MY KTEO

Σάββατο 7 Μαρτίου 2020

Στο ’90…

Με γκολ στο ’90 από την παράταξη του Δημάρχου Θανάση Μπουραντά, το Δημοτικό Συμβούλιο Δήμου Κύμης Αλιβερίου την περασμένη Τετάρτη, ψήφισε τελικά για εκπρόσωπο της στο Παρατηρητήριο Περιβάλλοντος στο Αλιβέρι,
την λειτουργία του οποίου χρηματοδοτεί η Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδος με την συμμετοχή και καθοδήγηση του «ΔΗΜΟΚΡΙΤΟΥ», τον δημοτικό σύμβουλο, Παναγιώτη Αναγνώστου με αναπληρώτρια την Σοφία Κόλλια Βότση. Προς στιγμή φάνηκε η παράταξη της συμπολίτευσης να χάνει την πλειοψηφία.

Γεγονός που έδωσε το δικαίωμα στον επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης να «κάνει παιχνίδι» και να προτείνει για εκπρόσωπο την Σοφία Κόλλια Βότση με αναπληρωτή όποιον πρότεινε ο Δήμαρχος. Όπως ήταν αναμενόμενο θύελλα αντιδράσεων ξεσηκώθηκε στην αίθουσα με τους περισσότερους από τη συμπολίτευση να κάνουν λόγο μεθόδευση και καπήλευση. Οι δυο λευκές ψήφοι όμως της Αλεξάνδρας Θαλασσινού και του Κωνσταντίνου Κέκη έφεραν τελικά ισοψηφία. Με τη διπλή του ψήφο όμως ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Γιώργος Ζέρβας, έδωσε τη λύση και ανάσα ανακούφισης στην παράταξη του Θανάση Μπουραντά.