MY KTEO

Παρασκευή 19 Νοεμβρίου 2021

Τι λένε τα άστρα για σήμερα;


Κριός
Γενικά: Με την Σεληνιακή έκλειψη είναι πιθανό να αλλάξουν τα δεδομένα στα οικονομικά σου εξ αιτίας της ανάγκης σου να αποκτήσεις αγαθά που θεωρείς ότι σου λείπουν ή να προσφέρεις σε ένα πρόσωπο που θες να εντυπωσιάσεις, καλό είναι ωστόσο να βάλεις κι ένα μέτρο σε όλα αυτά, αφού αποκλείεται να ικανοποιηθούν μονομιάς οι απαιτήσεις σου, που στην συγκεκριμένη περίπτωση θυμίζουν... βαρέλι δίχως πάτο! Παράλληλα, το τρίγωνο Αφροδίτης-Ουρανού συνηγορεί σε μια αλλαγή στην εξωτερική σου εμφάνιση, ίσως όμως να τύχεις και μιας ιδιαίτερης συμπάθειας από ένα ισχυρό πρόσωπο που βλέπει σε σένα κάτι το ιδιαίτερο.

Ταύρος
Γενικά: Η Σεληνιακή έκλειψη, σου δίνει πρωταγωνιστικό ρόλο στις εξελίξεις, κάτι όμως που... δεν θα σου αρέσει αφού θα χρειαστεί να βγεις από την βολή σου ή/και να διαχειριστείς αβέβαιες καταστάσεις, χωρίς να διαθέτεις την απαιτούμενη ψυχραιμία. Ίσως μάλιστα δεις να σου… ξεγλιστρά μέσα από τα χέρια, αυτό ή εκείνος/η που προσπαθούσες να διασφαλίσεις, με ό,τι φοβάσαι να το παθαίνεις τελικά, εξ αιτίας της δικής σου στάσης. Παράλληλα, το τρίγωνο Αφροδίτης-Ουρανού φέρνει απρόοπτα κι εκπλήξεις στην ζωή σου αλλά μην... τρομάζεις αφού το μενού έχει ένα ευχάριστο ταξίδι ή την απόλαυση μιας ιδιαίτερης παράστασης.

Δίδυμοι
Γενικά: Η Σεληνιακή έκλειψη συνηγορεί σε έκτακτες δουλειές που θα αναστατώσουν το πρόγραμμα σου, αντί όμως να τρέχεις για να καλύψεις κενά με αμφίβολα αποτελέσματα είναι προτιμότερο να… ξαποστάσεις και να φορτώσεις τις μπαταρίες σου, αφού πριν απ' όλα είναι η υγεία σου, ψυχική και σωματική. Επιπλέον, μπορεί να δεις ένα όνειρο, που θα σου δώσει να καταλάβεις πολλά. Παράλληλα, με το τρίγωνο Αφροδίτης-Ουρανού είναι η κατάλληλη στιγμή για να κυνηγήσεις την έκπληξη, ίσως όμως να λάβεις κι ένα σπάνιο δώρο ή να σου έρθει ένα έκτακτο εισόδημα που θα βελτιώσει απρόσμενα την οικονομική σου κατάσταση.

Καρκίνος 
Γενικά: Η Σεληνιακή έκλειψη διευρύνει τον κύκλο των γνωριμιών σου, φαίνεται ωστόσο να... υποφέρεις από κάτι το ανικανοποίητο ή να μην παίρνεις αυτό που ζητάς, όπως το ζητάς! Επιπλέον, ένα εικοσιτετράωρο δείχνει πολύ... λίγο για να ανταποκριθείς ταυτόχρονα στις επιθυμίες ή τις απαιτήσεις φίλων κι αγαπημένων. Παράλληλα, με το τρίγωνο Αφροδίτης-Ουρανού θα έχεις την ευκαιρία για να ζήσεις κάτι μοναδικό και σπάνιο, το θέμα όμως είναι πόσο θα μπορέσεις να το χαρείς ή να το νιώσεις, όντας σε καθεστώς συναισθηματικής αναστάτωσης. Υπάρχει μάλιστα ο κίνδυνος να σου γίνει μια έκπληξη που θα την πάρεις στραβά.

