MY KTEO

Τετάρτη 26 Φεβρουαρίου 2020

ΘΑΛΑΣΣΙΝΟ ΚΑΡΝΑΒΑΛΙ ΧΑΛΚΙΔΑΣ-Κυριακή 1 Μαρτίου

•           Το αποκορύφωμα της Αποκριάς είναι την Κυριακή 1 Μαρτίου. Ξεκινά από το πρωί με το Παιδικό Μασκέ Πάρτυ (ώρα 11:30, στην πλατεία Αγ. Νικολάου) και συνεχίζει με πληθώρα μουσικών σκηνών και παρουσιάσεων σε όλο το παραλιακό μέτωπο, μέχρι και την έναρξη της Μοναδικής
Τελετής Λήξης του «ΘΑΛΑΣΣΙΝΟΥ ΚΑΡΝΑΒΑΛΙΟΥ» της Χαλκίδας.
Συναυλίες, Δημαρχείο-παραλία: All Night Groovers (ώρα 12:00), «Καιρός για Τρίο» (ώρα 16:30)

           ΕΝΑΡΞΗ ΤΕΛΕΤΗ ΛΗΞΗΣ-«ΘΑΛΑΣΣΙΝΟ ΚΑΡΝΑΒΑΛΙ ΧΑΛΚΙΔΑΣ», Ώρα 19:00.
Εφέτος «ΤΟ ΘΑΛΑΣΣΙΝΟ ΚΑΡΝΑΒΑΛΙ» που θα παρουσιάσουμε μέσα στον Ευβοϊκό είναι ένα μουσικοθεατρικό υπερθέαμα… με επίκεντρο τη Χαλκίδα και τις μουσικές επιρροές σε βάθος 100ετιας μέχρι και σήμερα, στο κλίμα και το ρυθμό της αποκριάς, πλαισιωμένο από περίτεχνες φιγούρες και σκηνικά, εικαστικά εμπνευσμένα και ζωγραφισμένα με τα μάτια των παιδιών του Εργαστηρίου Τέχνης Χαλκίδας.
Ο NIKOΛAΣ PAΠTAKHΣ συνοδεία μουσικών και του acapella project του, επενδύει μουσικά τις εποχές, χορευτικές, θεατρικές ομάδες, Κανόε – Καγιάκ, πλεούμενα Τζετ Σκι και εκατοντάδες εθελοντών με κοστούμια εποχής, δίνουν ζωή στις σκηνές που εξελίσσονται στη διάρκεια της παράστασης. Εναέριες εμφανίσεις, εκατοντάδες βαρκάκια και πληρώματα, με πολύ μουσική, εφέ καπνού, φωτιάς και φωτός…μετατρέπουν τον πορθμό και Ουρανό του Ευρίπου σε μια τεράστια θεατρική σκηνή.
Στο πέρας της τελετής ακολουθεί το Κάψιμο του Καρνάβαλου, μοναδικό Show πυροτεχνημάτων και με πολλές άλλες εκπλήξεις… που σας επιφυλάσσουν ένα Φαντασμαγορικό ΦΙΝΑΛΕ!

Η βραδιά όμως δεν τελειώνει εδώ… Η ΡΕΝΑ ΜΟΡΦΗ με πολύ κέφι, τραγούδι και χορό θα μας απογειώσει σε μια παραθαλάσσια συναυλία!