MY KTEO

Πέμπτη 11 Νοεμβρίου 2021

Τι λένε τα άστρα για σήμερα;


Κριός
Γενικά: Η Σελήνη στον Υδροχόο συνηγορεί σε ζυμώσεις με φίλους/ες-ομοϊδεάτες αλλά και αντιφρονούντες, με όλα τα αποτελέσματα να είναι ανοικτά, ωστόσο η ποικιλία και οι εναλλαγές μάλλον θα σου αρέσουν, αφού θα σου δώσουν λαβή για να πεις και να κάνεις τα... δικά σου! Αυτό ωστόσο που μπορεί να... μην σου αρέσει και τόσο είναι το παραγόμενο προϊόν του τετραγώνου ανάμεσα στον Άρη και τον Κρόνο, αφού βάζει φραγμούς στα θέλω σου και ιδιαίτερα στα οικονομικά. Επιπλέον, να θυμάσαι ότι ενεργειακά βρίσκεσαι στο ναδίρ και μια λάθος κίνηση αρκεί για να βρεθείς... ξάπλα ή/και μπαταρισμένος/η!

Ταύρος
Γενικά: Η Σελήνη στον Υδροχόο σου δίνει πρωταγωνιστικό ρόλο στις εξελίξεις, θα χρειαστεί ωστόσο να επιδείξεις ιδιαίτερη ευελιξία, αφού πριν τα θετικά και τα... τυχερά που θα σου προκύψουν, αναμένονται αλλαγές και... παραλογισμοί που θα σε αποσυντονίσουν! Παράλληλα, με το τετράγωνο Άρη-Κρόνου είναι πολύ... εύκολο να υπάρξει μια έντονη διαφωνία με συνεργάτη ή έναν δικό σου άνθρωπο κι αν ο καθένας ταμπουρωθεί στις θέσεις του, θα βγείτε και οι δύο χαμένοι, οπότε αναζήτησε τρόπους για να γεφυρωθεί η απόσταση. Αν πάλι συνάψεις μια νέα συμφωνία, να ξέρεις ότι κάποια στιγμή θα... φάτε τα μουστάκια σας!

Δίδυμοι
Γενικά: Η Σελήνη στον Υδροχόο αναμένεται να πολλαπλασιάσει τις επαφές και τις μετακινήσεις σου, όχι όμως πάντα κάτω από τους καλύτερους όρους, ίσως μάλιστα σε πρώτη φάση να υπάρξουν ενοχλητικά απρόοπτα ή/και ένα... προβληματικό συναπάντημα με όργανα του νόμου και της τάξης. Η συνέχεια ωστόσο θα σε ανταμείψει, οπότε μην... πτοείσαι! Παράλληλα, με το τετράγωνο Άρη-Κρόνου είναι σκόπιμο να επιβραδύνεις τους ρυθμούς σου, όσο κι αν οι απαιτήσεις της δουλειάς συνηγορούν στο αντίθετο κι αν σου προκύψει μια σύγκρουση ή διαφωνία για το ποιός/α θα κάνει τι,, αντιμετώπισε την όλη κατάσταση συμβιβαστικά.

Καρκίνος 
Γενικά: Με την Σελήνη στον Υδροχόο είναι πιθανό να υπάρξει μια οικονομική αβεβαιότητα, με τα έξοδα σε πρώτη φάση να πολλαπλασιάζονται, τελικά όμως έχοντας... νου και γνώση μπορείς να μετριάσεις τις αρνητικές συνέπειες, περιμένοντας την ευκαιρία σου για να ανακάμψεις και σε αυτό θα παίξει πρωταγωνιστικό ρόλο η καλή σου τύχη. Παράλληλα, το τετράγωνο Άρη-Κρόνου δημιουργεί τις προϋποθέσεις για μια ανησυχητική εξέλιξη ή/και μια αντιπαράθεση με έναν δικό σου άνθρωπο, επειδή όμως άμεση λύση δεν πρόκειται να βρεθεί, δες τι μπορείς να κάνεις για να βοηθήσεις, λειτουργώντας πρακτικά και πυροσβεστικά.

