MY KTEO

Κυριακή 9 Φεβρουαρίου 2020

Ψήφισμα για την κατάσταση των Νοσοκομείων Στερεάς

Με πρωτοβουλία των Περιφερειακών Συμβούλων της Λαϊκής Συσπείρωσης Στερεάς Ελλάδας Κώστα Μπασδέκη, Λιάνας Καραβασίλη και Τάσου Χρονά και στόχο να αναδειχτούν τα
προβλήματα που αντιμετωπίζουν τα νοσοκομεία της Στερεάς Ελλάδας, να διατυπωθούν αιτήματα και κυρίως να διεκδικηθούν λύσεις, κατατέθηκε στην 1η συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου για το 2020 κι έγινε ομόφωνα αποδεκτό από το Σώμα, το παρακάτω ψήφισμα:
                           ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΩΝ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΩΝ
Το Περιφερειακό Συμβούλιο γνωρίζει τα προβλήματα των νοσοκομείων της Στερεάς και επιδιώκει να συμβάλει στην αντιμετώπιση τους.
Προκειμένου να μεθοδεύσει την διατύπωση συγκεκριμένων αιτημάτων και να πάρει συγκεκριμένες πρωτοβουλίες για την ικανοποίηση τους από πλευράς κυβέρνησης….
Οργανώνει σύσκεψη των Ιατρικών Συλλόγων, των  Ενώσεων Νοσοκομειακών γιατρών και των Σωματείων Εργαζομένων το δεύτερο δεκαπενθήμερο του Φεβρουαρίου.
Μετά την σύσκεψη αυτή, το Περιφερειακό Συμβούλιο θα συναντήσει τις Διοικήσεις των Νοσοκομείων και θα παρέμβει στην Κυβέρνηση μέσω του Υπουργείου Υγείας διατυπώνοντας αιτήματα και προτάσεις.