MY KTEO

Δευτέρα 30 Αυγούστου 2021

Εβδομαδιαίες Προβλέψεις!

ΚριόςΚριέ μου αυτή την εβδομάδα με την είσοδο του Ερμή στο ζώδιο του Ζυγού θα είναι πιο εύκολο «να βρεις άκρη» σε κάποιες συζητήσεις που θα έχεις είτε με συνεργάτες σου είτε με το ταίρι σου είτε με αγαπημένα σου πρόσωπα. Ο Ερμής περνά στο ζώδιο της διπλωματίας και είναι πάρα πολύ βοηθητικός για το διάλογο, τις συζητήσεις αλλά και τις δημόσιες σχέσεις. Δεν αποκλείεται μέσα σε αυτές τις ημέρες να δημιουργηθεί πρόσφορο έδαφος για να ανοίξουν συζητήσεις που θα έχουν ως θέμα τους μία συνεργασία ή μία μελλοντική συνεργασία. Στις 3/9 η αντίθεση του Άρη πού βρίσκεται στο ζώδιο της Παρθένου με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύς ενδέχεται να φέρει στο προσκήνιο την κούραση των τελευταίων ημερών, για αυτό και ένα διάλειμμα από τις υποχρεώσεις σου είναι απαραίτητο.

Ταύρος: Ταύρε μου την αστρολογική αυλαία αυτής της εβδομάδα ανοίγει ο Ερμής ο οποίος θα περάσει στις 30/8 ζώδιο του Ζυγού. Από τη νέα του θέση θα βοηθήσει ιδιαίτερα στο να τακτοποιήσεις ζητήματα της καθημερινότητας και μάλιστα με τέτοιο τρόπο που δεν θα εμφανιστούν ξανά μπροστά σου και δεν θα υπάρξουν εκκρεμότητες. Προς το τέλος εβδομάδας η αντίθεση μεταξύ του Άρη πού βρίσκεται στο ζώδιο της Παρθένου και του Ποσειδώνα που βρίσκεται στους Ιχθύς σου λέει να δώσεις προσοχή στη διαχείριση αισθηματικών υποθέσεων καθώς και ζητημάτων που σχετίζονται με τα παιδιά, καθώς μπορεί να μην εκτιμήσεις σωστά τα δεδομένα και να παρασυρθείς σε λάθος ενέργειες.

Δίδυμοι: Δίδυμε μου αυτές τις ημέρες φαίνεται πως θα σε απασχολήσει ιδιαίτερα ένα ζήτημα το οποίο αφορά την προσωπική σου ζωή, μία αισθηματική υπόθεση ή κάτι το οποίο σχετίζεται με μία καλλιτεχνική ή αθλητική δραστηριότητα. Τα παραπάνω θα βρεθούν στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος σου για αυτή την εβδομάδα, καθώς η νέα θέση του Ερμή στο ζώδιο του Ζυγού από τις 30/8 θα αναμοχλεύσει ιδιαίτερα αισθηματικά ζητήματα. Δεν αποκλείεται να υπάρξουν νέες γνωριμίες ακόμα και συζητήσεις με νέα και ενδιαφέροντα πρόσωπα, κάτι το οποίο θα στρέψει το ενδιαφέρον σου στην προσωπική σου ζωή.

Καρκίνος: Καρκίνε μου αυτή την εβδομάδα θα πιάσεις τον εαυτό σου να δείχνει ιδιαίτερο ενδιαφέρον σε ζητήματα που αφορούν το σπίτι και τα πρόσωπα που βρίσκονται στο οικογενειακό σου περιβάλλον. Η είσοδος του Ερμή στο ζώδιο του Ζυγού στις 30/8 δείχνει πως η ενασχόληση σου με οικογενειακές υποχρεώσεις καθώς και με θέματα σπιτιού είναι κάτι παραπάνω από πιθανό αυτή την εβδομάδα. Στις 3/9 η αντίθεση του Άρη πού βρίσκεται στην Παρθένο με τον Ποσειδώνα που βρίσκεται στο ζώδιο των Ιχθύων σου λέει να δώσεις προσοχή σε ραντεβού, μετακινήσεις και συναντήσεις με πρόσωπα του στενού αλλά και του ευρύτερου σου περιβάλλοντος, ώστε να μην προκύψει κάποια λάθος συνεννόηση.

