MY KTEO

Τρίτη 24 Αυγούστου 2021

Τι λένε τα άστρα για σήμερα;

Κριός
Γενικά: Η Αφροδίτη απέναντι σου συνηγορεί σε ευκολίες και ικανοποιήσεις από τους άλλους. Επιπλέον και ο Δίας στον 11ο ηλιακό οίκο σου διευρύνει τον κύκλο των γνωριμιών σου με άτομα της καλής κοινωνίας κι ανεξάρτητα με το κατά πόσον πέρα από την «επιφάνεια» υπάρχει και ουσία, το βέβαιο είναι πως θα καλοπεράσεις. Παράλληλα βέβαια, με την Σελήνη στους Ιχθύς οφείλεις να προσέξεις την υγεία και τη διατροφή σου, αποφεύγοντας υπερβολές που θα μπορούσαν να προκαλέσουν κάποια αδιαθεσία. Κατά τα άλλα, υπάρχει μπόλικο παρασκήνιο και μην μείνεις μόνον σε αυτά που φαίνονται αφού αλλού είναι το… μυστικό!

Ταύρος
Γενικά: Ο Δίας στον 10ο ηλιακό οίκο σου σε καλεί να ξανοιχτείς κοινωνικά και επαγγελματικά, αφού η συγκυρία είναι πολύ καλή για να προωθήσεις τον εαυτό σου και το έργο σου, είναι μάλιστα πιθανό να λάβεις στήριξη από ένα ισχυρό πρόσωπο. Επιπλέον με την Αφροδίτη στον Ζυγό η περίοδος προσφέρεται για να ξεκουραστείς και να απολαύσεις μικρές καθημερινές χαρές. Παράλληλα βέβαια, με την Σελήνη στους Ιχθύς στο φιλικό σου περιβάλλον εξακολουθούν να γίνονται πονηριές και πράγματα που... δεν λέγονται, από την στιγμή όμως που δεν σε αφορούν προσωπικά, προσπέρασε τα και... συνέχισε να χαμογελάς!

Δίδυμοι
Γενικά: Η Αφροδίτη στον Ζυγό συνηγορεί στο να περάσεις όμορφα με καλή παρέα, ίσως μάλιστα να έχεις και τα τυχερά σου σε πολλά επίπεδα. Επιπλέον, με τον Δία στον 9ο ηλιακό οίκο σου, θα έχεις την ευκαιρία να περάσεις «σούπερ» σε ένα ταξίδι, ίσως όμως να ωφεληθείς κι από την προτίμηση που δείχνει σε σένα ο... θείος από την Αμερική! Παράλληλα, η Σελήνη στους Ιχθύς σε καλεί να μην πάρεις και πολύ στα σοβαρά μια υπόθεση καριέρας, αφού τα δεδομένα που έχεις είναι πλασματικά. Συνάμα όμως θα μπορέσεις να εξαφανίσεις τις εντάσεις από την ζωή σου με την... δοκιμασμένη μέθοδο «απόκρυψη και παραλλαγή»!

Καρκίνος 
Γενικά: Με την Αφροδίτη στον Ζυγό θα έχεις περισσότερες ευκαιρίες για να περάσεις όμορφα με τους δικούς σου, ενώ αν κάνεις τις διακοπές σου θα βρεις το κατάλυμα που σε... εμπνέει! Επιπλέον, ο Δίας στον 8ο ηλιακό οίκο σου συμβάλλει σε μια οικονομική «ανάταση», αρκεί κι εσύ να λειτουργήσεις πιο άμεσα και «χαλαρά», ξεπερνώντας τους όποιους δισταγμούς σου, αφού πρακτικά όσο περισσότερο «ξανοιχτείς», τόσο το καλύτερο για σένα! Παράλληλα, η Σελήνη στους Ιχθύς συνηγορεί σε ένα νοερό ή πραγματικό ταξίδι που θα σε βοηθήσει να ξεχάσεις ότι σε βασανίζει, ίσως μάλιστα να επισκεφτείς κι έναν «ιερό» τόπο.

