MY KTEO

Κυριακή 9 Φεβρουαρίου 2020

Μια όμορφη βραδιά από τον ΑΠΦΥΣ Ιπποβότες

Εκδήλωση για την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του πραγματοποίησε χθες το ράδυ ο Αθλητικός-Πολιτιστικός-Φυσιολατρικός Σύλλογος "Ιπποβότες" Διρφύων-Μεσσαπίων, σε γνωστό μαγαζί του Δοκού. Μέλη αλλά και φίλοι του Συλλόγου έδωσαν το «παρών» στην εκδήλωση με τον
πρόεδρο Μηνά Πατσουράκη να εύχεται σε όλους καλή χρονιά με υγεία και ευτυχία, τονίζοντας πως «ο Σύλλογός μας όσο πάει μεγαλώνει και αυτό μας κάνει ιδιαίτερα ευτυχείς και η δύναμη του Συλλόγου είστε εσείς και εκείνο που θέλουμε είναι η φιλία σας».
Αναφέρθηκε σε δραστηριότητες που θα γίνουν μέσα στο νέο χρόνο, με εξορμήσεις και περιπέτεια. Στη συνέχεια, ο λόγος δόθηκε στον Περιφερειακό σύμβουλο και πρόεδρο της Αναπτυξιακής Εύβοιας Βαγγέλη Κούκουζα ο οποίος και τίμησε με την παρουσία του την εκδήλωση. Με την σειρά του τόνισε ως «ως Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδος αισθανόμαστε ιδιαίτερη τιμή για την πρόσκληση που μας κάνατε. Οι Ιπποβότες στην αρχαία εποχή ήταν μια άρχουσα τάξη της Χαλκίδας η οποία έπαιζε σημαντικό ρόλο στην πολιτική ζωή και στην πόλη. Άρα λοιπόν η ονομασία που δώσατε στο Σύλλογό σας δεν είναι καθόλου τυχαία. Παρακολουθούμε τον πρωτοποριακό ρόλο που έχετε επωμιστεί για να διαδώσετε τα αθλήματα και στα 2 χρόνια της λειτουργίας σας, έχετε πετύχει πολλά πράγματα. Ο Σύλλογός σας έχει πολύ μέλλον. Εύχομαι να έχουμε μια καλή χρονιά με υγεία και πρόοδο». Ακολούθησε η κοπή της πίτας και στη συνέχεια, με εκλεκτούς μεζέδες και άφθονο κρασί, διασκέδασαν μέχρι αργά.