MY KTEO

Κυριακή 21 Νοεμβρίου 2021

Τι λένε τα άστρα για σήμερα;


Κριός
Γενικά: Η Σελήνη στους Διδύμους δίνει έναν πιο επικοινωνιακό τόνο στην καθημερινότητά σου μέσα από επαφές, συζητήσεις και δρώμενα, που ακόμη κι αν δεν έχουν να σου προσφέρουν κάτι το ουσιαστικό, ξεγελάνε την πλήξη σου και σε απομακρύνουν από δυσάρεστες σκέψεις. Παράλληλα, με την Αφροδίτη στον 10ο ηλιακό οίκο σου να αποκρύπτει αυτά που δεν θες να φανούν, μπορείς να εκμεταλλευθείς την θετική εντύπωση που θα προκαλέσεις σε... υψηλούς κύκλους ή/και σε ένα ισχυρό πρόσωπο. Επιπλέον καλείσαι να εκφράσεις τις καλλιτεχνικές ανησυχίες σου, είτε παράγοντας είτε... καταναλώνοντας τέχνη!

Ταύρος
Γενικά: Η Σελήνη στους Διδύμους σε προδιαθέτει σε ένα... shopping therapy και σίγουρα η απόκτηση κάποιων αγαθών θα σε κάνει να νιώσεις καλύτερα, ανεξάρτητα με το αν τα χρειάζεσαι πραγματικά ή όχι. Επιπλέον, δεν αποκλείεται να λάβεις κι ένα δώρο που θα σε συγκινήσει. Παράλληλα, με την Αφροδίτη στον 9ο ηλιακό οίκο σου μπορεί να πάρεις τα εύσημα για την εμφάνιση ή την συμπεριφορά σου, ενώ μια αναβολή θα λειτουργήσει υπέρ σου, γι’ αυτό μην επιμένεις σε προγραμματισμένες δράσεις και απλά ακολούθησε την ροή. Επιπλέον, οι καλλιτεχνικές αναζητήσεις σου συνιστούν μια υγιή απόδραση από ότι σε πιέζει.

Δίδυμοι
Γενικά: Με την Σελήνη στο ζώδιό σου, τίποτε και κανείς δεν μπορεί να συγκρατήσει την τάση σου για επικοινωνία και ανεξάρτητα με το πόσο ουσιαστικά είναι αυτά που θα συμβούν, το βέβαιο είναι πως θα νιώσεις μια ικανοποίηση κινούμενος/η ελεύθερα προς κάθε κατεύθυνση! Επιπλέον μπορείς να πεις και μια καλή κουβέντα σε όποιον/α βλέπει παντού προβλήματα. Παράλληλα, με την Αφροδίτη στον 8ο ηλιακό οίκο σου, οι... άδηλοι και αφορολόγητοι πόροι έχουν τον πρώτο λόγο στις συναλλαγές σου κι όσο για τους πιστωτές σου, ας... ψάξουν να σε βρουν! Ίσως πάλι να χαρίσεις ή να σου χαρίσουν κάτι όμορφο.

Καρκίνος 
Γενικά: Η Σελήνη στους Διδύμους σε προστατεύει από τις κακοτοπιές κι ακόμη κι αν έχεις πάρει λάθος δρόμο θα σε... επαναφέρει στον ίσιο μέσα από τυχαίες συμπτώσεις! Επιπλέον βέβαια, συνηγορεί σε παρασκηνιακές καταστάσεις που αν και… δεν είναι και τόσο σοβαρές θα προκαλέσουν μεγάλο σούσουρο, εξ αιτίας του ότι κάποιοι/ες κάνουν πολύ κακό για το τίποτα. Παράλληλα, με την Αφροδίτη απέναντι σου οι άλλοι/ες βλέπουν τα... καλύτερα στο πρόσωπο σου, αν όμως πας να κάνεις το όνειρο πράξη, αργά ή γρήγορα ένας εκ των δύο θα προσγειωθεί στην πραγματικότητα, οπότε μείνε στην συντήρηση του μύθου σου!