Λέων
Γενικά: Ο Δίας απέναντί σου συνηγορεί σε μια... εύκολη πρόοδο στην ζωή σου, είτε με δική σου πρωτοβουλία, είτε μέσω των άλλων και το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να ξεχωρίσεις τα πρόσωπα που έχουν να σου πουν ή να σου δώσουν κάτι το ουσιαστικό, αφού σίγουρα θα υπάρξουν και οι «φελλοί» της υπόθεσης! Επιπλέον, η Αφροδίτη στον Ζυγό συνηγορεί σε εξόδους εκδρομές κι ευχάριστες συναναστροφές, με τα δύσκολα να γίνονται μια... μακρινή ανάμνηση! Παράλληλα, με την Σελήνη στους Ιχθύς είναι πιθανό να σου χαριστεί κάτι ή να κερδίσεις χρήματα που δεν φαίνονται πουθενά, για να έχεις να... ξοδεύεις με την ησυχία σου!

Παρθένος
Γενικά: Με την Σελήνη απέναντί σου, κάτι πάει… λάθος στην εικόνα που έχεις για τους άλλους και ανεξάρτητα με το ποιός ευθύνεται για αυτό, δείχνει δύσκολο το να προκύψει μια υγιής συνεργασία, το πιθανότερο μάλιστα είναι να υπάρξουν κινήσεις «στα μουλωχτά». Παράλληλα βέβαια, η Αφροδίτη στον Ζυγό φροντίζει να μην σου λείψει τίποτα, ίσως μάλιστα να αποκτήσεις και κάτι που θα σε ευχαριστήσει ιδιαίτερα. Επιπλέον, ο Δίας στον 6ο ηλιακό οίκο σου συνηγορεί σε οφέλη στα εργασιακά σου κι από ότι φαίνεται δεν θα χρειαστεί να κουραστείς πολύ, αφού στην παρούσα φάση οι εύκολες λύσεις είναι και οι πιο αποτελεσματικές.

Ζυγός
Γενικά: Η Αφροδίτη στο ζώδιο σου σε κάνει πιο ελκυστικό/η και επιθυμητό/η, κάτι που μπορείς να «εξαργυρώσεις» ποικιλοτρόπως. Επιπλέον, με τον Δία στον 5ο ηλιακό οίκο σου να συνηγορεί σε περισσότερες διασκεδάσεις και απολαύσεις, δεν έχεις παρά να αφήσεις πίσω σου τα δύσκολα, ενώ δεν αποκλείεται να μοιραστείς χαρές και… κέρδη με ένα αγαπημένο σου πρόσωπο! Παράλληλα, με την Σελήνη στους Ιχθύς δεν υπάρχει ουδείς λόγος για να «σκιστείς» στην δουλειά σου, αφού ο κόπος σου θα πάει τζάμπα. Αντίθετα εκμεταλλεύσου το κενό που υπάρχει για να κοιμηθείς περισσότερο και να κάνεις μια αποτοξίνωση.

Σκορπιός
Γενικά: Ο Δίας στον 4ο ηλιακό οίκο σου σηματοδοτεί θετικές εξελίξεις στα οικογενειακά και τα περιουσιακά σου και η ημέρα προσφέρεται για μισθώσεις ή για να βρεις κατάλυμα για τις διακοπές σου. Επιπλέον η Αφροδίτη στον Ζυγό συνηγορεί στο να ξεκουραστείς και να απολαύσεις υπηρεσίες ευεξίας, οπότε... ξέχνα τα δύσκολα και δώσε στον εαυτό σου την ευκαιρία να περάσεις καλά! Παράλληλα, με την Σελήνη στους Ιχθύς καλείσαι να ασχοληθείς δημιουργικά με πράγματα που σε χαλαρώνουν και σε «ταξιδεύουν» κι όσο για τις... πονηριές που γίνονται στις διαπροσωπικές σχέσεις σου, ξέρεις ότι «ο ψεύτης και ο κλέφτης τον πρώτο χρόνο χαίρονται»!

