MY KTEO

Παρασκευή 28 Φεβρουαρίου 2020

«Μαϊμού» τεχνικός της Δ.Ε.Η. ξάφρισε 20.000 ευρώ από ηλικιωμένη


Ό,τι είχε και δεν είχε έχασε σε σε μια στιγμή μια ηλικιωμένη, που έκανε το σφάλμα να ανοίξει την πόρτα του σπιτιού της στην Κομοτηνή σε έναν επιτήδειο ο οποίος προσποιήθηκε τον τεχνικό της Δ.Ε.Η. και έβαλε στην τσέπη το μεγάλο χρηματικό ποσό που είχε συγκεντρώσει από τις οικονομίες
μιας ζωής!
Ο 41χρονος Έλληνας, που αποδείχθηκε από τις έρευνες των αστυνομικών της Ασφάλειας ότι είχε πλούσιο παρελθόν σε παρόμοιες απάτες και κλοπές, είχε πάει στις 10 Φεβρουαρίου στο σπίτι της 82χρονης γυναίκας και είχε ισχυριστεί ότι θα επισκεύαζε την βλάβη που προκαλούσε διαρροή ρεύματος. Την κράτησε στην κουζίνα με το πρόσχημα ότι ήθελε να ανοιγοκλείνει διακόπτες για να δει πού υπήρχε ρεύμα και έψαξε ανενόχλητος το σπίτι.

Όταν ο δράστης βρήκε τα χρήματα, τα έβαλε στην τσέπη και έγινε καπνός. Μετά την καταγγελία της ηλικιωμένης, οι αστυνομικοί πήραν αποτυπώματα, ταυτοποίησαν τον 41χρονο και έδειξαν στην 82χρονη φωτογραφίες του από τις λίστες σεσημασμένων, από τις οποίες τον αναγνώρισε. Ωστόσο, δεν εντοπίστηκε και σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για κλοπή που υποβλήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Ροδόπης.