Evia Top: Τι λένε τα άστρα για σήμερα;

ΚΤΕΟ ΒΑΡΔΑΚΩΣΤΑΣ

Παρασκευή, 28 Μαΐου 2021

Τι λένε τα άστρα για σήμερα;

Κριός
Γενικά: Το εξάγωνο Δήμητρας-Δία ευνοεί τις οικονομικές βλέψεις σου και το μόνο που πρέπει να προσέξεις είναι η διαχείριση των χρημάτων σου, αφού υπάρχει μια αυξημένη ροπή σε σπατάλες. Αν πάλι θέλεις να δοκιμάσεις την τύχη σου, αξίζει να το κάνεις χωρίς να ακολουθήσεις κάποιο συγκεκριμένο «σύστημα». Παράλληλα βέβαια ο Ήλιος στους Διδύμους φέρνει εμπόδια ή καθυστερήσεις στις επαφές και τις μετακινήσεις σου κι εδώ είναι που θα μετρήσει ο βαθμός της προνοητικότητας σου. Αν πάλι σου ζητήσουν μια εκδούλευση προτίμησε να δηλώσεις αδυναμία και να αφιερώσεις τον χρόνο σου σε μελέτες και διαβάσματα.

Ταύρος
Γενικά: Το εξάγωνο Δήμητρας-Δία σου δίνει πλεονέκτημα μέσω των. δημόσιων σχέσεών σου και χρησιμοποιώντας μια καλή γνωριμία ή ένα δίκτυο στο οποίο συμμετέχεις. μπορείς να πετύχεις πολλά και άμεσα. Είναι ακόμη πιθανό να διακριθείς στον τομέα σου, ενώ αν το έργο σου απευθύνεται στο κοινό, θα έχεις μεγάλο σουξέ! Παράλληλα βέβαια με τον Ήλιο στους Διδύμους να επηρεάζεται από τον Κρόνο, είναι πιθανό να υπάρξουν δυσκολίες στα οικονομικά σου κι ίσως καταστεί αναγκαίο να περιορίσεις κάποιες από τις ορέξεις σου. προκειμένου να καλύψεις έκτακτες ανάγκες.

Δίδυμοι
Γενικά: Ο Ήλιος στο ζώδιό σου σε πιέζει να... σοβαρευτείς και να τηρήσεις την δεοντολογία, αφού σήμερα τα όποια λάθη κρίνονται αυστηρά. Μπορείς φυσικά κι εσύ να αναλάβεις τον ρόλο του... εξεταστή-ελεγκτή, απορρίπτοντας ότι δεν ανταποκρίνεται στις προδιαγραφές σου, χωρίς «εκπτώσεις» και συμβιβασμούς. Επιπλέον, αν μπεις στην διαδικασία να λύσεις προβλήματα άλλων μην το κάνεις χωρίς κάποιου είδους ανταμοιβή. Παράλληλα βέβαια, το εξάγωνο Δήμητρας-Δία συνηγορεί σε παρασκηνιακές ή κρυφές συμμαχίες μέσω των οποίων μπορείς να ξεπεράσεις οποιοδήποτε πρόβλημά σου.

Καρκίνος 
Γενικά: Το εξάγωνο Δήμητρας-Δία διευρύνει τον κοινωνικό σου κύκλο με πρόσωπα με τα οποία έχετε κοινά ενδιαφέροντα κι είναι πιθανό να γεννηθεί μια νέα φιλία ή να μπεις σε κοσμικούς κύκλους, θα υπάρξουν ωστόσο και γνωριμίες που… δηλώνουν περισσότερα από αυτό που είναι στην πραγματικότητα, γι’ αυτό μην δίνεις βάση σε «μεγάλα λόγια»..Παράλληλα βέβαια ο Ήλιος στους Διδύμους σηματοδοτεί έξτρα δουλειές, από την άλλη πλευρά όμως σου προσφέρει την εναλλακτική της «απόσυρσής» σου από όλα αυτά που σε ενοχλούν, πολύ περισσότερο που η υγεία σου δεν είναι και στα καλύτερά της