Λέων
Γενικά: Η Σελήνη απέναντί σου στρέφει το ενδιαφέρον σου στις σχέσεις και τις συνεργασίες σου, όπου αρχικά μπορεί να προκύψουν αντιφάσεις και αντιγνωμίες κι επειδή τίποτε δεν γίνεται με το ζόρι, προσπέρασε τις και περίμενε την ευκαιρία σου για μια νέα, όσο και γόνιμη συμμαχία. Όσο για το ποιός/α ευθύνεται, δεν είναι της παρούσης και μην φας την ώρα σου σε ένα παιχνίδι ανταλλαγής κατηγοριών. Επιπλέον, με το τετράγωνο Άρη-Κρόνου μπορεί να διαταραχθεί η οικογενειακή σου γαλήνη, ίσως μάλιστα να αναστατωθείς από ένα επείγον περιστατικό ή μια αυθαιρεσία σε βάρος σου, κάτι όμως, που μπορεί να γίνει η αφορμή για να οριστούν με μεγαλύτερη σαφήνεια τα δικαιώματα και οι υποχρεώσεις του καθένα.

Παρθένος
Γενικά: Η Σελήνη στον Υδροχόο συνηγορεί στο να επικεντρωθείς σε θέματα υγείας, είτε δικά σου, είτε ενός προσώπου που σε ενδιαφέρει και τα καλά νέα είναι ότι παρότι αρχικά θα ανησυχήσεις πολύ, η συνέχεια θα σε ανακουφίσει. Επιπλέον στα εργασιακά σου θα υπάρξουν και κάποιες δύσκολες στιγμές, που όμως η επιτυχής αντιμετώπιση τους θα σου δώσει... πόντους! Παράλληλα, με το τετράγωνο Άρη-Κρόνου καλείσαι να δράσεις συμβιβαστικά απέναντι σε... ενοχλητικούς τύπους που δεν παίρνουν εύκολα από λόγια, ίσως όμως να σου προκύψει κι ένα τεχνικό πρόβλημα ή μια ζημιά που θα σε αναγκάσει να κόψεις... ταχύτητα!

Ζυγός
Γενικά: Με την Σελήνη στον Υδροχόο θα υπάρξει μια διαδοχή καλών και κακών στιγμών στην ζωή σου, με την ανατροπή των δεδομένων να είναι σε κάθε περίπτωση ο... κοινός παρονομαστής! Επιπλέον βέβαια μπορεί να συμμετάσχεις σε δρώμενα που δεν γίνονται κάθε μέρα. Παράλληλα, με το τετράγωνο Άρη-Κρόνου θα χρειαστεί να διεκδικήσεις το δίκιο σου απέναντι σε κάποιον/α που επιχειρεί να σε... ρίξει οικονομικά, ίσως μάλιστα να προκύψει μια σύγκρουση συμφερόντων με ένα αγαπημένο σου πρόσωπο, αν όμως δεις ότι δεν βγαίνει άκρη επίλεξε την οδό του συμβιβασμού. Καλό είναι επίσης να αποφύγεις τις σημαντικές αγορές.

Σκορπιός
Γενικά: Η Σελήνη στον Υδροχόο στρέφει την προσοχή σου σε ζητήματα σχετικά με το σπίτι και την οικογένειά σου, όπου προς στιγμή μπορεί να επικρατήσουν καταστάσεις έξω από τον έλεγχο σου κι εδώ το ζητούμενο είναι να αντιδράσεις με ψυχραιμία, αφού μια... έκρηξη από την πλευρά σου μπορεί να φέρει τα πράγματα σε σημείο από το οποίο δεν υπάρχει επιστροφή! Παράλληλα, με το τετράγωνο Άρη-Κρόνου η προσπάθεια σου να ανταποκριθείς σε μια πρόκληση θα σε εξαντλήσει σωματικά και ψυχικά, χωρίς μάλιστα να έχεις το επιδιωκόμενο αποτέλεσμα, οπότε... κάνε αύριο αυτό που μπορείς να αναβάλεις σήμερα!

