MY KTEO

Τετάρτη 17 Νοεμβρίου 2021

Τι λένε τα άστρα για σήμερα;


Κριός
Γενικά: Η Σελήνη στον Λέοντα σε παραπέμπει σε μια διάκριση ενός αγαπημένου σου προσώπου, ενώ θα σου δώσει την ευκαιρία να δικτυωθείς και να βελτιώσεις τις δημόσιες σχέσεις σου,
είναι πιθανό μάλιστα να γνωρίσεις κι ένα σημαίνον άτομο, με το… μέλλον σας να είναι ανοικτό! Επιπλέον, καλείσαι να συνδυάσεις το ομαδικό πνεύμα με τις ηγετικές σου ικανότητες. Παράλληλα, η Αφροδίτη που βρίσκεται πλέον στο ζώδιό σου συνεισφέρει στην διεύρυνση της αποδοχής σου αλλά και στο να νιώθεις καλά ακόμη και με τις μικρές καθημερινές απολαύσεις. Κι επειδή ο ενθουσιασμός σου είναι μεταδοτικός, θα εμφυσήσεις το δημιουργικό πνεύμα και τον έρωτά σου στους άλλους.

Ταύρος
Γενικά: Με την Σελήνη στον Λέοντα να ευνοεί τις οικογενειακές υποθέσεις σου, η ημέρα προσφέρεται για να ρυθμίσεις κάθε σχετικό θέμα. Επιπλέον μια μετακόμιση μπορεί να αλλάξει το status σου προς το καλύτερο, μπορεί όμως και να παρευρεθείς σε μια κοινωνική εκδήλωση που θα αναβαθμίσει το κοινωνικό πρεστίζ σου. Παράλληλα, η Αφροδίτη στον Κριό σου δίνει την ευκαιρία να απαλλαγείς από άγχη και σκοτούρες, αφού όλα εκείνα που συμπεριλαμβάνονται στις αρμοδιότητές σου μπορεί τελικά να γίνουν και χωρίς την δική σου ανάμιξη, ενώ εσύ θα αναπαύεσαι. Εκμεταλλεύσου λοιπόν την συγκυρία, αν μάλιστα σου δοθεί η ευκαιρία να απολαύσεις υπηρεσίες ευεξίας, μην την χάσεις.

Δίδυμοι
Γενικά: Η Σελήνη στον Λέοντα σε θέλει… ακόμη πιο κοινωνικό/η, αφού μέσα από την ανταλλαγή απόψεων και την διευρυμένη πληροφόρησή σου θα αποκτήσεις μια πλήρη εικόνα των πραγμάτων, ενώ οι συνθήκες είναι κατάλληλες για να διαφημιστείς και να προωθήσεις τις ιδέες σου, είτε διά ζώσης, είτε μέσα από τα κοινωνικά δίκτυα. Παράλληλα, η Αφροδίτη στον Κριό διευρύνει τον κοινωνικό σου κύκλο με πρόσωπα με τα οποία έχετε κοινά ενδιαφέροντα κι είναι πιθανό να γεννηθεί μια νέα φιλία, με τον Ερμή στους Ιχθύς ωστόσο, θα υπάρξουν και γνωριμίες που… δηλώνουν περισσότερα από αυτό που είναι στην πραγματικότητα, γι’ αυτό μην δίνεις βάση σε «μεγάλα λόγια».

Καρκίνος 
Γενικά: Η Σελήνη στον Λέοντα σου δίνει πρόσβαση στο… χρήμα, ενώ μπορεί να λύσει κάθε οικονομικό πρόβλημα που σε απασχολεί, μέσα από συνεννοήσεις ή με μια συνεργασία που θα απελευθερώσει τις δυνατότητές σου. Επιπλέον δρομολογείται μια περιουσιακή ή φορολογική ρύθμιση. Παράλληλα, με την Αφροδίτη στον Κριό να διάκειται ευνοϊκά απέναντί σου, πολλά πλέον στην ζωή σου κινούνται προς την θετική κατεύθυνση κι εκείνο που προέχει είναι το να περάσεις καλά και να διώξεις τα «σύννεφα». Ίσως μάλιστα η επαφή σου με ένα ισχυρό πρόσωπο να αποβεί ενθαρρυντική για την συνέχεια, με το ερωτικό στοιχείο να «παίζει», χωρίς όμως να σε υποχρεώνει σε κάτι!

