MY KTEO

Πέμπτη 18 Νοεμβρίου 2021

Τι λένε τα άστρα για σήμερα;


Κριός
Γενικά: Η Σελήνη στον Ταύρο συνηγορεί σε εκπλήξεις στα οικονομικά σου και τα καλά νέα είναι πως αν τολμήσεις το... ανέφικτο, θα έχεις ένα ανέλπιστο κέρδος! Ίσως πάλι να ξεμπλοκάρει απρόσμενα μια πηγή χρηματοδότησης, από την άλλη πλευρά όμως, αν είσαι… άτυχος, μια δεδομένη πηγή εσόδων θα πάψει να υφίσταται, ενώ μπορεί να σου έρθει... ταμπλάς από μια οικονομική απαίτηση σε βάρος σου. Επιπλέον, προστάτεψε τον εαυτό σου από την δράση περιθωριακών στοιχείων. Παράλληλα, η Δήμητρα στους Διδύμους σηματοδοτεί εχθρικές ενέργειες σε βάρος σου ή/και μια κρίση στις σχέσεις σου με γείτονες και συγγενείς.

Ταύρος
Γενικά: Η Σελήνη στο ζώδιό σου σε καλεί να δράσεις σε... κόντρα ρόλο, δηλαδή έξω και πέρα από τις σταθερές σου, κάτι που δεν το λες και εύκολο... Η ασφάλεια και η σταθερότητα πάντως, που συνήθως επιδιώκεις, μάλλον δεν έχουν καμία τύχη, οπότε ξανασκέψου το! Ίσως βέβαια να δεις καλό από εκεί που δεν το περιμένεις αλλά οι πάγιες σχέσεις σου κινούνται στα όρια του παραλογισμού Επιπλέον, είναι σκόπιμο να κοιτάς... ψηλά, αφού από εκεί είναι πιθανό να προκύψουν κίνδυνοι! Παράλληλα, η Δήμητρα στους Διδύμους σηματοδοτεί μια απότομη και... εχθρική προς τα συμφέροντα σου μεταβολή στον οικονομικό τομέα.

Δίδυμοι
Γενικά: Η Δήμητρα στο ζώδιό σου σηματοδοτεί μια φάση... πολεμικής αντιπαράθεσης στην ζωή σου κι αν δεν είσαι εσύ εκείνος/η που θα διεκδικήσει δυναμικά το δίκιο του/της, τότε κάποιος/α άλλος/η θα το κάνει σε βάρος σου. Παράλληλα, η Σελήνη στον Ταύρο φέρνει αποκαλύψεις, που ναι μεν θα σε σοκάρουν, από την άλλη πλευρά όμως θα σου δώσουν μια καθαρή εικόνα για τις εξελίξεις. Επιπλέον μπορεί να λάβεις μια μυστική βοήθεια, από εκεί που δεν το περιμένεις, στον αντίποδα όμως ένα άτομο της εμπιστοσύνης σου θα αποδειχθεί... φίδι κολοβό! Όσο για τα εργασιακά σου, βρίσκονται μάλλον σε φάση αναταραχής.

Καρκίνος 
Γενικά: Η Σελήνη στον Ταύρο σε φέρνει πιο κοντά σε άτομα που έχουν μια όλως διόλου διαφορετική νοοτροπία από την δική σου και σίγουρα δεν είναι εύκολο να... χωνέψεις πρακτικές που αντιβαίνουν πάγιες αρχές σου αλλά κάνε μια προσπάθεια, κρατώντας τα θετικά. Ίσως βέβαια να μην προλάβεις καν να... βγάλεις άχνα ύστερα από την απρόσμενη αντίδραση ενός δικού σου ανθρώπου, ενώ αν έχεις παιδιά μπορεί να υποστείς τις συνέπειες του... χάσματος των γενεών! Παράλληλα, η Δήμητρα στους Διδύμους σηματοδοτεί την ιδιαίτερα θορυβώδη εκδήλωση μιας κρυφής έχθρας ή/και μια νομική εμπλοκή.

