MY KTEO

Πέμπτη 25 Νοεμβρίου 2021

Τι λένε τα άστρα για σήμερα;


Κριός
Γενικά: Με την Αφροδίτη στο ζώδιό σου μπορεί να υπάρξουν συναρπαστικές καταστάσεις και απρόοπτα που θα σε «εξιτάρουν», οπότε μην έχεις τίποτα ως «σίγουρο»,
ιδιαίτερα στα προσωπικά σου. Ίσως μάλιστα να διαπιστώσεις πως οι «ξένοι» σε καταλαβαίνουν καλύτερα από τους «δικούς σου». Κατά τα άλλα καλείσαι να κάνεις αλλαγές στην εμφάνισή σου αλλά και να ξεφύγεις από «τα ίδια και τα όμοια». Παράλληλα, ο Άρης στον Τοξότη σε κάνει πολύ πιο νευρικό/η, πρόσεξε λοιπόν στις μετακινήσεις σου αλλά και τον χειρισμό μηχανημάτων, που κρύβουν κινδύνους. Επιπλέον μπορεί να προκύψουν επείγουσες τεχνικές εργασίες.

Ταύρος
Γενικά: Με την Αφροδίτη στον Κριό καλείσαι να υιοθετήσεις μια «παράξενη» ή πρωτοποριακή θεραπεία, δεν αποκλείεται ωστόσο να προκύψει και μια ξαφνική όσο και ανεξήγητη αδιαθεσία. Επιπλέον μια αποκάλυψη για κάτι που θα προτιμούσες να παραμείνει μυστικό θα σε κάνει άνω-κάτω, ενώ στα εργασιακά σου άλλα υπολόγιζες κι άλλα σου τυχαίνουν, ίσως μάλιστα να «παιχτεί» και κάτι ερωτικό! Παράλληλα, ο Άρης στον Τοξότη επηρεάζει τα οικονομικά σου και οφείλεις να κινηθείς άμεσα και αποφασιστικά, είτε για να κερδίσεις είτε για να αποκαταστήσεις μια ζημιά με το λιγότερο δυνατό κόστος.

Δίδυμοι
Γενικά: Με την Αφροδίτη στον Κριό, αναμένονται «πρωτοφανείς» καταστάσεις τόσο στα πλαίσια μιας συλλογικής δράσης, όσο και σε πιο προσωπικά ζητήματα. Ίσως μάλιστα να διακοπεί απότομα μια σχέση σου, από την άλλη πλευρά όμως φαίνεται πως μια νέα όσο και «παράδοξη» φιλία κτίζεται, παρά τις εμφανείς διαφορές κουλτούρας, νοοτροπίας ή ηλικίας. Παράλληλα, ο Άρης στον Τοξότη σε ωθεί να αλλάξεις τα δεδομένα μιας συνεργασίας, που δείχνει «δύσκαμπτη», περιορίζοντας την ελευθερία των κινήσεών σου. Επιπλέον, μπορεί να ενοχληθείς από παράλογες απαιτήσεις των άλλων και να… πάρουν πόδι, ίσως όμως να διακοπεί απότομα και μια σχέση ή συνεργασία, χωρίς να το θέλεις εσύ.

Καρκίνος 
Γενικά: Με την Αφροδίτη στον Κριό η γοητεία σου «πιάνει ταβάνι», το «στοίχημα» σου ωστόσο είναι να αφεθείς σε όσα υπέροχα και πρωτοφανή σου συμβαίνουν, χωρίς να βάζεις δικλείδες ασφαλείας. Από την άλλη πλευρά βέβαια αν επιμείνεις συντηρητικά μπορεί να αναστατωθεί η ζωή σου εξ αιτίας κάποιων άλλων που πιστεύουν ότι οι ακρότητες και οι προκλήσεις είναι ένας μηχανισμός εξέλιξης! Παράλληλα, λίγο πριν φύγει ο Άρης στον Τοξότη μπορεί να σου «σκάσει» κάποιο χουνέρι στην δουλειά ή την υγεία σου, ενώ αν έχεις ζώα ή φυτά στην επίβλεψή σου καλό είναι να προνοήσεις για την ασφάλειά τους.

