MY KTEO

Τρίτη 16 Νοεμβρίου 2021

Τι λένε τα άστρα για σήμερα;


Κριός
Γενικά: Η Σελήνη στον Καρκίνο σηματοδοτεί μια αναπροσαρμογή σε περιουσιακά ή οικογενειακά θέματα, Επιπλέον, μπορεί να σου φέρει ανεπιθύμητους ή «σκοτεινούς» μουσαφίρηδες κι αν σου
κτυπήσει κάποιος/α άγνωστος/η την πόρτα, μην ανοίξεις! Από την άλλη πλευρά θα έχεις την ευκαιρία να απαλλαγείς από οτιδήποτε δεν σου κάνει πια, ανανεώνοντας τον χώρο σου. Παράλληλα, με τον Ήλιο στον 11ο ηλιακό οίκο σου να σου φέρνει κακές παρέες, η ημέρα δεν προσφέρεται για να ενταχθείς σε μια ομάδα, ενώ μπορεί να μάθεις κάτι δυσάρεστο για έναν φίλο ή μια φίλη. Μπορεί ακόμη να ξεκόψεις οριστικά με κάποιον/α.

Ταύρος
Γενικά: Με την Σελήνη στον Καρκίνο είναι πιθανό να σε παρακολουθήσει κάποιος/α με κακό σκοπό, ενώ δεν αποκλείεται να γίνεις μάρτυρας ενός δυσάρεστου σκηνικού ή να λάβεις μια άσχημη είδηση. Επιπλέον, κάτι άσχημο συμβαίνει στο συγγενικό σου περιβάλλον. Από την άλλη πλευρά όμως, ασκώντας το ερευνητικό σου δαιμόνιο, θα φτάσεις σε κρυμμένες αλήθειες. Παράλληλα με τον Ήλιο στον 10ο ηλιακό οίκο σου, εκείνο που πρέπει να θυμάσαι είναι το ότι όλα εξαρτώνται από τις καλές ή όχι διασυνδέσεις σου με κρυφά κέντρα εξουσίας, αφού αυτές θα κρίνουν το αν θα θριαμβεύσεις ή θα καταποντιστείς!

Δίδυμοι
Γενικά: Η Σελήνη στον Καρκίνο σου ζητά να μην «πας γυρεύοντας» στα οικονομικά σου, αφού το «όλα ή τίποτα» μάλλον θα καταλήξει στο… δεύτερο! Επιπλέον, πρόσεξε μήπως ήδη κάποιος/α σου παίζει παιχνίδια με σκοπό να σε κατευθύνει εκεί που θέλει, ίσως όμως κι εσύ μπεις στον πειρασμό να εκμεταλλευτείς κάποιες «άκρες» που έχεις στην νύχτα ή την παρανομία, για να επωφεληθείς σε βάρος άλλων. Παράλληλα, ο Ήλιος στον 9ο ηλιακό οίκο σου σηματοδοτεί το κλείσιμο μιας νομικής υπόθεσης, όπως κι αν γίνει αυτό, ενώ στα ταξίδια και τις μετακινήσεις σου, καλό είναι να αποφύγεις το άγνωστο.

Καρκίνος 
Γενικά: Με την Σελήνη στο ζώδιό σου να «βουτάει στα βαθιά» καλείσαι να απαλλαγείς από τα πάθη, τις εμμονές σου αλλά και τις όποιες αυτοκαταστροφικές σου τάσεις, πριν σε «καταπιούν». Επιπλέον όμως θα έχεις να αντιμετωπίσεις και «τοξικές» καταστάσεις στο άμεσο περιβάλλον σου, οπότε το «στοίχημά» σου είναι διπλό. Παράλληλα, με τον Ήλιο στον 8ο ηλιακό οίκο σου ενδέχεται να «πέσεις πάνω» σε οικονομικά εγκλήματα αλλά αν δεν έχεις τον τρόπο ή τα μέσα για να τιμωρηθεί ο/η ένοχος, το καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι να κάνεις πως δεν είδες και δεν άκουσες!

