MY KTEO

Παρασκευή 9 Ιουλίου 2021

Τι λένε τα άστρα για σήμερα;

Κριός
Γενικά: Με τον Κρόνο στον Υδροχόο να δημιουργεί συνθήκες κρίσης στις σχέσεις σου με φίλους/ες αλλά και αγαπημένα πρόσωπα, οφείλεις να ακολουθήσεις μια στρατηγική συμβιβασμού, αφού σε διαφορετική περίπτωση οι αποστάσεις θα μεγαλώσουν και θα επέλθει... ψύχρα! Επιπλέον είναι πιθανό να αναλάβεις ευθύνες στα πλαίσια μιας συλλογικής προσπάθειας, καλό είναι ωστόσο να αναλάβουν και οι άλλοι τις δικές τους, αφού «οι καλοί λογαριασμοί κάνουν τους καλούς φίλους». Παράλληλα βέβαια, ο Ποσειδώνας στους Ιχθύς σου δείχνει τον δικό του... διαλογιστικό δρόμο για να ξεπεράσεις κάθε άγχος και δυσκολία!

Ταύρος
Γενικά: Ο Κρόνος στον Υδροχόο σου αναθέτει σοβαρά καθήκοντα, ίσως όμως και κάτω από όρους που δεν είναι της αρεσκείας σου. Επειδή πάντως σε κάθε περίπτωση θα κριθείς αυστηρά, μην βασιστείς πάνω σε άλλους. Αν πάλι σκέφτεσαι να ξεκινήσεις κάτι νέο στην καριέρα σου, καλό είναι να το ξαναδείς, αφού υπάρχουν εμπόδια και προαπαιτούμενα που για την ώρα δεν καλύπτονται. Παράλληλα, ο Ποσειδώνας στους Ιχθύς φέρνει κοντά σου ένα άτομο που δηλώνει πως θα σε βοηθήσει αλλά είτε δεν έχει την δυνατότητα, είτε το κάνει έχοντας... πονηρούς σκοπούς! Πρόσεξε ακόμη μήπως χάσεις κάποιο σημαντικό έγγραφο.

Δίδυμοι
Γενικά: Ο Ποσειδώνας στους Ιχθύς σε βάζει να σχεδιάζεις πράγματα που δεν στέκουν, αν μάλιστα ξοδέψεις τα ωραία σου λεφτά για κάποιο σκοπό, το αποτέλεσμα θα είναι... τζίφος! Παράλληλα, ο Κρόνος στον Υδροχόο σηματοδοτεί «τρεχάματα», είτε για δικές σου υποθέσεις που δεν μπορούν να περιμένουν άλλο, είτε για να καλύψεις την… αδράνεια κάποιων, που «αρνούνται» να αναλάβουν τις ευθύνες τους και σε βάζουν σε μπελάδες. Επιπλέον, στις μετακινήσεις σου αναμένονται εμπόδια και καθυστερήσεις, αντίθετα όμως μπορεί να μάθεις πολλά και χρήσιμα, μελετώντας, γι’ αυτό ρίξε το βάρος στις πνευματικές αναζητήσεις σου.

Καρκίνος 
Γενικά: Ο Ποσειδώνας στους Ιχθύς σε κάνει υπεραισιόδοξο/η και εκτός πραγματικότητας, αφού βλέπεις τα πράγματα με... ροζ γυαλιά, ίσως όμως να σου δοθούν κι επίτηδες λανθασμένα στοιχεία για μια υπόθεσή σου. Παράλληλα, ο Κρόνος στον Υδροχόο σε πιέζει να διαχειριστείς ένα μάλλον περίπλοκο οικονομικό ζήτημα κι εδώ δεν πρέπει μεν να αποποιηθείς τις ευθύνες ή τις υποχρεώσεις σου αλλά από την άλλη πλευρά φρόντισε να καταστήσεις σαφές και στους άλλους ότι έχεις κι εσύ τα… απαραβίαστα όριά σου. Επιπλέον, η ημέρα δεν προσφέρεται για σημαντικές αγορές ή επενδύσεις, αντίθετα κινήσου σε πνεύμα λιτότητας.