Λέων: Λέων μου ο Ερμής ο οποίος θα περάσει στο ζώδιο του Ζυγού στις 30/8 θα ανοίξει την αστρολογική αυλαία αυτής της εβδομάδας και θα δημιουργήσει ακόμα μεγαλύτερη διάθεση για να επικοινωνήσεις με αγαπημένα σου πρόσωπα, να συναντηθείς με κόσμο και να κάνεις πολλά πράγματα μαζί με άλλους. Η νέα θέση του Ερμή είναι πάρα πολύ βοηθητική σε περίπτωση που ασχολείσαι επαγγελματικά με το εμπόριο καθώς μπορεί να φέρει ιδέες για την επέκταση της δουλειάς σου. Προς το τέλος της εβδομάδας (3/9) η αντίθεση του Άρη πού βρίσκεται στο ζώδιο της Παρθένου με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύς δείχνει πως θα πρέπει να δώσεις μεγάλη προσοχή στο ταμείο σου και να μην παρασυρθείς σε έξοδα.

Παρθένος: Παρθένε μου αυτή την εβδομάδα με την είσοδο του Ερμή στο ζώδιο του Ζυγού στις 30/8 θα κληθείς να δώσεις μεγαλύτερη προσοχή σε θέματα τα οποία αφορούν τον οικονομικό τομέα, καθώς είναι αυτός που θα σε απασχολήσει αρκετά το επόμενο διάστημα. Τώρα ίσως υπάρξουν ευκαιρίες για να διευθετήσεις κάποια οικονομικά ζητήματα ή να βάλεις στη σειρά εκκρεμότητες οι οποίες αφορούν το ταμείο σου. Προς το τέλος της εβδομάδας η αντίθεση του Άρη πού βρίσκεται στο ζώδιό σου με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύς, μπορεί να σε οδηγήσει σε βιαστικές αποφάσεις όσον αφορά μία προσωπική σχέση ή μία συνεργασία και αυτό είναι κάτι στο οποίο θα πρέπει να δώσεις προσοχή.

Ζυγός: Ζυγέ μου από αυτή την εβδομάδα θα ξεκινήσει ένα άκρως επικοινωνιακό διάστημα για εσένα το οποίο θα έχει ευκαιρίες να τακτοποιήσεις κάποια ζητήματα τα οποία σου είχαν δημιουργήσει «αναβρασμό» το προηγούμενο διάστημα. Η παρουσία του Ερμή στο ζώδιό σου από τις 30/8 θα συνεισφέρει στο θετικό κλίμα που θα υπάρξει στις διαπροσωπικές σου σχέσεις και δεν αποκλείεται να αποτελέσει και την αιτία για να ξεκινήσουν και μια νέα σχέση ή μια νέα συνεργασία. Στις 3/9 η αντίθεση του Άρη πού βρίσκεται στο ζώδιο της Παρθένου με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύς ενδεχομένως να φέρει στο προσκήνιο κάποια ζητήματα της καθημερινότητας, τα οποία θα σου προκαλέσουν κούραση και μόνο στη σκέψη.

Σκορπιός: Σκορπιέ μου αυτή την εβδομάδα είναι πιθανό να νιώσεις την ανάγκη να κρατήσεις σε απόσταση ανθρώπους οι οποίοι σου δημιουργούν αρνητικά συναισθήματα. Αυτό θα βελτιώσει πάρα πολύ τη ψυχολογία σου καθώς η νέα θέση του Ερμή στο ζώδιο του Ζυγού από τις 30/8 δείχνει πως το επόμενο διάστημα -αρχής γενομένης αυτής της εβδομάδας- θα επηρεάζεσαι αρκετά από τα συναισθήματα των ανθρώπων που βρίσκονται στον περίγυρό σου και από τις καταστάσεις που υπάρχουν σε αυτόν. Για αυτό το λόγο καλό θα ήταν να επιδιώκεις πιο συχνά επαφή με αγαπημένα σου πρόσωπα που σε κάνουν να νιώθεις ευχάριστα και να αποφεύγεις όσο γίνεται τις τοξικές καταστάσεις.

