Evia Top: Τι λένε τα άστρα για σήμερα;

ΚΤΕΟ ΒΑΡΔΑΚΩΣΤΑΣ

Τρίτη, 11 Φεβρουαρίου 2020

Τι λένε τα άστρα για σήμερα;

Κριός
Γενικά: Με την σύνοδο Αφροδίτης-Χείρωνα «παίρνουν κεφάλι» τα οικογενειακά και περιουσιακά θέματα, είναι βέβαιο όμως ότι θα ζήσεις και έντονα φορτισμένες στιγμές με ένα πρόσωπο
που αγαπάς. Παράλληλά, με την Σελήνη στην Παρθένο εκείνο που προέχει είναι η υγεία σου, αφού είναι εύκολο να προσβληθείς από μια ίωση ή να παρασυρθείς σε διατροφικές ατασθαλίες. Επιπλέον, καλό είναι να μην ξεπεράσεις τα όρια της αντοχής σου κι επειδή θα σου προκύψουν πολλές και διαφορετικές μεταξύ τους εργασίες, καλό είναι να αφήσεις για αργότερα εκείνες που δεν επείγουν.

Ταύρος
Γενικά: Η σύνοδος Αφροδίτης-Χείρωνα σε φέρνει σε επαφή με πρόσωπα από το παρελθόν ή καταστάσεις που έχεις ξαναζήσει, ίσως μάλιστα ξαναβρεθείς σε ένα μέρος που σε «μαγεύει» και κουβαλά μια μεγάλη ιστορία. Επιπλέον, αν σε απασχολεί κάποιο θέμα υγείας, δεν έχεις παρά να υιοθετήσεις παραδοσιακές θεραπευτικές προσεγγίσεις. Παράλληλα, με την Σελήνη στην Παρθένο καλείσαι να εκφράσεις τις πιο δημιουργικές τάσεις σου αλλά και να απολαύσεις την παρέα σου με αγαπημένα πρόσωπα. Ίσως βέβαια να σου προκύψει κι ένα συναισθηματικής φύσεως ζήτημα με έναν «δικό σου» άνθρωπο, που «πελαγοδρομεί».

Δίδυμοι
Γενικά: Με την Αφροδίτη στο ζώδιό σου να «μπολιάζεται» από την Δήμητρα, διεκδικείς βάσιμα τον τίτλο του προσώπου της ημέρας και συνδυάζοντας τις ικανότητές σου με την μεγάλη ανταπόκριση που έχεις στον κόσμο, μπορείς σίγουρα να πετύχεις πολλά. Επιπλέον, είναι πιθανό να έρθεις σε επαφή με άτομα που διαθέτουν κύρος κι εξουσίες ή να μπει σε ένα κλαμπ ισχυρών. Παράλληλα, με τον Ερμή στους Ιχθύς να είναι στις… καλές του, μπορεί να σου αποκαλυφθούν μυστικά που σε ενδιαφέρουν, ενώ αναμένονται θετικές εξελίξεις σε ένα θέμα υγείας που τυχόν σε απασχολεί, έστω κι αν αυτή η λύση θα σου κοστίσει κάτι παραπάνω.

Καρκίνος 
Γενικά: Η σύνοδος Αφροδίτης-Χείρωνα φέρνει έντονες συγκινήσεις κι ίσως κάποιος/α να σε «τουμπάρει» με τα… δάκρυά του/της. Επιπλέον. συμβάλλει στην αναβίωση μιας επαγγελματικής προοπτικής και την στήριξή σου από πρεσβύτερους. Παράλληλα, η Σελήνη στην Παρθένο αναμένεται να πολλαπλασιάσει τις επαφές και τις μετακινήσεις σου, να θυμάσαι ωστόσο ότι τα δεδομένα και οι καταστάσεις θα μεταβάλλονται, γι’ αυτό μην βιαστείς να πάρεις θέση ή να βγάλεις συμπεράσματά. Επιπλέον, μπορεί να επέλθει μια προσωρινή αναστάτωση στην σχέση σου με κάποιον/α γείτονα ή συγγενή σου.