Τοξότης
Γενικά: Ο Δίας στον 3ο ηλιακό οίκο σου φρεσκάρει την καθημερινότητά σου με ευχάριστα συναπαντήματα και «τυχερές» καταστάσεις, ενώ δεν αποκλείεται να αποκτήσεις κι ένα μέσον που θα σου κάνει την ζωή πιο εύκολη. Επιπλέον, η Αφροδίτη στον Ζυγό συνηγορεί σε περισσότερες όμορφες στιγμές με την παρέα σου, ενώ ένας φίλος ή μια φίλη μπορεί να σου προσφέρει αυτό που σου λείπει. Παράλληλα, με την Σελήνη στους Ιχθύς δεν αποκλείεται να διαμείνεις κάπου αλλού, έλεγξε ωστόσο προσεκτικά τις προδιαγραφές του καταλύματος σου, αφού είναι πιθανό να σου υποσχεθούν άλλα και να βρεις τα... αντίθετα τους!

Αιγόκερως
Γενικά: Η Αφροδίτη στον Ζυγό σε κάνει πολύ πιο ελκυστικό/η κι όχι μόνον εμφανισιακά αφού η προσωπική σου παρουσία θα ανοίξει «πόρτες» και στην καριέρα σου. Επιπλέον, ο Δίας στον 2ο ηλιακό οίκο σου ενισχύει την αγοραστική σου δύναμη, ενώ μπορεί να έχεις και τα «τυχερά» σου, μην διστάσεις λοιπόν να επενδύσεις ή να κάνεις μια σημαντική αγορά. Κατά τα άλλα βέβαια, με την Σελήνη στους Ιχθύς να πριμοδοτεί λάθη και αστοχίες, οφείλεις να τσεκάρεις το οτιδήποτε δύο και τρεις φορές, ιδιαίτερα αν μετακινηθείς. Όσο για τις διαδικτυακές επαφές σου, πρόσεξε μήπως πέσεις θύμα υποκλοπής των δεδομένων σου.

Υδροχόος
Γενικά: Πέρα από τα τυχερά και την καλοπέραση σου, ο Δίας στο ζώδιό σου προσφέρεται για ένα νέο ξεκίνημα κι απομένει σε σένα να αποδείξεις ότι έχεις τα φόντα να το υποστηρίξεις και στην συνέχεια Επιπλέον μια «εύκολη» λύση θα αποδειχθεί εξαιρετικά αποδοτική. Παράλληλα, η Αφροδίτη στον Ζυγό συνηγορεί σε εκδρομές και ταξίδια, ενώ είναι πιθανό να λάβεις και μια είδηση που θα σου ανεβάσει την ψυχολογία. Κατά τα άλλα βέβαια, με την Σελήνη στους Ιχθύς συνεχίζονται οι οικονομικές συναλλαγές «κάτω από το τραπέζι» με διακριτά οφέλη για σένα αλλά εδώ είναι που ισχύει το «δωρεάν λάβετε, δωρεάν δώστε»

Ιχθύες
Γενικά: Η Σελήνη στο ζώδιο σου εντείνει τις τάσεις φυγής σου από οτιδήποτε σε περιορίζει ή απλά δεν σου αρέσει και βέβαια το πρώτο ζητούμενο είναι η «υπέρβασή» σου να είναι υγιής και το δεύτερο να βοηθήσεις κόσμο, κάνοντας την... καλή πράξη της ημέρας. Παράλληλα, με την Αφροδίτη στον Ζυγό τα οικονομικά σου πάνε από το καλό στο καλύτερο κι αν δεν έχεις εσύ, έχουν οι άλλοι για σένα. Επιπλέον, ο Δίας στον 12ο ηλιακό οίκο σου εξακολουθεί να λειτουργεί ως ο φύλακας άγγελος σου κι αν βγουν στην φόρα... σκάνδαλα και ατασθαλίες, είναι για να ξέρεις με ποιούς/ες έχεις να κάνεις και να λάβεις έγκαιρα τα μέτρα σου.


astrology.gr