MY KTEO

Τρίτη 24 Μαρτίου 2020

Μήνυμα Παγώνη για την 25η Μαρτίου


Η επέτειος της Εθνικής Παλιγγενεσίας του 1821 και ο εορτασμός του Ευαγγελισμού της Θεοτόκου, βρίσκουν την Ελλάδα να δίνει δυο σύγχρονες μάχες.

Η πρώτη αφορά τις ασύμμετρες απειλές στα σύνορα και από την άλλη ένας άλλος εχθρός ύπουλος και αόρατος έχει περικυκλώσει την παγκόσμια υγεία και απειλεί την ελευθερία  μας.
           Η Εθνική Επέτειος της 25ης Μαρτίου είναι ημέρα υπερηφάνειας για το σθένος και τη δύναμη ψυχής που υπέδειξε ο Ελληνισμός. Μαζί με τη λαμπρή εορτή του Ευαγγελισμού της Θεοτόκου που ταυτίστηκε με την επανάσταση, η 25η Μαρτίου πρέπει να αποτελεί για εμάς μίμηση των αρετών των ηρωικών μορφών του 1821.

          Μπορεί να ακυρώθηκαν οι παρελάσεις και ο εορτασμός του Ευαγγελισμού της Θεοτόκου αλλά δεν ακυρώνουν την ιστορία και την περηφάνεια μας.
Μέσα από αυτήν την πρωτόγνωρη δοκιμασία τιμούμε αυτούς που αγωνίστηκαν και θυσιάστηκαν για μια ελεύθερη Ελλάδα, και τιμούμε την Παναγία μας προσβλέποντας στην βοήθεια της.

          Το μήνυμα "Ελευθερία ή Θάνατος", παραμένει επίκαιρο, μόνο που τούτες τις μέρες εξαρτάται από την Ατομική μας υπευθυνότητα απέναντι σε αυτά που επιβάλλει η σημερινή πραγματικότητα.
           Ο Ελληνικός λαός βρίσκεται στην πρώτη γραμμή και δίνει για ακόμη μια φορά αγώνα για μια αλλιώτικη απελευθέρωση.

"ΜΕΝΟΥΜΕ ΣΠΙΤΙ" και εξασφαλίζουμε την αυριανή ελευθερία μας.

Χρόνια Πολλά σε όλους!