MY KTEO

Τρίτη 11 Φεβρουαρίου 2020

Επιστολή διαμαρτυρίας του Εμπορικού Συλλόγου Κύμης

Επιστολή διαμαρτυρίας στον πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου Γιώργο Ζέρβα, απέστειλε η Ένωση Επαγγελματιών βιοτεχνών εμπόρων Κύμης και περιχώρων για την ανάρτηση του εντεταλμένου συμβούλου σε θέματα πολιτισμού κ. Καρτελιά. Η επιστολή αναφέρει:

Με έκπληξη διαβάσαμε χθες σε μέσα κοινωνικής δικτύωσης την ανάρτηση του κ. Καρτελιά, δημοτικού συμβούλου εντεταλμένου σε θέματα πολιτισμού του Δήμους, ο οποίος αναφερόταν απαξιωτικά και προσβλητικά σε δράσεις της Ένωσης Επαγγελματιών Βιοτεχνών Εμπόρων Κύμης και περιχώρων. Υποτιμούσε στο σύνολο τις εκδηλώσεις μας με μια ελιτίστικη προσέγγιση και αναφερόταν με άκομψους χαρακτηρισμούς στην επαγγελματία που πλαισίωνε την εκδήλωση μας. Πιστεύουμε ότι ο ρόλος ενός εντεταλμένου συμβούλου για τον πολιτισμό ανάμεσα στα άλλα θα πρέπει να είναι η καλή συνεργασία με όλους τους φορείς της περιοχής καλλιεργώντας ένα κλίμα συναίνεσης κάτι που με λύπη διαπιστώσαμε ότι δεν ισχύει από μέρους του. Κρίνουμε ότι η ανωτέρω κίνησή του έγινε για λόγους εντυπωσιασμού και αδιαφορώντας για τις επιπτώσεις που μπορεί να έχει.
Η ΕΕΒΕ Κύμης και Περιχώρων με τις δράσεις της προσπαθεί να προβάλει την περιοχή μας γενικότερα και με τις εκδηλώσεις που διοργανώνει αποσκοπεί στο να τονώσει την καταναλωτική κίνηση των επιχειρήσεων της οπότε κρίνουμε άδικα τα συγκεκριμένα σχόλια. Συνεπώς καλούμε τον κ. Καρτελιά να ζητήσει δημόσια συγνώμη και να αποσύρει τη συγκεκριμένη ανάρτηση. Επίσης, ως πρόεδρος του Δ.Σ. σας παρακαλούμε να προβείτε σε σχετική σύσταση προς το μέλος του Δ.Σ.