Evia Top: Τι λένε τα άστρα για σήμερα;

ΚΤΕΟ ΒΑΡΔΑΚΩΣΤΑΣ

Τρίτη, 4 Μαΐου 2021

Τι λένε τα άστρα για σήμερα;


Κριός
Γενικά: Οι συνθήκες είναι κατάλληλες για να διευρύνεις την κοινωνική δράση και παρουσία σου, με μόνη προϋπόθεση το να μην «χαθείς» σε πολλαπλές επιλογές που βρίσκονται στην διάθεσή σου. Επιπλέον, η Σελήνη στον Υδροχόο σε φέρνει κοντά σε άτομα ή κύκλους που έχουν τον τρόπο και τα μέσα για να σε προωθήσουν ή να σε απαλλάξουν από βάσανα που σε ταλαιπωρούν, ενώ δεν θα λείψουν και οι παροχές ή τα δώρα. Παράλληλα, με την Δήμητρα στο ζώδιό σου έχεις όλα τα φόντα για να διακριθείς, πολύ περισσότερο αν η δράση και το έργο σου απευθύνονται στο κοινό.

Ταύρος
Γενικά: Οι προοπτικές για τα επαγγελματικά σου αλλά και οτιδήποτε άλλο θεωρείς ως σπουδαίο και σημαντικό για σένα, είναι θετικές κι αν ενδιαφέρεσαι για ένα νέο ξεκίνημα, με την Σελήνη στον Υδροχόο θα έχεις σίγουρα μια μοναδική ευκαιρία για να το υλοποιήσεις, πιθανότατα μάλιστα και με την συνδρομή ενός ισχυρού προσώπου ή κάποιων άλλων που διαθέτουν τα μέσα. Μπορείς βέβαια απλά να απολαύσεις τις ανέσεις και τις ευκολίες που σου προσφέρονται, χωρίς περαιτέρω βλέψεις. Παράλληλα, με την Δήμητρα στον Κριό θα ωφεληθείς από μια μυστική συμφωνία ή συνεργασία.

Δίδυμοι
Γενικά: Η Σελήνη στον Υδροχόο δίνει έναν εξαιρετικά αισιόδοξο τόνο στην ζωή σου, φέρνοντας περισσότερα χαμόγελα και διασκεδαστικές καταστάσεις. Επιπλέον μια είδηση που παίρνεις ανεβάζει την ψυχολογία σου στα ύψη, ενώ ευνοούνται τα ταξίδια κι οι εκδρομές, οπότε ευκαιρίας δοθείσης μην διστάσεις να… ξεπορτίσεις! Ίσως πάλι να αποκτήσεις ένα «προχώ» μέσον που αναβαθμίζει τις επικοινωνιακές δυνατότητές σου. Παράλληλα, η Δήμητρα στον Κριό σου γνωρίζει «σημαίνοντα» πρόσωπα, ενώ «παίζει» και η επιτυχημένη ενεργοποίησή σου στα κοινά, με τον κόσμο να είναι στο πλευρό σου.

Καρκίνος 
Γενικά: Η Σελήνη στον Υδροχόο σηματοδοτεί έξτρα παροχές και έσοδα, που με την σειρά τους θα σου επιτρέψουν να προβείς σε αγορές, καλύπτοντας ποικίλες ανάγκες κι επειδή με την τύχη που έχεις όλα είναι θέμα διαχείρισης, πρόσεξε απλά μην σπαταλήσεις τα χρήματά σου ή δανειστείς χωρίς πραγματικά να το χρειάζεσαι. Επιπλέον, ευνοείσαι στα τυχερά παιχνίδια. Παράλληλα, η Δήμητρα στον Κριό κάνει τα… πάντα για να σε βγάλει στον αφρό και φρόντισε να είναι για τους σωστούς λόγους! Σε κάθε περίπτωση πάντως μπορείς να επωφεληθείς από την διασύνδεσή σου με «υψηλά κλιμάκια»

Λέων
Γενικά: Το σύμπαν σε καλεί να τολμήσεις εκεί που μέχρι χθες δίσταζες ή πίστευες ότι δεν θα τα καταφέρεις, αφού η τύχη είναι με το μέρος σου, κάτι που σήμερα θα διαπιστώσεις να συμβαίνει τόσο στα μεγάλα όσο και τα μικρότερα ζητήματα που σε απασχολούν. Επιπλέον, η Σελήνη στον Υδροχόο ευνοεί τόσο την κοινωνική ζωή, όσο και τις συνεργασίες σου κι αν σου γίνει μια πρόταση μην διστάσεις να την αποδεχθείς. Παράλληλα, με την Δήμητρα στον Κριό οι απόψεις και το έργο σου γίνονται… viral, ενώ μπορεί να σου λυθούν τα χέρια ύστερα από μια ευνοϊκή εξέλιξη νομικής φύσης ή μια επίσημη πιστοποίηση.

Παρθένος
Γενικά: Η Σελήνη στον Υδροχόο σηματοδοτεί θετικές εξελίξεις στα εργασιακά σου, απαλλάσσοντάς σε από άγχη και σκοτούρες, αφού πολλά πράγματα θα γίνουν ευκολότερα από όσο υπολόγιζες, ίσως μάλιστα να σε εξυπηρετήσουν άλλοι. Επιπλέον, αν προβληματίζεσαι για ένα θέμα υγείας, θα έχεις τις βοήθειες ή την περίθαλψη που χρειάζεσαι και μάλιστα σε… πρωτοποριακό στυλ! Παράλληλα, με την Δήμητρα στον Κριό τα οικονομικά σου παίρνουν κι αυτά την ανιούσα, είτε πρόκειται για μια απ’ ευθείας εισροή στην… τσέπη σου, είτε για μια ρύθμιση που σε απελευθερώνει.