Λέων
Γενικά: Η Σελήνη στους Διδύμους συνηγορεί στην διαμόρφωση ενός παρεΐστικου κλίματος, με πρώτο ζητούμενο την επικοινωνία κι αν παρουσιαστούν και κάποια πράγματα όπως... δεν είναι, μικρό το κακό, αρκεί βέβαια να μην τα πάρεις κι εσύ στα σοβαρά. Επιπλέον, οι εντυπώσεις είναι εκείνες που θα μετρήσουν στις δημόσιες σχέσεις σου, οπότε... κάνε το κομμάτι σου! Παράλληλα, με την Αφροδίτη στον 6ο ηλιακό οίκο σου, το πρωτεύον για σήμερα είναι να ξεκουραστείς ή/και να χαλαρώσεις, απολαμβάνοντας ίσως και κάποιες υπηρεσίες ευεξίας. Όσο για τις δουλειές σου, μάλλον φαντάζεσαι πράγματα που δεν μπορούν να γίνουν.

Παρθένος
Γενικά: Η Σελήνη στους Διδύμους προδιαθέτει σε επαφές και συζητήσεις που όμως έχουν μικρή αξιοπιστία κι αν δέσεις καταστάσεις κρίνοντας εξ ιδίων τα αλλότρια, σίγουρα κάποια στιγμή θα προκύψει παρεξήγηση. Δείξε λοιπόν μεγαλύτερη ευελιξία και χαλαρότητα κι άσε τις κριτικές για αργότερα. Παράλληλα, ένα αγαπημένο σου πρόσωπο σου κρύβει πράγματα, ίσως όμως να είσαι κι εσύ που θα το κάνεις, αφού η αποφυγή των εντάσεων είναι σήμερα ο κοινός παρονομαστής ανεξάρτητα με το αν υπάρχει ή όχι καλή πρόθεση. Επιπλέον, με την Αφροδίτη στον 5ο ηλιακό οίκο σου καλείσαι να διασκεδάσεις. Ακόμη και με τα... ψέματα!

Ζυγός
Γενικά: Η Σελήνη στους Διδύμους σηματοδοτεί μια διαρκή εναλλαγή παραστάσεων, μέσα από μετακινήσεις ή επαφές και συζητήσεις, που μπορεί να μην έχουν κάτι ουσιαστικό ή αξιόπιστο αλλά διώχνουν κάθε αίσθηση μοναξιάς. Παράλληλα, με την Αφροδίτη στον 4ο ηλιακό οίκο σου μπορεί να βρεθείς σε ένα εκλεπτυσμένο περιβάλλον ή να αποδώσεις στον χώρο σου μια ρομαντική και καλλιτεχνική αύρα, βοηθώντας και τους καλεσμένους σου να νιώσουν όμορφα. Ίσως πάλι να κάνεις όνειρα για την ζωή σου κράτα τα όμως ως... χρυσή εφεδρεία, αφού για την ώρα δεν έχουν και πολλές πιθανότητες να εκπληρωθούν!

Σκορπιός
Γενικά: Η Σελήνη στους Διδύμους συνηγορεί σε αγορές ή/και κεράσματα με την καλοπέραση και την απόκτηση αγαθών να γίνεται η... ψυχοθεραπεία σου κι επειδή όσο θα δώσεις, τόσα θα πάρεις, κοίταξε να χαρείς τις στιγμές σου. Αν βέβαια συζητηθούν πράγματα σχετικά με μια επένδυση ή μια χρηματοδότηση, έχεις κάθε λόγο να παραμείνεις... καχύποπτος/η, αφού πρόκειται για λόγια του αέρα! Παράλληλα, με την Αφροδίτη στον 3ο ηλιακό οίκο σου προέχει το να ξεχαστείς μέσα από δρώμενα και παραστάσεις που τέρπουν την ψυχή σου, ίσως μάλιστα να εμφανίσεις κι εσύ ένα κρυφό σου δημιουργικό ταλέντο.

