MY KTEO

Δευτέρα 23 Αυγούστου 2021

Εβδομαδιαίες Προβλέψεις!

ΚριόςΚριέ μου αυτή την εβδομάδα με την είσοδο του Ήλιου στο ζώδιο της Παρθένου θα νιώσεις ότι επιστρέφεις στην καθημερινότητα και σε όλες τις υποχρεώσεις που τη συνοδεύουν. Είναι πάρα πολύ πιθανό να έχεις γυρίσει από τις διακοπές σου ή να γυρίζεις αυτές τις ημέρες, κάτι που δεν θα σου δημιουργήσει ευχάριστα συναισθήματα. Στα μέσα της εβδομάδας θα χρειαστεί να δώσεις προσοχή καθώς ενδεχομένως να μην είσαι «συντονισμένος» και να δυσκολευτείς λίγο να επανέλθεις στις καθημερινές υποχρεώσεις και η αντίθεση μεταξύ του Ερμή και του Ποσειδώνα μπορεί να κάνει αυτή τη μετάβαση ακόμα πιο δύσκολη. Προσπάθησε να αποφύγεις παρανοήσεις που μπορεί να δημιουργήσει αυτή η όψη.

Ταύρος: Ταύρε μου αυτή την εβδομάδα είναι πιθανό να ασχοληθείς είτε με ένα χόμπι είτε με ένα πρόσωπο το οποίο θα εξάρει τη δημιουργική σου διάθεση και θα σου χαρίσει έμπνευση. Η είσοδος του Ήλιου στο ζώδιο της Παρθένου στις 23/8 αποτελεί μία σημαντική πλανητική μετακίνηση για εσένα, καθώς από τη νέα της θέση θα ενισχύσει τα ταλέντα σου, τις δεξιότητες σου αλλά θα προσφέρει και βοήθεια σε κάποια ζητήματα αισθηματικής φύσεως. Η επικοινωνία μπορεί να έχει κάποια σκαμπανεβάσματα καθώς η αντίθεση μεταξύ του Ερμή και του Ποσειδώνα στις 25/8 θα φέρει κάποιες συζητήσεις οι οποίες μπορεί να σε μπερδέψουν.

Δίδυμοι: Δίδυμε μου αυτή την εβδομάδα είναι πιθανό να νιώσεις πως χρειάζεται να ασχοληθείς περισσότερο με κάποια θέματα τα οποία αφορούν το σπίτι καθώς και κάποιες οικογενειακές υποχρεώσεις. Η είσοδος του Ήλιου στο ζώδιο της Παρθένου στις 23/8 θα δημιουργήσει πρόσφορο έδαφος για να διευθετήσεις αυτά που έχεις κατά νου. Αυτή η εβδομάδα ενδείκνυται και για κάποιες αλλαγές στο σπίτι ή αν αναζητάς μία νέα οικία είναι πολύ πιθανό να βρεις αυτό που θέλεις. Στα μέσα της εβδομάδας θα χρειαστεί να δώσεις προσοχή σε κάποια ζητήματα τα οποία σχετίζονται με επαγγελματικές υποχρεώσεις, καθώς μπορεί να σε αποσυντονίσουν και να σε μπερδέψουν.

Καρκίνος: Καρκίνε μου αυτή την εβδομάδα φαίνεται πως θα νιώσεις την ανάγκη να επικοινωνήσεις με πρόσωπα που βρίσκονται στο στενό σου περιβάλλον και η νέα θέση του Ήλιου στο ζώδιο της Παρθένου από τις 23/8 θα ενισχύσει αυτό το σενάριο. Οι συζητήσεις και οι επαφές με συγγενείς, φίλους ακόμα και γείτονες θα έχουν την τιμητική τους αυτές τις ημέρες και μάλιστα θα αποτελέσουν και την αφορμή για να μάθεις κάποια νέα. Στα μέσα της εβδομάδας χρειάζεται να δώσεις προσοχή σε συζητήσεις αλλά και σε πληροφορίες που φτάνουν σε εσένα, καθώς και η αντίθεση του Ερμή με τον Ποσειδώνα μπορεί να φέρει και κάποιες πληροφορίες οι οποίες δεν θα ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα.