Τοξότης: Τοξότη μου η είσοδος του Ερμή στο ζώδιο του Ζυγού στις 30/8 ανοίγει την εβδομάδα και δημιουργεί εξωστρέφεια και διάθεση για επικοινωνία, καθώς φέρνει αρκετές συναντήσεις με φίλους και γνωστούς. Η νέα θέση του Ερμή είναι ιδανική σε περίπτωση που θέλεις να κάνεις κάποιες δημόσιες σχέσεις όπως επίσης και να ασχοληθείς με ζητήματα που αφορούν μία ομάδα ανθρώπων. Προς το τέλος της εβδομάδας η αντίθεση του Άρη πού βρίσκεται στο ζώδιο της Παρθένου με τον Ποσειδώνα που βρίσκεται στο ζώδιο των Ιχθύων δείχνει πως θα χρειαστεί να προσέξεις περισσότερο κάποια ζητήματα που αφορούν είτε τη δουλειά είτε κάποιες οικογενειακές υποχρεώσεις.

Αιγόκερως: Αιγόκερε μου αυτή την εβδομάδα με την είσοδο του Ερμή στο ζώδιο του Ζυγού στις 30/8 φαίνεται πως θα αρχίσεις να δίνεις περισσότερη σημασία σε ζητήματα τα οποία αφορούν τη δουλειά αλλά και κάποιες επαγγελματικές υποχρεώσεις. Η νέα θέση του Ερμή είναι ιδιαίτερα ευνοϊκή σε περίπτωση που θέλεις να ασχοληθείς με ένα νέο επαγγελματικό project. Προς το τέλος της εβδομάδας η αντίθεση του Άρη πού βρίσκεται στο ζώδιο της Παρθένου με τον Ποσειδώνα στο ζώδιο των Ιχθύων δείχνει πως μπορεί να υπάρχουν συζητήσεις με πρόσωπα που βρίσκονται στο στενό σου περιβάλλον, οι οποίες θα σε αποσυντονίσουν και θα σε αποδιοργανώσουν, για αυτό θα πρέπει να τους δώσεις προσοχή.

Υδροχόος: Υδροχόε μου αυτή την εβδομάδα θα υπάρξουν ευνοϊκές συνθήκες για να επικοινωνήσεις ουσιαστικά με τα πρόσωπα που βρίσκονται γύρω σου, να κανονίσεις μία συνάντηση με ένα πρόσωπο που σε ενδιαφέρει πολύ πιθανό να κανονίσεις και μια «απόδραση» της τελευταίας στιγμής. Η είσοδος του Ερμή στο ζώδιο του Ζυγού στις 30/8 δείχνει πως αυτή θα είναι μία πολύ επικοινωνιακή εβδομάδα γεμάτη με ουσιαστικές συζητήσεις και συναντήσεις με αγαπημένα σου πρόσωπα. Μάλιστα είναι πολύ πιθανό να έχεις και κάποια νέα τα οποία θα έρθουν από πρόσωπα που αυτή τη στιγμή βρίσκονται μακριά σου. Στο τέλος της εβδομάδας η αντίθεσή του Άρη από την Παρθένο με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύς μπορεί να δημιουργήσει μία «θολή κατάσταση» σε οικονομικά ζητήματα, για αυτό θα πρέπει να δώσεις προσοχή στις κινήσεις που θα κάνεις σχετικά με αυτά.

Ιχθύες: Ιχθύ μου η είσοδος του Ερμή στο ζώδιο του Ζυγού σηματοδοτεί αυτή την εβδομάδα καθώς από τις 30/8 ο πλανήτης της επικοινωνίας θα βρίσκεται στον εξωστρεφή και αέρινο Ζυγό, κάτι που θα αλλάξει το κλίμα στην επικοινωνία. Βέβαια είναι πάρα πολύ πιθανό εσύ να μην έχεις ιδιαίτερη διάθεση για δημόσιες σχέσεις και συναντήσεις, μιας και θα σε απασχολήσουν ζητήματα τα οποία έχουν τη βάση τους στο παρελθόν. Τώρα είναι μία καλή εβδομάδα για να διευθετήσεις και οικονομικές υποθέσεις καθώς και να κλείσεις κάποιες εκκρεμότητες. Στις 3/9 η αντίθεση του Άρη που βρίσκεται στην Παρθένο με τον Ποσειδώνα που βρίσκεται στο ζώδιό σου, μπορεί να δημιουργήσει μία θολή κατάσταση σε μία υπόθεση που αφορά μία επαγγελματική σχέση ή μία συνεργασία.


www.myastro.gr