MY KTEO

Πέμπτη 7 Οκτωβρίου 2021

Τι λένε τα άστρα για σήμερα;


Κριός
Γενικά: Ο Ήλιος στους Ιχθύς σε καλεί να φροντίσεις και για την υγεία ή την διατροφή σου, αποφεύγοντας οτιδήποτε στο οποίο έχεις μια αποδεδειγμένη ευαισθησία.
Επιπλέον, στο εργασιακό σου περιβάλλον κάποιος/α εκμεταλλεύεται την καλή προαίρεσή σου για να δρομολογήσει τα πράγματα όπως τον/την συμφέρουν και δίνοντας σου την εικόνα ότι όλα είναι οκ, εσύ όμως ψάξε το θέμα, για να μην πιαστείς… κορόιδο! Παράλληλα, ο Ερμής στον Υδροχόο θα σου φέρει νέους κι… αλλιώτικους φίλους, ενώ δεν αποκλείεται να συμμετάσχεις σε μια συλλογική προσπάθεια με ένα μάλλον εξεζητημένο αντικείμενο.

Ταύρος
Γενικά: Ο Ερμής στον Υδροχόο σου αλλάζει τα προγράμματα και κάνει τα εύκολα, δύσκολα. Επιπλέον, ένα ισχυρό πρόσωπο στο οποίο πόνταρες δείχνει αδιαφορία και τελικά θα δεις καλό από εκεί που δεν το περιμένεις! Παράλληλα, με τον Ήλιο στους Ιχθύς το ενδιαφέρον σου επικεντρώνεται σε φιλίες και ομάδες, το πιθανότερο όμως είναι να μην πάρεις τελικά αυτό που ζητάς, αφού δεν υπάρχει κάποιο συγκεκριμένο σχέδιο δράσης κι αν υπάρξει θα είναι… για τα πανηγύρια! Ακόμη ένα πρόσωπο που πιστεύεις και στηρίζεις, φαίνεται πως «σου κάνει νερά» ή δεν ανταποκρίνεται στις προσδοκίες σου, μην ξοδεύεσαι λοιπόν για αυτό.

Δίδυμοι
Γενικά: Ο Ήλιος στους Ιχθύς αναδεικνύει θέματα που σχετίζονται με την καριέρα σου ή ένα κοινωνικό εγχείρημά σου, ακόμη όμως κι αν εσύ έχεις «σώας τας φρένας» και δεν καλλιεργήσεις ουτοπικά σχέδια, μπορεί να «την πατήσεις» από τους άλλους και τις ανεδαφικές ιδέες τους, αφού ακόμη κι αν υπάρχουν καλές προθέσεις αποκλείεται να υλοποιηθούν. Παράλληλα, ο Ερμής στον Υδροχόο σου ανοίγει νέους πνευματικούς ορίζοντες, στα… απλά και καθημερινά ζητήματα όμως είναι πιθανό να υπάρξουν ανατροπές που θα σε αιφνιδιάσουν. Επιπλέον αναμένονται απροσδόκητες συναντήσεις, ίσως κι ένα έκτακτο ταξίδι

Καρκίνος 
Γενικά: Ο Ήλιος στους Ιχθύς σε ωθεί να διεκπεραιώσεις μια σειρά από ζητήματα της καθημερινότητά σου, φαίνεται όμως πως αλλιώς τα θες εσύ κι αλλιώς βγαίνουν. Επιπλέον, η ανάμιξη συγγενών και γνωστών στις υποθέσεις σου μόνον προβλήματα θα δημιουργήσει, αφού άλλα δηλώνονται κι άλλα γίνονται πίσω από την πλάτη σου, ενώ στις μετακινήσεις σου μπορεί να προκύψει το… χάος! Παράλληλα, με τον Ερμή στον Υδροχόο αναμένονται εκπλήξεις και απρόοπτα στα οικονομικά σου, όσο δε για τις αγορές σου, το κύριο μέλημά σου δεν είναι το να καλύψεις άμεσες ανάγκες σου αλλά να αποκτήσεις κάτι «εξεζητημένο».