Λέων
Γενικά: Η Σεληνιακή έκλειψη σου έχει... φυλαγμένα πολλά τρεχάματα με τα κυρίως μέτωπα να είναι το σπίτι η οικογένεια σου αλλά και η καριέρα σου, ή ένας σημαντικός στόχος που έχεις δρομολογήσει κι αν δεν ιεραρχήσεις τα πράγματα και δεν βάλεις τα όρια σου απέναντι σε απαιτήσεις που σε ξεπερνούν, ο χρόνος δεν θα σου φτάσει και κινδυνεύεις να αφήσεις ανολοκλήρωτες όλες τις υποθέσεις σου. Παράλληλα βέβαια, το τρίγωνο Αφροδίτης-Ουρανού συνηγορεί σε μια ευχάριστη έκπληξη στα εργασιακά σου, ίσως μάλιστα να ευνοηθείς από μια αλλαγή των δεδομένων. Μπορεί ακόμη να αποκτήσεις ένα ιδιαίτερο pet.

Παρθένος
Γενικά: Η Σεληνιακή έκλειψη φέρνει περισσότερες επαφές ή/και μετακινήσεις ενώ σηματοδοτεί και το ενδιαφέρον σου για να μάθεις περισσότερα για τον κόσμο που ζεις. Αυτό όμως δεν θα το πετύχεις τόσο μέσα από συζητήσεις για το τι έκανε ο ένας και ο άλλος, όσο μπαίνοντας σε μια πιο μεστή επιμορφωτική διαδικασία. Και τα δύο βέβαια χρειάζονται αλλά έχει σημασία που θα ρίξεις το βάρος. Παράλληλα, το τρίγωνο Αφροδίτης-Ουρανού συνηγορεί σε μια ευχάριστη έκπληξη ή μια απροσδόκητη εξέλιξη που θα σε χαροποιήσει. Επιπλέον, μπορεί να διασκεδάσεις με ένα τρόπο που όμοιο του είναι δύσκολο να ξαναβρείς!

Ζυγός
Γενικά: Η Σεληνιακή έκλειψη σηματοδοτεί ανακατατάξεις στα οικονομικά σου και βέβαια το πρώτο σου μέλημα είναι το να διασφαλίσεις όλα εκείνα που βρίσκονται υπό διεκδίκηση και σε αυτό θα σε βοηθήσουν τα έκτακτα έσοδα που θα έχεις. Ίσως βέβαια να ξοδευτείς και για... χατίρι άλλων αλλά σε κάθε περίπτωση θα επιστρέψεις στην αρχική σου κατάσταση. Παράλληλα, το τρίγωνο Αφροδίτης-Ουρανού συνηγορεί σε αλλαγές που θα ανανεώσουν τον χώρο σου, ίσως όμως να βρεθείς και σε ένα περιβάλλον που θα σε εκπλήξει ευχάριστα. Επιπλέον, μπορεί να υπάρξει μια θετική κι απρόσμενη εξέλιξη στα περιουσιακά σου.

Σκορπιός
Γενικά: Η Σεληνιακή έκλειψη αλλάζει το σκηνικό στις διαπροσωπικές σχέσεις σου και με δεδομένο το έλλειμμα εμπιστοσύνης που νιώθεις απέναντι σε ασταθή άτομα ή σε καταστάσεις που είναι αμφιταλαντευόμενες, δεν θέλει και πολύ για να βγει ο κτητικός και ζηλιάρης εαυτός σου, με όλες τις… συνέπειες! Επιπλέον, μια συνεργασία σου θα σε προβληματίσει ως προς το οικονομικό σκέλος της. Παράλληλα, το τρίγωνο Αφροδίτης-Ουρανού συνηγορεί σε δράσεις και βιώματα που έχουν έναν ιδιαίτερο ή σπάνιο χαρακτήρα, ενώ μπορεί να εκπλαγείς ευχάριστα από την στάση ενός γνωστού ή συγγενή που τον είχες παρεξηγήσει.