Λέων
Γενικά: Η Αφροδίτη στον Κριό σε καλεί να «σπάσεις» την ρουτίνα και αν δεν θες να διαταράξεις το πρόγραμμά σου, μπορείς να επικεντρωθείς στα πνευματικά ενδιαφέροντά σου, αφού στον «έξω κόσμο» μπορεί εύκολα να πέσεις θύμα παράδοξων συμπτώσεων ή μιας δυσάρεστης έκπληξης. Επιπλέον, καλείσαι να χειριστείς με… ισχυρή αίσθηση του χιούμορ άτομα που «πουλάνε τρέλα»! Παράλληλα, ο Άρης στον Τοξότη σου εφιστά την προσοχή σε αγαπημένα πρόσωπα που εκθέτουν τον εαυτό τους σε κίνδυνο, ξεκινώντας φυσικά από τα παιδιά σου.

Παρθένος
Γενικά: Με την Αφροδίτη στον Κριό, οι οικονομικές ισορροπίες στην ζωή σου τείνουν να αλλάξουν ή ακόμη και να ανατραπούν ξαφνικά αλλά όσο κι αν «ξεβολευτείς», έχε εμπιστοσύνη στην… έκπληξη! Ίσως μάλιστα να λάβεις ένα σπάνιο ή απρόσμενο δώρο. Παράλληλα βέβαια, ο Άρης στον Τοξότη σου φέρνει μια ταραχή, που μπορεί να οφείλεται σε εσωτερικά αίτια. Επιπλέον όμως, μπορεί να προκαλέσει μια ξαφνική αναστάτωση στο οικογενειακό σου περιβάλλον, ίσως μάλιστα να πάθεις μια μεγάλη βλάβη. Επιπλέον, μπορεί να ταλαιπωρηθείς από ανωμαλίες και παράδοξα στον ηλεκτρονικό εξοπλισμό σου.

Ζυγός
Γενικά: Η Αφροδίτη απέναντί σου φέρνει πρωτόγνωρες καταστάσεις στις σχέσεις και τις συνεργασίες σου κι από πλευράς σου το μόνο που έχεις να κάνεις είναι το να ακολουθήσεις την ροή, χωρίς… αντιστάσεις! Αν πάλι αιφνιδιάσεις εσύ τους άλλους, με μη αναμενόμενες επιλογές θα προκαλέσεις θετική αίσθηση, ίσως μάλιστα να «τραβήξεις» κι ένα άτομο που θα σε βοηθήσει να… απελευθερωθείς περισσότερο! Παράλληλα, ο Άρης στον Τοξότη σε ωθεί να μυηθείς σε νέες γνώσεις, υπάρχει ωστόσο και η πιο εξωστρεφής απόδοσή της ενέργειάς του με μετακινήσεις-αστραπή και συμμετοχή σε αγώνες.

Σκορπιός
Γενικά: Φαίνεται πως στα εργασιακά σου, τίποτε δεν κινείται σύμφωνα με το πρόγραμμα κι αν θεωρείς τα πράγματα δεδομένα, μπορεί τελικά να εκπλαγείς δυσάρεστα. Αντίθετα αν είσαι ανοικτός/η στις αλλαγές, τότε η Αφροδίτη στον Κριό θα σε ανταμείψει, πέρα και έξω από κάθε πρόβλεψη, ιδιαίτερα αν αποφασίσεις να συνεργαστείς με κάποιον/α που τυπικά ανήκει σε «αντίπαλο στρατόπεδο». Παράλληλα, ο Άρης στον Τοξότη φέρνει έκτακτα έξοδα, με τις ζημιές να… προηγούνται. Επιπλέον, είναι πιθανό να προκύψει μια δυναμική διαπραγμάτευση για το πόσα πρέπει να πάρεις εσύ και πόσα οι άλλοι!

