MY KTEO

Δευτέρα 12 Ιουλίου 2021

Εβδομαδιαίες Προβλέψεις!

ΚριόςΚριέ μου η εβδομάδα ξεκινά με μία ευνοϊκή όψη τριγώνου ανάμεσα στον Ερμή που βρίσκεται το Καρκίνο και το Δία που βρίσκεται στο ζώδιο των Ιχθύων, δείχνοντας πως θα είναι μία πολύ επικοινωνιακή εβδομάδα η οποία θα σε φέρει ιδιαίτερα κοντά με οικεία και αγαπημένα σου πρόσωπα.  Στο τέλος της εβδομάδας το τρίγωνο του Ήλιου με τον Ποσειδώνα θα σε βοηθήσει να διευθετήσεις κάποιες επαγγελματικές υποθέσεις χρησιμοποιώντας τη φαντασία σου και τις ιδέες σου. Προσπάθησε να μην αφήσεις κάποια πρόσωπα που ενδεχομένως βρίσκονται στη δουλειά να σου δημιουργήσουν εκνευρισμό και κράτησε αποστάσεις  από αυτούς που ξέρεις πως αυτό είναι το «χόμπι» τους.

Ταύρος: Ταύρε μου η εβδομάδα θα ξεκινήσει με ιδιαίτερα επικοινωνιακή διάθεση εκ μέρους σου καθώς το τρίγωνο του Ερμή που βρίσκεται στο ζώδιο του Καρκίνου με το Δία στους Ιχθύς δείχνει πως  αυτές θα είναι καλές ημέρες για επαφές και δημόσιες σχέσεις. Ιδιαίτερα αν εμπλέκεσαι σε ζητήματα που αφορούν ομάδες ανθρώπων ή συλλογικές δραστηριότητες φαίνεται πως θα υπάρξουν ευχάριστα νέα και σε αυτά. Το τρίγωνο Ηλίου/Ποσειδώνα στις 15/7 θα σε φέρει ουσιαστικά κοντά με πρόσωπα που βρίσκονται στο στενό αλλά και στο ευρύτερο σου περιβάλλον. Στο τέλος της εβδομάδας αυτό το καλό κλίμα μπορεί να επηρεαστεί από την αντίθεση μεταξύ του Ήλιου και του Πλούτωνα (17/7) που δείχνει πως μπορεί να υπάρξουν κάποιες αντιπαραθέσεις πάνω σε συζητήσεις.

Δίδυμοι: Δίδυμε μου μία παραγωγική και ιδιαίτερα επικοινωνιακή εβδομάδα ξεκινά και οι αστρολογικές όψεις που θα πραγματοποιηθούν θα δημιουργήσουν πολύ καλό κλίμα σε θέματα τα οποία αφορούν τη δουλειά αλλά και το ταμείο σου. Φαίνεται πως θα επικεντρωθείς σε θέματα που αφορούν τον οικονομικό τομέα και μάλιστα το τρίγωνο μεταξύ του Ερμή που βρίσκεται στο ζώδιο του Καρκίνου με το Δία στους Ιχθύς θα προσφέρει σημαντική βοήθεια στη διευθέτηση τους. Στο τέλος της εβδομάδας άλλη μία θετική όψη μεταξύ του Ήλιου με τον Ποσειδώνα μπορεί να φέρει ιδέες, οι οποίες αν υλοποιηθούν θα αποφέρουν κέρδη και δεν αποκλείεται να οδηγήσουν ακόμα και σε νέες επαγγελματικές συμφωνίες.

Καρκίνος: Καρκίνε μου το κλίμα ανάμεσα σε εσένα και στους άλλους για αυτή την εβδομάδα φαίνεται ότι θα είναι πάρα πολύ καλό κάτι που θα βοηθήσει τη διευθέτηση συγκεκριμένων θεμάτων και συζητήσεων. Το τρίγωνο του Ερμή που βρίσκεται στο ζώδιό σου με το Δία που βρίσκεται στο ζώδιο των Ιχθύων δείχνει πως εκτός από την επικοινωνία αυτή την εβδομάδα ευνοούνται και τα ταξίδια! Το τρίγωνο του Ήλιου με τον Ποσειδώνα ενισχύει το σενάριο είτε των κοντινών είτε των μακρινών αποδράσεων με  αγαπημένα σου πρόσωπα! Στο τέλος της εβδομάδας λόγω της αντίθεσης Ηλίου/Πλούτωνα θα πρέπει να δώσεις προσοχή σε κάποιες συναντήσεις που θα έχεις καθώς μπορεί να χαλάσουν -έστω και παροδικά- το ήρεμο κλίμα.

