MY KTEO

Σάββατο 15 Φεβρουαρίου 2020

Με βραβεύσεις και κέφι η εκδήλωση του ΑΚΟΧ

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση του Αθλητικού Κολυμβητικού Ομίλου Χαλκίδας (ΑΚΟΧ), χθες το βράδυ, όπου ο πρόεδρος του Ομίλου Γιώργος Κάστας και το ΔΣ καλωσόρισαν τα μέλη, τους αθλητές, τους προπονητές, τους γονείς που γέμισαν ασφυκτικά το café-bar. Με τις
ευλογίες του π. Σταμάτιου Μπασδέκη έγινε η κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας, ενώ ο πρόεδρος Γιώργος Κάστας αναφέρθηκε στις επιτυχίες της κλασικής και τεχνικής κολύμβησης στα χειμερινά πρωταθλήματα, για την προαγωνιστική ομάδα και το θερινό πρωτάθλημα, τόνισε το σοβαρό έργο που γίνεται από τους προπονητές του Ομίλου «καθώς πρώην πρωταθλητές, πτυχιούχοι ΤΕΦΑΑ, νέοι, είναι γεμάτοι όρεξη για δουλειά, με υγιείς φιλοδοξίες».

Στο σημείο αυτό να σημειωθεί πως η προαγωνιστική ομάδα αυξήθηκε κατά 12 μαθητές από μετακινήσεις αθλητών από άλλους ομίλους. Αναφερόμενος στις συνθήκες του κολυμβητηρίου, τόνισε πως «ευελπιστώ και θέλω να πιστεύω, στα πλαίσια της ενεργειακής αναβάθμισης του κολυμβητηρίου που έχει προγραμματιστεί για την ερχόμενη Δευτέρα, να επιλυθούν τα χρόνια αυτά προβλήματα». Με την παρουσία του τίμησε την εκδήλωση ο Διευθυντής του ΔΟΑΠΠΕΧ Φώτης Γκούνης, ο οποίος ευχήθηκε σε όλους τους αθλητές να έχουν πολύ καλές επιδόσεις και επιτυχίες, στους προπονητές να συνεχίσουν το έργο για τους σκοπούς τους οποίους επιτελούν και σχετικά με την θέση του ΔΟΑΠΠΕΧ και λειτουργία «το κολυμβητήριο θα τεθεί εκτός λειτουργίας και θεωρώ πως είναι ένα ευχάριστο γεγονός, το αποδέχονται όλοι οι Σύλλογοι, καθώς θα προβούμε σε ριζικές ενέργειες τόσο για την λειτουργικότητά του ενεργειακά, όσο και για την ποιοτική αναβάθμιση σε όλα τα επίπεδα. Ευελπιστούμε σε ένα μήνα και πάλι που θα δοθεί σε λειτουργία να δείτε ένα νέο κολυμβητήριο, με νέα μορφή». Μετά και την κοπή της πίτας, με τυχερούς τον Πάολο Γιαννάκη από την αγωνιστική και τον Βασίλη Βαφία από την προαγωνιστική, έγιναν οι βραβεύσεις των αθλητών και αθλητριών για την κολυμβητική περίοδο 2019.