Λέων
Γενικά: Με τον Κρόνο απέναντί σου, τα πιεστικά διλήμματα στην ζωή σου αυξάνονται κι αν δεν θέλεις να υποστείς τις συνέπειες μιας ασυμφωνίας, που θα ζημιώσει και τις δύο πλευρές, οφείλεις να συμβιβαστείς με την πραγματικότητα, εξαντλώντας την στρατηγική σου. Αν πάλι δεις ότι μια σχέση ή συνεργασία δεν «τραβάει», πάγωσε τις εξελίξεις, ενώ σε καμία περίπτωση μην υπογράψεις κάτι. Παράλληλα, ο Ποσειδώνας στους Ιχθύς απλώνει τα... δίχτυα της απάτης κι αν πάρεις κάποια σημαντική απόφαση σε ένα οικονομικό ή/και επαγγελματικό ζήτημα κινδυνεύεις να πέσεις εντελώς έξω ή να σε «αδειάσουν».

Παρθένος
Γενικά: Ο Ποσειδώνας απέναντί σου... ξαναχτυπά με μια γνωριμία ή/και μια συνεργασία, που στην καλύτερη περίπτωση δεν θα αποδώσει, ενώ στην χειρότερη θα σε καταστήσει θύμα εκμετάλλευσης. Παράλληλα, με τον Κρόνο στον Υδροχόο οφείλεις να δώσεις μια παραπάνω προσοχή στα εργασιακά σου, όπου καλείσαι να συμβιβαστείς με μια πραγματικότητα που ναι μεν δεν είναι ακριβώς αυτή που θα ήθελες, από την άλλη πλευρά όμως βάζει τα πράγματα σε μια σειρά. Επιπλέον, είναι πιθανό να προσφέρεις τις υπηρεσίες σου σε κάποιον/α που πάσχει αλλά δείχνει απρόθυμος/η να ακολουθήσει συγκεκριμένους κανόνες.

Ζυγός
Γενικά: Ο Κρόνος στον Υδροχόο σε μπλοκάρει συναισθηματικά, μέσα από στερήσεις ή απαγορεύσεις σε κάθε περίπτωση όμως οφείλεις να λάβεις υπόψη σου και τα «θέλω» των άλλων, ώστε να μην προκύψουν αχρείαστες αντιπαλότητες. Επιπλέον, αν έχεις παιδιά, «σκύψε» επάνω στα προβλήματά τους αλλά εμψυχώνοντάς τα κι όχι με μια τιμωρητική λογική, που θα τα γεμίσει ενοχές κι ανασφάλειες. Παράλληλα, ο Ποσειδώνας στους Ιχθύς ρίχνει... ομίχλη στις δουλέιές σου και το καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι να αποσυρθείς για λίγο από το προσκήνιο. Αν πάλι σου τάξουν κάτι, μην το πιστέψεις.

Σκορπιός
Γενικά: Ο Κρόνος στον Υδροχόο συνεχίζει να σε φορτώνει με οικογενειακά και επαγγελματικά προβλήματα συμπιέζοντας τον ελεύθερο χρόνο σου. Καλό είναι ωστόσο να αποφύγεις ένα νέο ξεκίνημα ή κινήσεις με αναπτυξιακό χαρακτήρα και να περιοριστείς σε διορθώσεις και «μπαλώματα». Από την άλλη πλευρά ο Ποσειδώνας στους Ιχθύς σου εμφανίζει μια «πλαστή» πραγματικότητα στις διαπροσωπικές σχέσεις σου, ίσως μάλιστα να γίνουν πράγματα που ακόμη κι εσύ με το... ερευνητικό σου δαιμόνιο, θα δυσκολευθείς να διαλευκάνεις. Επιπλέον, μια νομική υπόθεσή σου παίρνει τον δρόμο της... αναβολής!

