MY KTEO

Σάββατο 7 Αυγούστου 2021

Τι λένε τα άστρα για σήμερα;


Κριός
Γενικά: Η Σελήνη στους Διδύμους σε κάνει να πιστεύεις ότι όλα είναι ωραία και καλά, ίσως μάλιστα να «ταξιδέψεις» με την δύναμη της φαντασίας σου, όσον αφορά όμως σε πρακτικά ζητήματα όμως, το πιθανότερο είναι να μην υλοποιηθεί τίποτε! Επιπλέον, τσέκαρε έγγραφα και συμβάσεις, αφού «παίζει» να έχουν σοβαρά κενά. Παράλληλα το εξάγωνο Ήλιου-Ποσειδώνα σε κάνει να νοιώθεις πλήρης με το… τίποτα κι έχοντας μια δοτική διάθεση είναι πιθανό να μοιραστείς το περίσσευμά σου με όποιον/α στο ζητήσει, Ίσως πάλι να επωφεληθείς από άδηλες συναλλαγές, μην αποπειραθείς ωστόσο να επενδύσεις χρήματα.

Ταύρος
Γενικά: Η Σελήνη στους Διδύμους σε κάνει να πιστεύεις ότι όλα είναι ωραία και καλά, ίσως μάλιστα να «ταξιδέψεις» με την δύναμη της φαντασίας σου, όσον αφορά όμως σε πρακτικά ζητήματα όμως, το πιθανότερο είναι να μην υλοποιηθεί τίποτε! Επιπλέον, τσέκαρε έγγραφα και συμβάσεις, αφού «παίζει» να έχουν σοβαρά κενά. Παράλληλα το εξάγωνο Ήλιου-Ποσειδώνα σε κάνει να νοιώθεις πλήρης με το… τίποτα κι έχοντας μια δοτική διάθεση είναι πιθανό να μοιραστείς το περίσσευμά σου με όποιον/α στο ζητήσει, Ίσως πάλι να επωφεληθείς από άδηλες συναλλαγές, μην αποπειραθείς ωστόσο να επενδύσεις χρήματα.

Δίδυμοι
Γενικά: Η Σελήνη στο ζώδιό σου σε φέρνει κοντά σε πρόσωπα ή καταστάσεις που αγγίζουν τις ευαίσθητες χορδές σου και δεν έχεις παρά να ζήσεις το όνειρο, που μπορεί να γίνει και… θαύμα! Επιπλέον η δημιουργική έμπνευσή σου κορυφώνεται, με συνέπεια να εισπράξεις πολλά μπράβο μπορείς όμως κι εσύ να εμψυχώσεις κόσμο που βρίσκεται σε δύσκολη θέση. Παράλληλα, το εξάγωνο Ήλιου-Ποσειδώνα λειτουργεί ως βάλσαμο στην ψυχή σου, ενώ είναι πιθανό να εκστασιαστείς από ένα θέαμα ή ακρόαμα αλλά και να «απογειωθείς» από μια προοπτική, έστω κι αν οι πιθανότητες να την ζήσεις είναι περίπου ανύπαρκτες!

Καρκίνος 
Γενικά: Η Σελήνη στους Διδύμους σε βοηθά να χαλαρώσεις, να ονειρευτείς και να απολαύσεις υπηρεσίες σωματικής ή ψυχικής ευεξίας, ενώ όπως λέει ένα παλιό γνωμικό “φαντάσου την ευτυχία και θα έρθει να σε συναντήσει” Στον... πραγματικό κόσμο όμως, ίσως χρειαστεί να καταπολεμήσεις παράσιτα και μύκητες. Παράλληλα, το εξάγωνο Ήλιου-Ποσειδώνα σε κάνει πιο οραματιστή, φέρνοντας σε κοντά σε πρόσωπα ή φορείς, που δείχνουν να ανταποκρίνονται στα πιστεύω σου και... δικαιούσαι να θεωρείς ότι ο κόσμος μπορεί να γίνει καλύτερος, περί εμπιστοσύνης ωστόσο… ουδείς λόγος να γίνεται!

