MY KTEO

Παρασκευή 29 Οκτωβρίου 2021

Τι λένε τα άστρα για σήμερα;


Κριός
Γενικά: Ο Ήλιος στον Σκορπιό ασκεί πιέσεις στα οικονομικά σου, αν όμως έχεις προνοήσει για κάποια πράγματα θα πέσεις στα... μαλακά, ενώ μπορεί να επωφεληθείς κι από μια πώληση. Από την άλλη πλευρά βέβαια με τον Ουρανό στον 2ο ηλιακό οίκο σου όλο και κάτι... ανάποδο θα συμβεί, γι' αυτό περιόρισε τα έξοδά σου και μην δανείσεις χρήματα πουθενά, ούτε να δανειστείς. Επιπλέον, με την Σελήνη στον Λέοντα μπορεί να πάρεις πιο ζεστά μια προσωπική σου υπόθεση αλλά το πιθανότερο είναι να σου μείνει η χαρά στην... μέση! Είναι λοιπόν προς το συμφέρον σου να επικεντρωθείς στις δημιουργικές εμπνεύσεις σου κι όχι στα προσωπικά σου. 

Ταύρος
Γενικά: Ο Ήλιος απέναντι σου θέτει επί τάπητος ζητήματα σχέσεων και συνεργασιών, ιδιαίτερα εκείνων που πάσχουν σοβαρά και στην καλύτερη περίπτωση πρέπει να μπουν στο... ψυγείο! Επιπλέον, η ημέρα δεν προσφέρεται για συμφωνίες, αφού στην πορεία θα προκύψουν επιπλοκές και εμπόδια. Επιπλέον, η Σελήνη στον Λέοντα σε καλεί να επικεντρωθείς σε ζητήματα σχετικά με το σπίτι και την οικογένεια σου, μπας και προλάβεις να διορθώσεις τα... αδιόρθωτα! Παράλληλα, ο Ουρανός στο ζώδιό σου συνηγορεί σε αιφνιδιασμούς που σίγουρα δεν θα σου αρέσουν, αφού αντίκεινται σε κάθε αίσθημα ασφάλειας.

Δίδυμοι
Γενικά: Με την Σελήνη στον Λέοντα μπορεί να προκύψουν ανάποδες καταστάσεις στις επαφές και τις μετακινήσεις σου, ενώ στις συνεννοήσεις σου άλλα λέγονται κι άλλα γίνονται. Επιπλέον, με τον Ήλιο στον Σκορπιό αναμένεται να αυξηθεί ο φόρτος εργασίας σου αλλά καλό είναι να βάλεις τα όρια σου για να μην σε εκμεταλλευθούν. Επιπλέον τα θέματα υγείας και διατροφής μπαίνουν σε πρώτο πλάνο, είτε πρόκειται για δικά σου, είτε κληθείς να προσφέρεις εσύ τις υπηρεσίες σου. Παράλληλα, με τον Ουρανό στον 12ο ηλιακό οίκο σου είναι πιθανό να αποκαλυφθεί ένα μυστικό που θα ανατρέψει την κατάσταση.

Καρκίνος 
Γενικά: Η Σελήνη στον Λέοντα σε καλεί να επικεντρωθείς στα οικονομικά σου, όχι τόσο για να κερδίσεις αλλά κυρίως για να αποτρέψεις εξελίξεις που θίγουν τα κεκτημένα σου. Επιπλέον, ο Ήλιος στον Σκορπιό δοκιμάζει τις σχέσεις σου με αγαπημένα πρόσωπα, με πρώτο ζητούμενο το να μπουν όρια σε κάποια πράγματα κι ας στενοχωρηθεί κάποιος/α. Αλλιώς θα κάνεις μια ακόμη υποχώρηση που απλά θα συντηρήσει μια διόλου συμφέρουσα κατάσταση για σένα. Παράλληλα βέβαια, ο Ουρανός στον 11ο ηλιακό οίκο σου συνηγορεί σε παραδοξότητες κι ανατροπές που θα σε κάνουν να... σηκώσεις τα χέρια ψηλά!