Λέων: Λέων μου αυτή την εβδομάδα φαίνεται πως θα έρθουν στο προσκήνιο ζητήματα τα οποία αφορούν τον οικονομικό τομέα και είναι αυτά που θα σε απασχολήσουν κατά τη διάρκεια αυτών των ημερών. Η είσοδος του Ήλιου στο ζώδιο της παρθένου στις 23/8 θα παίξει το δικό της ρόλο σε αυτά και δεν αποκλείεται να σου φέρει κάποιες ιδέες σχετικά με τη διευθέτηση τους. Στα μέσα της εβδομάδας θα χρειαστεί να είσαι προσεκτικός με οικονομικές δοσοληψίες, συναλλαγές και συμφωνίες, καθώς η αντίθεση Ερμή/Ποσειδώνα δημιουργεί αφηρημάδα και φέρνει υποσχέσεις οι οποίες ενδεχομένως να μην είναι εύκολο να υλοποιηθούν.

Παρθένος: Παρθένε μου το πέρασμα του Ήλιου στο ζώδιο στις 23/8 σηματοδοτεί το μήνα των γενεθλίων σου και μία νέα περίοδο κατά την οποία θα υπάρξουν ευκαιρίες για να λάμψεις! Προσωπικές και επαγγελματικές σχέσεις είναι αυτές που θα σε απασχολήσουν αρκετά το επόμενο διάστημα και θα υπάρξουν ευκαιρίες για να βελτιωθούν, όπως επίσης δεν αποκλείεται να ξεκινήσουν και κάποιες νέες. Στα μέσα της εβδομάδας ο Ερμής που βρίσκεται στο ζώδιό σου θα βρεθεί απέναντι από τον Ποσειδώνα, κάτι που μεταφράζεται ως μπερδέματα και παρανοήσεις την επικοινωνία. Σε περίπτωση που έχεις κάποιες σημαντικές συζητήσεις ή συναντήσεις θα χρειαστεί να δώσεις μεγάλη προσοχή στο επικοινωνιακό κομμάτι τους.

Ζυγός: Ζυγέ μου η εβδομάδα που ξεκινά ενδείκνυται για περισυλλογή και ενδοσκόπηση καθώς η νέα θέση του Ήλιου στο ζώδιο της Παρθένου (23/8) θα σε βοηθήσει να αφουγκραστείς τα συναισθήματά σου και να ξεπεράσεις καταστάσεις οι οποίες σου έχουν δημιουργήσει άγχος. Στα μέσα της εβδομάδας ο Ερμής που βρίσκεται στο ζώδιο της Παρθένου θα συναντηθεί μέσω μιας αντίθεσης με τον Ποσειδώνα που βρίσκεται στους Ιχθύς. Αυτή η όψη δεν θα ενισχύσει την πρακτική σου διάθεση αντίθετα θα ενισχύσει την αφηρημάδα, κάτι το οποίο θα χρειαστεί να προσέξεις ιδιαίτερα κατά τη διευθέτηση εργασιακών και καθημερινών υποχρεώσεων.

Σκορπιός: Σκορπιέ μου αυτή την εβδομάδα θα νιώσεις την ανάγκη να έρθεις σε επαφή με πρόσωπα που ξέρεις πως σε καταλαβαίνουν, με πρόσωπα που έχεις κοινές ιδέες και απόψεις και δεν χρειάζεται να αναλύεις την κάθε σου σκέψη προκειμένου να γίνεις κατανοητός. Η είσοδος του Ήλιου στο ζώδιο της Παρθένου στις 23/8 θα βοηθήσει την επαφή με ομοϊδεάτες, φίλους και ανθρώπους που βρίσκεστε σε μία κοινή ομάδα. Στα μέσα της εβδομάδας η αντίθεση του Ερμή που βρίσκεται στην Παρθένο με τον Ποσειδώνα ίσως φέρει κάποια μπερδέματα σε μία αισθηματική υπόθεση εξαιτίας παρανοήσεων στην επικοινωνία.

