MY KTEO

Τετάρτη 24 Νοεμβρίου 2021

Τι λένε τα άστρα για σήμερα;


Κριός
Γενικά: Ο Ερμής στους Ιχθύς μπορεί να σου αποκαλύψει ένα ενδιαφέρον μυστικό, ενώ σε παραπέμπει και σε μια κρυφή πράξη μέσω της οποίας θα παρακάμψεις κάθε εμπόδιο,
χωρίς να δώσεις στόχο. Επιπλέον αν έχεις κάποια εκκρεμή υπόθεση στα εργασιακά σου, θα λυθεί με ανάλογο τρόπο. Παράλληλα, με την Αφροδίτη στο ζώδιό σου θα έχεις πολλές ευκαιρίες για να γοητεύσεις τα πλήθη, ίσως όμως να βγουν στην φόρα και οι πιο… τεμπέλικες τάσεις σου! Όσο για την εμφανή επιπολαιότητά σου σε συναισθηματικά ζητήματα μπορεί μεν να προκαλέσει «ταραχή», αν όμως εσύ νιώθεις καλά, λίγο σε… μέλλει!

Ταύρος
Γενικά: Ο Ερμής στους Ιχθύς σου ανοίγει τον δρόμο για νέες γνωριμίες και μάλιστα με άτομα που είναι «στα μέσα και στα έξω», ενώ μπορεί να ωφεληθείς από φίλους ή την συμμετοχή σου σε έναν συλλογικό φορέα. Παράλληλα, η Αφροδίτη στον Κριό σε προστατεύει από τις κακοτοπιές, βοηθώντας σε να μάθεις πράγματα, γύρω από προσωπικές αλλά και επαγγελματικές υποθέσεις σου. Επιπλέον, μπορεί να συμβάλλει θετικά στα εργασιακά σου, απαλλάσσοντάς σε από ευθύνες και δίνοντας σου περισσότερο ελεύθερο χρόνο, ώστε να επιμεληθείς θεμάτων που άπτονται της σωματικής ή ψυχικής σου ευεξίας.

Δίδυμοι
Γενικά: Η καλή επικοινωνία είναι το «κλειδί» της επιτυχίας σου κι επειδή απλά «το ‘χεις», δεν χρειάζεται να προσπαθήσεις πολύ! Επιπλέον, ο Ερμής στους Ιχθύς σε βοηθά να «δέσεις» τις φιλοδοξίες σου με την υποστήριξη ενός ισχυρού παράγοντα, ενώ συμβάλλει τα μέγιστα ως προς την αναγνώριση του έργου σου, κάτι που μπορεί να αποτυπωθεί και σε μια τιμητική διάκριση. Παράλληλα, η Αφροδίτη στον Κριό σε φέρνει κοντά σε φίλους/ες κι αγαπημένα πρόσωπα, ενώ δρομολογεί και την συμμετοχή σου σε μια συλλογική προσπάθεια, είτε πρόκειται για κάτι «σοβαρό», είτε για μια διασκεδαστική παρέα.

Καρκίνος 
Γενικά: Ο Ερμής στους Ιχθύς σου ανοίγει διαύλους επικοινωνίας και «πόρτες» στο εξωτερικό, ίσως μάλιστα να δρομολογηθεί κι ένα ταξίδι. Επιπλέον προωθείται υπέρ σου ένα θέμα σπουδών. Παράλληλα, η Αφροδίτη στον Κριό θα σε βοηθήσει να πετύχεις σχετικά εύκολα κάτι που μέχρι πρότινος φάνταζε δύσκολο, ίσως μάλιστα να σε στηρίξουν και ισχυρά πρόσωπα. Καλό είναι όμως να μην μείνεις στις υποσχέσεις αλλά να εξαργυρώσεις άμεσα την στήριξη τους, όπως επίσης να εκμεταλλευτείς το πλεονέκτημά σου, όσο ακόμη είναι «ζεστό», αφού οι ευκαιρίες έρχονται και… παρέρχονται!

Λέων
Γενικά: Ο Ερμής στους Ιχθύς σε καλεί να αναζητήσεις χρηματοδότες για ένα εγχείρημά σου, ίσως μάλιστα να πρόκειται για κάτι που απευθύνεται στο εξωτερικό ή έχει σχέση με τις σπουδές σου. Επιπλέον, το εισόδημά σου μπορεί να ενισχυθεί εμμέσως και από μια ρύθμιση ή νομική απόφαση. Παράλληλα, η Αφροδίτη στον Κριό κάνει την καθημερινότητά σου πολύ πιο ενδιαφέρουσα μέσα από ποικίλες συναναστροφές, ίσως μάλιστα να δρομολογηθεί κι ένα ταξίδι που θα σου αφήσει άριστες εντυπώσεις. Ευνοείται ακόμη η αγορά ρούχων και αξεσουάρ, ενώ αναμένεται να λάβεις μια –τουλάχιστον- ευχάριστη είδηση!

Παρθένος
Γενικά: Ο Ερμής απέναντί σου ευνοεί τις συνεργασίες σου αλλά και την εξέλιξη ενός προσωπικού θέματος, που φαίνεται να παίρνει τον δρόμο της επισημοποίησης, ενώ δεν αποκλείεται να μοιραστείς τα εύσημα (κοινωνικά αλλά και οικονομικά) ύστερα από την επιτυχία ενός «δικού σου» ανθρώπου. Παράλληλα, η Αφροδίτη στον Κριό σε κάνει να νιώθεις πλήρης σε χρήματα και αισθήματα, ενώ αν ψάχνεις για χρηματοδότηση ή δανεικά, θα διευκολύνει το έργο σου. Καλό είναι βέβαια να σου μείνει και τίποτα στο χέρι, αφού σήμερα ακόμη κι εσύ θα «λυγίσεις» μπρος στην καλοπέραση!