Λέων
Γενικά: Η Σελήνη στους Διδύμους συνηγορεί στο να αφεθείς για λίγο στα όνειρά σου και να πιστέψεις στο καλύτερο ακόμη κι αν μέσα σου ξέρεις ότι έχει ελάχιστες πιθανότητες να εκπληρωθεί. Επιπλέον καλείσαι να προσφέρεις στους συνανθρώπους σου, χωρίς όμως αυτό να σημαίνει πως θα πρέπει να γίνεις πολύ «εκμεταλλεύσιμος/η». Μπορείς βέβαια κι εσύ να πεις ένα ψέμα για να μείνουν όλοι/ες… ευχαριστημένοι/ες! Παράλληλα, το εξάγωνο Ήλιου-Ποσειδώνα συνηγορεί σε ελπιδοφόρες διεργασίες στην καριέρα σου, με την αλληλεγγύη να προΐσταται, να θυμάσαι όμως ότι οι υποσχέσεις απέχουν πολύ από την υλοποίησή τους.

Παρθένος
Γενικά: Η Σελήνη στους Διδύμους σε βοηθά να αποκρύψεις κάθε «ενοχλητική» λεπτομέρεια και σε κάνει να φαίνεσαι κάτι πολύ περισσότερο από αυτό που είσαι, συμβάλλοντας στην συντήρηση ή δημιουργία του προσωπικού σου «μύθου». Επιπλέον, τα καλλιτεχνικά δρώμενα διεκδικούν μεγάλο μέρος του χρόνου σου και… καλά κάνουν, αφού στις υπόλοιπες δράσεις σου το πιθανότερο είναι να «περιφέρεσαι ασκόπως»! Παράλληλα, το εξάγωνο Ήλιου-Ποσειδώνα διανθίζει την καθημερινότητά σου με «ευτυχείς συγκυρίες», τα όσα γίνονται όμως, μόνον σαν εμψυχωτικά μπορεί να εκληφθούν.

Ζυγός
Γενικά: Η Σελήνη στους Διδύμους βγάζει στην επιφάνεια τον καλλιτέχνη που ζει μέσα σου, προσφέροντάς σου πολλές όμορφες και αισθαντικές στιγμές. Ωστόσο σε πρακτικά ζητήματα θα υπάρξουν λάθη κι αστοχίες, ενώ και το ψέμα... πάει σύννεφο, γι’ αυτό μείνε στα θεάματα, τα ακροάματα και τα διαβάσματα, που σε «ταξιδεύουν» σε έναν ιδανικό κόσμο. Παράλληλα, το εξάγωνο Ήλιου-Ποσειδώνα σε κάνει λιγότερο εξαρτημένο/η από τα υλικά αγαθά και δεν αποκλείεται να χαρίσεις κάτι, ίσως όμως να λάβεις κι εσύ ένα δώρο που θα σε συγκινήσει. Από την άλλη πλευρά, αν κινηθείς με τους κανόνες της αγοράς, απλά θα... χάσεις!

Σκορπιός
Γενικά: Με την Σελήνη στους Διδύμους μπορείς μεν να κάνεις όσα… όνειρα ευμάρειας θες, στην πράξη όμως είναι ασύμφορο να προβείς σε μια σημαντική αγορά ή επένδυση, που διέπεται από τους κλασικούς νόμους της αγοράς, αφού παραμονεύει η... απάτη!. Μπορείς ωστόσο να προσφέρεις όπου έχουν την ανάγκη σου.. Παράλληλα, το εξάγωνο Ήλιου-Ποσειδώνα συμβάλλει στην δημιουργία ενός «ιδανικού» κλίματος στις σχέσεις και τις συνεργασίες σου, είναι όμως… ζήτημα αν έστω και μια από αυτές μπορεί να «σταθεί» στον πραγματικό κόσμο, ίσως μάλιστα να διαπιστώσεις ότι κάποιος/α σε «παίζει» για να επωφεληθεί.