Λέων
Γενικά: Η σύνοδος Αφροδίτης-Χείρωνα επαναφέρει μνήμες και πρόσωπα ή καταστάσεις του παρελθόντος, κάτι βέβαια που θα σε επηρεάσει συναισθηματικά και θα σε κάνει πολύ πιο υποκειμενικό/η. Δεν αποκλείεται επίσης να υπάρξουν νέα δεδομένα σε ένα περιουσιακό ζήτημα, ύστερα από την παρέμβαση ενός συγγενή σου. Παράλληλα, με την Σελήνη στην Παρθένο δεν αποκλείεται να λάβεις μια έκτακτη οικονομική ενίσχυση, το πιθανότερο όμως είναι να ξοδέψεις άμεσα το περίσσευμά σου, προκειμένου να αποκτήσεις κάποια αγαθά κι εδώ είναι που πρέπει να ρωτήσεις για να καταλήξεις σε αυτό που σε συμφέρει περισσότερο.

Παρθένος
Γενικά: Με την σύνοδο Αφροδίτης-Χείρωνα δεν αποκλείεται να σου επιστραφούν χρήματα, να λάβεις ένα κληροδότημα ή βοήθημα από την οικογένεια αλλά και να βρεις κάποιο παλαιό αντικείμενο αξίας. Επιπλέον, μπορεί να γίνει μια ρύθμιση για ακίνητα. Παράλληλα, η Σελήνη στο ζώδιο σου σε καλεί να επιστρατεύσεις όλες τις δεξιότητές και την καπατσοσύνη σου, αφού η ημέρα θα έχει ποικίλες προκλήσεις, με εσένα πρωταγωνιστή είτε από την θέση του «νικητή», είτε του «ηττημένου», ανάλογα με την περίσταση. «Παίζουν» φυσικά και τα… αγαπημένα σου θέματα, περί υγείας και διατροφής!

Ζυγός
Γενικά: Η σύνοδος Αφροδίτης-Χείρωνα μπορεί να αναθερμάνει μια παλιά συνεργασία σου αλλά και να σε φέρει σε επαφή με πρεσβύτερους ή «βετεράνους» μιας υπόθεσης, που βέβαια θα σε «μπολιάσουν» με τις εμπειρίες και τις γνώσεις τους. Επιπλέον σε κάνει πολύ πιο ευσυγκίνητο/η. Παράλληλα, η Σελήνη στην Παρθένο σε καλεί να δώσεις μεγαλύτερη σημασία σε θέματα που αφορούν στην σωματική και ψυχική σου ευεξία κι αν νοιώσεις την ανάγκη να απομονωθείς για λίγο μην διστάσεις να το πράξεις. Ίσως μάλιστα να έχεις μια «δυνατή» μεταφυσική εμπειρία ή να δεις ένα προφητικό όνειρο.

Σκορπιός
Γενικά: Η σύνοδος Αφροδίτης-Χείρωνα προωθεί ζητήματα επαγγελματικής στέγης, ενώ μπορεί να επαναφέρει στο προσκήνιο και μια παλιά επαγγελματική ασχολία σου. Επιπλέον, αν χρειαστείς κάποιο είδος εξοπλισμού, ξεκίνα πρώτα από την αποθήκη σου κι ύστερα ψάξε για ευκαιρίες. Παράλληλα, η Σελήνη στην Παρθένο φέρνει ενδιαφέρουσες στιγμές με φίλους ή ομοϊδεάτες, ίσως όμως να υπάρξουν και καταστάσεις που δεν εγκρίνεις ή σου κακοφαίνονται αλλά μάλλον θα χρειαστεί να «διαβάσεις πίσω από τις γραμμές» για να καταλάβεις το τι ακριβώς συμβαίνει.