Λέων
Γενικά: Ο Ερμής απέναντί σου, φέρνει νέα δεδομένα στις σχέσεις και τις συνεργασίες σου, ίσως μάλιστα να εκπλαγείς αρνητικά από την στάση ή τις επιλογές ενός «δικού σου» και θετικά από την συμπαράσταση ενός «ξένου». Παράλληλα, ο Ήλιος στους Ιχθύς αναδεικνύει οικονομικά θέματα, πέρα όμως από τις αναγκαίες πληρωμές, με την καταναλωτική «μανία» που απειλεί να σε κυριεύσει, ενδέχεται να καλύψεις «πλαστές» ανάγκες, ή να «πετάξεις» τα λεφτά σου από εδώ κι από εκεί, καλύτερα λοιπόν να τα χαρίσεις. Κι αν βέβαια κάποιος/α σου ζητήσει δανεικά, κάνε πως… δεν άκουσες!

Παρθένος
Γενικά: Ο Ήλιος απέναντι σου μπορεί να σε φέρει ενώπιον ενός «μπερδέματος» με πρωταγωνιστή έναν συνεργάτη ή κάποιο πρόσωπο του ευρύτερου περιβάλλοντός σου, που άλλα λέει, άλλα εννοεί και άλλα… πράττει! Επιπλέον, καλό είναι να μην εναποθέσεις τις ελπίδες σου σε μια σύμβαση ή συμφωνία, αφού δεν υπάρχουν τα εχέγγυα μιας αξιόπιστης λύσης. Παράλληλα, ο Ερμής στον Υδροχόο φέρνει ανατροπές ή έκτακτες καταστάσεις στα εργασιακά σου και από πλευράς σου θα πρέπει να είσαι… έτοιμος/η για κάθε ενδεχόμενο, «παίζει» μάλιστα κι ένα έκτακτο ταξίδι.

Ζυγός
Γενικά: Ο Ήλιος στους Ιχθύς μπορεί να αναδείξει ένα πρόβλημα στην υγεία σου, μην βιαστείς ωστόσο να υιοθετήσεις μια θεραπεία, αφού μπορεί να πρόκειται περί λάθους και τελικά τα πράγματα να γίνουν χειρότερα, λόγω της αγωγής. Επιπλέον, στα εργασιακά σου θα προκύψουν ασαφείς καταστάσεις και προκειμένου να βασανίζεσαι χωρίς να μπορείς να βρεις απαντήσεις, είναι προτιμότερο να… πας για τσάι! Παράλληλα, ο Ερμής στον Υδροχόο φέρνει νέες προκλήσεις και μακάρι να ανταποκρινόσουν με προθυμία σε αυτές αλλά το πιθανότερο είναι να περιέλθεις σε αμηχανία με τις «τρέλες» κάποιων!

Σκορπιός
Γενικά: Ο Ερμής στον Υδροχόο σε καλεί να προβείς σε αλλαγές στον χώρο σου, ίσως όμως να σου φέρει κι έκτακτες επισκέψεις, που θα σε… μουρλάνουν! Παράλληλα, ο Ήλιος στους Ιχθύς σε κάνει να πάρεις πιο «ζεστά» μια προσωπική σου υπόθεση, βασισμένος/η όμως σε λανθασμένα ή παραπλανητικά στοιχεία και τελικά άλλο νομίζεις και άλλα γίνονται. Όσο λοιπόν κι αν… υποψιαστείς την στάση ή τις επιλογές ενός «δικού σου» ανθρώπου, μην βιαστείς να βγάλεις συμπεράσματα. Θα ήταν μάλιστα πιο «υγιεινό» για όλους να επικεντρωθείς στις δημιουργικές εμπνεύσεις σου κι όχι στα προσωπικά σου.