Τοξότης: Τοξότη μου αυτή την εβδομάδα με την είσοδο του Ήλιου στο ζώδιο της Παρθένου στις 23/8 φαίνεται πως θα αρχίσουν να σε απασχολούν περισσότερο τα ζητήματα που αφορούν τον επαγγελματικό τομέα. Επαγγελματικές συναντήσεις και συζητήσεις με πρόσωπα που βρίσκονται στο επαγγελματικό σου περιβάλλον θα έχουν την τιμητική τους αυτές τις ημέρες. Η αντίθεση του Ερμή με τον Ποσειδώνα θα πραγματοποιηθεί στα μέσα της εβδομάδας και είναι πολύ πιθανόν να δημιουργήσει μεγάλες προσδοκίες από μία επαγγελματική συνάντηση ή σχετικά με την εξέλιξη ενός επαγγελματικού θέματος. Καλό θα ήταν να κρατήσεις «μικρό καλάθι» ώστε να μη βρεθείς προ εκπλήξεων.

Αιγόκερως: Αιγόκερε μου αυτή την εβδομάδα με την είσοδο του Ήλιου στο ζώδιο της Παρθένου θα αναζητήσεις τρόπους για να κάνεις ένα διάλειμμα από τις υποχρεώσεις σου, πολύ πιθανόν να οργανώσεις και ένα ταξίδι σε κοντινό προορισμό. Σε κάθε περίπτωση είτε προγραμματίζεις κάτι τέτοιο είτε όχι θα χρειαστεί να δώσεις προσοχή στην επικοινωνία και στις πρακτικές λεπτομέρειες ραντεβού και υποχρεώσεων, καθώς η αντίθεση του Ερμή με τον Ποσειδώνα στα μέσα της εβδομάδας θα δημιουργήσει αφηρημάδα. Προσπάθησε να μην παρασυρθείς από αυτή, μιας και είναι πιθανό να ξεχάσεις πράγματα τα οποία πρέπει να διευθετηθούν άμεσα.


Υδροχόος: Υδροχόε μου αυτή την εβδομάδα με την είσοδο του Ήλιου στο ζώδιο της Παρθένου θα νιώσεις την ανάγκη να «τακτοποιήσεις» μέσα σου κάποια συναισθήματα τα οποία σου δημιουργούν αναστάτωση. Η νέα θέση του Ήλιου είναι βοηθητική για να διευθετήσεις εκκρεμότητες του παρελθόντος, ιδιαίτερα αν αυτές αφορούν είτε τον αισθηματικό είτε τον οικονομικό τομέα. Η αντίθεση του Ερμή με τον Ποσειδώνα στα μέσα της εβδομάδας μπορεί να σε παρασύρει σε λάθος εκτιμήσεις όσον αφορά κάποια οικονομικά ζητήματα και αυτό είναι κάτι που χρειάζεται προσοχή ώστε «το ταμείο να μην είναι μείον».

Ιχθύες: Ιχθύ μου αυτή την εβδομάδα η είσοδος του Ήλιου στο ζώδιο της Παρθένου επισφραγίζει πως το ενδιαφέρον σου θα βρίσκεται στις διαπροσωπικές σου σχέσεις. Ο Άρης, ο Ερμής και η Αφροδίτη βρίσκονται ήδη σε αυτό το ζώδιο και τώρα περνά και ο Ήλιος, κάτι που δείχνει πως αυτό το διάστημα θα είναι κομβικό όσον αφορά την εξέλιξη κάποιων προσωπικών αλλά και επαγγελματικών σχέσεων. Στα μέσα της εβδομάδας θα χρειαστεί να δώσεις προσοχή σε συζητήσεις που θα έχεις και να μην παρασυρθείς μεταφέροντας πληροφορίες που δεν έχεις αξιολογήσει, καθώς η αντίθεση Ερμή/Ποσειδώνα μπορεί να δημιουργήσει μπερδέματα στην επικοινωνία και τελικά να φέρει παρεξηγήσεις.


www.myastro.gr