MY KTEO

Τετάρτη 10 Νοεμβρίου 2021

Τι λένε τα άστρα για σήμερα;


Κριός
Γενικά: Η σύνοδος Ερμή-Άρη στον Σκορπιό σου δίνει το κίνητρο για να αυξήσεις το εισόδημα σου, ίσως όμως να έχεις και μια έμπνευση της στιγμής, που θα σε κάνει κατά τι πλουσιότερο/η! Το να σου μείνουν λεφτά στα χέρια βέβαια είναι μάλλον απίθανο και... μακάρι να τα ξοδέψεις, αφού υπάρχει κι ο κίνδυνος να σου τα αρπάξουν! Ίσως πάλι να προκύψει μια έντονη διαφωνία κι εδώ την σκυτάλη την παραλαμβάνει ο Κρόνος στον 11ο ηλιακό οίκο σου, αφού μια φιλία σου μπορεί να βρεθεί σε κρίση με αφορμή κι αιτία ένα ζήτημα οικονομικής διαχείρισης. Παράλληλα ζητείται... συμβιβασμός σε όποια διαφωνία προκύψει.

Ταύρος
Γενικά: Η σύνοδος Ερμή-Άρη απέναντί σου σε φέρνει κοντά σε πρόσωπα, που... βιάζονται ή/και αυθαιρετούν, θεωρώντας ότι έχουν δίκιο σε όλα κι εδώ το πρόβλημα είναι πως αν αντιδράσεις έντονα, στον καβγά που θα ανάψει θα ειπωθούν ή/και θα γίνουν πράγματα που δεν τιμούν κανέναν. Προσπάθησε λοιπόν να δώσεις τόπο στην οργή κι αν σε πνίξει το άδικο, πες τους να... μιλήσουν με τον δικηγόρο σου! Έτσι κι αλλιώς πάντως, με τον Κρόνο στον 10ο ηλιακό οίκο σου, θα συναντήσεις εμπόδια στην καριέρα σου ή σε σχέση με ένα φιλόδοξο πρότζεκτ και μην το πάρεις... πατριωτικά, αντίθετα περίμενε μια καλύτερη συγκυρία.

Δίδυμοι
Γενικά: Η σύνοδος Ερμή-Άρη στον Σκορπιό σηματοδοτεί μια φάση έντασης και διεκδικήσεων στα εργασιακά σου κι αν έχεις ελευθερία κινήσεων, πρόσεξε μόνον μην κινηθείς παράτυπα, αφού θα υποστείς τις συνέπειες του νόμου. Ανάλογη εμπλοκή όμως μπορεί να υπάρξει κι επειδή δεν θα βρεθεί ένα κοινό πεδίο συνεννόησης, στην περίπτωση που δεν δουλεύεις μόνος/η, παρότι το ιδανικό θα ήταν να γίνει ένας συμβιβασμός. Παράλληλα, ο Κρόνος στον 9ο ηλιακό οίκο σου θέτει κι άλλα προαπαιτούμενα σε σχέση με τα τυπικά προσόντα που θα πρέπει να διαθέτεις, ενώ... παίζει και μια βλάβη που θα σου δέσει τα χέρια.

Καρκίνος 
Γενικά: Η σύνοδος Ερμή-Άρη στον Σκορπιό σηματοδοτεί εντάσεις και διεκδικήσεις, ενίοτε και εκτός ορίων και καλό είναι να φυλάγεσαι. Ίσως βέβαια να προκύψει και κάτι επείγον σε σχέση με ένα αγαπημένο σου πρόσωπο και να χρειαστεί να... προτάξεις τα στήθη σου για να το προστατέψεις! Επιπλέον, είναι πιθανό να κερδίσεις κάτι ρισκάροντας ή ύστερα από μια έμπνευση της στιγμής, δεν προβλέπεται όμως να το χαρείς για πολύ, αφού με τον Κρόνο στον 8ο ηλιακό οίκο σου προέχει το να καλύψεις χρέη και λοιπές υποχρεώσεις. Ίσως πάλι να προκύψει μια... χοντρή διαφωνία ως προς την άσκηση οικονομικής πολιτικής.