Τοξότης
Γενικά: Ο Ήλιος στους Ιχθύς σε καλεί να επικεντρωθείς σε ζητήματα σχετικά με το σπίτι και το νοικοκυριό σου, εσύ όμως μην τον… ακούσεις, αφού οι προσπάθειές σου θα πάνε στράφι! Μόνον διακοσμητικές εργασίες επιτρέπονται και… μουσικοχορευτικά διαλείμματα! Επιπλέον, αν δεχθείς επισκέψεις, έχε τον νου σου για ενδεχόμενες «παρασπονδίες» και βέβαια μην βάλεις στον χώρο σου αγνώστους. Παράλληλα, ο Ερμής στον Υδροχόο σε ωθεί να πειραματιστείς, ενώ είναι πιθανό να κάνεις κι ένα έκτακτο ταξίδι. Όσο για τα προγράμματά σου, θα ανατραπούν από αστάθμητους παράγοντες.

Αιγόκερως
Γενικά: Με τον Ήλιο στους Ιχθύς μπορεί να προκύψουν «ανεξήγητα» τεχνικά προβλήματα ενώ οι συνεννοήσεις σου θα είναι δύσκολες, αφού άλλα λέγονται κι άλλα εννοούνται. Επιπλέον, ενδέχεται να χάσεις τον προσανατολισμό σου ή να εξαφανιστεί από προσώπου γης κάτι που σου είναι απαραίτητο, χαλάρωσε όμως και… απόλαυσε την απραξία σου! Όσο για το ψέμα «πάει σύννεφο». Παράλληλα, ο Ερμής στον Υδροχόο σου… επιβάλλει να προβείς σε έναν οικονομικό αιφνιδιασμό και να «χτυπήσεις» εκεί που δεν το περιμένει κανείς, αφού αν δεν το πράξεις, κινδυνεύεις να βρεθείς εσύ σε μια αντίστοιχη άβολη θέση!

Υδροχόος
Γενικά: Ο Ερμής στο ζώδιό σου σε οδηγεί σε… αιφνιδιασμούς και σε μια αλλαγή ρότας στις επιλογές σου, κάτι που σίγουρα θα εκπλήξει θετικά ή αρνητικά τους άλλους, ας μην σε έπαιρναν όμως ως «δεδομένο/η». Σημασία πάντως έχει ότι θα βρεις νέα ενδιαφέροντα που θα σε «εξιτάρουν». Παράλληλα, ο Ήλιος στους Ιχθύς σε καλεί να επικεντρωθείς στα οικονομικά σου, όχι τόσο για να κερδίσεις αλλά κυρίως για να αποτρέψεις εξελίξεις που θίγουν τα κεκτημένα σου, αφού κάθε συναλλαγή σου εμπερικλείει τον κίνδυνο μιας εξαπάτησης. Επιπλέον, μην αρχίσεις να ξοδεύεις «στα κουτουρού», ούτε βέβαια να κυνηγάς «Χίμαιρες».

Ιχθύες
Γενικά: Με τον Ήλιο στο ζώδιό σου αναμένεται να πάρεις πολλές και διαφορετικές πρωτοβουλίες, κινήσου όμως με βάση την διαίσθηση ή την έμπνευσή σου, αφού η λογική σου θα τα κάνει θάλασσα. Επιπλέον, αφήνεις στους άλλους μια πολύ μπερδεμένη αίσθηση για το τι πραγματικά θέλεις ή… δεν θέλεις, αυτό όμως σου επιτρέπει να παίζεις σε πολλά ταμπλό και να βγεις «από πάνω» ότι κι αν γίνει! Παράλληλα, ο Ερμής στον Υδροχόο σε παραπέμπει σε αλλαγές στο εργασιακό σου περιβάλλον, ίσως όμως και να αποκαλυφθεί ένα μυστικό που θα σε κάνει να πέσεις από τα σύννεφα»!


astrology.gr