Τοξότης
Γενικά: Η σύνοδος Αφροδίτης-Χείρωνα θα σου δώσει την ευκαιρία να έρθεις πιο κοντά σε αγαπημένα σου πρόσωπα, και παρότι θα σε… πάρουν από κάτω τα «ζουμιά» και οι συναισθηματικές αδυναμίες σου, θα νιώσεις πολύ όμορφα. Παράλληλα, με την Σελήνη στην Παρθένο θα μπλεχτείς με άτομα που έχουν διαφορετική στάση ζωής κι επειδή κάποια πράγματα δεν μπορούν να περιμένουν, ίσως καταστεί αναγκαίο να αλλάξεις ρότα, προκειμένου να γίνουν οι δουλειές σου! Επιπλέον, η επιμονή κάποιων στις λεπτομέρειες μπορεί να σε εκνευρίσει, έλα όμως που δεν γίνεται κι αλλιώς…

Αιγόκερως
Γενικά: Η σύνοδος Αφροδίτης-Χείρωνα σε ωθεί να ασχοληθείς με τα του οίκου σου σε… πολλά επίπεδα, ξεκινώντας ίσως από τις προοπτικές μιας προσωπικής αποκατάστασης! Επιπλέον, μπορείς να ρυθμίσεις τα περιουσιακά σου αλλά και να αποκτήσεις οικιακό εξοπλισμό. Παράλληλα, η Σελήνη στην Παρθένο κάνει πιο ζωηρή την καθημερινότητα σου με ενδιαφέροντα περιστατικά και πάμπολλες γνωριμίες, αλλά και με επαφές σχετικές με εργασιακά θέματα. Γενικά, αναμένεται να μετακινηθείς περισσότερο από όσο συνηθίζεις, έχεις ωστόσο και την επιλογή να εντρυφήσεις σε ένα γνωστικό αντικείμενο.

Υδροχόος
Γενικά: Η σύνοδος Αφροδίτης-Χείρωνα σου δίνει πρόσβαση σε παλιές γνώσεις και πηγές, όσον αφορά στις επαφές σου όμως, φαίνεται να συναλλάσσεσαι με πρόσωπα που έχουν ένα συναισθηματικό «κόλλημα», με την συνήθη «εγκεφαλική» προσέγγισή σου να «μην πιάνει δυάρα τσακιστή»! Παράλληλα, η Σελήνη στην Παρθένο φέρνει στο προσκήνιο οικονομικά ζητήματα και σε ωθεί να ξοδέψεις κάτι παραπάνω για να καλύψεις είτε επίκαιρες ανάγκες, είτε απωθημένες επιθυμίες, σίγουρα όμως μια μικρή έρευνα αγοράς θα σε βοηθήσει να γλιτώσεις κόπο και χρήμα. Επιπλέον, η σεξουαλικότητά σου είναι κυμαινόμενη.

Ιχθύες
Γενικά: Με την σύνοδο Αφροδίτης-Χείρωνα μπορεί να σου επιστραφούν χρήματα, ενώ δεν αποκλείεται να σου δωρίσουν κάτι σημαντικής υλικής αλλά και συναισθηματικής αξίας. Όσον αφορά όμως συνολικά την οικονομική σου πολιτική, καθορίζεται από τις ευαισθησίες άλλων. Παράλληλα, η Σελήνη απέναντί σου στρέφει το ενδιαφέρον σου στις σχέσεις και τις συνεργασίες σου, εκτός όμως από εκείνα που θα σου αρέσουν, θα υπάρξουν και καταστάσεις που θα σε προβληματίσουν, λόγω του… υπερβολικού ρεαλισμού των άλλων. Εσύ όμως μην «δένεις» τίποτε, αφού και οι διαθέσεις και οι προθέσεις θα αλλάξουν στην πορεία.


astrology.gr