MY KTEO

Παρασκευή 26 Νοεμβρίου 2021

Τι λένε τα άστρα για σήμερα;


Κριός
Γενικά: Ο Ερμής στους Ιχθύς σε καλεί να αναδείξεις τις ειδικές γνώσεις σου στην δουλειά και σε τεχνικά θέματα, επιβεβαιώνοντας πως οι λεπτομέρειες είναι που κάνουν την διαφορά.
Επιπλέον καλείσαι να βάλεις στο… ζύγι την διατροφή σου! Παράλληλα, ο Ήλιος στον Υδροχόο σε βοηθά να ανοίξεις έναν νέο κύκλο επαφών ή δραστηριοτήτων με άτομα που πέρα από «φρέσκες» ιδέες θα σου προσφέρουν και εναλλακτικές επιλογές στα… προσωπικά σου! Επιπλέον είναι πιθανό να συμμετάσχεις σε μια συλλογική προσπάθεια με ένα όχι και τόσο συνηθισμένο αντικείμενο.

Ταύρος
Γενικά: Ο Ερμής στους Ιχθύς φέρνει μια στασιμότητα στις διαπροσωπικές σχέσεις σου και μια συνάντηση που είχες προγραμματίσει, δεν θα γίνει. Από την άλλη πλευρά όμως φαίνεται να αναζωπυρώνεται μια παλιά φιλία σου. Παράλληλα, με τον Ήλιο στον Υδροχόο καλείσαι να προχωρήσεις τα σχέδια σου κάτω από αντίξοες ή «παράδοξες» για τα δεδομένα σου συνθήκες, τελικά όμως οι αντιδράσεις από «δικούς σου» ανθρώπους είναι εκείνες που θα σε εκπλήξουν δυσάρεστα. Αντίθετα στις τάξεις των «ξένων» θα βρεις φανατικούς υποστηρικτές! Επιπλέον είναι πιθανό να προβείς σε αλλαγές στην εξωτερική σου εμφάνιση.

Δίδυμοι
Γενικά: Ο Ερμής στους Ιχθύς σε καλεί να «κρατήσεις» τους τύπους και να ακολουθήσεις την δεοντολογία στην δουλειά σου, αφού πολλά θα κριθούν από αυτό. Αν πάλι προκύψει ένα τεχνικό θέμα ή μια γραφειοκρατική εμπλοκή, ξέμπλεξε το «κουβάρι» με υπομονή. Παράλληλα, ο Ήλιος στον Υδροχόο τονίζει τα πνευματικά σου ενδιαφέροντα και οι συνθήκες είναι κατάλληλες για να επικοινωνήσεις τις ιδέες ή το έργο σου σε νέα «μετερίζια», ιδίως σε σχέση με το εξωτερικό ή με άτομα που κατέχουν ειδικές γνώσεις στο αντικείμενό τους. Επιπλέον μπορεί να κάνεις ένα ταξίδι εκτός προγράμματος.

Καρκίνος 
Γενικά: Ο Ερμής στους Ιχθύς σε καλεί να «ξεσκονίσεις» τις γνώσεις και τις τεχνικές σου, τόσο σε καθημερινά ζητήματα, όσο και στην δουλειά σου, ώστε να βγεις «ασπροπρόσωπος/η». Ίσως βέβαια να προκύψουν και… μπελάδες εξ αιτίας προβλημάτων, που απαιτούν ειδικές γνώσεις τις οποίες δεν διαθέτεις. Παράλληλα, ο Ήλιος στον Υδροχόο σε ωθεί να αποκτήσεις κάτι που στην παρούσα φάση θα μπορούσε να θεωρηθεί και ως «πολυτέλεια», ίσως όμως να είναι και αυτό που χρειάζεσαι για να νοιώσεις καλύτερα. Σε κάθε περίπτωση πάντως στα οικονομικά σου θα υπάρξουν εκπλήξεις.