Λέων
Γενικά: Με την Σελήνη στο ζώδιό σου αναμένεται να πάρεις πολλές και διαφορετικές πρωτοβουλίες, το πιθανότερο ωστόσο είναι να μην δικαιωθείς από το αποτέλεσμα τους. Ίσως πάλι να αφήσεις στους άλλους μια αντιφατική εικόνα για το τι πραγματικά θέλεις ή… δεν θέλεις! Επιπλέον, ο Ουρανός στον 10ο ηλιακό οίκο σου κάνει τα εύκολα, δύσκολα και... αντίστροφα! Παράλληλα, ο Ήλιος στον Σκορπιό σηματοδοτεί πιέσεις και στενοχώριες στο σπίτι και από πλευράς σου δεν έχεις παρά να κινηθείς ρεαλιστικά, δίνοντας τις απολύτως απαραίτητες λύσεις, χωρίς όμως να σηκώσεις στους ώμους σου και ευθύνες που δεν σου αναλογούν.

Παρθένος
Γενικά: Η Σελήνη στον Λέοντα σε καλεί να φροντίσεις περισσότερο για την υγεία ή την διατροφή σου, αποφεύγοντας οτιδήποτε στο οποίο έχεις μια αποδεδειγμένη ευαισθησία. Επιπλέον, το ότι τα καταφέρνεις σε πολλά δεν σημαίνει ότι θα πρέπει να φορτωθείς όλα τα βάρη του κόσμου επάνω σου! Επιπλέον, ο Ήλιος στον Σκορπιό θα φέρει εμπόδια ή καθυστερήσεις στις επαφές και τις μετακινήσεις σου, ίσως και τεχνικά προβλήματα και προκειμένου να ταλαιπωρηθείς σε συμφέρει να αφιερώσεις περισσότερο χρόνο σε μελέτες και διαβάσματα. Μάλιστα, ο Ουρανός στον 9ο ηλιακό οίκο σου συνηγορεί σε ασυνήθιστες αναζητήσεις.

Ζυγός
Γενικά: Με την Σελήνη στον Λέοντα το ενδιαφέρον σου επικεντρώνεται σε φιλίες και ομάδες, το πιθανότερο όμως είναι να μην πάρεις τελικά αυτό που ζητάς. Ακόμη ένα πρόσωπο που πιστεύεις και στηρίζεις, φαίνεται πως δεν ανταποκρίνεται στις προσδοκίες σου, μην ξοδεύεσαι λοιπόν για αυτό. Εξ άλλου με τον Ήλιο στον Σκορπιό θα χρειαστεί να περιορίσεις τα έξοδα σου ή/και να πληρώσεις υποχρεώσεις που δεν μπορούν να περιμένουν. Από την άλλη πλευρά βέβαια, με τον Ουρανό στον 8ο ηλιακό οίκο σου, όλο και κάτι απρόβλεπτο θα μπει σφήνα στον προϋπολογισμό σου, αλλάζοντας ξανά τα δεδομένα.

Σκορπιός
Γενικά: Ο Ήλιος στο ζώδιο σου σε φορτώνει με καθήκοντα και υποχρεώσεις, εσύ όμως να ανταποκριθείς μόνον σε ότι κρίνεις αναγκαίο. Επιπλέον, αν μπεις στην διαδικασία να λύσεις προβλήματα άλλων, μην τους δώσεις έτοιμες λύσεις, ας κάνουν κάτι κι αυτοί για τον εαυτό τους. Βέβαια, με τον Ουρανό απέναντι σου κάποιος/α συνεργάτης ή δικός σου άνθρωπος μπορεί να... σηκώσει μπαϊράκι, την ίδια στιγμή που θα βρεις στήριξη από εκεί που δεν το περιμένεις! Παράλληλα, η Σελήνη στον Λέοντα βάζει ακόμη πιο ψηλά τον πήχη σε θέματα που σχετίζονται με την καριέρα σου ή ένα κοινωνικό εγχείρημά σου.

