Evia Top: Τι λένε τα άστρα για σήμερα;

ΚΤΕΟ ΒΑΡΔΑΚΩΣΤΑΣ

Σάββατο, 13 Φεβρουαρίου 2021

Τι λένε τα άστρα για σήμερα;

Κριός
Γενικά: Η Σελήνη στους Ιχθύς συνηγορεί στο να «αποσπαστείς» από την πραγματικότητα, μέσα από μεταφυσικές ή/και φιλοσοφικές αναζητήσεις, καλό είναι όμως να μπεις και σε ένα πρόγραμμα που σε αποτοξινώνει σωματικά και ψυχικά. Επιπλέον, πολλά μπορεί να «παίζονται στο παρασκήνιο αλλά επειδή, κάποιοι είναι… επαγγελματίες στην εξαπάτηση, να εμπιστευτείς περισσότερο την διαίσθηση σου. Παράλληλα, με τον Άρη στον Ταύρο να «πειράζει» τα οικονομικά σου, αν στριμωχτείς μην μπεις καν στην διαδικασία να «σωθείς» μέσα από συναλλαγές με άτομα ή κυκλώματα της «παραοικονομίας».

Ταύρος
Γενικά: Η Σελήνη στους Ιχθύς σου γνωρίζει «σικ» κόσμο αλλά είναι βέβαιο ότι θα χρειαστεί να «ξεδιαλέξεις» τα πρόσωπα που πραγματικά αξίζουν την εμπιστοσύνη σου, αφού υπάρχουν και οι «πονηροί» της υπόθεσης. Επιπλέον, αν σου ζητηθεί να συμμετάσχεις σε κάτι συλλογικό να θυμάσαι ότι πίσω από τα όμορφα λόγια μπορεί να κρύβονται συμφέροντα, με συνέπεια η όποια προσφορά σου να μην πάει τελικά εκεί που θα έπρεπε. Παράλληλα, ο Άρης στο ζώδιό σου, σηματοδοτεί εξελίξεις που ευχάριστες δεν τις λες, αν όμως κρίνεις ότι δεν έχεις τα φόντα για να τις αντιμετωπίσεις, τότε… στρίψε α λα γαλλικά!

Δίδυμοι
Γενικά: Με την Σελήνη στους Ιχθύς να… παραπλανά τα πλήθη, ούτε εσύ, ούτε και οι άλλοι/ες εκφράζετε τα «θέλω» ή τις αντιρρήσεις σας «στα ίσια», προτιμώντας να συντηρήσετε μια ειδυλλιακή εικόνα. Επιπλέον ασχήμιες και ελαττώματα αποκρύπτονται έντεχνα, αυτό όμως δεν σημαίνει πως δεν υπάρχουν και καλό θα ήταν να διατηρήσεις τις επιφυλάξεις σου. Παράλληλα, ο Άρης στον Ταύρο σε καλεί να τσεκάρεις τα παρασκήνια αλλά και την υγεία σου, αφού κάτι ή κάποιος/α «δουλεύει» κρυφά σε βάρος σου κι αν δεν το ανακαλύψεις έγκαιρα μπορεί να γίνει η «ζημιά».

Καρκίνος 
Γενικά: Η Σελήνη στους Ιχθύς σε βοηθά να ζήσεις «φευγάτες» στιγμές μέσα από πολιτιστικά δρώμενα ή απλά να διαλογιστείς «δραπετεύοντας» από όλα εκείνα που σε αγχώνουν. Από την άλλη πλευρά, στον… πραγματικό κόσμο μην πιστεύεις ότι σου λένε ή σου υπόσχονται, ενώ υπάρχει σοβαρή πιθανότητα να κάνεις λάθος στους υπολογισμούς σου. Παράλληλα, με τον Άρη στον Ταύρο, πρόσεξε μήπως μπλέξεις με άτομα που δεν έχουν ενδοιασμούς όταν βάλουν κάτι «στο μάτι», ξεκινώντας από… σένα! Επιπλέον μπορεί να μάθεις κάτι δυσάρεστο για έναν φίλο ή μια φίλη ή να ξεκόψεις οριστικά με κάποιον/α.

