MY KTEO

Σάββατο 21 Αυγούστου 2021

Τι λένε τα άστρα για σήμερα;

Κριός
Γενικά: Η Σελήνη στον Υδροχόο αλλάζει το τοπίο στις διαπροσωπικές σχέσεις σου, όχι όμως απαραίτητα στην επιθυμητή κατεύθυνση. Ίσως πάλι να γνωρίσεις κάποια «ιδιοφυΐα», που όμως έχει χτυπητές αδυναμίες ή να συμμετάσχεις σε κάτι συλλογικό, που θα είναι... θαύμα αν καταλήξει κάπου, με τις παλαβομάρες που θα προκύψουν! Παράλληλα, με τον Ποσειδώνα στον 12ο ηλιακό οίκο σου μπορεί να δεις ένα όνειρο με... νόημα, όσον αφορά όμως σε θέματα υγείας είναι πιθανό να σωματοποιηθούν κάποιες πιέσεις που δέχθηκες πρόσφατα και να σου προκύψουν... ανεξήγητα συμπτώματα! Όπως ήρθαν όμως, έτσι και θα φύγουν.

Ταύρος
Γενικά: Η Σελήνη στον Υδροχόο σου δίνει πρωταγωνιστικό ρόλο στις εξελίξεις, με όλα αυτά που συμβαίνουν όμως θα ήταν καλύτερα να... μην τον είχες και να άραζες σε μια γωνιά! Έλα όμως που το σύμπαν βάλθηκε να σε δοκιμάσει με αλλοπρόσαλλες καταστάσεις, που καταργούν κάθε έννοια λογικής, τόσο στην καριέρα σου, όσο και στο σπίτι σου... Παράλληλα, ο Ποσειδώνας στον 11ο ηλιακό οίκο σου σηματοδοτεί ασάφειες ή ακόμη και εξαπατήσεις από άτομα που σου εμφανίζονται ως φίλα προσκείμενα, μπορείς ωστόσο να μεσολαβήσεις ώστε να βρουν καταφύγιο κάποιοι κατατρεγμένοι.

Δίδυμοι
Γενικά: Η Σελήνη στον Υδροχόο μπορεί να σου φέρει μια είδηση ή ένα ταξίδι που θα σε «ξεσηκώσει», επειδή ωστόσο όλα θα αλλάξουν σύντομα, διατήρησε τις επιφυλάξεις σου και φέρσου προνοητικά. Επιπλέον, ένας γείτονας ή συγγενής σου φέρεται παράλογα. Όσο για τις πνευματικές αναζητήσεις σου θα διαπιστώσεις ότι η θεωρία απέχει πολύ από την πράξη. Παράλληλα, ο Ποσειδώνας στον 10 ηλιακό οίκο σου σηματοδοτεί την ακύρωση μιας «κορυφαίας» υπόθεσής σου, ενώ ένα ισχυρό άτομο σου υπόσχεται πράγματα που δεν θα γίνουν. Από την άλλη πλευρά όμως θα μπορέσεις να πείσεις για κάτι που… δεν είσαι!

Καρκίνος 
Γενικά: Η Σελήνη στον Υδροχόο φέρνει... αλλόκοτες καταστάσεις στα οικονομικά σου, με τους υπολογισμούς σου να πηγαίνουν... άπατοι, ενώ αν θεωρήσεις οτιδήποτε ως οριστικό, θα διαψευστείς πάραυτα! Καλό είναι λοιπόν να αποφύγεις σημαντικές αγορές ή επενδύσεις περιμένοντας να στρώσουν τα πράγματα. Παράλληλα, ο Ποσειδώνας στον 9ο ηλιακό οίκο σου σηματοδοτεί… πονηριές και ψέματα στο περιβάλλον σου κι είναι σκόπιμο και το να μην εμπιστευτείς κάποιον/α που σου τα εμφανίζει όλα «τέλεια», αφού μπορεί να υπάρχει και δόλος. Ταυτόχρονα βέβαια, σε ενθαρρύνει στις πνευματικές και φιλοσοφικές αναζητήσεις σου.

