τόσο είναι και το να επικρατήσει μια εντελώς αντιπαραγωγική ένταση! Επιπλέον, μπορεί να σου προκύψουν τεχνικά προβλήματα που θα σε αφήσουν στην μέση του δρόμου. Παράλληλα, με τον Πλούτωνα στον 12ο ηλιακό οίκο σου είναι βέβαιο ότι γίνονται κινήσεις πίσω από την πλάτη σου, ίσως μάλιστα να μάθεις κάτι που θα σε κάνει να...κουνάς το κεφάλι σου, προσπάθησε ωστόσο κι εσύ να μην υπονομεύεις τον εαυτό σου και την υγεία σου με ανθυγιεινές επιλογές.

Ιχθύες
Γενικά: Η Πανσέληνος μπορεί να σου φέρει κέρδη ύστερα από μια μάλλον ριψοκίνδυνη επιλογή σου, όσα και να πάρεις ή να... έχεις όμως θα ξοδευτούν πάραυτα κι όχι κατ' ανάγκη προς την σωστή κατεύθυνση. Επιπλέον, μπορεί να προκύψει μια σφοδρή διαφωνία για την διαχείριση πόρων ή κεφαλαίων και προκειμένου να γίνει... χαμός είναι προτιμότερο να εξαφανιστείς, μέχρι να καταλαγιάσουν τα νεύρα. Παράλληλα, ο Πλούτωνας στον 11ο ηλιακό οίκο σου σηματοδοτεί κάτι δυσάρεστο με έναν φίλο ή μια φίλη, ίσως όμως να μπλέξεις και με κακές παρέες που αργά ή γρήγορα θα σε εκμεταλλευτούν, δίχως... έλεος!


astrology.gr