Λέων
Γενικά: Η Σελήνη στους Ιχθύς σε «γεμίζει» με υποσχέσεις για το οικονομικό μέλλον σου, ωστόσο, μην αρχίσεις να «πετάς στα ουράνια», ιδιαίτερα όταν τα πράγματα σου φαίνονται πολύ ιδανικά για να είναι αληθινά! Επιπλέον, ενδέχεται να προβείς σε «άχρηστες» αγορές που αποσκοπούν κυρίως στην βελτίωση της ψυχολογίας σου, Κι αν σου… έρθει να κάνεις μια «καλή πράξη», μην δώσεις χρήματα αλλά ελπίδες και παρηγοριά! Παράλληλα με τον Άρη στον Ταύρο πολλά εξαρτώνται από τις καλές ή όχι διασυνδέσεις σου με κρυφά κέντρα εξουσίας, αφού αυτές θα κρίνουν το αν θα θριαμβεύσεις ή θα καταποντιστείς!

Παρθένος
Γενικά: Η Σελήνη απέναντί σου σε βοηθά να δείξεις ένα πρόσωπο αρεστό στους άλλους, αποκρύπτοντας ότι θα μπορούσε να «ενοχλήσει», το ίδιο ωστόσο κάνουν κι εκείνοι, οπότε ας είσαι επιφυλακτικός/η και επαρκώς ρεαλιστής με όσα σου παρουσιάζονται. Από την άλλη πλευρά έχεις το συμπαντικό οκ για να ασχοληθείς με τις τέχνες αλλά και το γεφύρωμα της φαντασίας με την πραγματικότητα. Παράλληλα, ο Άρης στον Ταύρο σηματοδοτεί κακόβουλες ενέργειες σε βάρος σου ή μια δυσάρεστη εξέλιξη στην ζωή ενός συγγενούς σου, ίσως όμως να πάθεις και μια ζημιά στα μέσα που χρησιμοποιείς.

Ζυγός
Γενικά: Η Σελήνη στους Ιχθύς συνηγορεί στο να επικεντρωθείς στις καλλιτεχνικές ή τις πιο υπερβατικές αναζητήσεις σου αλλά και στην αποτοξίνωσή σου από τροφές ή συνήθειες που σε βλάπτουν. Επιπλέον, σε σχέση με τα εργασιακά σου, δεν υπάρχει λόγος να αγχώνεσαι και να κοπιάζεις, αφού πολλά πράγματα ή θα πάνε ή… δεν θα πάνε από μόνα τους! Παράλληλα βέβαια, με τον Άρη στον Ταύρο να θέτει επιτακτικές αναγκαιότητες στα οικονομικά σου ή να σηματοδοτεί επικίνδυνες καταστάσεις για τα κεκτημένα σου, μην ξανοίγεσαι και φυσικά να προσέχεις τους «κακούς».

Σκορπιός
Γενικά: Με την Σελήνη στους Ιχθύς μπορεί να «κατεβάσεις» εμπνεύσεις αλλά και να περάσεις όμορφα κοντά σε αγαπημένα σου πρόσωπα. Καλό είναι ωστόσο να μην πάρεις στα σοβαρά τα όσα λέγονται ή γίνονται, αφού στην πλειοψηφία τους είναι απλά ευχολόγια ή προϊόν φαντασιώσεων. Ίσως όμως κι εσύ να εμψυχώσεις κάποιον/α με ανάλογο τρόπο. Από την άλλη πλευρά βέβαια, υπάρχει και ο Άρης απέναντί σου, που σηματοδοτεί «απόλυτες» καταστάσεις και δεν απέχεις και πολύ από το να λειτουργήσεις αυτοκαταστροφικά μπροστά στην προοπτική να μην πάρεις αυτό που θες στο 100%.

