MY KTEO

Δευτέρα 23 Μαρτίου 2020

Οι Ελληνες άλλαξαν στο κρεβάτι

Ερευνα δείχνει ότι σεξουαλικά «ταμπού» άλλων εποχών είναι πλέον καθημερινότητα
 Ο,τι ξέρατε για το σεξ ξεχάστε το! Πλήρη... απομυθοποίηση των άλλοτε «ακραίων» καταστάσεων στο κρεβάτι του Ελληνα φέρνει πρόσφατη έρευνα του Ανδρολογικού Ινστιτούτου, η οποία
υποστηρίζει ότι «ταμπού» άλλων εποχών που θεωρούνταν «βίτσια», όπως το ξύλο, τα σαδομαζοχιστικά κόλπα και το σεξ σε δημόσιους χώρους, αποτελούν πλέον καθημερινότητα.

Σύμφωνα με τα ευρήματα της έρευνας, οι Ελληνες προτιμούν σε ποσοστό 36% τα σαδομαζοχιστικά παιχνίδια, ενώ το 30% θέλει ήπιο ξύλο, χαστούκια και... δαγκωματιές. Την ίδια ώρα, το 60% των γυναικών και το 80% των ανδρών που ρωτήθηκαν παρακολουθούν τακτικά πορνό.

Το 80% των ερωτηθέντων περιέγραψε ως καθημερινές ερωτικές συνήθειες τον αυνανισμό, την κολπική επαφή και το στοματικό σεξ, γεγονός το οποίο πριν από μερικά χρόνια ήταν... θανάσιμο αμάρτημα, όπως υποστηρίζει ο ουρολόγος-ανδρολόγος, πρόεδρος του International Andrology και του Ανδρολογικού Ινστιτούτου δρ Κωνσταντίνος Κωνσταντινίδης.

Οπως λέει, το στοματικό σεξ θεωρούνταν παλαιότερα πρακτική που εφάρμοζαν οι πόρνες και όχι οι νόμιμες σύζυγοι, καθώς μόνο η κολπική συνουσία ήταν παραδοσιακά αποδεκτή, αφού αυτή υπηρετούσε τη θεϊκή εντολή για την αναπαραγωγή.
Ενδιαφέρον είναι επίσης ότι το 40% των ανδρών συνηθίζει το ενεργητικό πρωκτικό σεξ και το 37% των γυναικών το παθητικό. Αναφορικά με τα σέξι εσώρουχα, φαίνεται ότι τα επιλέγουν το 75% των γυναικών και το 25% των ανδρών.

«Προκαλεί τις αισθήσεις»

«Ενα γυμνό σώμα το θαυμάζεις όπως τα αρχαιοελληνικά αγάλματα. Ενα ημίγυμνο σώμα πάντα προκαλεί τις αμαρτωλές αισθήσεις, με τις οποίες είναι εφοδιασμένη η ανθρώπινη φύση. Οι βιομηχανίες εσωρούχων ξέρουν καλά ότι το απόκρυφο και το μυστικό ανεβάζουν την επιθυμία» ανέφερε ο πρόεδρος του Ανδρολογικού Ινστιτούτου.


Για το 60% των συμμετεχόντων συνήθης πρακτική είναι η ανάγνωση ερωτικών ιστοριών, ενώ το 40% προτιμά το σεξ σε δημόσιο χώρο. Ενα 20% των ερωτηθέντων επιθυμεί την αλλαγή ρόλων, ενώ το 36% κάνει σεξ σε φτηνά ξενοδοχεία. Το 40% όσων συμμετείχαν στην έρευνα ανέφερε ότι το σεξ είναι καλύτερο όταν σε παρακολουθούν... τρίτοι, καθώς αυτό ανεβάζει πολύ τον πήχη του οργασμού στον εγκέφαλο!