MY KTEO

Δευτέρα 10 Φεβρουαρίου 2020

Μάθετε τι κάνουν οι sexperts στο κρεβάτι

1 . «Αυτό που κάνω είναι τόσο απλό αλλά ταυτόχρονα τόσο σημαντικό. Φιλάω τον άνδρα μου κάθε μέρα πριν φύγει για τη δουλειά.
Οι έρευνες έχουν δείξει πως το φιλί αυτό αλλά και ένα φιλί πριν πάτε για ύπνο είναι πολύ καλό για τη
σχέση και μια καλή ευκαιρία να παραμείνεις συνδεδεμένος με το ταίρι σου ακόμα και αν δεν έχετε περισσότερο χρόνο», αποκαλύπτει η σεξολόγος Yvonne K. Fulbright, Ph.D.

2. «Έχω βρει τον καλύτερο τρόπο για να διατηρώ τη σεξουαλική μας ζωή δυνατή και είναι τα sex toys. Κάνουν το παιχνίδι πιο ενδιαφέρον και το ζευγάρι ανυπομονεί να δοκιμάσει νέα πράγματα, είτε αυτό είναι ένα νέο λιπαντικό ή ακόμα και έναν δονητή», αναφέρει η σεξολόγος Emily Morse, παρουσιάστρια του Sex with Emily.

3. «Η αυτοικανοποίηση είναι καλό πράγμα ακόμα και αν έχεις σύντροφο. Το να απολαμβάνεις το σεξ…solo…είναι καλό για την υγεία αλλά και τη διάθεσή σου», τονίζει η Joan Price, συγγραφέας του The Ultimate Guide to Sex After 50: How to Maintain–or Regain!–a Spicy, Satisfying Sex Life.

4. «Δημιουργήστε ένα περιβάλλον που είναι χωρίς άγχος και στρες και έχει όσο το δυνατόν πιο λίγες αποσπάσεις της προσοχής. Καθαρίζω, κλείνω την τηλεόραση, χαμηλώνω το κινητό, κλείνω τον υπολογιστή και γυρίζω το ρολόι ώστε να μην μπορώ να δω την ώρα. Αυτό βοηθάει στο να νιώσω καλά και να ελευθερωθεί ντοπαμίνη, που βοηθάει στο να νιώθω μεγαλύτερη ευχαρίστηση σε ό,τι και αν κάνω», αναφέρει η Ava Cadell, συγγραφέας του NeuroLoveology, the Power to Mindful Love and Sex.

5. «Μην επιγκεντρώνεστε πάντα στον οργασμό. Είναι μεγάλη πίεση να είσαι μια Θεά του σεξ στο κρεβάτι 24/7 ως σεξολόγος. Ο σύντροφός μου και εγώ καθόμαστε κάποιες φορές απλά αγκαλιά και κάνουμε ο ένας στον άλλον ένα ωραίο μασάζ. Δεν υπάρχει τίποτα πιο ζεστό και όμορφο από το να ακουμπάς τον σύντροφό σου παντού με διάφορους τρόπους. Φυσικά, αυτή η επαφή θα οδηγήσει συνήθως σε φανταστικό σεξ αλλά αυτές οι πράξεις είναι που θα σου μείνουν περισσότερο μετά», τονίζει η Megan Stubbs, γνωστή σεξολόγος και ειδική σε θέματα σχέσεων.

govastileto.gr