MY KTEO

Κυριακή 9 Φεβρουαρίου 2020

Βαρύ το κλίμα ανάμεσα στην Ηλιάνα Παπαγεωργίου και τη Βίκυ Καγιά

Μετά το τέλος του λαμπερού και ανατρεπτικού τελικού του GNTM 2, προβλήθηκε στον αέρα του Star το τρέιλερ για το GNTM 3.
Η προβολή του τρέιλερ πρόκειται, ουσιαστικά, για μια επίσημη ανακοίνωση του Star, που πήρε την απόφαση να συνεχίσει και του χρόνου με το Greece’s Next Top Model.

Όμως, από ότι φαίνεται πολλά θα αλλάξουν στο νέο κύκλο, αφού η Έλενα Χριστοπούλου συμμετέχει στην κριτική επιτροπή του «My style rocks» και όπως όλα δείχνουν θα αφήσει το GNTM. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εκπομπής «Έλα Χαμογέλα», φαίνεται πως εκτός GNTM3 θα βρίσκεται και η Ηλιάνα Παπαγεωργίου. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ η Έλενα Χριστοπούλου δε θα επιστρέψει στο GNTM κάτι που μάλλον θα γίνει και με την Ηλιάνα Παπαγεωργίου καθώς η σχέση των δυο γυναικών δεν είναι και η καλύτερη εξαιτίας των συνεργασιών τους με κάποιες εταιρείες.

Πιο αναλυτικά η Ηλιάνα Παπαγεωργίου πρόκειται να συνεργαστεί με κάποιες εταιρείες που στο παρελθόν είχε συνεργαστεί η Βίκυ Καγιά. Μάλιστα, η Ηλιάνα Παπαγεωργιου έχει κάνει συζητήσεις και με τον ΣΚΑΪ ενώ από την πλευρά του GNTM συζητούν σοβαρά το ενδεχόμενο να προχωρήσουν σε πρόταση συνεργασίας στην Δούκισσα Νομικού.

govastileto.gr