Τοξότης
Γενικά: Η Σελήνη στον Λέοντα προσφέρεται για πνευματικές αναζητήσεις όσον αφορά όμως στις εξωστρεφείς δράσεις σου αλλιώς θα τα υπολογίσεις κι αλλιώς θα βγουν. Όσο για την ανάμιξη συγγενών και γνωστών στις υποθέσεις σου μόνον προβλήματα θα δημιουργήσει. Επιπλέον, ο Ήλιος στον Σκορπιό ενισχύσει την τάση σου να προσφέρεις, αν όμως διαπιστώσεις ότι οι δυνάμεις σου δεν επαρκούν μην επιμείνεις. Ίσως πάλι είναι σκόπιμο να απομονωθείς για λίγο, προκειμένου να μπουν σε μια τάξη κάποια πράγματα μέσα σου. Παράλληλα βέβαια, ο Ουρανός στον 6ο ηλιακό οίκο σου φέρνει ανατροπές ή έκτακτες καταστάσεις στα εργασιακά σου.

Αιγόκερως
Γενικά: Η Σελήνη στον Λέοντα αναδεικνύει οικονομικά θέματα, πέρα όμως από τις αναγκαίες πληρωμές, ενδέχεται να προκύψουν κι... άλλες εκτός προγράμματος! Αν πάλι κάποιος/α σου ζητήσει δανεικά, βάλε τους αυστηρούς όρους σου, μήπως τελικά… καταφέρεις να τα πάρεις πίσω! Επιπλέον, ο Ήλιος στον Σκορπιό σηματοδοτεί επιπλοκές και δυσκολίες στις φιλικές σχέσεις σου, ευκαιρία πάντως να τσεκάρεις και το ποιος/α αξίζει την εμπιστοσύνη σου. Παράλληλα βέβαια, με τον Ουρανό στον 5ο ηλιακό οίκο σου θα ήταν ευχής έργο να αποδεχόσουν και τις... τρέλες κάποιων αλλά το πιθανότερο είναι να υποστείς μια... ψυχρολουσία!

Υδροχόος
Γενικά: Ο Ήλιος στον Σκορπιό θέτει πιεστικά ή περίπλοκα ζητήματα στην ζωή σου, που σίγουρα θέλουν τον χρόνο τους και ουδείς λόγος υπάρχει να βιαστείς ή να τα πάρεις όλα επάνω σου. Ευκαιρία πάντως να πάρεις και τις αποφάσεις σου για το τι θες και –κυρίως- τι δεν θες! Επιπλέον, με την Σελήνη απέναντι σου οι σχέσεις και οι συνεργασίες σου πηγαίνουν... από τον Άννα στον Καϊάφα και δεν μπορείς να βασιστείς σε αυτές, ούτε σε κάποια συμφωνία. Παράλληλα βέβαια, ο Ουρανός στον 4ο ηλιακό οίκο σου συνηγορεί σε αλλαγές στον χώρο σου ή/και σε επισκέψεις που θα ανανεώσουν το ενδιαφέρον σου.

Ιχθύες
Γενικά: Η Σελήνη στον Λέοντα μπορεί να αναδείξει ένα πρόβλημα στην υγεία σου, μην βιαστείς ωστόσο να υιοθετήσεις μια θεραπεία, αφού τα δεδομένα θα αλλάξουν σύντομα Επιπλέον, στα εργασιακά σου θα προκύψουν αντιφατικές καταστάσεις και είναι προτιμότερο να περιμένεις. Εξ άλλου, ο Ήλιος στον Σκορπιό σηματοδοτεί εμπόδια στις επαφές και τις μετακινήσεις σου και προνόησε όσο περνά από το χέρι σου για κάθε ενδεχόμενη αναποδιά, φροντίζοντας συνάμα να είσαι νομότυπος σε ότι κάνεις. Από την άλλη πλευρά με τον Ουρανό στον 3ο ηλιακό οίκο σου .μπορεί να μυηθείς σε ένα ιδιαίτερο γνωστικό αντικείμενο.


astrology.gr