Λέων
Γενικά: Με το εξάγωνο Δήμητρας-Δία πολλά πλέον κινούνται προς την θετική κατεύθυνση, διαλύοντας τα γκρίζα σύννεφα που υπήρξαν στην ζωή σου. Ίσως μάλιστα η επαφή σου με ένα ισχυρό πρόσωπο να σε φέρει σε πολύ πλεονεκτική θέση, αφού θα έχεις την αμέριστη συμπαράστασή του, χωρίς την υποχρέωση να ανταποδώσεις. Παράλληλα βέβαια, ο Ήλιος στους Διδύμους σηματοδοτεί μια ατυχία ή δυσκολία στις φιλικές σχέσεις σου, ίσως μάλιστα να κατηγορηθείς για κάτι που δεν φταις. Επιπλέον, η συμμετοχή σου σε μια παρέα ή ομάδα σημαίνει για σένα περισσότερες ευθύνες και άγχη.

Παρθένος
Γενικά: Ο Ήλιος στους Διδύμους σηματοδοτεί πιέσεις ή/και περίπλοκα ζητήματα στην καριέρα σου, θα χρειαστεί μάλιστα να πασχίσεις, ξέροντας πως θα είσαι μόνος/η σου σε αυτήν την προσπάθεια. Ευκαιρία πάντως να πάρεις και τις αποφάσεις σου για το τι θες και –κυρίως- τι δεν θες! Παράλληλα, με το εξάγωνο Δήμητρας-Δία ευνοούνται οι νομικές υποθέσεις και τα ταξίδια αλλά και κάθε πρόθεσή σου να επεκτείνεις την δράση σου προς το εξωτερικό. Ίσως μάλιστα να σου προσφερθεί μια εύκολη λύση κι εδώ είναι που δεν πρέπει να χρονοτριβήσεις αλλά να εκμεταλλευθείς την ευκαιρία σου πριν εκπνεύσει η... προθεσμία της!

Ζυγός
Γενικά: Με το εξάγωνο Δήμητρας-Δία το χρήμα σε… περιτριγυρίζει, κάτι που μπορεί να αποτυπωθεί σε μια σημαντική οικονομική επιτυχία. Επιπλέον, μπορεί να πετύχεις μια ρύθμιση που θα σε απαλλάξει από έναν βραχνά ή/και να θα βρεις άτομο να εγγυηθεί για σένα. Παράλληλα βέβαια ο Ήλιος στους Διδύμους σηματοδοτεί εμπόδια στις επαφές και τις μετακινήσεις σου, συμβάλλοντας σε μια μάλλον κουραστική καθημερινότητα κι επειδή όλο και κάποιο χαρτί θα σου ζητήσουν ως αποδεικτικό, φρόντισε να είσαι νομότυπος/η στις συναλλαγές σου. Αν πάλι κάτι δεν σου βγαίνει, μην επιμείνεις κι άφησέ το για αργότερα.

Σκορπιός
Γενικά: Με το εξάγωνο Δήμητρας-Δία να λειτουργεί πολύ αβανταδόρικα για σένα , το μόνο που έχεις να κάνεις είναι το να αποδεχθείς τις εύκολες λύσεις που σου προσφέρονται από τους άλλους. Ίσως μάλιστα να πάρεις την... ρεβάνς για μια κακοδαιμονία που σε κυνηγούσε μέχρι πρότινος, ενώ σε κάθε περίπτωση μια συνεργασία μπορεί να σε ξελασπώσει. Παράλληλα βέβαια ο Ήλιος στους Διδύμους σηματοδοτεί πιέσεις στα οικονομικά σου, κάτι που σίγουρα θα σου δημιουργήσει μια επιπρόσθετη ανησυχία για την πορεία τους, Σε κάθε περίπτωση πάντως περιόρισε τα έξοδά σου και μην δανείσεις χρήματα πουθενά.