Τοξότης
Γενικά: Η Σεληνιακή έκλειψη σηματοδοτεί μια αναστάτωση στα εργασιακά σου, που θα σου δημιουργήσει ένα αίσθημα αβεβαιότητας αλλά σε κάθε περίπτωση έχεις τον τρόπο για να γυρίσεις το παιχνίδι υπέρ σου. Η υγεία σου όμως, ενδέχεται να ταλαιπωρηθεί από διατροφικές ατασθαλίες, αν δεν προσέξεις. Παράλληλα, το τρίγωνο Αφροδίτης-Ουρανού συνηγορεί στο να αποκτήσεις κάτι που δεν είναι είδος πρώτης ανάγκης αλλά ικανοποιεί μια μάλλον εξεζητημένη επιθυμία σου, Επιπλέον φέρνει έξτρα δώρα, παροχές και αποκτήματα –και μάλιστα από εκεί που δεν το περιμένεις- μπορείς όμως να κάνεις κι εσύ μια ανάλογη έκπληξη.

Αιγόκερως
Γενικά: Η Σεληνιακή έκλειψη επηρεάζει τις διαπροσωπικές σχέσεις σου και είναι πολύ πιθανό να περιέλθεις σε… αδυναμία, διαπιστώνοντας ότι έχεις χάσει τον έλεγχο του εαυτού σου και των καταστάσεων! Επιπλέον, φίλοι/ες και αγαπημένα πρόσωπα ζητούν τον χρόνο και το ενδιαφέρον σου ταυτόχρονα, με κίνδυνο να δημιουργηθούν παρεξηγήσεις. Παράλληλα, το τρίγωνο Αφροδίτης-Ουρανού συνηγορεί σε μια τολμηρή αλλαγή στην εξωτερική σου εμφάνιση, ίσως όμως το πράγμα να... προχωρήσει περισσότερο με προσωπικές επιλογές που δεν συνηθίζεις, έχεις όμως κι εσύ δικαίωμα στις... τρέλες, έστω για μια και μοναδική φορά!

Υδροχόος
Γενικά: Η Σεληνιακή έκλειψη σηματοδοτεί μεταβολές στον χώρο σου ή την οικογένειά σου, ίσως μάλιστα να φιλοξενήσεις κόσμο ή να φιλοξενηθείς εκτάκτως, ενώ αν έχεις ανοικτό κάποιο περιουσιακό ζήτημα, τα πράγματα θα κάνουν έναν κύκλο για να… επιστρέψουν στο πρότερο σημείο τους! Ταυτόχρονα όμως αναφύονται και επαγγελματικά καθήκοντα κι εσύ τελικά θα πρέπει να γίνεις δύο κομμάτια για να τα προλάβεις όλα. Παράλληλα βέβαια με το τρίγωνο Αφροδίτης-Ουρανού, πέρα από την ενισχυμένη γοητεία που ασκείς, μπορείς να ελπίζεις βάσιμα στον... αστάθμητο παράγοντα που θα κάνει την έκπληξη υπέρ σου!

Ιχθύες
Γενικά: Με την Σεληνιακή έκλειψη να... ανακατεύει την καθημερινότητα σου και να σε έχει διαρκώς στους δρόμους ή/και τα τηλέφωνα, δεν είναι σκόπιμο να κάνεις προγράμματα, σίγουρα όμως θα χρειαστεί να θέσεις τις προτεραιότητες σου για να μην τρέχεις από εδώ κι από εκεί σαν... παλαβός/η, αλλά και τα όρια σου στις απαιτήσεις γνωστών ή συγγενών που λένε και... ξελένε! Παράλληλα, με το τρίγωνο Αφροδίτης-Ουρανού να ανανεώνει τις φιλίες και την κοινωνική σου ζωή, το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να αφεθείς στην ροή της... έκπληξης! Επιπλέον, είναι πιθανό να ασχοληθείς με κάτι σπάνιο και ιδιαίτερο.


astrology.gr