MY KTEO

Παρασκευή 6 Μαρτίου 2020

Παρουσίαση Παιδικού βιβλίου για τη Μυρτώ. «Η Νεραϊδό-Αμαζόνα, η Μυρτιά»


Ας βοηθήσουμε ακόμα ένα παιδί !   Ένα βιβλίο για τη Μυρτώ!
Ο Σύλλογος Ενεργών Πολιτών «Η Μέδουσα» σε συνεργασία με το Γυμνάσιο Ερέτριας, το Χαμόγελο του παιδιού, την ψυχολόγο κ.Έλλη Στάμου, & τη συγγραφέα του βιβλίου κ.Εύα Πετροπούλου
Λιανού
σας προσκαλούν στην παρουσίαση του βιβλίου «Η Νεραϊδό-Αμαζόνα, η Μυρτιά», την Κυριακή 8 Μαρτίου , στις 11 π.μ στη pizzeria Gema (Αρχαίου Θεάτρου 46 - Ερέτριας Ευβοίας)

“Η νεραϊδο-αμαζόνα η Μυρτιά” το βιβλίο της Εύας Πετροπούλου-Λιανού, με εικονογράφηση της Βιβής Μαρκάτου, είναι ένα παραμύθι βασισμένο στην αληθινή ιστορία της Μυρτώς Παπαδομιχελάκη, στον αγώνα που δίνει η ίδια και η οικογένειά της, περνώντας μηνύματα στα παιδιά για δύναμη, πείσμα και αγάπη που πρέπει να διέπει τις πράξεις μας.

Η Μυρτώ ήταν ένα παιδί. Ένα παιδί που έγινε ηρωίδα. Ένα παιδί που παλεύει για να ζήσει. Το καλοκαίρι του 2012 στην Πάρο, έπεσε θύμα μιας βάναυσης κακοποίησης.
Οι τραυματισμοί που υπέστη το κορίτσι, της προκάλεσαν μόνιμη αναπηρία. Η Μυρτώ όμως δεν το έβαλε κάτω και καθημερινά αγωνίζεται, παλεύει μα πάνω από όλα #ΖΕΙ.
Το βιβλίο είναι αφιερωμένο στην αγάπη, τη φιλία και την αλληλεγγύη.

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης θα πραγματοποιηθεί βιωματικό εργαστήρι θεατρικού παιχνιδιού για όλα τα παρευρισκόμενα παιδιά απο τη συγγραφέα του βιβλίου όπου θα φιλοτεχνήσουμε το Μενταγιόν της Καλοσύνης,  ενώ παράλληλα οι ενήλικες θα ενημερωθούν για το θέμα της κακοποίησης και παραμέλησης ανηλίκων από την ψυχολόγο του χαμόγελου του παιδιού κ. Έλλη Στάμου,

Την εκδήλωση θα πλαισιώσουν με τα τραγούδια τους οι Γιώργος & Εύα band μαζί με τον Άλκη Καραπάνο.

Το βιβλίο κοστίζει 10€
Αγοράζοντας ένα αντίτυπο, βοηθάμε τη Μυρτώ να συνεχίσει την καθημερινή της μάχη...για ζωή

Τα έσοδα πηγαίνουν εξ ολοκλήρου στη συνέχιση της θεραπείας αποκατάστασης της Μυρτώς και θα καλύψουν το ταξίδι της στη Ρωσία σε εξειδικευμένο κέντρο Αποκατάστασης.

Με αφορμή την παρουσίαση του Βιβλίου για την Μυρτώ, θα πραγματοποιηθεί στις 9/03 ομιλία για την κακοποίηση , στους μαθητές του Γυμνασίου Ερέτριας , απο την ψυχολόγο κ.Στάμου Έλλη,
μια πρωτοβουλία του συλλόγου ενεργών πολιτών η Μέδουσα σε αγαστή συνεργασία με τη διευθύντρια του Γυμνασίου κ. Άννας Καραμπατσόλη.

Με εκτίμηση
Σύλλογος Ενεργών Πολιτών "Η Μέδουσα"