MY KTEO

Κυριακή 29 Αυγούστου 2021

Τι λένε τα άστρα για σήμερα;

Κριός
Γενικά: Με την Σελήνη στους Διδύμους, η ημέρα σου επιφυλάσσει ποικίλες επαφές μετακινήσεις και συζητήσεις, χωρίς ωστόσο να διασφαλίζεται η συνέπεια σε σχέση με όσα ωραία λέγονται και τελικά… δεν γίνονται! Παράλληλα και το τετράγωνο Αφροδίτης-Άρη σε ωθεί να γίνεις πιο κοινωνικός/η αλλά αν προσδοκάς ήρεμες καταστάσεις, η πραγματικότητα θα σε διαψεύσει, αφού σε αυτήν την φάση είτε θα είσαι εσύ που διεκδικείς «φανατικά» κάποιον/α, είτε θα γίνεις «το αντικείμενο του πόθου», εν μέσω συναισθηματικών ή/και οικονομικών διεκδικήσεων και ανταγωνισμών.

Ταύρος
Γενικά: Το τετράγωνο Αφροδίτης-Άρη θα σου δώσει το κίνητρο για να διακριθείς και να… μπεις στο μάτι των ανταγωνιστών σου, ανεξάρτητα με το ότι θα υπάρξουν εντάσεις-ζήλειες, που αυτήν την περίοδο απλά… είναι στο πρόγραμμα! Πρόσεξε μόνον μήπως πέσεις εσύ «χαμηλά» πιστεύοντας ότι πάνε να σου πάρουν την μπουκιά απ’ το στόμα! Παράλληλα, με την Σελήνη στους Διδύμους έχεις την τάση να κάνεις αγορές, που δεν είναι κατ’ ανάγκη σημαντικές, συμβάλλουν ωστόσο στο να νοιώσεις πιο πλήρης. Από την άλλη πλευρά κάποιος/α φαίνεται να κάνει σχέδια με τα… δικά σου λεφτά αλλά μην του/της κάνεις το χατίρι!

Δίδυμοι
Γενικά: Η Σελήνη στο ζώδιό σου αναδεικνύει το επικοινωνιακό σου «δαιμόνιο» και πέρα από τις έξυπνες λύσεις που θα βρεις για τον εαυτό σου, αναμένεται να «τουμπάρεις» πολλούς/ες με τα «κόλπα» σου. Το θέμα ωστόσο δεν είναι μόνον οι κερδισμένες εντυπώσεις αλλά το τι θα γίνει στην πράξη, όταν τα πράγματα θα αρχίσουν να… σοβαρεύουν! Παράλληλα, το τετράγωνο Αφροδίτης-Άρη παραπέμπει σε επαφές, μετακινήσεις και… κρυφά ραντεβού, πρόσεξε όμως μήπως πέσεις θύμα μιας αντιζηλίας. Επιπλέον η ανάγκη σου να «ξεδώσεις» μπορεί εύκολα να σε οδηγήσει σε καταχρήσεις.

Καρκίνος 
Γενικά: Η Σελήνη στους Διδύμους συνηγορεί στο να μάθεις ενδιαφέροντα ή… αδιάφορα κουτσομπολιά, μπορεί όμως να αποκαλυφθούν και κάποια δικά σου μυστικά, με συνέπεια να βρεθείς σε αμηχανία. Ίσως πάλι να δεις ένα όνειρο που θα σε βάλει σε σκέψεις. Παράλληλα, το τετράγωνο Αφροδίτης-Άρη επηρεάζει τα οικονομικά σου και μπορεί να φέρει τόσο «τρελά» έξοδα, αν έρθεις στο «τσακίρ κέφι», όσο και διακριτά οφέλη από κάποιον/α που «σε πάει». Επιπλέον, ένας φίλος ή μια φίλη φαίνεται να έχει μεγάλο… καημό, ίσως όμως αυτό να αφορά και την μεταξύ σας σχέση!

Λέων
Γενικά: Η Σελήνη στους Διδύμους καταπολεμά την «κλεισούρα» του lockdown με νέες γνωριμίες, έστω κι αν ένα μέρος τους απαρτίζεται από άτομα που στερούνται ουσίας και είναι όλο λόγια κι… εξυπνάδες! Παράλληλα βέβαια, το τετράγωνο Αφροδίτης-Άρη σε ωθεί να ζήσεις την κάθε στιγμή, κάτι που μπορεί… εύκολα να συνοδευτεί από αντιζηλίες και ανταγωνισμούς, ιδιαίτερα αν υπάρξει και κάποιο άλλο πρόσωπο που απευθύνεται στους ίδιους «υπηκόους»! Ίσως πάλι να «σου την πέσει» και κάποιος/α, νομίζοντας ότι μπαίνεις στα «χωράφια» του/της, είτε σε προσωπικό, είτε σε επαγγελματικό θέμα.

Παρθένος
Γενικά: Η Σελήνη στους Διδύμους ανοίγει «πόρτες» στην καριέρα σου ή σε σχέση με ένα σημαντικό εγχείρημά σου, μένει ωστόσο το να καταφέρεις να συνεννοηθείς και με κάποια άτομα που «ειδικεύονται» στο… άρπα-κόλλα! Παράλληλα, με το τετράγωνο Αφροδίτης-Άρη, είτε στον χώρο της εργασίας σου, είτε και κατά την διάρκεια των εξόδων-μετακινήσεών σου θα προκύψουν πάθη και ανταγωνισμοί, που κάποιες φορές θα λειτουργήσουν υπέρ σου, κάποιες άλλες όμως όχι, Επιπλέον, στο συγγενικό σου περιβάλλον ή/και στην γειτονιά σου τα πράγματα μπορεί να φτάσουν στα άκρα, λόγω μιας αντιζηλίας.