Τοξότης
Γενικά: Ο Ήλιος απέναντί σου θέτει επί τάπητος ζητήματα σχέσεων και συνεργασιών, ιδιαίτερα εκείνων που πάσχουν σοβαρά και στην καλύτερη περίπτωση πρέπει να μπουν στο «ψυγείο». Επιπλέον, η ημέρα δεν προσφέρεται για συμφωνίες, αφού στην πορεία θα προκύψουν επιπλοκές και εμπόδια. Παράλληλα βέβαια, με το εξάγωνο Δήμητρας-Δία αναμένονται μια σειρά από ευκολίες στα εργασιακά σου, κάτι που σίγουρα χρειάζεσαι ύστερα από κάποιες ατυχίες των τελευταίων ημερών. Αν πάλι ψάχνεις για δουλειά, θα έχεις τις ευκαιρίες σου, ίσως μάλιστα να συνδυάσεις την άσκηση των καθηκόντων σου με ένα ευχάριστο ταξίδι.

Αιγόκερως
Γενικά: Το εξάγωνο Δήμητρας-Δία σε καλεί να αφήσεις στην άκρη ότι σε προβληματίζει και να χαρείς την ζωή σου, κοντά στα αγαπημένα σου πρόσωπα. Επιπλέον, μπορεί να πάρεις μια ικανοποίηση από έναν «δικό σου» άνθρωπο, ενώ κάποιες υπέρ σου εξελίξεις θα έρθουν από μόνες τους, ανεξάρτητα με το προσπάθησες για αυτές ή όχι. Παράλληλα βέβαια, ο Ήλιος στους Διδύμους επηρεάζει αρνητικά την φυσική σου κατάσταση και πρέπει οπωσδήποτε να βρεις χρόνο για να ξεκουραστείς, αφήνοντας στην άκρη εργασίες που δεν επείγουν ή πρόκειται για εκδουλεύσεις, χωρίς κάποιο όφελος για σένα.

Υδροχόος
Γενικά: Το εξάγωνο Δήμητρας-Δία διαμορφώνει ένα θετικό κλίμα στο σπίτι ή την οικογένειά σου, αναβαθμίζοντας την ποιότητα της ζωής σου και έχεις κάθε δικαίωμα να ατενίζεις το μέλλον με αισιοδοξία. Ίσως μάλιστα να βρεις στέγη ή να αποκτήσεις ένα ακίνητο. Παράλληλα βέβαια, ο Ήλιος στους Διδύμους σηματοδοτεί μια δοκιμασία για τις διαπροσωπικές σχέσεις σου, με πρώτο ζητούμενο την απόστασή σου από τα «πρέπει», που αντί για καλό κάνουν τελικά ζημιά, οδηγώντας σε στην συντήρηση ανισότιμων καταστάσεων. Αντίθετα αν βάλεις όρια, θα στενοχωρήσεις μεν κάποιους/ες αλλά οι εξελίξεις θα σε δικαιώσουν.

Ιχθύες
Γενικά: Ο Ήλιος στους Διδύμους σηματοδοτεί πιέσεις και μια στενοχώρια στο σπίτι ή την οικογένειά σου και από πλευράς σου δεν έχεις παρά να κινηθείς ρεαλιστικά, μένοντας σε αυτά που μπορεί να γίνουν κι αφήνοντας κατά μέρος ότι δεν επείγει, αφού σε διαφορετική περίπτωση θα κουραστείς και θα αγχωθείς, χωρίς να πετύχεις αυτό που θες. Παράλληλα βέβαια, το εξάγωνο Δήμητρας-Δία διανθίζει με περισσότερες όμορφες και διασκεδαστικές στιγμές την καθημερινότητά σου, ίσως μάλιστα να κάνεις κι ένα ταξίδι που όλο πήγαινε να γίνει και δεν γινόταν! Επιπλέον, μπορεί να αποκτήσεις ένα μέσον μεταφοράς ή επικοινωνίας.


astrology.gr