Λέων: Λέων μου αυτή την εβδομάδα θα πιάσεις τον εαυτό σου να σκέφτεσαι διπλά και τριπλά κάποια πράγματα και να έχεις αρκετές σκέψεις για πολλά από αυτά.  Το τρίγωνο του Ερμή που βρίσκεται στο ζώδιο του Καρκίνου με το Δία που βρίσκεται στους Ιχθύς σε προτρέπει να ακούσεις τη διαίσθησή σου, καθώς αυτή θα παίξει πολύ σημαντικό ρόλο για τις αποφάσεις σου. Ακόμα αυτές οι ημέρες είναι βοηθητικές αν έχεις προς διευθέτηση ζητήματα που αφορούν δάνεια, ασφάλειες και θέματα του οικονομικού τομέα σε γενικότερο πλαίσιο.  Στο τέλος της εβδομάδας η αντίθεση Ηλίου/Πλούτωνα δείχνει πως θα πρέπει να αφιερώσεις χρόνο στον εαυτό σου και ιδιαίτερα στην ξεκούραση σου.

Παρθένος: Παρθένε μου μία ιδιαίτερα βοηθητική και επικοινωνιακή εβδομάδα ξεκινά και στο καλό και επικοινωνιακό κλίμα θα συμβάλει η θετική όψη μεταξύ του Ερμή που βρίσκεται στο ζώδιο του Καρκίνου και του Δία που βρίσκεται στους Ιχθύς (13/7). Αυτή η όψη  συνηγορεί σε επαφές με αρκετό κόσμο  και σε νέες γνωριμίες καθώς θα σε φέρει στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος των άλλων. Προς το τέλος της εβδομάδας στο τρίγωνο του Ήλιου με τον Ποσειδώνα δείχνει πως θα τονιστεί η συναισθηματική πλευρά προσωπικών και επαγγελματικών σχέσεων, κάτι που θα αυξήσει την ενσυναίσθηση σου και θα δημιουργήσει ένα πολύ ζεστό κλίμα ανάμεσα σε εσένα και στους άλλους.

Ζυγός: Ζυγέ μου η εβδομάδα θα ξεκινήσει με μία θετική όψη ανάμεσα στον Ερμή που βρίσκεται στο ζώδιο του Καρκίνου και το Δία που βρίσκεται στο ζώδιο των Ιχθύων, δείχνοντας πως αυτές οι ημέρες προσφέρονται για να διευθετήσεις με επιτυχία  θέματα της καθημερινότητας. Επίσης δεν αποκλείεται να έρθουν και κάποια ευχάριστα νέα από το επαγγελματικό σου περιβάλλον!  Οι ευνοϊκές όψεις δεν σταματούν εδώ καθώς στις 15/7 το τρίγωνο του Ήλιου με τον Ποσειδώνα θα ενισχύσει τη φαντασία σου και θα σου χαρίσει έμπνευση και δημιουργικότητα, η οποία θα βρει πρόσφορο έδαφος έκφρασης ακόμα και μέσα στην καθημερινότητά σου! Με την αντίθεση Ηλίου/Πλούτωνα στις 17/7 θα χρειαστεί να δώσεις προσοχή σε κάποιες αντιπαραθέσεις που μπορεί να δημιουργηθούν στο σπίτι.

Σκορπιός: Σκορπιέ μου αυτή την εβδομάδα είναι πιθανόν να ξεκινήσεις δειλά-δειλά να σκέφτεσαι την ιδέα των διακοπών ή πιθανόν να αρχίσεις να σκέφτεσαι μία  ξαφνική εξόρμηση σε ένα κοντινό προορισμό! Το τρίγωνο του Ερμή που βρίσκεται στο ζώδιο του Καρκίνου με το Δία που βρίσκεται στο ζώδιο των Ιχθύων θα βοηθήσει στη διευθέτηση και στη διεκπεραίωση θεμάτων που σχετίζονται με ταξίδια, μετακινήσεις και την επικοινωνία σου με τους άλλους. Προς το τέλος της εβδομάδας στις 15/7 άλλη μία θετική όψη μεταξύ του Ήλιου και του Ποσειδώνα θα δημιουργήσει ένα ρομαντικό κλίμα το οποίο θα βοηθήσει πάρα πολύ μία αισθηματική υπόθεση. Το Σάββατο 17/7 η αντίθεση Ήλιου/Πλούτωνα σου λέει να μην αφήσεις συγκεκριμένα πρόσωπα να σου χαλάσουν τη διάθεση και να κρατήσεις αποστάσεις.