Λέων
Γενικά: Η Σελήνη στον Καρκίνο σε θέλει πιο υποψιασμένο, αφού φαίνεται πως γίνονται αρκετά πράγματα πίσω από την πλάτη σου, ίσως μάλιστα να σε «θάβουν» εν απουσία σου. Επιπλέον, πρόσεξε το τι τρως και πίνεις, αφού μπορεί να σου σερβίρουν ληγμένα ή αλλοιωμένα προϊόντα, ενώ αν κάνεις κάποιες εξετάσεις το πιθανότερο είναι να πάρεις ανησυχητικά μαντάτα. Παράλληλα, ο Ήλιος στον 7ο ηλιακό οίκο σου φέρνει καταλυτικές εξελίξεις στις σχέσεις και τις συνεργασίες σου, είτε διακόπτοντας οριστικά μια από αυτές, είτε ξεκινώντας κάποια, που θα σε «σημαδέψει» στην πορεία.

Παρθένος
Γενικά: Η Σελήνη στον Καρκίνο σε θέλει πιο καχύποπτος/η απέναντι σε «όψιμες» φιλίες και συλλογικές προσπάθειες… αγνώστου προελεύσεως, αφού οι προθέσεις κάποιων υπαγορεύονται από την ζήλεια ή τον φθόνο, ενώ σε άλλες περιπτώσεις πρόκειται για «σκοτεινά» άτομα. Επιπλέον είναι πιθανό να διακοπεί οριστικά μια τρέχουσα φιλία σου για λόγους «ανωτέρας βίας». Παράλληλα, με τον Ήλιο στον 6ο ηλιακό οίκο σου να επιζητά την κάθαρση σε κάθε πεδίο της ζωής σου σε περιμένουν αρκετές «εκκαθαριστικές» εργασίες, κόντρα στην βρωμιά που υπάρχει στην δουλειά σου αλλά και μέσα σου.

Ζυγός
Γενικά: Η Σελήνη στον Καρκίνο σε φέρνει σε επαφή με άτομα που έχουν τις δικές τους σκοπιμότητες και θα προσπαθήσουν να σε φέρουν «στα νερά τους» με κάθε τρόπο, θεμιτό ή αθέμιτο. Ίσως μάλιστα να στηθεί μια πλεκτάνη σε βάρος ενός δικού σου ανθρώπου, που αποτελεί εμπόδιο. Επιπλέον, μπορεί να συμβεί κάτι δυσάρεστο, που σηματοδοτεί το κλείσιμο ενός κύκλου στην καριέρα σου. Παράλληλα, ο Ήλιος στον 5ο ηλιακό οίκο σου σε ρίχνει στα βαθιά στα προσωπικά σου, πέρα όμως από τα πάθη που δεν ελέγχεις, πρόσεξε μήπως μπλέξεις με άτομα που δεν έχουν και τις πιο αγαθές προθέσεις.

Σκορπιός
Γενικά: Με την Σελήνη στον Καρκίνο ενδέχεται να δεις ή να μάθεις κάτι δυσάρεστο, ενώ μπορεί να σου ζητηθούν κάποιες πληροφορίες που –σωστά- υποψιάζεσαι ότι δεν θα χρησιμοποιηθούν για… καλό σκοπό! Από την άλλη πλευρά βέβαια, θα έχεις την ευκαιρία να εντρυφήσεις σε γνώσεις και πληροφορίες «για λίγους», κάτι που θα σε φέρει σίγουρα σε πλεονεκτική θέση. Επιπλέον, ένας συγγενή σου φαίνεται να …την έχει άσχημα! Παράλληλα, ο ο Ήλιος στον 4ο ηλιακό οίκο σου σηματοδοτεί το πέρασμα σε μια νέα φάση σε οικογενειακά και περιουσιακά ζητήματα, κάτι όμως που πιθανότατα θα γίνει με στενόχωρο τρόπο.