Τοξότης
Γενικά: Η Σελήνη στους Διδύμους συνηγορεί σε επαφές και γνωριμίες που μπορεί μεν να μην στέκονται σε σταθερές βάσεις αλλά σου προσφέρουν ένα επικοινωνιακό άνοιγμα, που θα σε βοηθήσει να εκφράσεις ακόμη κι εκείνα που κρατούσες κρυφά από τον... εαυτό σου! Αν βέβαια σου γίνει ή κάνεις κάποια πρόταση συνεργασίας, ότι... προλάβεις σήμερα, αφού μετά τα δεδομένα θα αλλάξουν προς το χειρότερο! Παράλληλα, με την Αφροδίτη στον 2ο ηλιακό οίκο σου είναι εύκολο να κρύψεις εισοδήματα ή να αποφύγεις οικονομικούς μπελάδες, αν όμως αρχίσεις να κάνεις όνειρα... μεγιστάνα, μην τα πάρεις και πολύ στα σοβαρά!

Αιγόκερως
Γενικά: Η Σελήνη στους Διδύμους συνηγορεί σε συζητήσεις γύρω από εργασιακά θέματα, είναι όμως δύσκολο να προκύψει κάτι συγκεκριμένο κι αν έχεις μια τέτοια απαίτηση, μάλλον θα... συγχυστείς! Επιπλέον, αν σε απασχολεί κάποιο θέμα υγείας, μην ακούς τι λέει ο κάθε αυτοαποκαλούμενος... ειδήμων! Παράλληλα, με την Αφροδίτη στο ζώδιό σου, όσο εύκολο είναι να κρύψεις πράγματα που δεν θες να φανερωθούν, άλλο τόσο είναι να πέσεις θύμα μιας πλάνης. Σε κάθε περίπτωση όμως μπορείς να εμψυχώσεις όποιον/α περνά δύσκολα αλλά και να κάνεις ένα... διάλειμμα από τον ρεαλισμό σου, αφήνοντας περισσότερο χώρο στην φαντασία σου!

Υδροχόος
Γενικά: Μέσα από το παιχνίδι και μια μάλλον ανάλαφρη εκδοχή της πραγματικότητας, η Σελήνη στους Διδύμους δίνει νέο ενδιαφέρον στην ζωή σου, έχοντας ωστόσο να κάνεις με εφήμερες καταστάσεις, δεν υπάρχει κανένας λόγος να δέσεις προοπτικές για το αύριο. Παράλληλα, με την Αφροδίτη στον 12ο ηλιακό οίκο σου μπορείς να... προσποιηθείς τον άρρωστο ή να εξαφανιστείς από προσώπου γης για να γλιτώσεις από ενδεχόμενους μπελάδες, την ίδια... δεξιότητα ωστόσο μπορεί να έχουν και άτομα που ψάχνεις και δεν τα βρίσκεις πουθενά! Επιπλέον κάτι ανησυχητικό στην υγεία σου... δεν είναι αυτό που νομίζεις!

Ιχθύες
Γενικά: Η Σελήνη στους Διδύμους σε καλεί να αλλάξεις παραστάσεις ή/και να ανανεώσεις τον χώρο σου, ίσως όμως να δεχθείς και επισκέψεις που θα σε... πείσουν να αφήσεις ότι σχεδίαζες και να ασχοληθείς μαζί τους! Αν τώρα γίνουν συζητήσεις για περιουσιακά ή οικογενειακά θέματα, μην αποκαλύψεις τα κρυφά σου χαρτιά. Παράλληλα, με την Αφροδίτη στον 11ο ηλιακό οίκο σου θα εντυπωσιάσεις κάποιον/α με την στάση ή τα προσόντα σου αλλά σε συμφέρει να τον/την αφήσεις να φαντάζεται πράγματα, παρά να επιδιώξεις μια πιο στενή προσέγγιση, αφού σίγουρα θα λειτουργήσει απομυθοποιητικά και το όνειρο θα... σβήσει!


astrology.gr