Ζυγός
Γενικά: Η Σελήνη στον Υδροχόο σου προσφέρει πολλές και νέες ευκαιρίες στην προσωπική σου ζωή, η οποία μετατρέπεται σε πεδίο χαράς και διασκέδασης, αρκεί βέβαια κι εσύ να μην τα παίρνεις όλα στα σοβαρά. Αν μάλιστα «προκαλέσεις» την τύχη σου, θα έχεις σπουδαία αποτελέσματα. Επιπλέον, μπορεί να μυηθείς σε νέα ενδιαφέροντα ή χόμπι, ενώ είναι πιθανό να πάρεις μια μεγάλη χαρά από αγαπημένο σου πρόσωπο. Παράλληλα, η Δήμητρα απέναντί σου κάνει ότι το καλύτερο για να δικτυωθείς και να αναδειχθείς μέσα από συνεργασίες ή βοήθειες από πρόσωπα που έχουν τον τρόπο και τα μέσα.

Σκορπιός
Γενικά: Η Σελήνη στον Υδροχόο ευνοεί ζητήματα σχετικά με το σπίτι ή την οικογένειά σου, αρκεί βέβαια κι εσύ να αξιοποιήσεις τις ευκαιρίες που σου προσφέρονται, αφήνοντας στο περιθώριο τις… εμμονές σου! Επιπλέον, μπορεί να υπάρξει μια θετική εξέλιξη στα περιουσιακά σου ή σχετικά με μια μίσθωση, ενώ «παίζει» και να εμπλουτίσεις τον χώρο σου με νέα αποκτήματα! Παράλληλα, η Δήμητρα στον Κριό συνηγορεί στην επέκταση των επαγγελματικών δραστηριοτήτων σου, ίσως μάλιστα να κάνεις μια επίσημη και ελπιδοφόρα αρχή, έχοντας την στήριξη κι ενός «σημαίνοντα» παράγοντα.

Τοξότης
Γενικά: Η Σελήνη στον Υδροχόο μπορεί να σου φέρει… κι άλλες συσκευές ή αξεσουάρ που απλουστεύουν την καθημερινότητά σου, ενώ είναι πιθανό να σου προκύψει ένα ταξίδι ή να λάβεις μια ευχάριστη είδηση. Περί ησυχίας βέβαια… ουδείς λόγος να γίνεται, εξ άλλου με τους περιορισμούς που έχουν προηγηθεί σου έχουν λείψει τα… πανηγύρια! Αν πάλι εξακολουθείς να έχεις προβλήματα, ένας συγγενής σου θα σε απαλλάξει από αυτά. Παράλληλα, η Δήμητρα στον Κριό σε βοηθά να αναδείξεις το έργο σου, μέσα από μια συνεργασία ή ομαδική προσπάθεια, ενώ σηματοδοτεί και την διάκριση ενός αγαπημένου σου προσώπου.

Αιγόκερως
Γενικά: Η Σελήνη στον Υδροχόο τείνει να αλλάξει προς το καλύτερο τα οικονομικό καθεστώς σου κάτι που θα σε κάνει να νοιώσεις ασφαλής και θα σου δώσει την δυνατότητα να αποκτήσεις αγαθά που ξεχωρίζουν για το στυλ ή για την… φίρμα τους!. Επιπλέον, αν δοκιμάσεις την τύχη σου, μπορεί να εκπλαγείς ευχάριστα, ενώ και μια «αιρετική» επιλογή θα αποδειχθεί πολύ αποδοτική. Παράλληλα, η Δήμητρα στον Κριό συνηγορεί σε μια επίσημη ρύθμιση ή πιστοποίηση σε σχέση με την ακίνητη περιουσία σου, ενώ προσφέρεται και για μια αλλαγή σπιτιού, που θα αναβαθμίσει την ποιότητα της ζωής σου.

Υδροχόος
Γενικά: Με την Σελήνη στο ζώδιό σου, γίνεσαι το πρόσωπο της ημέρας και θα βρεις πολλές αφορμές για να εκφραστείς και να συγκεντρώσεις το θετικό ενδιαφέρον των άλλων επάνω σου, ίσως μάλιστα να υπάρξει και μια πολύ τυχερή εξέλιξη στην ζωή σου. Και μην το… ζορίζεις, από πλευράς σου το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να είσαι ο εαυτός σου και να μην διστάσεις να εισηγηθείς τις «τρέλες» σου. Παράλληλα, η Δήμητρα στον Κριό υποστηρίζει κάθε προσπάθεια σου που απευθύνεται στο κοινό, ενώ μπορεί να λάβεις μια πιστοποίηση ή να κάνεις τα χαρτιά σου για μια υπόθεση.

Ιχθύες
Γενικά: Με την Σελήνη στον Υδροχόο μπορείς βάσιμα να ελπίζεις σε μια κρυφή βοήθεια ή προστασία, ενώ στα εργασιακά σου θα δεις κάποια πράγματα να εξελίσσονται υπέρ σου, χωρίς να προσπαθήσεις για αυτό. Ενδέχεται βέβαια να γίνουν και κάποιες παρασκηνιακές ενέργειες που θα δημιουργήσουν πολύ κακό για το τίποτα. Παράλληλα, η Δήμητρα στον Κριό συνηγορεί στην αύξηση του εισοδήματός σου, κάτι που με την σειρά του θα σου επιτρέψει να καλύψεις ανάγκες και επιθυμίες. Ίσως πάλι να πετύχεις μια συμφέρουσα ρύθμιση ή να επωφεληθείς από μια συμφωνία-συνεργασία.


astrology.gr