Λέων
Γενικά: Με τη Σελήνη στον Ταύρο δεν πρέπει να θεωρείς τίποτα σαν δεδομένο στην καριέρα ή την κοινωνική σου ζωή σου, αφού τον πρώτο λόγο έχουν οι εκπλήξεις και οι εξαιρέσεις. Αυτό σημαίνει πως είναι κατάλληλη ημέρα για να κάνεις κάτι... τρελό ή να απευθυνθείς σε κάποιον/α που σας χωρίζουν πολλά. Αντίθετα βέβαια μπορεί να αιφνιδιαστείς δυσάρεστα από μια ανατροπή ή/και από κάποιον/α που θεωρούσες δεδομένη την υποστήριξή του/της. Επιπλέον, η κατάσταση στο σπίτι ή την οικογένεια σου δεν δείχνει καθόλου ασφαλής. Παράλληλα, η Δήμητρα στους Διδύμους σηματοδοτεί την ρήξη μιας φιλικής σχέσης.

Παρθένος
Γενικά: Η Δήμητρα στους Διδύμους σηματοδοτεί μια φάση έντονων αντιπαραθέσεων ή/και διεκδικήσεων με ένδικα και... άλλα μέσα κι εσύ θα πρέπει να είσαι έτοιμος/η για όλα! Παράλληλα, η Σελήνη στον Ταύρο συνηγορεί σε ότι το πιο... απίθανο στις επαφές, τις μετακινήσεις σου αλλά και τις σχέσεις σου με γείτονες ή συγγενείς, ίσως μάλιστα χρειαστεί να επιστρατεύσεις τα αντανακλαστικά σου για να αποφύγεις τα χειρότερα. Επιπλέον βέβαια ευνοεί οτιδήποτε σχετίζεται με την επιμόρφωση σου σε ειδικά θέματα και ίσως έχεις την ευκαιρία να ξεκινήσεις έναν ιδιαίτερο κύκλο σπουδών ή να μυηθείς σε μια πρωτοποριακή τεχνική.

Ζυγός
Γενικά: Αν έχεις την διάθεση να κινηθείς έξω από φόρμες ή/και να ποντάρεις στην έκπληξη, η Σελήνη στον Ταύρο συνηγορεί σε ευδιάκριτα κέρδη, ενώ ευκαιρίας δοθείσης δεν αποκλείεται να αποκτήσεις και κάτι... προχωρημένο! Αν όμως είσαι βολεμένος/η στην σιγουριά σου, τότε κάτι ξαφνικό θα ταράξει την ηρεμία σου, αναγκάζοντάς σε να… τρέχεις και να μην φτάνεις! Να φυλάγεσαι ακόμη από τις ενέργειες και τις παρενέργειες της δράσης ατόμων του περιθωρίου. Παράλληλα, με την Δήμητρα στους Διδύμους μπορεί να έχεις μπλεξίματα με τον νόμο ή να σου τύχει κάτι... ταραχώδες κατά την διάρκεια ενός ταξιδιού!

Σκορπιός
Γενικά: Η Σελήνη απέναντί σου σε καλεί να... αιφνιδιάσεις, αποκτώντας εσύ το πλεονέκτημα κι όχι να περιμένεις να δεις το τι ξαφνικό θα σου ξημερώσει από τους άλλους! Δύσκολο μεν αλλά όχι ακατόρθωτο... Το δύσκολο σενάριο για σένα πάντως περιλαμβάνει την απότομη διακοπή μιας σχέσης ή συνεργασίας. Επιπλέον μπορεί να σου προκύψει στα καλά καθούμενα μια νομική εμπλοκή, από την άλλη πλευρά όμως μπορεί να βρεις στήριξη από κάποιον/α που δεν περιμένεις. Παράλληλα, η Δήμητρα στους Διδύμους σηματοδοτεί μια δυναμική οικονομική διεκδίκηση αλλά και διαχειριστικές ατασθαλίες ή/και αυθαιρεσίες.