Λέων
Γενικά: Ο Ερμής στους Ιχθύς δεν… επιτρέπει αφηρημάδες, αντίθετα σε καλεί να σκεφτείς και να εφαρμόσεις λειτουργικές λύσεις στα οικονομικά σου, ξεκινώντας από την καταγραφή εσόδων-εξόδων. Κι αν τυχόν «πελαγώσεις» με λεπτομέρειες δεν έχεις παρά να απευθυνθείς σε έναν ειδικό σύμβουλο ή φοροτεχνικό. Παράλληλα, με τον Ήλιο απέναντί σου καλείσαι να αφήσεις τα «σίγουρα» και να τολμήσεις με νέες επιλογές, αφού ανεξάρτητα από τα όποια «προγνωστικά», τελικά είναι εκείνες που θα απελευθερώσουν το δημιουργικό «ψώνιο» σου. Εξ άλλου μια «συντηρητική» επιλογή δεν έχει καμία τύχη

Παρθένος
Γενικά: Ο Ερμής απέναντί σου, σου συνιστά να επιμείνεις περισσότερο σε σχέση με τους όρους μια συμφωνίας ή συνεργασίας, αφού αν δεν προσέξεις τα «ψιλά γράμματα», θα έχεις πρόβλημα. Μπορεί ωστόσο κάποιες εξελίξεις να «κολλήσουν» εξ αιτίας της επιμονής άλλων σε αυτό. Παράλληλα, ο Ήλιος στον Υδροχόο σου φέρνει αλλαγές στα εργασιακά σου κι είναι πιθανό να αλλάξεις για πόστο στην δουλειά σου, ενώ σε ζητήματα που άπτονται της διατροφής και της ψυχικής-σωματικής σου ευεξίας καλείσαι να υιοθετήσεις πρωτοποριακές εφαρμογές ή απλά να αλλάξεις ρότα.

Ζυγός
Γενικά: Ο Ερμής στους Ιχθύς σε καλεί να ασχοληθείς με λεπτομερείς εργασίες, ενδέχεται όμως να «τα βρεις μπαστούνια» με κάποιες δυσλειτουργίες κι αναγκαστικά θα καταφύγεις στους ειδικούς ή –έστω- στις εναλλακτικές λύσεις που διαθέτεις στο «συρτάρι» σου. Παράλληλα, ο Ήλιος στον Υδροχόο σου φέρνει «extreme» καταστάσεις με αγαπημένα σου πρόσωπα και κάποια στιγμή μπορεί να βρεθείς σε αμηχανία, συνάμα όμως έλκει και άτομα που διακρίνονται για το ελεύθερο πνεύμα τους και τα οποία θα σε βοηθήσουν να ξεκολλήσεις κι εσύ από στερεότυπα και παρωχημένες αντιλήψεις.

Σκορπιός
Γενικά: Ο Ερμής στους Ιχθύς σε θέλει λειτουργικό/η και πιο χρήσιμο/η στις σχέσεις σου με αγαπημένα πρόσωπα, αφού πέρα από τις… αγάπες και τα λουλούδια, υπάρχουν πρακτικά ζητήματα και συμφέροντα που καθορίζουν την εξέλιξή τους. Παράλληλα, ο Ήλιος στον Υδροχόο σε ωθεί να ανανεώσεις τον χώρο σου, κάτι που μπορεί να συνδυαστεί και με την έλευση φίλων αλλά και ενός… μάλλον απρόσκλητου επισκέπτη. Μπορεί ωστόσο να αιφνιδιαστείς από τις επιλογές ενός «δικού σου» ανθρώπου, ενώ στα περιουσιακά σου αναμένονται εκπλήξεις και απρόοπτα.