Τοξότης
Γενικά: Ο Ποσειδώνας στους Ιχθύς σε βάζει να ονειρεύεσαι πράγματα που... δεν γίνονται κι αν δώσεις χρήματα για ένα σκοπό μάλλον θα τα χάσεις χωρίς να γίνει η δουλειά σου, γι' αυτό... σεμνά! Παράλληλα, ο Κρόνος στον Υδροχόο σηματοδοτεί μια σειρά καθημερινών δυσκολιών και υποχρεώσεων που σου «τρώνε» τον χρόνο ενώ θα δοκιμαστεί η υπομονή σου απέναντι σε... ξεροκέφαλους τύπους που θα σου δημιουργήσουν ένα σωρό εμπόδια και καθυστερήσεις. Ίσως όμως να φταις κι εσύ που δεν κρατάς τις αποδείξεις ή δεν έχεις τα πειστήρια για κάτι. Επιπλέον, ένα μέσον που χρησιμοποιείς θα παρουσιάσει πρόβλημα.

Αιγόκερως
Γενικά: Με τον κυβερνήτη πλανήτη σου, τον Κρόνο, στον Υδροχόο καλείσαι να βασιστείς στην εμπειρία σου αλλά και την κοινή λογική, προκειμένου να διασφαλιστείς οικονομικά, παρότι όμως εσύ κινείσαι σε σωστή κατεύθυνση... όλο και κάποιος ή κάτι θα εμφανιστεί για να σου βάλει ακόμη πιο δύσκολα! Μπορείς πάντως να επωφεληθείς από μια πώληση ή την αξιοποίηση αποθηκευμένου υλικού. Παράλληλα, ο Ποσειδώνας στους Ιχθύς μαζεύει γύρω σου άτομα που είτε δεν ξέρουν τι τους γίνεται και σου δίνουν λάθος στοιχεία, είτε έχουν πονηρούς σκοπούς και προσπαθούν να σε παραπλανήσουν με κάθε διαθέσιμο τρόπο.

Υδροχόος
Γενικά: Με τον Κρόνο στο ζώδιό σου να αυξάνει το αίσθημα ευθύνης σου αλλά και τα άμεσα καθήκοντά σου, το σωστό είναι να μοιράσεις αρμοδιότητες ως ο «ιθύνων νους» και όχι βέβαια να τα «φορτωθείς» όλα επάνω σου, περιμένοντας μια δικαίωση που θα... αργήσει πολύ να έρθει! Επιπλέον, θα πρέπει να θυμάσαι ότι βάζοντας όρια βοηθάς και τους άλλους να καταλάβουν που «τους παίρνει» και που όχι. Παράλληλα βέβαια ο Ποσειδώνας στους Ιχθύς σου βάζει έναν ακόμη... μπελά, αφού στις δουλειές σου και στα οικονομικά σου κάτι πάει λάθος ή περιβάλλεσαι από άτομα που επιδιώκουν να σε εξαπατήσουν.

Ιχθύες
Γενικά: Ο Ποσειδώνας στο ζώδιό σου σε βοηθά να κρύψεις τις αδυναμίες σου και να πείσεις τον καθένα για... οτιδήποτε. Επιπλέον, η έμπνευση και η διαίσθησή σου αρκούν για να φτάσεις στο σωστό αποτέλεσμα χωρίς καν να ξέρεις τον... δρόμο! Παράλληλα βέβαια, με τον Κρόνο στον Υδροχόο, το ζητούμενο είναι να διερευνήσεις τα δρώμενα του παρασκηνίου, αφού εκεί «τρέχουν» καταστάσεις, που θα επηρεάσουν τόσο τα προσωπικά όσο και τα εργασιακά σου. Ακόμη, είναι πιθανό να προκύψει ένα θέμα στην υγεία σου, πολύ περισσότερο αν αγνοήσεις κάποια σημάδια κούρασης και ξεπεράσεις τις αντοχές σου.


astrology.gr