Τοξότης
Γενικά: Η Δήμητρα απέναντί σου σηματοδοτεί έντονες και ακραίες καταστάσεις στις σχέσεις ή/και τις συνεργασίες σου, με μια νομική εμπλοκή να είναι πιθανή, ίσως όμως να δεχθείς και μια επίθεση από κάποιον/α που σε θεωρεί υπεύθυνο/η για όλα! Παράλληλα, η Σελήνη στον Ταύρο συνηγορεί στο να υπάρξουν έκρυθμες καταστάσεις στην δουλειά σου, με αφορμή κι αιτία παρασκηνιακές ενέργειες που βγαίνουν στο φως. Αν τώρα σου προκύψει ένα δίλημμα για μια νέα δουλειά, καλό είναι να μην πάρεις οριστικές αποφάσεις. Επιπλέον, να προσέχεις και την υγεία σου, αφού είσαι επιρρεπής στα... ξαφνικά κι αναπάντεχα!

Αιγόκερως
Γενικά: Η Σελήνη στον Ταύρο φέρνει μια αστάθεια στα θέλω σου και κάποιες στιγμές μπορεί να μην αναγνωρίζεις τον εαυτό σου, ίσως όμως να υπάρξουν και εξωτερικά γεγονότα ή/και συμπεριφορές που θα σε... τρελάνουν! Από την άλλη πλευρά μπορεί να γνωρίσεις κι ένα πολύ ιδιαίτερο άτομο που αξίζει την προσοχή σου, έστω κι αν οι τρόποι του σε ξενίζουν. Επιπλέον καλείσαι να απελευθερώσεις την δημιουργικότητα σου, λειτουργώντας έξω από σχήματα και κανόνες. Παράλληλα, η Δήμητρα στους Διδύμους σηματοδοτεί μια αναταραχή στο εργασιακό σου περιβάλλον, ίσως μάλιστα να προκύψει κι ένα επείγον νομικό ζήτημα.

Υδροχόος
Γενικά: Με την Σελήνη στον Ταύρο τα δεδομένα στο σπίτι, την οικογένεια σου αλλά και την καριέρα σου αλλάζουν διαρκώς και προκειμένου να άγεσαι και να φέρεσαι από εξελίξεις που δεν ορίζεις, είναι προτιμότερο να προκαλέσεις εσύ τις ανατροπές-αλλαγές εφαρμόζοντας και κάποιες από τις... αιρετικές αντιλήψεις σου! Σε κάθε περίπτωση μπορεί να τα καταφέρεις στα πιο δύσκολα και... περίεργα, αντίθετα όμως ενδέχεται να τα μπουρδουκλώσεις σε μια θεωρητικά εύκολη υπόθεση. Παράλληλα, η Δήμητρα στους Διδύμους σηματοδοτεί μια ένταση ή κάτι εξαιρετικά επείγον στις σχέσεις σου με αγαπημένα πρόσωπα.

Ιχθύες
Γενικά: Η Δήμητρα στους Διδύμους σηματοδοτεί μια ένταση στις ενδοοικογενειακές σχέσεις σου, ίσως όμως να προκύψει κι ένα νομικό ζήτημα που άπτεται των περιουσιακών σου. Παράλληλα, η Σελήνη στον Ταύρο σε φέρνει σε επαφή με τα... οργισμένα νιάτα, που είτε έχουν επαναστατικές αντιλήψεις και κάνουν άνω-κάτω την ζωή σου, είτε έχουν... χάσει τα αβγά και τα καλάθια σε μια υπόθεση και αντιδρούν σπασμωδικά κι έξω από κάθε λογική! Στην ίδια κατηγορία μπαίνουν γείτονες και συγγενείς. Επιπλέον, στις μετακινήσεις σου αναμένονται απρόοπτα αλλά και επείγοντα περιστατικά, να είσαι λοιπόν σε εγρήγορση.


astrology.gr