Λέων
Γενικά: Η σύνοδος Ερμή-Άρη στον Σκορπιό σηματοδοτεί δυναμικές πρωτοβουλίες αλλά και εντάσεις στο σπίτι ή/και το οικογενειακό σου περιβάλλον, αφού είναι δύσκολο να υπάρξει πεδίο συνεννόησης. Αν βέβαια ζεις μόνος/η, θα έχεις μεγαλύτερη ευχέρεια να κινηθείς και να διεκπεραιώσεις τάχιστα τις υποθέσεις σου, να προσέχεις όμως αφού τα ατυχήματα και τα σπασίματα είναι στην ημερήσια διάταξη! Παράλληλα, με τον Κρόνο απέναντί σου είναι προς το συμφέρον σου να μην ξεκινήσεις μια νέα συνεργασία, ίσως όμως να υπάρξει εμπλοκή σε μια τρέχουσα, χωρίς να αποκλείεται και μια νομική αντιπαράθεση.

Παρθένος
Γενικά: Η σύνοδος Ερμή-Άρη στον Σκορπιό συνηγορεί στην άμεση επικοινωνία σου με όποιον/α εμπλέκεται στις υποθέσεις σου, ώστε να δρομολογηθούν πράγματα ή/και να αντιμετωπιστεί μια επείγουσα κατάσταση. Επιπλέον, σου προσφέρει την... έξαψη της στιγμής, μέσα από δράσεις που σε εξιτάρουν, από την άλλη πλευρά όμως είναι πιθανό να προκύψουν διαμάχες με άτομα που συμπεριφέρονται πολύ εγωιστικά ή/και παρεμβαίνουν στην ζωή σου. Παράλληλα, με τον Κρόνο στον 6ο ηλιακό οίκο σου μπορεί να σου ζητηθεί να εργαστείς περισσότερο αλλά να είσαι πολύ προσεκτικός, αφού υπάρχει αυξημένος κίνδυνος ενός ατυχήματος.

Ζυγός
Γενικά: Η σύνοδος Ερμή-Άρη στον Σκορπιό σε ωθεί να διεκδικήσεις το δίκιο σου σε οικονομικά ζητήματα αλλά και να μαζέψεις όσα σου… λείπουν, από την άλλη πλευρά όμως σε κάνει λιγότερο εγκρατή και δεν αποκλείεται τελικά να τα ξοδέψεις όλα, για να ικανοποιήσεις μια επιτακτική ανάγκη ή επιθυμία σου, χωρίς να φυλάξεις κάτι για μια ώρα ανάγκης, η οποία δυστυχώς είναι προ των πυλών. Αν πάλι στοχεύεις και στην ικανοποίηση άλλων, τότε ο Κρόνος στον 5ο ηλιακό οίκο σου μάλλον θα σε απογοητεύσει, ίσως μάλιστα μια πολλά υποσχόμενη κατάσταση να σου βγει... ξινή, εξ αιτίας διαφωνιών και καυγάδων.

Σκορπιός
Γενικά: Η σύνοδος Ερμή-Άρη στο ζώδιο σου σε κάνει πιο δυναμικό/η μπροστά σε ότι ή όποιον/α θεωρείς πώς αντιβαίνει στα θέλω σου, πρόσεξε όμως μήπως τελικά ξεπεράσεις κατά πολύ τα όρια μιας… καλής συμπεριφοράς! Επιπλέον, εξακολουθείς να είσαι ευπαθής σε ατυχήματα, ενώ μην πέσεις με τα μούτρα σε κάτι στο οποίο δεν είσαι γυμνασμένος, αφού το μόνο βέβαιο είναι ότι θα… πιαστείς! Παράλληλα, ο Κρόνος στον 4ο ηλιακό οίκο σου σηματοδοτεί εμπόδια και καθυστερήσεις σε μια οικογενειακή ή περιουσιακή υπόθεση σου και το σωστό είναι να συμβιβαστείς με την πραγματικότητα, περιμένοντας καλύτερες μέρες