Ζυγός
Γενικά: Ο Ερμής στους Ιχθύς σε βοηθά να βρεις συνεργάτες στην δουλειά σου και να διευρύνεις τον κύκλο εργασιών σου ή να διαφημιστείς με πολύ θετικά αποτελέσματα. Επιπλέον, είναι πιθανό να μεσολαβήσεις σε μια σημαντική υπόθεση, κερδίζοντας την εκτίμηση των δύο πλευρών. Παράλληλα, με την Αφροδίτη απέναντί σου, η συγκυρία είναι κατάλληλη για να θέσεις σε εφαρμογή τα σχέδια σου και να δικτυωθείς όπου και όπως επιθυμείς, αφού έχεις την στήριξη των άλλων. Κι αυτό μπορεί να γίνει ευκολότερα κατά την διάρκεια μιας εκδήλωσης στην οποία παρευρίσκονται σημαίνοντα πρόσωπα.

Σκορπιός
Γενικά: Ο Ερμής στους Ιχθύς μπορεί να επισφραγίσει την διάκριση ή την πρόοδο ενός αγαπημένου σου προσώπου, ευνοεί όμως κι εσένα σε ένα προσωπικό σου ζήτημα. Επιπλέον, μπορείς να συνδυάσεις χόμπι και εργασία. Παράλληλα, η Αφροδίτη στον Κριό σου δίνει την ευκαιρία να κάνεις ένα διάλειμμα από τις υποχρεώσεις σου αλλά και να καρπωθείς μια εξυπηρέτηση στην δουλειά σου ή να επωφεληθείς από μια επαγγελματική ευκαιρία. Θετικές εξελίξεις αναμένονται και σε ζητήματα υγείας, μόνο που θα… δυσκολευτείς να τηρήσεις ένα πρόγραμμα διατροφής. Είναι ακόμη πιθανό να αποκτήσεις ένα pet.

Τοξότης
Γενικά: Ο Ερμής στους Ιχθύς φέρνει μια γόνιμη κινητικότητα στις οικογενειακές και περιουσιακές υποθέσεις σου, ενώ είναι πιθανό να προχωρήσεις σε μια μίσθωση ή ρύθμιση. Επιπλέον, μπορεί να δεχθείς επισκέψεις στον χώρο σου αλλά και να μεταβείς εσύ σε μια διαφορετική «έδρα», στα πλαίσια μιας γιορτής. Παράλληλα, η Αφροδίτη στον Κριό σου φέρνει τύχη και έξτρα κέρδη… παντού αφού η μέρα είναι ιδανική για να διασκεδάσεις αλλά και να κάνεις μια νέα αρχή στην προσωπική σου ζωή. Χαρές και ικανοποιήσεις μπορεί να σου έρθουν κι από ένα αγαπημένο σου πρόσωπο.

Αιγόκερως
Γενικά: Ο Ερμής στους Ιχθύς σε καλεί να επικοινωνήσεις τα θέματα που σε απασχολούν, αφού θα βρεις την μέγιστη δυνατή ανταπόκριση, ενώ οι συνθήκες είναι κατάλληλες για να διαφημιστείς ή να προωθήσεις το έργο σου. Επιπλέον, είναι πιθανό να αποκτήσεις εργαλεία ή εξοπλισμό, που θα διευκολύνουν την καθημερινότητά σου. Παράλληλα, η Αφροδίτη στον Κριό φέρνει ευχάριστες εξελίξεις στο οικογενειακό σου περιβάλλον, ίσως μάλιστα να αποκτήσεις και διάφορα «καλούδια» για το σπίτι. Αν πάλι φιλοξενηθείς κάπου, θα περάσεις σούπερ, ζώντας και κάποιες πολύ ερωτικές στιγμές.

Υδροχόος
Γενικά: Ο Ερμής στους Ιχθύς θα σε βοηθήσει να αποκτήσεις κι άλλες εναλλακτικές ως προς τα έσοδά σου ή να βρεις χρηματοδότες για ένα εγχείρημά σου, αρκεί κι εσύ να δημοσιοποιήσεις το θέμα σου. Ίσως μάλιστα να σου γίνει και μια πρόταση που θα βελτιώσει αισθητά τις αποδοχές σου. Παράλληλα, η Αφροδίτη στον Κριό ευνοεί τόσο τις καθαρά ψυχαγωγικές δράσεις σου (ταξίδια, εξόδους κλπ), όσο και την απόκτηση ενός μεταφορικού μέσου ή μιας συσκευής, που αναβαθμίζει την επικοινωνία σου με τον έξω κόσμο. Μπορεί επίσης να πάρεις μια πολύ ευχάριστη είδηση ή μια χαρά από συγγενικό σου πρόσωπο.

Ιχθύες
Γενικά: Ο Ερμής στο ζώδιό σου σε καθιστά καταλυτικό παράγοντα στο να διευθετηθούν μια σειρά από υποθέσεις, όπου το πρώτο ζητούμενο είναι η συνεννόηση μεταξύ «αντιμαχομένων» πλευρών. Επιπλέον και πέρα από τις διαμεσολαβήσεις, η ημέρα έχει για σένα έναν ταξιδιάρικο χαρακτήρα κι επειδή το ένα φέρνει το άλλο, είναι πιθανό να βρεθείς… οπουδήποτε! Παράλληλα, με την Αφροδίτη στον Κριό μπορείς να κυνηγήσεις επιπλέον έσοδα ή χρηματοδοτήσεις, θα σου είναι δύσκολο ωστόσο να αποταμιεύσεις, αντίθετα το πιθανότερο είναι να εξανεμίσεις το πλεόνασμά σου προκειμένου να περάσεις καλύτερα!


astrology.gr