Ζυγός
Γενικά: Η Σελήνη στους Διδύμους σε παροτρύνει να ξανοιχτείς στον έξω κόσμο κι αν δεν μπορέσεις να το κάνεις διά ζώσης, υπάρχει πάντα και το διαδίκτυο με τα… περίεργά του, καλό είναι όμως να μην αποσπάσαι διαρκώς με διάφορα, αφού η μέρα σου θα περάσει, χωρίς να σου μείνει κάτι ουσιαστικό. Παράλληλα, το τετράγωνο Αφροδίτης-Άρη συνηγορεί σε ένα ζωηρό όσο και ανταγωνιστικό κλίμα κι εδώ το θέμα είναι αν και για πόσο θα καταφέρεις να «ελιχθείς» ανάμεσα σε πρόσωπα που το καθένα σε διεκδικεί για λογαριασμό του. Επιπλέον αναμένεται να… ξοδευτεί πολύ χρήμα χάριν εντυπωσιασμού!

Σκορπιός
Γενικά: Η Σελήνη στους Διδύμους σου προσφέρει έξυπνες λύσεις σε σχέση με αγορές αλλά και την διαχείριση των οικονομικών σου, ίσως μάλιστα να καλύψεις κάποιες από τις επιθυμίες σου, μέσω των άλλων, με ένα μικρό δάνειο ή την ανταλλαγή υπηρεσιών-αγαθών. Παράλληλα βέβαια, το τετράγωνο Αφροδίτης-Άρη προσδίδει νέο ενδιαφέρον στην ζωή σου με ζωηρές προσωπικές ή οικογενειακές στιγμές αλλά και μια ενδεχόμενη εκδήλωση… παθών στον χώρο σου ή κάπου αλλού, αν φιλοξενηθείς! Επιπλέον, ένα ζήτημα δημιουργεί ισχυρές συμμαχίες αλλά και σφοδρές αντιπαλότητες.

Τοξότης
Γενικά: Με την Σελήνη απέναντί σου θα βρεις τρόπο να «ξεγελάσεις» την δίψα σου για επικοινωνία, όσον αφορά όμως στις σχέσεις και τις συνεργασίες σου, τα «συμφωνηθέντα» θα… ξεχαστούν, πριν αλέκτωρ λαλήσει τρις! Παράλληλα, το τετράγωνο Αφροδίτης-Άρη σε… τραβάει απ’ το μανίκι για να εξέλθεις, φαίνεται όμως να παρασύρεσαι από το θυμικό σου και να κάνεις πράγματα που δεν συνηθίζεις, έχοντας ένα μάλλον ερωτικό κίνητρο! Με ανάλογο… ενθουσιασμό θα διαχειριστείς κι ένα εργασιακό σου ζήτημα, ίσως όμως και να δεχθείς ένα έντονο φλερτ κατά την άσκηση των καθηκόντων σου.

Αιγόκερως
Γενικά: Η Σελήνη στους Διδύμους σηματοδοτεί εξελίξεις στα εργασιακά σου και ανεξάρτητα με το ότι λέγονται περισσότερα από εκείνα που μπορούν να γίνουν, είναι πιθανό τελικά να βρεθείς σε πλεονεκτική θέση. Επιπλέον όμως φρόντισε και για την υγεία-διατροφή σου. Παράλληλα, το τετράγωνο Αφροδίτης-Άρη δημιουργεί νέα δεδομένα στα οικονομικά αλλά και τις σχέσεις σου με αγαπημένα σου πρόσωπα, με τις εξελίξεις να είναι αμφίσημες, αφού όσο πιθανό είναι να καρπωθείς την συμπάθεια που τρέφει κάποιος/α προς το πρόσωπό σου, άλλο τόσο είναι να «τα δώσεις όλα», μένοντας «ταπί»!

Υδροχόος
Γενικά: Με την Σελήνη στους Διδύμους η προσωπική σου ζωή αποκτά πιο παιχνιδιάρικα χαρακτηριστικά, κάτι που θα σε βοηθήσει να διασκεδάσεις, αρκεί να μην το… τερματίσεις αφού το τετράγωνο Αφροδίτης-Άρη συνηγορεί σε έναν έντονο τρόπο ζωής, που σίγουρα θα σε κάνει να νοιώσεις πιο «ζωντανός/η», ίσως όμως να σε κάνει να «εξοκοίλεις»! Επιπλέον, μπορεί να προκύψουν ανταγωνισμοί και ζήλειες, είτε στο σπίτι και την οικογένειά σου, είτε στις σχέσεις σου, με το πάθος σε κάθε περίπτωση να… περισσεύει! Ίσως πάλι να φανατιστείς από κάτι που θα υποπέσει στην αντίληψή σου.

Ιχθύες
Γενικά: Με την Σελήνη στους Διδύμους αναμένεται να υπάρξει μια κινητικότητα στο σπίτι ή/και την οικογένειά σου, ίσως μάλιστα να δεχθείς κάποιες επισκέψεις ή να μεταβείς εσύ σε έναν άλλο χώρο. Όλα αυτά πάντως είναι προσωρινά κι αν… ζαλιστείς από τα πολλά πέρα-δώθε, δεν έχεις παρά να καταφύγεις στον… κόσμο σου! Παράλληλα, με το τετράγωνο Αφροδίτης-Άρη, οι ρυθμοί στην καθημερινότητά σου εντείνονται, ίσως όμως να ξεσπάσει μια «θύελλα» στο συγγενικό ή το ευρύτερο περιβάλλον σου, με την αντιζηλία να έχει τον πρώτο λόγο! Επιπλέον, καλό είναι να σταματήσεις να ξεσπάς… τρώγοντας ότι να ‘ναι!


astrology.gr