Τοξότης
Γενικά: Η Σελήνη στους Ιχθύς απαλύνει τις όποιες εντάσεις σε οικογενειακά ζητήματα, χωρίς αυτό να σημαίνει βέβαια ότι εξαλείφθηκαν όλα τα προβλήματα. Αν μάλιστα υπάρχουν ανοικτά μέτωπα στα περιουσιακά σου, πρόσεξε μήπως εξαπατηθείς. Κατά τα άλλα βέβαια έχεις το οκ για να εξωραΐσεις τον χώρο σου, ενώ «παίζει» και το ενδεχόμενο να φιλοξενήσεις κόσμο ή να φιλοξενηθείς εσύ αλλού. Παράλληλα, ο Άρης στον Ταύρο επιζητά την κάθαρση, είτε μεταφορικά, είτε κυριολεκτικά, τόσο στην δουλειά σου, όσο και στην υγεία σου και ευκαιρίας δοθείσης μην δειλιάσεις να κάνεις αυτό που πρέπει.

Αιγόκερως
Γενικά: Η Σελήνη στους Ιχθύς σε παραπέμπει σε νοερά ταξίδια και οτιδήποτε άλλο σε κάνει να «ξεχαστείς», στα πιο πρακτικά θέματα της καθημερινότητας όμως το πιθανότερο είναι να κάνεις το ένα λάθος πίσω από το άλλο, ενώ σίγουρα θα ακουστούν πολλά «ωραία» τα οποία είτε είναι παραπλανητικά, είτε δεν έχουν καμία προοπτική εφαρμογής. Παράλληλα, ο Άρης στον Ταύρο σε ρίχνει στα βαθιά στα προσωπικά σου, πέρα όμως από τα πάθη που δεν ελέγχεις και μπορεί να σε φέρουν σε κρίσιμη κατάσταση, πρόσεξε μήπως μπλέξεις με κακόβουλα άτομα που είναι «άσσοι» στην χειραγώγηση.

Υδροχόος
Γενικά: Η Σελήνη στους Ιχθύς σε κάνει να νοιώθεις ευτυχής με το τίποτα όσον αφορά όμως στις οικονομικές συναλλαγές σου, πρόσεξε μήπως τελικά πετάξεις τα λεφτά σου στον βρόντο ή κυνηγήσεις μια ουτοπία. Επιπλέον, μπορεί να κάνεις μια καλή πράξη, πρόσεξε όμως μήπως τελικά η διάθεση σου να προσφέρεις, αποβεί υπέρ κάποιων επιτήδειων. Παράλληλα, ο Άρης στον Ταύρο σου εφιστά την προσοχή σε κάτι που «δουλεύει» υπόγεια στον χώρο σου και πρέπει να το βρεις πριν προκληθεί μια ανεπανόρθωτη ζημιά. Επιπλέον, στην οικογένειά σου μπορεί να συμβεί κάτι στενόχωρο και αναπότρεπτο.

Ιχθύες
Γενικά: Πέρα από τις καλλιτεχνικές ή μεταφυσικές αναζητήσεις σου που αποκτούν σαφές προβάδισμα, με την Σελήνη στο ζώδιό σου καλείσαι να χαλαρώσεις και να αφήσεις τα πράγματα στην ροή τους, αφού το σύμπαν γνωρίζει καλύτερα το που και πώς θα πορευτείς. Επιπλέον, σε βοηθά να εμφανίσεις κάτι όπως σε… βολεύει, είτε για να κερδίσεις όλες τις εντυπώσεις, είτε για να ξεφύγεις από ενδεχόμενες κακοτοπιές. Παράλληλα βέβαια, με τον Άρη στον Ταύρο είναι πιθανό να συμβεί κάτι δυσάρεστο σε έναν συγγενή σου ή να πάθει ανεπανόρθωτη ζημιά ένα μέσον που χρησιμοποιείς.


astrology.gr