Τοξότης
Γενικά: Η Σελήνη απέναντί σου προσδίδει στις σχέσεις και τις συνεργασίες σου έναν μη ρεαλιστικό χαρακτήρα, ίσως μάλιστα σε κάποιες περιπτώσεις να σου αποκρύψουν μια ενοχλητική πραγματικότητα, μπορείς όμως κι εσύ να ελιχθείς αναλόγως, κάνοντας πως… δεν είδες και δεν άκουσες, προκειμένου να μην χαλάσεις το καλό κλίμα. Επιπλέον, η ημέρα προσφέρεται για να απολαύσεις θεάματα ή ακροάματα, κάνοντας ένα ψυχαγωγικό διάλειμμα. Παράλληλα, με το εξάγωνο Ήλιου-Ποσειδώνα, σίγουρα σε συμφέρει να απέχεις από ευθύνες και καθήκοντα, φορτίζοντας τις «μπαταρίες» σου κοντά στην φύση!

Αιγόκερως
Γενικά: Με την Σελήνη στους Διδύμους να κινείται στην σφαίρα της… δημιουργικής ουτοπίας, δεν έχεις παρά να προσυπογράψεις σε όλα εκείνα που υπαγορεύουν η διαίσθηση και τα όνειρά σου, αφήνοντας στο περιθώριο τον ρεαλισμό σου. Εξ άλλου μην νομίζεις ότι θα καταφέρεις και κάτι, αν προσπαθήσεις, στον... βρόντο θα πάνε όλα! Σε συμφέρει λοιπόν να κοιμηθείς για να έρθεις «στα ίσα σου», παρά να τρέχεις και να αγχώνεσαι! Παράλληλα με το εξάγωνο Ήλιου-Ποσειδώνα θα ειπωθούν πράγματα θα σε κάνουν να νοιώσεις καλύτερα αλλά μην τα πιστέψεις κιόλας, πολύ περισσότερο που περιβάλλεσαι από... ψεύτες!

Υδροχόος
Γενικά: Η Σελήνη στους Διδύμους σε φέρνει ακόμη πιο κοντά στην ευτυχία και πραγματικά δεν υπάρχει κανένας λόγος να χαλάσεις αυτήν την αίσθηση με ενστάσεις της λογικής σου, αφού η πίστη σου στο καλύτερο είναι κι εκείνη που θα το υλοποιήσει. Επιπλέον, μπορείς να εντρυφήσεις στα καλλιτεχνικά αλλά και να δώσεις χαρά σε άτομα που περνούν δύσκολα. Παράλληλα, με το εξάγωνο Ήλιου-Ποσειδώνα καλείσαι να εξωραΐσεις τον χώρο σου. ωστόσο, η ημέρα δεν προσφέρεται για να ρυθμίσεις περιουσιακά ζητήματα, ούτε για να ανοίξεις το σπίτι σου σε κόσμο που... μπορεί να έχει και πονηρά σχέδια!

Ιχθύες
Γενικά: Η Σελήνη στους Διδύμους σε καλεί να αφήσεις πίσω σου όλα εκείνα που σε «ρίχνουν», ψυχολογικά ίσως μάλιστα να βρεθείς σε ένα «ατμοσφαιρικό» περιβάλλον που θα σε «φτιάξει». Σε κάθε περίπτωση όμως υπάρχει σοβαρό ζήτημα εμπιστοσύνης κι έχε τον νου σου σε άτομα που εκμεταλλεύονται την καλοσύνη σου. Παράλληλα, με το εξάγωνο Ήλιου-Ποσειδώνα είναι πιθανό να χαλαρώσεις με θεάματα ή ακροάματα, ή να εντρυφήσεις σε φιλοσοφικά και μεταφυσικά θέματα, όσον αφορά όμως στα πιο πρακτικά ζητήματα, μόνον διά των... ευχών μπορεί να έρθουν τα επιθυμητά αποτελέσματα!


astrology.gr