Τοξότης
Γενικά: Η Σελήνη στον Υδροχόο συνηγορεί σε επαφές και συζητήσεις, που θα ανανεώσουν τον κύκλο των ενδιαφερόντων σου δεν θα λείψουν ωστόσο και κάποιες... περίεργες αντιδράσεις, που δεν συνάδουν με την λογική! Επιπλέον μια μετακίνηση σου θα εξελιχθεί με απρόσμενο τρόπο. Παράλληλα, με το τετράγωνο Άρη-Κρόνου ενδέχεται να διαπιστώσεις ότι παίζονται παιχνίδια πίσω από την πλάτη σου, ίσως μάλιστα να πέσεις σε... τοίχο, αν όμως έχεις εσύ κάτι να κρύψεις ή έχεις παρανομήσει, μάλλον έφτασε η... ώρα της κρίσης! Επιπλέον, η ενέργεια σου είναι πεσμένη κι... εύκολα μπορεί να σου συμβεί ένα ατύχημα.

Αιγόκερως
Γενικά: Η Σελήνη στον Υδροχόο προδιαθέτει σε οικονομικά σκαμπανεβάσματα κι όσο πιθανό είναι να αποκτήσεις πράγματα που θα σε κάνουν να νιώσεις... περήφανος/η, άλλο τόσο είναι να ανατραπεί κάποιο σχέδιο σου, εξ αιτίας απρόβλεπτων εξελίξεων! Παράλληλα, το τετράγωνο Άρη-Κρόνου συνηγορεί σε εντάσεις με φίλους/ες ή γνωστούς/ες, που αυθαιρετούν σε βάρος σου, όσο δίκιο κι αν έχεις όμως προσπάθησε να έρθεις και στην δική τους θέση αποδίδοντας... τα του Καίσαρος τω Καίσαρι και τα του Θεού, τω Θεώ! Σε κάθε περίπτωση πάντως, μην μπλέξεις τα προσωπικά με τα οικονομικά σου, αφού μπορεί να χάσεις και χρήματα και φίλους.

Υδροχόος
Γενικά: Η Σελήνη στο ζώδιό σου σε κάνει στόχο των συμπαντικών δυνάμεων αλλά και φορέα των πιο γόνιμων και δημιουργικών τάσεων τους κι αυτή η διττή επιρροή προδιαθέτει σε μια ημέρα με προκλήσεις ή/και προβλήματα, που μπορεί να έχουν αίσια κατάληξη αν επιστρατεύσεις τον καλό εαυτό σου. Θα υπάρξουν βέβαια και διακυμάνσεις στην ψυχολογία σου κι εδώ είναι που καλείσαι να συνθέσεις την λογική με το συναίσθημα σου. Παράλληλα, με το τετράγωνο Άρη-Κρόνου θα πρέπει να μάθεις να σταματάς ή/και να κάνεις και τους συμβιβασμούς σου, ιδιαίτερα σε περιπτώσεις όπου θα βρεις... κόντρα άνεμο!

Ιχθύες
Γενικά: Η Σελήνη στον Υδροχόο σου δίνει την ευκαιρία να απομονωθείς ή/και να... κατεβάσεις ιδέες και εμπνεύσεις από την ανεξάντλητη συμπαντική δεξαμενή, συνάμα όμως καλείσαι να φροντίσεις για την σωματική και ψυχική σου ευεξία, επιλέγοντας ίσως κάτι νέο ή πρωτοποριακό. Παράλληλα βέβαια, με το τετράγωνο Άρη-Κρόνου η ζωή σου μπορεί να διαταραχθεί από μια νομική διαμάχη ή κάποιες αυθαιρεσίες συγγενών-γνωστών και σε μια τέτοια περίπτωση οφείλεις να αναζητήσεις μια συμβιβαστική φόρμουλα, αφού πλήρης συμφωνία αποκλείεται να υπάρξει. Επιπλέον, πρόσεξε για το ενδεχόμενο ενός ατυχήματος.


astrology.gr