MY KTEO

Παρασκευή 8 Οκτωβρίου 2021

Τι λένε τα άστρα για σήμερα;


Κριός
Γενικά: Με την Σελήνη στον Σκορπιό μπορεί να χάσεις τον μπούσουλα ως προς το τι δίνεις και τι παίρνεις, ίσως μάλιστα να παρασυρθείς και σε καταναλωτικές υπερβολές, μένοντας εν τέλει... ανικανοποίητος/η! Ίσως πάλι να περάσεις από την διαδικασία ενός... σκοτσέζικου ντους σε μια επένδυση που θα κάνεις. Παράλληλα, η ημέρα δεν προσφέρεται για ψυχαγωγικές εξόδους ή/και ταξίδια, αφού δεν θα περάσεις καλά, ίσως όμως χρειαστεί να μετακινηθείς λόγω μιας υποχρέωσης. Επιπλέον, ένα πρόσωπο του περιβάλλοντος σου φαίνεται να αντιμετωπίζει θέματα, μπροστά στα οποία δεν γίνεται να αδιαφορήσεις.

Ταύρος
Γενικά: Η Σελήνη απέναντί σου σε βάζει να ζυγίσεις τα υπέρ και τα κατά μιας σχέσης ή συνεργασίας, χωρίς ωστόσο να βγάλεις άκρη τελικά. Κι αν οι άλλοι σε ταλαιπωρούν με τα θέματα τους, το καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι το να... μην μπλέξεις! Παράλληλα, οφείλεις να είσαι πολύ προσεκτικός στις αγορές σου, αφού μπορεί να φορτωθείς με σκάρτα ή ελαττωματικά προϊόντα. Επιπλέον, μπορεί να σου ζητηθεί μια οικονομική συνδρομή, που είναι δύσκολο να αρνηθείς. Αντίθετα όμως μπορείς να επωφεληθείς από μια πώληση ή την αξιοποίηση πόρων ή/και υλικών που είχες την προνοητικότητα να φυλάξεις..

Δίδυμοι
Γενικά: Με την Σελήνη στον Σκορπιό σε περιμένουν αρκετές έξτρα εργασίες, χωρίς όμως να είναι εξασφαλισμένο κάποιο συγκεκριμένο αποτέλεσμα, ίσα-ίσα που οι καταστάσεις θα έρχονται... τούμπα διαρκώς! Ίσως πάλι να σε απασχολήσουν θέματα σωματικής και ψυχικής ευεξίας. Παράλληλα, καλείσαι να συμβουλέψεις άλλους για το πως θα αντιμετωπίσουν μια δύσκολη φάση στην ζωή τους, αν όμως επιχειρήσεις κάποιο προσωπικό ή κοινωνικό άνοιγμα, είτε θα απογοητευθείς από τα αποτελέσματα, είτε θα πέσεις πάνω σε προβληματικές περιπτώσεις. Επιπλέον, η ημέρα δεν προσφέρεται για συνεργασίες.

Καρκίνος 
Γενικά: Με την Σελήνη στον Σκορπιό να λειτουργεί πότε στερητικά και πότε ανατρεπτικά, αν αρχίσεις να παίρνεις τα πράγματα πολύν στα σοβαρά, η ψυχολογία σου μπορεί να γίνει... κουρέλι! Αν πάλι έχεις παιδιά, αντιμετώπισε όσο πιο ψύχραιμα μπορείς τις αντιφάσεις και τα ξεσπάσματα τους. Παράλληλα, η ημέρα θα αποδειχθεί περισσότερο κουραστική από όσο υπολόγιζες, με κάποιες εργασίες να κολλάνε, ίσως όμως να φορτωθείς και με καθήκοντα άλλων. Επιπλέον, ένα θέμα υγείας μπορεί να σου χαλάσει την διάθεση, αφορμής δοθείσης όμως μπορείς να ξεκινήσεις μια δίαιτα ή/και να περιορίσεις συνήθειες που σε βλάπτουν.

Λέων
Γενικά: Η Σελήνη στον Σκορπιό ανακινεί οικογενειακές υποθέσεις, που όμως έχουν αρκετές μεταβλητές και θα πρέπει να περιμένεις μέχρι να... κατακαθίσει ο κουρνιαχτός! Ίσως πάλι να αναστατωθείς από επισκέψεις στον χώρο σου ή/και να αναζητήσεις προσωρινό καταφύγιο κάπου που είσαι πιο... ευπρόσδεκτος/η! Παράλληλα, οι διαπροσωπικές σχέσεις σου περνούν μια προβληματική φάση κι ίσως να γίνει κάτι που θα σε πικράνει. Το πιο σημαντικό όμως είναι να μην επενδύσεις σε άτομα ή προοπτικές αφού τα αποτελέσματα θα είναι πολύ φτωχά. Επιπλέον, η απόπειρα σου να διασκεδάσεις θα σκοντάψει σε... ατυχείς συγκυρίες!.

Παρθένος
Γενικά: Η Σελήνη στον Σκορπιό σηματοδοτεί αντιφατικές καταστάσεις και μια δυσκολία συνεννόησης με γνωστούς ή/και συγγενείς, που την μια λένε άσπρο και την άλλη μαύρο, ίσως όμως και να... σηκώσεις τα χέρια ψηλά κατά την διάρκεια μιας εξόδου ή μετακίνησης σου! Παράλληλα αναμένονται πιέσεις σε ένα θέμα που σχετίζεται με το σπίτι ή την οικογένεια σου και αφού μια στενοχώρια θα την... πάρεις φρόντισε τουλάχιστον να ξεκαθαρίσεις τα πράγματα, ορίζοντας τα καθήκοντα και τις υποχρεώσεις του καθενός. Επιπλέον, η ημέρα δεν προσφέρεται για μισθώσεις και ανακαινίσεις χώρων.