Λέων
Γενικά: Με την Σελήνη στα μέρη σου, ο πρωταγωνιστικός ρόλος σου γίνεται «εκ των ων ουκ άνευ» κι επειδή η αποδοχή σου από τους άλλους «πιάνει ταβάνι» και δεν έχεις παρά να εκφράσεις τα ταλέντα σου, να «ξανοιχτείς» κοινωνικά και να δημοσιοποιήσεις τις προθέσεις σου, απευθυνόμενος/η τόσο σε μια «ελίτ», όσο και σε ένα ευρύτερο κοινό! Επιπλέον είναι πιθανό να έρθεις σε επαφή με «διακεκριμένα» άτομα αλλά και να τιμηθείς για μια δράση σου, οπότε μην διστάσεις να δώσεις το «σόου» σου. Παράλληλα, με την Αφροδίτη να βρίσκεται πλέον στον Κριό ευνοούνται οι νομικές υποθέσεις και τα ταξίδια αλλά και κάθε πρόθεσή σου να επεκτείνεις την δράση σου προς το εξωτερικό.

Παρθένος
Γενικά: Με την Σελήνη στον Λέοντα μια μυστική συμφωνία ή συμμαχία θα σε βοηθήσει να παρακάμψεις αρκετά «ενοχλητικά» εμπόδια, ίσως μάλιστα να ενημερωθείς και για τα τεκταινόμενα στο παρασκήνιο. Ανάλογα αποκαλυπτικές θα αποδειχθούν και οι συζητήσεις για προσωπικά θέματα, με τα μυστικά να βγαίνουν στο φως. Αν πάλι σε απασχολούν ζητήματα ευεξίας θα λάβεις πλήρη ενημέρωση. Παράλληλα, με την Αφροδίτη στον Κριό η τύχη έχει αρχίσει να σε… περιτριγυρίζει, κάτι που μπορεί να αποτυπωθεί σε μια σημαντική οικονομική επιτυχία. Επιπλέον θα έχεις την αγοραστική δύναμη για να αποκτήσεις κάτι που θέλεις, ίσως όμως και να σου το χαρίσουν.

Ζυγός
Γενικά: Με την Σελήνη στον Λέοντα μπορεί να γνωρίσεις κάποιον/α, που θα συνδράμει θετικά στην προσωπική σου ζωή με τις επαφές που έχει αλλά και το ταλέντο του στην επικοινωνία ή την δικτύωση. Επιπλέον, μπορεί να αναλάβεις ενεργό ρόλο σε μια συλλογικότητα ή την πολιτική κι επειδή το ένα φέρνει το άλλο, να είσαι ανοικτός/η σε κάθε προοπτική. Παράλληλα, με την Αφροδίτη απέναντί σου να λειτουργεί «αβανταδόρικα» για σένα , το μόνο που έχεις να κάνεις είναι το να αποδεχθείς τις εύκολες λύσεις που σου προσφέρονται από τους άλλους. Ίσως μάλιστα να σου γίνει και μια πρόταση συνεργασίας που υποκρύπτει και ένα… άλλου είδους ενδιαφέρον!

Σκορπιός
Γενικά: Η Σελήνη στον Λέοντα σε πλαισιώνει με άτομα που έχουν «άκρες» ή ξέρουν καλά τα κατατόπια και θα συνδράμουν θετικά στο έργο σου και βέβαια καλείσαι να αξιοποιήσεις τις ευκαιρίες που σου δίνονται για να προβληθείς ή να απευθυνθείς στο κοινό, ενώ δεν αποκλείεται να γίνεις το τιμώμενο πρόσωπο σε μια εκδήλωση. Παράλληλα, η Αφροδίτη στον Κριό φέρνει μια σειρά από ευκολίες στο εργασιακό σου περιβάλλον, ίσως μάλιστα να πάρεις μια άδεια ή να απαλλαγείς από ανεπιθύμητα καθήκοντα. Αν πάλι ψάχνεις για δουλειά, θα έχεις την ευκαιρία για κάτι καλό, ενώ καλά νέα αναμένονται και στην περίπτωση που σε απασχολεί ένα θέμα υγείας. Μόνον για… δίαιτες μη μιλάς!