Τοξότης: Τοξότη μου αυτή την εβδομάδα φαίνεται πως θα ασχοληθείς περισσότερο με ζητήματα τα οποία αφορούν το σπίτι και τα οικεία σου πρόσωπα. Το τρίγωνο μεταξύ του Ερμή που βρίσκεται στο ζώδιο του Καρκίνου και του Δία που βρίσκεται στο ζώδιο των Ιχθύων δείχνει πως θα έχεις τον τρόπο να διευθετήσεις τυχόν παρεξηγήσεις και να προσεγγίσεις το κάθε ζήτημα που σε απασχολεί χωρίς να δημιουργηθούν εντάσεις και αντιπαραθέσεις με τους γύρω σου. Επίσης αυτές οι ημέρες είναι πάρα πολύ βοηθητικές για να συναντήσεις και να έρθεις κοντά με οικεία σου πρόσωπα, καθώς το τρίγωνο του Ήλιου με τον Ποσειδώνα προς το τέλος της εβδομάδας θα δημιουργήσει πρόσφορο έδαφος για αυτό.

Αιγόκερως: Αιγόκερε μου η εβδομάδα θα ξεκινήσει με μία ευνοϊκή όψη ανάμεσα στον Ερμή που βρίσκεται στο ζώδιο του Καρκίνου και στο Δία που βρίσκεται στους Ιχθύς. Αυτή η όψη θα φέρει προτάσεις για εξόδους, για διασκέδαση και θα πολλαπλασιάσει τις κοινωνικές συναναστροφές. Η επικοινωνιακή σου άνεση θα κλέψει την παράσταση και είναι αυτή που θα σε βοηθήσει στη διευθέτηση και των πιο απαιτητικών ζητημάτων. Προς το τέλος εβδομάδας το τρίγωνο του Ήλιου με τον Ποσειδώνα θα τονίσει τα συναισθήματα σε μία προσωπική σου σχέση. Το Σάββατο 17/7 πραγματοποιηθεί η αντίθεση Ηλίου/Πλούτωνα η οποία μπορεί να ρίξει μία «σκιά» στο θετικό κλίμα της εβδομάδας. Να θυμάσαι πως η επιμονή που θα δείξεις σε συγκεκριμένες υποθέσεις μπορεί να δημιουργήσει ένα κλίμα δυσφορίας σε κάποιες περιπτώσεις.

Υδροχόος: Υδροχόε μου οι αστρολογικές συγκυρίες που θα πραγματοποιηθούν αυτή την εβδομάδα θα σε βοηθήσουν να διευθετήσεις ένα μεγάλο όγκο καθημερινών υποχρεώσεων και εργασιακών ζητημάτων. Το τρίγωνο του Ερμή που βρίσκεται στο ζώδιο του Καρκίνου με το Δία στους Ιχθύς θα πραγματοποιηθεί με ακρίβεια στις 13/7 και θα δημιουργήσει τις συγκυρίες για μία ευνοϊκή εξέλιξη σε ένα θέμα που αφορά την καθημερινότητά  ή τον οικονομικό τομέα.  Όλη η εβδομάδα θα είναι πολύ βοηθητική για τους παραπάνω τομείς για αυτό μην αφήσεις τις ευκαιρίες ανεκμετάλλευτες. Στο τέλος της εβδομάδας η αντίθεση Ηλίου/Πλούτωνα μπορεί να φέρει κάποια  θέματα στο προσκήνιο τα οποία θα σου δημιουργήσουν πίεση, προσπάθησε να μην παρασυρθείς σε σπασμωδικές  κινήσεις.

Ιχθύες: Ιχθύ μου η εβδομάδα που ξεκινά είναι ευνοϊκή για εσένα και για τον αισθηματικό τομέα, καθώς οι όψεις που θα πραγματοποιηθούν δημιουργούν εξελίξεις και φέρνουν νέα σε αυτόν! Το τρίγωνο του Ερμή που βρίσκεται στο ζώδιο του Καρκίνου με το Δία που βρίσκεται στο ζώδιό σου στις 13/7 δείχνει πως αυτές οι ημέρες θα βοηθήσουν εξαιρετικά τις επικοινωνιακές προσεγγίσεις. Οι ευνοϊκές όψεις δεν σταματούν εδώ καθώς στο τέλος της εβδομάδας το τρίγωνο του Ήλιου με τον Ποσειδώνα θα ενισχύσει τη ρομαντική σου διάθεση, η οποία θα δημιουργήσει ένα αντίστοιχο κλίμα σε ένα αισθηματικό ραντεβού ή μία νέα γνωριμία!


www.myastro.gr