Ζυγός
Γενικά: Με την Σελήνη στον Σκορπιό, οι επιθυμίες και οι ανάγκες σου μεταβάλλονται διαρκώς και επειδή θα υπάρξουν και έκτακτα έξοδα, καλό είναι να βάλεις ένα στοπ, πριν βρεθείς πανί με πανί ή/και με την αίσθηση πως προσπαθείς να γεμίσεις ένα βαρέλι δίχως πάτο. Παράλληλα μπορεί να σου προκύψουν έκτακτες υποχρεώσεις, που θα περιορίσουν τον ελεύθερο χρόνο σου, ίσως μάλιστα να συμπαρασταθείς σε έναν γνωστό ή συγγενή σου που βρίσκεται σε δύσκολη θέση. Αν πάλι εξέλθεις ή ταξιδέψεις, καλό είναι να γίνει για επαγγελματικούς λόγους, αφού αλλιώς είτε θα βαρεθείς, είτε θα πέσεις πάνω σε προβληματικές καταστάσεις.

Σκορπιός
Γενικά: Η Σελήνη στο ζώδιό σου σε πηγαίνει στα άκρα, μέσα από καταστάσεις που είναι είτε στερητικές, είτε ανατρεπτικές και επειδή είναι πιθανό να κάνεις κάποια κίνηση που θα σε εκθέσει, χωρίς μάλιστα να φέρει το αποτέλεσμα που θες, προσπάθησε να ελέγξεις τα πάθη σου. Παράλληλα, απαιτείται μια συνετή οικονομική διαχείριση από την πλευρά σου, πολύ περισσότερο που μπορεί να υπάρξει και μια έκτακτη ανάγκη, που θα σου βάλει τα... δύο πόδια σε ένα παπούτσι! Επιπλέον, είναι σκόπιμο να αποφύγεις σημαντικές αγορές και να δώσεις προτεραιότητα στα όποια κέρδη μπορείς να έχεις από μια πώληση.

Τοξότης
Γενικά: Η Σελήνη στον Σκορπιό σε καλεί να επικεντρωθείς στην υγεία και την διατροφή σου, προσπαθώντας συνάμα να ελέγξεις και κάποια απωθημένα που... δεν κρατιούνται και θα σου χαλάσουν το image! Αν πάλι αποκαλυφθούν παρασκηνιακές καταστάσεις, μην βιαστείς να πάρεις θέση, αφού θα υπάρξει μια ανατροπή του σκηνικού. Παράλληλα, κάτι στενόχωρο ή στερητικό μπορεί να συμβεί στην ζωή σου και δεν είναι ώρα για πολλούς... ενθουσιασμούς! Επιπλέον, μια καλλωπιστική παρέμβαση θα έχει φτωχά -αν όχι αρνητικά- αποτελέσματα, ενώ δεν αποκλείεται να ταλαιπωρηθείς κι από ένα δερματικό πρόβλημα.

Αιγόκερως
Γενικά: H Σελήνη στον Σκορπιό σε φέρνει σε επαφή με άτομα που δεν μπορείς να στηριχτείς επάνω τους, αφού είναι μέσα στις αντιφάσεις. Ίσως πάλι να κλονιστεί μια τρέχουσα φιλία σου αλλά σε κάθε περίπτωση όλα θα γίνουν καλύτερα αν πάψεις να παίρνεις πολύ στα σοβαρά πρόσωπα και καταστάσεις. Παράλληλα, ενδέχεται να ταλαιπωρηθείς από ένα θέμα υγείας, που η αφετηρία του ανάγεται σε μια περίοδο που πιέστηκες υπέρ το δέον, είτε στην δουλειά σου, είτε συναισθηματικά, ίσως όμως το πρόβλημα να μην είναι δικό σου και τελικά χρειαστεί να περιθάλψεις κάποιον/α που αντιμετωπίζει πρόβλημα ή ένα ζώο συντροφιάς.

Υδροχόος
Γενικά: Με την Σελήνη στον Σκορπιό μια υπόθεση που κρίνεις ως σημαντική θα περάσει από... σαράντα κύματα, χωρίς να καταλήξει κάπου κι αν καταλήξει σύντομα τα δεδομένα θα ανατραπούν, οπότε... be cool και περίμενε μια καλύτερη συγκυρία! Παράλληλα, μπορεί να πιεστείς για να ανταποκριθείς σε υποχρεώσεις που συνδέονται είτε με ένα φιλικό σου άτομο, είτε με μια συλλογική προσπάθεια, να ξέρεις όμως πως ότι προσφέρεις δεν θα «πιάσει τόπο», ίσως μάλιστα να απογοητευθείς από την επικριτική υποδοχή των παρεμβάσεών σου.

Ιχθύες
Γενικά: Η Σελήνη στον Σκορπιό σηματοδοτεί μια καθημερινότητα που σε πηγαίνει από το ένα άκρο στο άλλο και προκειμένου να ταλαιπωρηθείς εκεί... έξω, είναι προτιμότερο να αναζητήσεις την γνώση κι ας είναι οι πληροφορίες σου αντιφατικές. Παράλληλα θα πιεστείς για να ανταποκριθείς σε καθήκοντα και υποχρεώσεις, που μπορεί να είναι και άλλων, χωρίς να έχεις κάποια εξωτερική βοήθεια κι επειδή θα κριθείς αυστηρά, πρόσεξε μην πας για να κάνεις το καλό και βρεθείς τελικά να... φταις κι από πάνω! Επιπλέον η ημέρα δεν προσφέρεται για καλλωπιστικές παρεμβάσεις, εκτός κι αν είσαι επαγγελματίας του είδους..


astrology.gr