MY KTEO

Τρίτη 11 Φεβρουαρίου 2020

Οι άντρες με παιδιά απατούν πιο συχνά

Οι περισσότεροι νέοι γονείς θα συμφωνήσουν, ότι ο ερχομός ενός παιδιού φέρνει μεγάλη χαρά στη ζωή τους, αλλά ταυτόχρονα και πολλές έννοιες.
Η έλλειψη ύπνου, η οικονομική πίεση και η αλλαγή στις δυναμικές της οικογένειας είναι μερικές από αυτές που συνοδεύουν την απόκτηση ενός παιδιού.

Μάλιστα, σε ορισμένες περιπτώσεις το στρες που νιώθουν οι νέοι γονείς πολλές φορές «ξεσπά» στη σχέση τους, με αποτέλεσμα πολλοί άντρες να επιλέγουν την οδό της… απιστίας.

Αυτό τουλάχιστον έδειξε μια έρευνα που έγινε σε 5.000 άντρες, οι οποίοι δήλωσαν ότι έχουν απατήσει τη σύντροφό τους.
Το 78% αυτών είχε παντρευτεί μία φορά, με το 82% να δηλώνει ότι απάτησε τη σύντροφό του μετά την απόκτηση παιδιών.
Η πιο κοινή δικαιολογία που ανέφεραν οι άντρες (ποσοστό 30%) είχε να κάνει με το γεγονός ότι το σεξ με τη σύντροφό τους σταμάτησε να είναι τόσο παθιασμένο, όσο ήταν πριν από τον ερχομό του παιδιού τους.
Σχεδόν το ένα τρίτο (23%) προσπάθησαν να δικαιολογηθούν για τα παραστρατήματά τους λέγοντας, ότι η έλλειψη ύπνου είχε οδηγήσει σε προβλήματα στην κρεβατοκάμαρα του ζευγαριού, ενώ ένα άλλο 18% δήλωσε πως η σύντροφός τους άρχισε να δείχνει όλο το ενδιαφέρον της στα παιδιά και πως αυτή η έλλειψη προσοχής τους οδήγησε στην απιστία.
Σύμφωνα με δημοσίευμα της Daily Mail, ένα το 15% των αντρών ανέφερε την ύπαρξη οικονομικών προβλημάτων, ως πηγή των «ερωτικών τους προβλημάτων», ενώ ένα άλλο 14% άφησε να εννοηθεί ότι άλλα οικογενειακά προβλήματα αποτέλεσαν την αιτία, για να στρέψουν αλλού το ερωτικό τους ενδιαφέρον.

Newsbeast.gr