MY KTEO

Πέμπτη 20 Φεβρουαρίου 2020

Φωτεινή Ψυχίδου: Πέρασε την ημέρα των ερωτευμένων με τον Σπύρο Πώρο

Πριν λίγες ημέρες έγινε γνωστό πως η Φωτεινή Ψυχίδου και ο Δημήτρης Κοργιαλάς αποφάσισαν να ακολουθήσουν χωριστούς δρόμους.
Ωστόσο, μετά την είδηση αυτή, κυκλοφόρησαν μερικά δημοσιεύματα που θέλουν την Φωτεινή Ψυχίδου να έχει αλλάξει ήδη σελίδα στη ζωή της και να έχει σχέση με τον φωτογράφο Σπύρο Πώρο. Μάλιστα το βράδυ της Παρασκευής ο φωτογραφικός φακός του περιοδικοί «YOU» τους απαθανάτισε στο νυχτερινό κέντρο όπου εμφανίζεται η Άννα Βίσση.

Λίγο μετά τις 2 τα μεσάνυχτα ο Σπύρος Πώρος περνούσε την πόρτα του νυχτερινού κέντρου «Hotel Ermou» για να συναντήσει την παρέα του. Κατά τις 03.30 εμφανίστηκε η Φωτεινή έχοντας στο πλευρό της έναν φίλο της και αμέσως βρέθηκε στο πλευρό του γνωστού φωτογράφου. Εκείνος έδειξε τη χαρά του από την πρώτη στιγμή που την αντίκρισε, σε ένα ραντεβού που είχε κανονιστεί νωρίτερα το βράδυ. Οι αγκαλιές και οι περιπτύξεις κράτησαν, όμως, για λίγο, γιατί ένα τέταρτο μετά την είσοδο της Φωτεινής στο μαγαζί το ζευγάρι αναχώρησε ξαφνικά, δείχνοντας σε όλους πως ήθελε να μείνει μόνο του.

Για τους περισσότερο παρατηρητικούς οι δυο τους, παρ' όλο που γνωρίζονται αρκετά χρόνια, έδωσαν τα πρώτα δείγματα της οικειότητας μεταξύ τους από τον περασμένο Οκτώβριο στη συνέντευξη που παραχώρησε ο φωτογράφος στη δημοσιογράφο για την εκπομπή «Στη φωλιά των Κου Κου», ενώ οι πρώτες τους κοινές νυχτερινές εμφανίσεις ξεκίνησαν πριν από δύο εβδομάδες.

Φεύγοντας από το νυχτερινό κέντρο στις 4 τα ξημερώματα, η Φωτεινή περπάτησε με γοργό βήμα, χαιρέτησε τον στενό της φίλο ο οποίος την είχε συνοδέψει κατά την είσοδό της στο μαγαζί και μπήκε στο αυτοκίνητο του Σπύρου αναχωρώντας μαζί του για άγνωστο προορισμό.



govastileto.gr