Λέων
Γενικά: Η Σελήνη απέναντί σου συνηγορεί σε μια αναθεώρηση σχέσεων και συνεργασιών, με τα δεδομένα ωστόσο να αλλάζουν διαρκώς κι εκεί που νομίζεις ότι κρατάς κάτι στα χέρια σου, να το χάνεις στα ξαφνικά. Επιπλέον μπορεί να γνωρίσεις πολύ ιδιαίτερα άτομα που όμως χαρακτηρίζονται από έντονες αντιφάσεις κι αν βγάλεις κάποια άκρη.... έλα να μας το πεις κι εμάς! Παράλληλα, ο Ποσειδώνας στον 8ο ηλιακό οίκο σου σηματοδοτεί μια αγαθοεργία, όσον αφορά όμως τις «κανονικές» οικονομικές συναλλαγές σου, κινδυνεύεις να πέσεις θύμα μιας απάτης! Μπορεί ακόμη να χαθούν χρήματα ή αντικείμενα αξίας.

Παρθένος
Γενικά: Με την Σελήνη στον Υδροχόο είναι πιθανό να προκύψουν έκτακτες εργασίες με ιδιαίτερες απαιτήσεις, που θα δυσκολέψουν ακόμη κι εσένα. Ίσως όμως να βγάλεις κι εσύ πολλές ιδιοτροπίες, δίνοντας την εντύπωση ότι δεν ικανοποιείσαι με κανένα αποτέλεσμα. Επιπλέον, μπορεί να προκύψει κάτι απρόβλεπτο στην υγεία σου, επειδή ωστόσο τα πράγματα θα αλλάξουν... πάλι, ας μην κάνεις σπασμωδικές ενέργειες. Παράλληλα, ο Ποσειδώνας σηματοδοτεί ψευδείς εντυπώσεις στις σχέσεις και τις συνεργασίες σου, συνάμα όμως απέναντί σου αναδεικνύει τις καλλιτεχνικές και πιο εκλεπτυσμένες τάσεις σου.

Ζυγός
Γενικά: Η Σελήνη στον Υδροχόο συνηγορεί σε σπάνιες όσο και αψυχολόγητες καταστάσεις στις διαπροσωπικές σχέσεις σου κι επειδή ο «κοινός νους» είναι σε... διακοπές, αν πάρεις τα πράγματα πολύ στα σοβαρά δεν το γλιτώνεις το σκοτσέζικο ντους! Σε δημιουργικό επίπεδο πάντως μπορείς να πετύχεις μια σύνθεση αντίθετων τάσεων. Παράλληλα, στον χώρο της εργασίας σου, αναμένονται ακυρώσεις δράσεων, ενώ μπορεί να ξεγελαστείς από κάποιον «επιτήδειο». Επιπλέον, με τον Ποσειδώνα στον 6ο ηλιακό οίκο σου μπορεί να ταλαιπωρηθείς από μια λανθασμένη διάγνωση, γι' αυτό πάρε και μια γνώμη παραπάνω.

Σκορπιός
Γενικά: Με την Σελήνη στον Υδροχόο, κάθε έννοια οικογενειακής γαλήνης... παύει να υφίσταται και μέχρι να αποκατασταθούν οι ισορροπίες το καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι να απέχεις από τις εξελίξεις για να μην πάθεις κάποια κρίση που θα κάνει τα πράγματα χειρότερα. Επιπλέον στην καριέρα σου την ίδια στιγμή που θα επιτυγχάνεις ένα στόχο σου, κάποιος άλλος θα σου... ξεγλιστράει μέσα από τα χέρια σου! Παράλληλα, ο Ποσειδώνας στον 5ο ηλιακό οίκο σου αναβαθμίζει την δημιουργική έμπνευσή σου, σηματοδοτεί ωστόσο και... πονηριές στις διαπροσωπικές σχέσεις σου, μην αρχίσεις όμως να πλάθεις σενάρια που δεν ισχύουν!