Τοξότης
Γενικά: Η Σελήνη στον Λέοντα σε καλεί να «ξανοιχτείς» επικοινωνιακά και να ταξιδέψεις, ενώ θα βρεις τις «άκρες» σου σε σχέση με την επιμόρφωσή σου ή μια νομική υπόθεση που σε απασχολεί. Επιπλέον, μπορεί να σου γίνει μια «αβανταδόρικη» πρόταση από το εξωτερικό ή μέσω διαδικτύου. Παράλληλα, η Αφροδίτη στον Κριό σε καλεί να αφήσεις στην άκρη ότι σε προβληματίζει και να χαρείς την ζωή σου, κοντά στα αγαπημένα σου πρόσωπα. Επιπλέον, μπορεί να πάρεις μια ικανοποίηση από έναν «δικό σου» άνθρωπο, ενώ έχοντας την τύχη στο πλευρό σου δεν χρειάζονται προγράμματα και χρονοδιαγράμματα. Απλά άφησε την ευτυχία να σου… συμβεί!

Αιγόκερως
Γενικά: Η Σελήνη στον Λέοντα ευνοεί τα οικονομικά σου, μέσα από την σύναψη μιας συμφωνίας ή απλά την υποστήριξη από άλλους, οπότε, είτε ψάχνεις για χρηματοδότηση, είτε σκοπεύεις να ρυθμίσεις τις οφειλές σου, ο δρόμος είναι ανοικτός! Επιπλέον, είναι πιθανό να αποκτήσεις κάτι ξεχωριστό που «αρμόζει» στο πρεστίζ σου. Παράλληλα, η Αφροδίτη στον Κριό διαμορφώνει ένα θετικό κλίμα στο σπίτι ή την οικογένειά σου, είτε κινηθείς εκτός έδρας, είτε δεχθείς επισκέψεις. Ίσως μάλιστα να βρεις στέγη ή να αξιοποιήσεις την ακίνητη περιουσία σου, ενώ δεν αποκλείεται να αναμορφώσεις τον χώρο σου, προσδίδοντάς του ένα στυλ της αρεσκείας σου.

Υδροχόος
Γενικά: Με την Σελήνη απέναντί σου μια συνεργασία μπορεί να «απογειώσει» τις προοπτικές σου κι όχι μόνον στα χαρτιά, αφού θα δεις άμεσα τις θετικές συνέπειες των επιλογών σου. Επιπλέον, η κοινωνική σου ζωή θα εμπλουτιστεί με «σημαίνουσες» επαφές ή γνωριμίες, που με την σειρά τους θα σου ανοίξουν επιπλέον «πόρτες». Παράλληλα, η Αφροδίτη στον Κριό διανθίζει με περισσότερες όμορφες και διασκεδαστικές στιγμές την καθημερινότητά σου, ίσως μάλιστα να κάνεις κι ένα ταξίδι ή μια εκδρομή που θα σου αφήσει πολύ καλές εντυπώσεις και αναμνήσεις. Επιπλέον, θα έχεις την ευκαιρία να ανανεώσεις την γκαρνταρόμπα σου και να αποκτήσεις αξεσουάρ που σε αναδεικνύουν.

Ιχθύες
Γενικά: Η Σελήνη στον Λέοντα σου προτείνει να αναζητήσεις συμμαχίες στα εργασιακά σου, αφού μέσω αυτής της οδού θα έχεις τις λύσεις που επιθυμείς αλλά και έξτρα εξυπηρετήσεις. «Η ισχύς εν τη ενώσει» λοιπόν, ίσως μάλιστα να συνάψεις μια επίσημη σύμβαση είτε ψάχνεις για δουλειά, είτε προσλάβεις προσωπικό. Επιπλέον η ημέρα είναι κατάλληλα για να διαφημιστείς. Παράλληλα, η Αφροδίτη στον Κριό ευνοεί τις οικονομικές βλέψεις σου και το μόνο που πρέπει να προσέξεις είναι η διαχείριση των χρημάτων σου, αφού υπάρχει μια αυξημένη ροπή προς την κατανάλωση. Αν πάλι θέλεις να δοκιμάσεις την τύχη σου, αξίζει να το κάνεις χωρίς να ακολουθήσεις κάποιο συγκεκριμένο «σύστημα».


astrology.gr