MY KTEO

Σάββατο 15 Φεβρουαρίου 2020

George Clooney: H δήλωση που πυροδότησε τις φήμες χωρισμού του από την Amal Alamuddin

Μπορεί κάποτε να θεωρούνταν ένα από τα πιο αγαπημένα ζευγάρια της showbiz, ωστόσο τα δημοσιεύματα πλέον θέλουν τον George Clooney και την Amal Alamuddin να έχουν χωρίσει.
Τις φήμες του τέλους της σχέσης τους πυροδότησε ακόμη περισσότερο η αποκάλυψη του γοητευτικού ηθοποιού πως έχει να δει τα δίδυμα του περίπου 200 μέρες. "Ποιος πατέρας έχει να δει τα παιδιά του τόσο καιρό;" αναρωτιούνται τα media που πιστεύουν πως το ζευγάρι έχει τραβήξει χωριστούς δρόμους.

Σύμφωνα με τον ξένο Τύπο, ο George Clooney και η  Amal Alamuddin  έχουν εντελώς διαφορετικό τρόπο ζωής και οι υποχρεώσεις δυσκόλεψαν την κοινή τους πλεύση. Όσο για τα δίδυμα, αυτά προς το παρόν βρίσκονται με την μητέρα τους, μέχρι οι δυο τους να αποφασίσουν πώς θα  συνεχίσουν.

Αξίζει τέλος να αναφέρουμε πως και στο παρελθόν υπήρξαν έντονες φήμες χωρισμού, αλλά αυτή τη φορά ο ηθοποιός δεν δίστασε να μιλήσει ανοιχτά για την προσωπική του ζωή και μάλιστα λεπτομερώς σχετικά με την οικογένειά του. Αυτό ενδεχομένως σημαίνει πως θέλει να προετοιμάσει τα media για την αρνητική εξέλιξη του γάμου του και την ανακοίνωση του διαζυγίου του από την Amal.

MadameFigaro.gr