Τοξότης
Γενικά: Η Σελήνη στον Καρκίνο φέρνει τετελεσμένα στα οικονομικά σου, πρόσεξε όμως μήπως «μπλέξεις» και με άτομα ή κύκλους που δεν δίνουν ποτέ κάτι χωρίς να πάρουν κάποιο «βαρύ» αντάλλαγμα. Κι αν το ζητούμενο είναι να κάνεις μια νέα αρχή, σκέψου και το ενδεχόμενο να αφήσεις οριστικά πίσω σου ένα οικονομικό μοντέλο που σε κάνει δέσμιο/α συμφερόντων και μηχανισμών. Παράλληλα, με τον Ήλιο στον 3ο ηλιακό οίκο σου να κινείται «underground», η ημέρα δεν προσφέρεται για μετακινήσεις, αντίθετα όμως, θα μάθεις πολλά και… κομβικά αν ακολουθήσεις το πνευματικό μονοπάτι σου

Αιγόκερως
Γενικά: Η Σελήνη στον Καρκίνο σε φέρνει σε επαφή με άτομα που μάλλον θέλουν να σε ελέγξουν με «τυράκι» το χρήμα και σίγουρα το χειρότερο που μπορείς να κάνεις είναι το να ενδώσεις, αφού όπως θα διαπιστώσεις αργότερα, δεν θα σου είναι καθόλου εύκολο να απεμπλακείς. Ίσως όμως να σημάνει και κάποιες συνειδητοποιήσεις, που σταδιακά θα σε κάνουν… άλλον άνθρωπο! Παράλληλα, με τον Ήλιο στον 2ο ηλιακό οίκο σου να ορίζει μια κρίσιμη καμπή για τα οικονομικά σου, αν στριμωχτείς μην μπεις καν στην διαδικασία να «σωθείς» μέσα από συναλλαγές με άτομα ή κυκλώματα της «παραοικονομίας»

Υδροχόος
Γενικά: Η Σελήνη στον Καρκίνο μπορεί να φέρει εκμυστηρεύσεις στην δουλειά σου αλλά και μπλοκάρει λειτουργίες, ενώ δεν αποκλείεται να πέσεις θύμα μιας συνωμοσίας από ένα πρόσωπο που σε εκδικείται. Από την άλλη πλευρά βέβαια θα έχεις την ευκαιρία να καταλάβεις την θέση κάποιου/ας που την… έχασε! Δώσε βάση πάντως και στα «μηνύματα» που σου στέλνει το σώμα σου. Παράλληλα, ο Ήλιος στο ζώδιό σου, φέρνει υπαρξιακές αναζητήσεις και μάλλον μηδενιστικές τάσεις, με αφορμή ίσως κάποιες εξελίξεις που ευχάριστες δεν τις λες. Το ζητούμενο ωστόσο είναι να «φύγεις προς τα εμπρός» κι όχι να «κολλήσεις».

Ιχθύες
Γενικά: Η Σελήνη στον Καρκίνο σε κάνει πολύ πιο επιρρεπή σε πάθη, ενδέχεται όμως να σου αποκαλυφθεί και κάτι για ένα αγαπημένο σου πρόσωπο που δεν θα σου αρέσει καθόλου. Από την άλλη πλευρά βέβαια μπορεί να γίνει ένα «κλικ», που θα απελευθερώσει την δημιουργικότητά σου, έστω κι αν αυτή «χρωματιστεί» αρχικά από «βαριές» υπαρξιακές αναζητήσεις. Παράλληλα, ο Ήλιος στον 12ο ηλιακό οίκο σου σε καλεί να τσεκάρεις τα παρασκήνια αλλά και την υγεία σου, αφού κάτι ή κάποιος/α «δουλεύει» κρυφά σε βάρος σου κι αν δεν το ανακαλύψεις έγκαιρα μπορεί να γίνει η «ζημιά».


astrology.gr