Τοξότης
Γενικά: Ο Ερμής στους Ιχθύς σε καλεί να κάνεις πιο λειτουργικό τον χώρο σου αλλά και να βρεις ρεαλιστικές λύσεις σε οικογενειακά ή περιουσιακά ζητήματα. Υπάρχουν ωστόσο και οι ειδικοί, που γνωρίζουν καλύτερα κάποια πράγματα κι αν «κολλήσεις» κάπου δεν έχεις παρά να απευθυνθείς σε αυτούς. Παράλληλα, ο Ήλιος στον Υδροχόο σε καλεί να μην προγραμματίσεις τις κινήσεις σου, αφού θα προκύψουν απρόοπτα, που θα αλλάξουν τις προτεραιότητές σου. Επιπλέον, δεν αποκλείεται να ξεκινήσεις ένα ειδικό πρόγραμμα σπουδών ή να κάνεις ένα έκτακτο ταξίδι, ενώ φαίνεται να αιφνιδιάζεσαι από μια είδηση.

Αιγόκερως
Γενικά: Ο Ερμής στους Ιχθύς σε ωθεί να διευθετήσεις μια σειρά από πρακτικά ζητήματα και δυσλειτουργίες στον εξοπλισμό σου κι αν δεν… ξέρεις από αυτά, δεν έχεις παρά να απευθυνθείς στα κατάλληλα πρόσωπα. Αναμένονται ακόμη καθυστερήσεις και μπλοκαρίσματα στις επαφές και τις μετακινήσεις σου. Παράλληλα, με τον Ήλιο στον Υδροχόο καλείσαι να αξιοποιήσεις νέες οικονομικές προοπτικές και δυνατότητες, αφήνοντας κατά μέρος τις συνήθεις επιλογές σου. Επιπλέον είναι πιθανό να αποκτήσεις κάτι σπάνιο ή «προχωρημένο», αφού σήμερα προέχει το… πρεστίζ σου κι όχι τόσο η κάλυψη βασικών αναγκών.

Υδροχόος
Γενικά: Ο Ερμής στους Ιχθύς φέρνει μια στασιμότητα στις οικονομικές υποθέσεις σου, οπότε κι εσύ οφείλεις να υπολογίσεις και τον «ξενοδόχο», για να μην βρεθείς σε δύσκολη θέση. Από την άλλη πλευρά βέβαια, η σταδιακή ρύθμιση εκκρεμών υποθέσεων θα βγάλει από πάνω σου ένα βάρος, έστω κι αν αρχικά ταλαιπωρηθείς. Παράλληλα, ο Ήλιος στο ζώδιο σου, σε θέλει… διαφορετικό/η και πρωτοπόρο στις επιλογές σου και σε καλεί να κάνεις μια νέα αρχή, στην ζωή αλλά και τις σχέσεις σου, κάτι που μπορεί να συνοδευτεί από την απεμπλοκή σου από πρόσωπα ή καταστάσεις που δεν σε αντιπροσωπεύουν πια.

Ιχθύες
Γενικά: Ο Ερμής στο ζώδιο σου σε καλεί να γίνεις πιο πρακτικός/η, αφήνοντας κατά μέρος τα «ήξεις-αφήξεις». Επιπλέον μπορεί να ακυρωθεί ένα ραντεβού σου, ίσως μάλιστα να σου τεθεί κι ένα δισεπίλυτο ζήτημα –κάτι σαν σπαζοκεφαλιά- που θα σε «κολλήσει», μέχρι τουλάχιστον να βρεθεί λύση. Παράλληλα, ο Ήλιος στον Υδροχόο σου φέρνει παράξενα όνειρα αλλά και μια σειρά αποκαλύψεων για πρόσωπα και καταστάσεις, που μπορεί να αφορούν τόσο στα προσωπικά σου, όσο και στην δουλειά σου. Ίσως μάλιστα σου λυθούν πολλές απορίες για το παρασκήνιο μιας υπόθεσης, έστω κι αν πάθεις μια μικρή… ταραχή!


astrology.gr