MY KTEO

Τρίτη 28 Ιανουαρίου 2020

Εκδήλωση κοπής της πρωτοχρονιάτικης πίτας

 Ο Αθλητικός Πολιτιστικός Σύλλογος Δρομέων Εύβοιας μαζί με τον Αθλητικό Σύλλογο Τριάθλου Χαλκίδας πραγματοποίησαν την εκδήλωση κοπής της πρωτοχρονιάτικης πίτας για το 2020.


Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ως εκπρόσωπος της Δημάρχου Χαλκίδας ο αντιπρόεδρος της ΔΕΥΑΧ Φάνης Σπανός, η Πρόεδρος του Δ.Ο.Α.Π.Π.Ε.Χ. Ελένη Αϊδήνη, ο Διευθυντής του Δ.Ο.Α.Π.Π.Ε.Χ.  Φώτης Γκούνης, ο Πρόεδρος του Συλλόγου Δρομέων Θήβας Γιάννης Σκουρτανιώτης, ο Γενικός Αρχηγός του Α.Κ.Ο. Λιβαδειάς  Χρήστος Πολατσίδης, ο Πρόεδρος του συλλόγου Αλιαρτίστας Χρήστος Κόκκαλης O Tεχνικος συμβουλος του ΣΕΓΑΣ Κο Ντινος Μπουλουκος Πολλά μέλη δρομείς, τριαθλητές και φίλοι και από τους δύο συλλόγους.Επίσημος καλεσμένος και τιμώμενο πρόσωπο της εκδήλωσης ήταν ο πρωταθλητής δρομέας μεγάλων αποστάσεων και ορεινού τρεξίματος ΔΗΜΉΤΡΗΣ ΘΕΟΔΩΡΑΚΑΚΟΣ, ο οποίος τιμήθηκε με αναμνηστική πλακέτα από τον Σύλλογο Δρομέων Εύβοιας. Επίσης τιμήθηκαν οι αθλητές Ιορδάνης Μακρόπουλος, Ελένη Κονιαράκη, Κυπαρισσία Ηλία και Τριάδα Μπαρώτα γιατί συμπεριλήφθηκαν στην λίστα με τους καλύτερους Έλληνες Μαραθωνοδρόμους του 2019. 
Ακόμη απονεμήθηκαν αναμνηστικά διπλώματα σε όλους τους αθλητές του συλλόγου που τερμάτισαν στον Αυθεντικό Μαραθώνιο της Αθήνας το 2019. Τυχερός της βραδιάς που κέρδισε το φλουρί της βασιλόπιτας ο Κώστας Τριανταφύλλου. Το δώρο ήταν ένα κινητό τηλέφωνο. Η εκδήλωση συνεχίστηκε με πολλά δώρα και χορό.



 φωτο Άγγελος Αγαπητός