Τοξότης
Γενικά: Η σύνοδος Ερμή-Άρη στον Σκορπιό σηματοδοτεί την ανάληψη ενός έργου που πρέπει να γίνει γρήγορα, αν όμως δεν κατέχεις καλά το αντικείμενο μπορεί τελικά να τα κάνεις... μαντάρα! Επιπλέον, να είσαι προσεκτικός στους χειρισμούς σου, αφού η πιθανότητα ενός ατυχήματος είναι ιδιαίτερα αυξημένη. Επιπλέον, με τον Κρόνο στον 3ο ηλιακό οίκο σου σίγουρα θα εμφανιστούν κενά και παραλείψεις οπότε πρώτα καλύπτεις αυτά, φροντίζοντας να είσαι νομότυπος κι ύστερα προχωράς. Αν τώρα αντιληφθείς ότι κάποιος/α υπονομεύει τις προσπάθειες σου, μην πάρεις τον νόμο στα χέρια σου, αφού θα χάσεις και το όποιο δίκιο έχεις.

Αιγόκερως
Γενικά: Η σύνοδος Ερμή-Άρη στον Σκορπιό σηματοδοτεί δράσεις αλλά και εντάσεις στο φιλικό σου περιβάλλον ή/και με ένα αγαπημένο σου πρόσωπο και βέβαια το πρόβλημα δεν θα λυθεί αν ο καθένας επιμένει στις απόψεις του, χωρίς καμιά συμβιβαστική διάθεση. Αν πάλι συμμετέχεις σε κάτι συλλογικό, είτε θα προκύψει διαφωνία για την διαχείριση πόρων, είτε η έλλειψη τους θα αναστείλει ένα φιλόδοξο πρότζεκτ. Παράλληλα, με τον Κρόνο στον 2ο ηλιακό οίκο σου υπάρχει το ενδεχόμενο να πληρώσεις τα σπασμένα άλλων, ενώ η περίοδος δεν προσφέρεται για σημαντικές αγορές ή/και επενδύσεις αλλά κυρίως για να... σώσεις ότι μπορείς!

Υδροχόος
Γενικά: Η σύνοδος Ερμή-Άρη στον Σκορπιό σε ωθεί να πάρεις μια δυναμική πρωτοβουλία, ενώ δεν αποκλείεται να ασχοληθείς και με ποικίλα μαστορέματα, σε κάθε περίπτωση όμως είναι σκόπιμο να κατέχεις το θέμα σου καλά, αφού αλλιώς αντί να λύσεις προβλήματα θα δημιουργήσεις περισσότερα. Επιπλέον, αν υπάρχουν κι άλλοι στο... κόλπο, ο καβγάς είναι θέμα χρόνου, πολύ περισσότερο αν και η δική σου στάση είναι δογματική. Και σε αυτό συνηγορεί ο Κρόνος στο ζώδιό σου, που σε κάνει να παίρνεις πολύ... σοβαρά τον εαυτό σου! Επιπλέον, η κακιά στιγμή μπορεί να σε κάνει θύμα ενός ατυχήματος, γι’ αυτό μην πας… γυρεύοντας!

Ιχθύες
Γενικά: Η σύνοδος Ερμή-Άρη στον Σκορπιό σε ωθεί να υπερασπιστείς το δίκιο, όπως το αντιλαμβάνεσαι εσύ, καλό είναι όμως να μείνεις μακριά από πρακτικές αυτοδικίας ή στείρες αντιπαραθέσεις, που έχουν κυρίως εγωιστικά κίνητρα. Επιπλέον, το να είσαι πολύ προσεκτικός στις κινήσεις σου είναι μεν μια σοφή επιλογή αλλά... δεν φτάνει, αφού μπορεί κάποιος/α να πέσει επάνω σου και το κακό είναι ότι με τον Κρόνο στον 12ο ηλιακό οίκο σου, ένα ατύχημα θα μπορούσε να σε καθηλώσει. Αντίθετα, αν επικεντρωθείς σε εκείνα που προάγουν τις πνευματικές αναζητήσεις σου, έχεις να μάθεις πολλά και… γρήγορα!


astrology.gr