Τοξότης
Γενικά: Με την Αφροδίτη στον Κριό μπορεί να γοητευθείς από πρόσωπα που έχουν κάτι το «αιρετικό», μπαίνοντας κι… εσύ στον πειρασμό να επαναστατήσεις απέναντι σε ότι είναι συνυφασμένο με «καθώς πρέπει» καταστάσεις. Επιπλέον, πάντα υπάρχει μια «πρώτη φορά» κι όπως θα διαπιστώσεις τα πράγματα θα εξελιχθούν απρόσμενα καλά! Παράλληλα και ο Άρης στο ζώδιό σου στο «κύκνειο άσμα» του σε ωθεί να αντιδράσεις απέναντι σε ότι σε περιορίζει, συνάμα όμως, θα υπάρξουν και συμπεριφορές που θα σε ταράξουν, οπότε ας είσαι προετοιμασμένος/η για… μάχες!

Αιγόκερως
Γενικά: Η Αφροδίτη στον Κριό φέρνει ένα κύμα ανανέωσης και αλλαγών στο σπίτι ή τα οικογενειακά σου και δεν έχεις παρά να ενδώσεις σε αυτές, αν όχι να πρωταγωνιστήσεις! Αν όμως επιμείνεις σε κανόνες και προγράμματα, μην περιμένεις να βρεις ανταπόκριση. Επιπλέον, αναμένονται απρόσκλητοι επισκέπτες, ένας εκ των οποίων έχει κι… άλλου είδους βλέψεις για σένα, ίσως όμως να βρεθείς κι εσύ σε έναν άλλο χώρο, ύστερα από μια πρόσκληση-πρόκληση. Παράλληλα, ο Άρης στον Τοξότη φέρνει στην επιφάνεια παρασκηνιακές δράσεις αλλά και κάποια από τα απωθημένα σου.

Υδροχόος
Γενικά: Η Αφροδίτη στον Κριό σε ενθαρρύνει να ξεδιπλώσεις την δημιουργική «τρέλα» σου, να αλλάξεις κάποια πράγματα στην εμφάνισή σου και να επισκεφθείς μέρη για πρώτη φορά, ενώ σου ανοίγει και νέους δρόμους πνευματικής αναζήτησης. Επιπλέον, μπορεί να εκπλήξεις ευχάριστα τους άλλους, αποκομίζοντας κοινωνικά ή προσωπικά οφέλη. Παράλληλα, ο Άρης στον Τοξότη επηρεάζει τις διαπροσωπικές σχέσεις σου και το πιθανότερο είναι να… τρελάνεις κόσμο με τις επιλογές σου. Ενδέχεται ωστόσο να ενοχληθείς από την παρεμβατική συμπεριφορά ενός ατόμου του φιλικού σου περιβάλλοντος.

Ιχθύες
Γενικά: Με την Αφροδίτη στον Κριό μπορεί να λάβεις κάτι που δεν το περιμένεις, γενικότερα ωστόσο, η διαχείριση των οικονομικών σου καθίσταται μια δύσκολη «εξίσωση», αφού έχεις να κάνεις με απρόβλεπτους παράγοντες και καταστάσεις που διαφέρουν πολύ από οτιδήποτε έχεις αντιμετωπίσει μέχρι σήμερα, σε συμφέρει λοιπόν να ποντάρεις στην έκπληξη κι όχι στα υποτιθέμενα «σίγουρα»! Παράλληλα, ο Άρης στον Τοξότη μπορεί να φέρει συγκρούσεις στις σχέσεις σου με τους «ισχυρούς», οπότε ας είσαι σε εγρήγορση, από την άλλη όμως, θα σου δώσει την ευκαιρία να «τρέξεις» γρήγορα μια υπόθεσή σου.


astrology.gr