MY KTEO

Παρασκευή 14 Φεβρουαρίου 2020

ΔΑΚΕ ΛΑΡΚΟ Εύβοιας προς ΝΟΔΕ Εύβοιας: Σας καθιστούμε υπευθύνους εσάς αλλά και τους βουλευτές του Νομού μας που ψήφισαν αυτό το έκτρωμα εάν χαθεί έστω κα μία θέση εργασίας


Απάντηση  στην άκρως καθησυχαστική ανακοίνωση της ΝΟΔΕ Ευβοίας οι οποία αφορά την Τροπολογία για την ΛΑΡΚΟ, θα θέλαμε να αναφέρουμε κάποια στοιχεία που ίσως δεν γνωρίζουν η κάνουν πως δεν γνωρίζουν .

Επί ημερών της ΝΔ 2006 – 2008 χάθηκαν 500 εκ € από διαφυγόντα κέρδη τα οποία ερευνήθηκαν από τον Αρμόδιο τότε Εισαγγελέα και η υπόθεση μπήκε στο αρχείο ως δια μαγείας. Αλήθεια ποιοι ήταν τότε Υπουργοί και Υφυπουργοί ????
Για την μόλυνση του Ευβοϊκού από την Σκουριά στην οποία αναφέρεται συνεχώς σε όλα τα κανάλια ο ΥΠΕΝ ότι ρυπαίνει η ΛΑΡΚΟ, ξεχνάει ο ίδιος με ποιού Υπουργού υπογραφή έχει δοθεί η άδεια (του  ίδιου).
Η ΛΑΡΚΟ για 12 χρόνια και με χαμηλές τιμές πώλησης του Νικελίου πλήρωνε στην ΔΕΗ την κιλοβατώρα με 75€ όταν όλες οι μεγάλες βιομηχανίες στην Ευρώπη πλήρωναν 25€, μετά την διαιτησία όπου είχε προσφύγει η ΛΑΡΚΟ το ποσό μειώθηκε  περίπου 45€  χωρίς όμως να μας αφαιρεθεί η διαφορά των προηγούμενων ετών που πληρώναμε παραπάνω. Την ίδια χρονική περίοδο άλλη μεγάλη Ιδιωτική Εξορυκτική Βιομηχανία της Ελλάδος πλήρωνε την κιλοβατώρα με 35€.
Η ανακοίνωση σας γράφει για διασφάλιση θέσεων εργασίας. Θα θέλαμε πολύ να μας δείξετε στην τροπολογία που ακριβώς το αναφέρει??? Ο ΥΠΕΝ πάντως σε δημόσιες τοποθετήσεις του ρητά αναφέρει ότι η πώληση της Εταιρείας θα γίνει χωρίς το βάρος των Εργαζομένων και με την προσευχή όλων μας ότι ο ιδιώτης θα  επιλέξει κάποιους ειδικευμένους στο Νικέλιο από εμάς. Άρα, συμφωνείτε και σεις πως είμαστε βάρος μια και βλέπετε το σχέδιο με πολύ καλό μάτι.
Κύριοι της ΝΟΔΕ Ευβοίας στη θέση σας θα προσπαθούσα να είμαι με το πλευρό των εργαζομένων και όχι με αυτούς που δεν έχουν κολλήσει ποτέ στην ζωή τους έναν ένσημο και τώρα προσπαθούν να κάνουν εξυγίανση σε μια από τις μεγαλύτερες Βιομηχανίες της Ευρώπης απολύοντας το προσωπικό και βυθίζοντας 4 νομούς στην Ανεργία!!!
Αυτό όπως είπε και ο «Σύντροφος» ΤΣΑΚΑΛΩΤΟΣ δεν μπορεί να θεωρηθεί Ανάπτυξη!!! 
Η ΔΑΚΕ ΛΑΡΚΟ ΕΥΒΟΙΑΣ σας καθιστά υπεύθυνους Εσάς αλλά και τους Βουλευτές του Νομού μας που ψήφισαν αυτό το έκτρωμα εάν χαθεί έστω κα μία θέση εργασίας!!
Σας να ενημερώνουμε πως σύντομα θα επανέλθουμε με νέα ανακοίνωση και περισσότερες λεπτομέρειες.
ΥΓ: Προς τους αγαπητούς φίλους της ΝΟΔΕ. Στην παρούσα φάση η εξυγίανση και το βόλεμα ημετέρων δεν συμβαδίζουν. Για εμάς προτεραιότητα έχουν η λειτουργία της εταιρίας και η διασφάλιση των θέσεων εργασίας.