Τοξότης
Γενικά: Με την Σελήνη στον Υδροχόο, θα σου δοθούν οι αφορμές για να εξέλθεις και να έρθεις σε επαφή με κόσμο, με τις αντιδράσεις των γύρω σου όμως να κινούνται στα άκρα, είτε προς έναν άκαμπτο δογματισμό, είτε προς μια άκρατη ελευθεριότητα. Επιπλέον, μην πας ταξίδι, αφού μπορεί να σου συμβούν όλα τα «κουλά»! Παράλληλα, ο Ποσειδώνας στον 4ο ηλιακό οίκο σου σηματοδοτεί μια αισθητική αναβάθμιση στο σπίτι ή το γραφείο σου, ωστόσο, η ημέρα δεν προσφέρεται για περιουσιακές ρυθμίσεις, ενώ πρόσεξε για πιθανές διαρροές αλλά και αυτούς/ες, που άλλον σκοπό δηλώνουν και για άλλον ήρθαν!

Αιγόκερως
Γενικά: Η Σελήνη στον Υδροχόο καταργεί με... ένα νόμο αρχές και λογικές της οικονομίας και μέχρι να επανέλθουν τα πράγματα σε μια νορμάλ φάση, δεν έχει νόημα να προσπαθείς να τα συμμαζέψεις, νομίζοντας ότι θα καταφέρεις κάτι. Περιόρισε λοιπόν τις ενέργειες και τις αντιδράσεις σου κι αν σου προκύψουν έκτακτα έξοδα, μην βιαστείς να... πληρώσεις, αφού τα δεδομένα θα αλλάξουν σύντομα! Παράλληλα, με τον Ποσειδώνα στον 3ο ηλιακό οίκο σου δεν θες και πολύ για να πιστέψεις πράγματα που δεν ισχύουν ή να υπολογίσεις λάθος. Επιπλέον είναι πιθανόν να χάσεις χρήσιμα έγγραφα, αρχεία ή αντικείμενα.

Υδροχόος
Γενικά: Με την Σελήνη στο ζώδιό σου, οι καταστάσεις στην ζωή σου οδηγούνται στα άκρα κι αν κάποια απόρριψη που θα εισπράξεις θα σε κάνει να σοβαρευτείς, σύντομα θα «το ρίξεις στην τρελή», αφήνοντας... άναυδους τους γύρω σου. Το να ασχοληθείς με τους εξωγήινους πάντως είναι μια... κάποια λύση!.Παράλληλα, ο Ποσειδώνας στον 2ο ηλιακό οίκο σου σηματοδοτεί μια «πολλά υποσχόμενη» οικονομική προοπτική αλλά στην καλύτερη περίπτωση δεν θα «σου κάτσει», ενώ στην χειρότερη θα πέσεις θύμα εξαπάτησης. Μπορεί ωστόσο να χαρίσεις ή να σου χαρίσουν κάτι, αφού ιδιοκτησιακό καθεστώς... δεν υφίσταται!

Ιχθύες
Γενικά: Με την Σελήνη στον Υδροχόο να... μην ξέρει που πατεί και που βαδίζει, η ψυχική σου κατάσταση είναι κι αυτή «επί ξύλου κρεμάμενη», ίσως μάλιστα να περάσεις και μια μικρή κρίση πανικού ή... απροσδιοριστίας! Περιοριστικοί όροι μπορεί να σου τεθούν και εξ αιτίας ενός απροσδόκητου θέματος υγείας. Όσο για τα όνειρά σου, ακόμη και ο Φρόιντ θα... έσκιζε τα διπλώματα του! Παράλληλα, με τον Ποσειδώνα στο ζώδιο σου έχεις την τάση να παρατήσεις δουλειές κι υπευθυνότητες για να «αποδράσεις», μέσα από δραστηριότητες, που σε χαλαρώνουν, υπάρχει όμως τεράστια διαφορά μεταξύ ενός διαλογισμού και της χρήσης… ουσιών!


astrology.gr